aktiv-eiendomsmegling
DJI_0568.jpg
DJI_0568.jpg

ØVRE ERVIK Åstveitvegen

Nydelig prosjekt i naturskjønne, solrike omgivelser nær sjø. Flere leiligheter ledig, muligheter for tilvalg!

 • kr 3 650 000 - 7 600 000
 • Priser fra og tilkr 3 650 000 - 7 600 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 3 650 000 - 7 600 000
 • Omkostninger fra og tilkr 0 - 38 962
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 3 672 112 - 7 600 000
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til47 - 101 m²
 • Areal bruksareal - fra og til50 - 106 m²
 • Tomt -
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 209 BNR. 715
 • Informasjon om meglerforetaketAktiv Prosjektmegling Vestland AS Strandgaten 53 5004 BERGEN
 • OppdragsansvarligLena Leikvoll
 • Oppdragsnummer1508235005
 • Ved kjøp av ny bolig skal det kun betales dokumentavgift av tomteverdien og tomteverdi for garasje. Dokumentavgift er 2,5 % av tomteverdien, laveste beregnede dokumentavgift, samlet for tomteverdien og garasje er kr 20770,-. Dette er for den enheten med minst areal. Høyeste er kr 56200,-. Dette er for enheten med størst areal. I det tilfelle at en ønsker oppgitt beregning for en spesifikk enhet, kontakt megler før bud inngis. Det tas forbehold om mindre endringer da endelig vurdering først kan gjøres ved overskjøting. Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr. 585,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr. 787,- inkl. pantattest. Det tas forbehold om endring av gebyrsatsene og beregningsgrunnlaget for disse. Dersom tomteverdi blir nedjustert, og kjøper har betalt inn for mye i dokumentavgift, vil megler tilbakebetale overskytende beløp til kjøper.

Meld deg på visning!

Påmelding

Åstveitvegen, Vestland

 • Om prosjektet
  Prosjektet består av 40 boligseksjoner, 2 næringseksjoner (garasjer) sportsboder og fellesarealer. Boligseksjonene er fordelt på 9 rekkehus, 13 terrasseleiligheter i eget bygg samt 18 leiligheter fordelt på to punkthus. Utbygger for prosjektet er Boligbygg Vest AS org.nr.: 916 182 872 Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasje/parkering.

  Priser fra og til
  kr 3650000 - 7600000

  Omkostninger fra og til
  kr 0 - 38962

  Generell orientering
  Prosjektet består av 40 boligseksjoner, 2 næringseksjoner (garasjer) sportsboder og fellesarealer. Boligseksjonene er fordelt på 9 rekkehus, 13 terrasseleiligheter i eget bygg samt 18 leiligheter fordelt på to punkthus. Utbygger for prosjektet er Boligbygg Vest AS org.nr.: 916 182 872 Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasje/parkering.

  Garasje/parkering
  Alle boligene får en parkering i lukket garasjeanlegg. Det kan være muligheter for å kjøpe en ekstra plass om det er ledig. Alle parkeringsplasser vil få opplegg for el-lading. Forbruk betales av den enkelte sameier. Det er to garasjeanlegg og disse vil bli organisert som realsameie slik at den enkelte boligseksjon vil få en ideell eierandel i garasjesameiet. For beboere i B1 vil det primært bli tildelt plass i garasjeseksjonen som er lokalisert i underetasjen i B1. For beboere i BB1 og BKS1 vil det primært bli tildelt plass i garasjeseksjonen under BB1. I delfelt B1 skal det etableres 26 parkeringsplasser i garasjeanlegg for beboere i terrasseleilighetene og rekkehusene (Åstveitvågen Sameie B1). Hver av de 16 boligene vil få tildelt 1 parkeringsplass og 3 parkeringsplasser vil være felles til bruk for gjester. De gjenværende 7 parkeringsplassene i garasjeanlegget kan selges til kjøpere av seksjoner i delfelt B1. I delfelt BB1 skal det etableres 34 parkeringsplasser i garasjeanlegg for beboere i punkthusene tilknyttet garasjen (Åstveitvågen Sameie BB1) og rekkehusene i delfelt BKS1 (Åstveitvågen Sameie BKS1). Hver av de 24 boligene vil få tildelt 1 parkeringsplass og 1 parkeringsplass vil være felles til bruk for gjester. Videre er det 4 parkeringsplasser i garasjeanlegget som kan selges til kjøpere av seksjoner i delfelt BB1 og BKS1. De gjenværende 5 parkeringsplassene i garasjen er i henhold til planbestemmelsene forbeholdt bildeleordning. Basert på tilbakemeldinger fra bransjen vurderer selger det slik at det på det nåværende tidspunkt ikke er aktuelt å etablere en bildeleordning i garasjeanlegget. Det vil være opp til styret i Åstveitvågen Garasjesameie BB1 å organisere og forvalte disse plassene i samsvar med reguleringsformålet. Garasjeporten vil plasseres inne i garasjeanlegget slik at parkeringsplassen for gjesteparkering og de 5 plassene som er forbeholdt bildeleordning ikke blir avstengt. Kostnadene knyttet til garasjeseksjonene (herunder garasjeseksjonenes andel av de respektive eierseksjonssameienes kostnader) fordeles etter sameiebrøken i garasjesameiene. Kostnader knyttet til lading av el-bil skal likevel belastes den enkelte sameier/bruker. Dette kan skje gjennom avlesning av strømforbruk eller ved avtale med firma som tilbyr ladetjenester. Det er utarbeidet utkast til egne vedtekter for drift av garasjesameiene.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Ferdigstillelse 1. kvartal 2024. Dersom selger fullfører eiendommen i god tid før ovennevnte frist, kan selger kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen for overtakelse. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel.

