aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til strøken og innflyttingsklar leilighet i Reinbakkan borettslag
Velkommen til strøken og innflyttingsklar leilighet i Reinbakkan borettslag

OVERHALLA Reinbakkan 25

Reinbakkan - Nyoppført og oppgradert leilighet med sentrumsnær beliggenhet - Løfteplattform - Klar for overtagelse!

 • kr 1 650 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 650 000
 • Omkostningerkr 23 204
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 683 204
 • EierformAndel
 • Byggeår2023
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 010 000
 • Felleskostnaderkr 12 185
 • Tomt2 503 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 650 000 (Prisantydning) 2 010 000 (Andel av fellesgjeld)   3 660 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 12 072 (Andel omkostninger overføring borettslag) 5 000 (Andelskapital til Borettslaget) 5 000 (Startkapital til borettslaget) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)   23 204 (Omkostninger totalt)   3 683 204 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning midtleilighet 2. etasje
Velkommen til Reinbakkan 25 - En moderne borettslagsleilighet med alt du trenger, sentralt beliggende i Overhalla. Leiligheten byr på blandt annet - Et flott oppgradert kjøkken og detaljer for øvrig - Vannbåren varme - Store vindusflater - Pen belysning - Veranda med gode solforhold. - Ekstra takhøyde stue/kjøkken Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder: entré, to soverom, bad/vaskerom, bod, stue og kjøkken. Du kan enkelt få tilgang til leiligheten via en utvendig trapp eller en oppvarmet løfteplattform. En carport med en utebod på omtrent 5 m2 følger med, og det er allerede infrastruktur for eventuell elbil-lading. Borettslaget består i dag av 12 enheter fordelt på to bygninger, og det er planer om ytterligere utbygging i området. Velkommen til visning!
Det gjøres oppmerksom på at innvendige bilder i salgsoppgave er fra møblert leilighet i 1 etasje, mens leiligheten som selges ligger i 2 etasje.

Reinbakkan 25, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 70 kvm Entre, 2 soverom, bad/vask, bod, stue og kjøkken
  Primærrom
  2. etasje: 66 kvm Entre, 2 soverom, bad/vask, stue og kjøkken
  Sekundærrom
  2. etasje: 4 kvm Bod  Tomt
  2503m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med plen. Fellesområdet er opparbeidet med asfalterte veier og gatebelysning. Det skal monteres støyskjerm mot veien, planlagt iløpet av 2023/2024. Det er avsatt egen utvendig plass for avfallshåndtering. Bunntømt avfallssystem med individuelt åpningssystem, slik at ingen uvedkommende kan bruke det.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet, med gangavstand til Overhalla sentrum med butikker, kommuneadministrasjon og andre enkle sentrumsfunksjoner

  Adkomst
  Adkomst fra offentlig vei. Viser til reguleringskart og bestemmelser.

  Byggemåte
  Tidligere salgsprospekt med byggebeskrivelse kan ses ved henvendelse til megler.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Entre, 2 soverom, bad/vask, bod og stue/kjøkken. I tillegg romslig overbygd veranda som ikke er medregnet i arealet. Leiligheten har tildelt carport og utvendig bod på ca. 5 m2.

  Standard
  Prosjektet Reinbakkan Boligtun er lagt opp med vannbåren varme, løfteplattform, slette malte gipsflater og listefritt mellom vegg og tak. Det er spotter, spotteskinner og kupler som belysning i himling, og alle hvitevarer er naturligvis integrerte. Gulv er enten flislagt eller har høytrykkslaminat som anses som et kvalitetsgulv. Leiligheten er i tillegg oppgradert med følgende: - Flis i entrè - Oppgradert kjøkken - Oppgradert sannitær- og elektrikerutstyr - Gulvlist lik gulv Ellers er bygget godkjent oppført i henhold til kravene i TEK 17 mtp uverdier og isolasjonkrav. Alle elektriske installasjoner i nybygg skal følge gjelde standard som sikrer boligen at den er i forskriftsmessig stand. Dette er for at du skal være sikker på at alle installasjoner er godkjente og trygge for deg og dine.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Dekodere og modem er borettslagets eiendom og medfølger.