  Tomteareal
  nullm²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Eiet tomt

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredning fra den norske kvalitetsprodusenten Sigdal, type Horisont. Dette er et stilrent kjøkken med glatte fronter og innfreste grep. Kjøkkenet leveres i klassisk hvit farge. Mot et pristillegg kan kjøkkenet leveres i en rekke ulike farger. Nedforing fra tak til overkant kjøkkenskap. Benkeplate leveres i 10 mm homogenlaminat i sort eller hvit. Det leveres hvitevarer fra Siemens. Stekeovn Siemens HB010FBROS Induksjon platetopp EU611BEF1X (Bredde 600, effekt 4600w) Oppvaskmaskin SN614X04AE Kjøl/frys KI38VV20 Stekeovn leveres i høyskap i de fleste leiligheter i terrassehus som standard. Ventilator leveres fra Sigdal med integrert komfyrvakt type Røros 602-12 nr- 7908. Mellom kjøkken og overskap leveres Sigdal takforing.

  Bad
  Fliser på bad og vaskerom leveres i type"Extra Floor" fra Bergersen i 30x30, dusj 10x10. Her kan man velge mellom 6 ulike farger uten tillegg i pris. Termostatstyrte varmekabler i gulv på bad og vaskerom i alle boligene. I leilighetsbyggene blir det levert vannbåren varme på gulv i gang og stue/kjøkken. Rekkehus blir levert termostatstyrte varmekabler i gang i tillegg På bad leveres fliser av type "Extra Wall" i 3 ulike farger som standard fra Bergersen. Det leveres LED-downlights med dimmer på bad og i gang.

  Andre oppholdsrom
  Det legges enstavs parkett type Eik Pop hvitpigmentert 13mm i gang, entré, soverom og stue/kjøkken. Alle rom vil få sparklede gipsplater på vegg, malt i valgfri farge. Tillegg for flere farger i samme rom. Sparklet/malt betong stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom. Der himling av tekniske årsaker må nedfores helt eller delvis i oppholdsrom, blir gipsplatehimling sparklet og malt. Typisk eksempel er inkassing/nedhimling av føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinkelrør langs takenes sider og delflater. Det leveres LED-downlights med dimmer på bad og i gang.

  Konstruksjon
  Det er i salgsoppgaven inntatt inngående deklarasjoner og romskjema for de ulike boligenhetene som skal utgjøre Åstveitvågen Park. Les disse for flere detaljer. Etasjeskillere Leveres med I-bjelker dimensjonert etter gjeldende standard og sponplater. Parkett/flis i henhold til romskjema.

  Fasade
  Felt BB1 som utgjør Punkthus A og B Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med Eps isolasjon. Utvendig består veggene hovedsakelig av Royal impregnert tre kledning og fasadeplater. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer. Vegger Tradisjonell bindingsverksoppbygging med luftet tre-kledning type Royal imp med innslag av teglstein ytterst og gipsplater innvendig (se vedlagt romskjema) Veggene isoleres og det monteres diffusjonstetting etter TEK17. Konstruksjonen dimensjoneres i henhold til brann- og lydkonsept. Innvendig lyd-/brannvegg leveres i henhold til gjeldende forskrifter. Innvendige lettvegger leveres i ulike tykkelse avhengig av teknisk utstyr. Veggene isoleres og leveres med overflater av malt gips i henhold til romskjema. Bad/vaskerom leveres fliset/malt i henhold til romskjema. Rekkehus i felt BKS1 og B1 Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med Eps isolasjon. Utvendig består veggene hovedsakelig av Royal impregnert tre kledning. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer. Vegger Tradisjonell bindingsverksoppbygging med luftet tre-kledning type Royal imp ytterst og gipsplater innvendig (se vedlagt romskjema) Veggene isoleres og det monteres diffusjonstetting etter TEK17. Konstruksjonen dimensjoneres i henhold til brannkonsept. Innvendig lyd-/brannvegg leveres i henhold til gjeldende forskrifter. Innvendige lettvegger leveres i ulike tykkelse avhengig av teknisk utstyr. Veggene isoleres og leveres med overflater av malt gips i henhold til romskjema. Bad/vaskerom leveres fliset/malt i henhold til romskjema. Terrasseleiligheter i felt B1 Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med Eps isolasjon. Utvendig består veggene hovedsakelig av Royal impregnert tre kledning og innslag av teglstein. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer. Vegger Tradisjonell bindingsverksoppbygging med luftet tre-kledning type Royal imp med innslag av teglstein ytterst og gipsplater innvendig (se vedlagt romskjema) Veggene isoleres og det monteres diffusjonstetting etter TEK17. Konstruksjonen dimensjoneres i henhold til brann- og lydkonsept. Innvendig lyd-/brannvegg leveres i henhold til gjeldende forskrifter. Innvendige lettvegger leveres i ulike tykkelse avhengig av teknisk utstyr. Veggene isoleres og leveres med overflater av malt gips i henhold til romskjema. Bad/vaskerom leveres fliset/malt i henhold til romskjema.

  Yttertak
  Felt BB1 som utgjør Punkthus A og B Yttertak/himling Yttertak er utført med q-dekke, fallskåret polystyren-/mineralullisolasjon og tekket med 2 lags papp utvendig. Det vil bli nedforete himlinger i enkelte tak. Himlingen har avvikende høyde på bad/vaskerom. Over disse himlingene vil det være tekniske føringer som elektro, rør, sprinkelanlegg og ventilasjon. Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjonskanal for avtrekksvifte på kjøkken. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs vegger. I leilighetene vil slike rørføringer bli skjult bak innkassinger. En horisontal innkassing av rør ved tak frem til vertikal innkassing langs vegg vil derfor kunne forekomme i enkelte rom. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. I fellesarealer vil det være synlige, malte betong flater / systemhimling. Rekkehus i felt BKS1 og B1 Yttertak er utført med I-bjelker dimensjonert etter gjeldende standard, fallskåret polystyren-/mineralullisolasjon og tekket med takpapp utvendig. Det vil bli nedlektede himlinger. Over disse himlingene vil det være tekniske føringer som elektro, rør og ventilasjon. Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjonskanal for avtrekksvifte på kjøkken. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs vegger. Slike rørføringer vil bli skjult bak innkassinger. En horisontal innkassing av rør ved tak frem til vertikal innkassing langs vegg vil derfor kunne forekomme i enkelte rom. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. Terrasseleiligheter i felt B1 Yttertak er utført med q-dekke, fallskåret polystyren-/mineralullisolasjon og tekket med 2 lags papp utvendig. Det vil bli nedforete himlinger i enkelte tak. Himlingen har avvikende høyde på bad/vaskerom. Over disse himlingene vil det være tekniske føringer som elektro, rør, sprinkelanlegg og ventilasjon. Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjonskanal for avtrekksvifte på kjøkken. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs vegger. I leilighetene vil slike rørføringer bli skjult bak innkassinger. En horisontal innkassing av rør ved tak frem til vertikal innkassing langs vegg vil derfor kunne forekomme i enkelte rom. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. I fellesarealer vil det være synlige, malte betong flater / systemhimling.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Eierseksjonssameienes formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur herunder forsikring av eiendommen veier, lys, brøyting, renovasjon, garasjeanlegg, kommunale avgifter for fellesarealer, forretningsførsel, strøm til fellesrom osv. Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk, men det vil også kunne være tatt hensyn til bruk/nytte. Se punktet "Felleskostnader til Eierseksjonssameie" samt utkast til vedtekter og driftsbudsjetter for det enkelte sameiet og realsameiet. Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger har innhentet tilbud og vil vurdere på vegne av kjøperne/ sameiet å engasjere forretningsfører til å forestå driften av sameiet for de 1 til 3 år første driftsår.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet og ligger vedlagt i egen dokumentsamling. Det er laget vedtekter for hvert boligsameie og realsameiene (Garasjer og felles utearealer som ikke inngår i det enkelte boligsameie). Disse inneholder inngående regulering om ansvar, råderett og kostnadsfordelinger som det forutsetter at den enkelte er kjent med. Merk at det for rekkehusene er eier som selv må ta høyde for utvendig vedlikehold av egen seksjon. For leilighetsbyggene er det estimert at eierne må dekke dette via felleskostnader. Alle eiere er ansvarlig for alt innvendig vedlikehold slik grensene for dette er beskrevet i vedtekter og eierseksjonsloven. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastene som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere årsmøte. Vedtektene er et utkast, og at endelige vedtekter vil bli utarbeidet i forbindelse med innsendelse av seksjoneringsbegjæringen.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/209/715: 21.08.1916 - Dokumentnr: 903231 - Utskifting Overutskiftning
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.10.1947 - Dokumentnr: 502584 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:76
  Bestemmelse om veg
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.01.1971 - Dokumentnr: 500659 - Best. om båt/bryggeplass Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:377
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.01.1971 - Dokumentnr: 500662 - Best. om båt/bryggeplass Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:380
  Innført i grunnboken 4.7.94
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.05.1980 - Dokumentnr: 11719 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.12.1987 - Dokumentnr: 39649 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.01.1990 - Dokumentnr: 2428 - Erklæring/avtale Målebrev over d.e. med areal 9.570 m2. A