  Hvitevarer
  Epoc kjøkken med Integrerte hvitevarer som medfølger. - Kjøl/frys - Oppvaskmaskin - Micro

  TV/Internett/bredbånd
  TV/Internett inngår i felleskostnad

  Parkering
  Hver andel har egen parkering i carport, med bod i bakkant. Infrastruktur klar for evt elbil lader. Parkeringsareal P1 er felles for hele reguleringsfeltet og har totalt 17 p-plasser. Av disse 17 p plasser kan 5 p-plasser benyttes for langtidsutleie til boliger innenfor reguleringsfeltet. HC-plasser kan ikke benyttes til langtidsutleie. Resterende 12 parkeringsplasser er gjesteparkering.

  Diverse
  Det er ikke foretatt arealoppmåling på plassen, kun beregnet ut fra tegninger. Kjøper oppfordres til å foreta areal oppmåling. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsførings materiale er oppgitt i bruksareal (BRA), og er å betrakte som omtrentlig areal. Dette arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger, inklusiv areal for ev. innvendig bod. I tillegg til bruksarealet kommer bod utenfor, eventuelt parkeringsplass og balkong/markterrasse. Da de oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakte som et ca. areal, har partene ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 650 000 (Prisantydning) 2 010 000 (Andel av fellesgjeld)   3 660 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 12 072 (Andel omkostninger overføring borettslag) 5 000 (Andelskapital til Borettslaget) 5 000 (Startkapital til borettslaget) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)   23 204 (Omkostninger totalt)   3 683 204 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i entre, kjøkken og stue. Varmekabler i gulv på bad/vask.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G. Normalt har nye leiligheter energiklasse B eller C, og dette er nok mere sannsynlig. Bygget er godkjent oppført i henhold til kravene i TEK 17 mtp uverdier og isolasjonkrav.

 • Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  11

  Part.obl.nr.
  929562992

  Felleskostnader pr. mnd.
  12185

  Andel fellesgjeld
  2010000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-10-01T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og renovasjon inngår i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Reinbakkan Borettslag

  Borettslagets org.nr
  929562992

  Om borettslaget
  Reinbakkan Borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Borettslaget består i dag av 12 andeler, og kan bli utvidet ved videre utbygging. Pr. 18.10.2023 eier borettslaget gårds- og bruksnummer 44/95 og 44/96, ligger i Overhalla kommune og er tilknyttet Boligbyggelaget Midt som forretningsfører. Borettslaget har hatt sitt første driftsår, og regnskap følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Forkjøpsrett
  Forkjøpsrett gjelder ikke ved første gangs overføring. Ellers i henhold til vedtekter.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Siste års budsjett følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Avdragsfrie år
  Avdragsfritt fram til 2032/2033

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring Nuf

  Polisenummer felles forsikring
  SP0004597691

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter ble vedtatt på stiftelsesmøtet den 24.05.2022, sist revidert på generalforsamlingen 27.05.2023 Vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgave. Det foreligger ikke husordensregler pt

  Eierskiftegebyr
  5500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for ny 6 mannsbolig og tilhørende carporter, datert 15.05.2023. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: - Dets om mangler for å søke ferdigattest er støyskjerm langs vei.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan Reinbakkan Boligområde datert 04.10.2010. Godkjent utnyttet til boligformål. Området er under utbygging. Skisser/ illustrasjoner over utbyggingen i prospektet må det forventes endringer på ifm detaljregulering av det enkelte område og utbyggingstakt. Konferer megler. Kopi kan fås hos megler, og vil være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Utdrag fra borettslagets vedtekter: 4-3 Bruksoverlating (1) Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. (2) Med styrets godkjenning kan andelseierne overlate bruken av hele boligen dersom: - andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseierne kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år - andelseieren er en juridisk person - andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner - et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen - det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Har laget ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til laget, skal brukeren regnes som godkjent. (3) Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. I tillegg kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. (4) Overlating av bruken reduserer ikke andelseierens plikter overfor borettslaget.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 650 000 (Prisantydning) 2 010 000 (Andel av fellesgjeld)   3 660 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 12 072 (Andel omkostninger overføring borettslag) 5 000 (Andelskapital til Borettslaget) 5 000 (Startkapital til borettslaget) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)   23 204 (Omkostninger totalt)   3 683 204 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  23204

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprisbasert vederlag kr 15 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr 4 750,- og visning kr  1 500, Markedspakke: Kr. 12 900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale ved salg og dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp,  Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Hanne Brattberg Sørensen

Megler

Hanne Brattberg Sørensen

48 31 04 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev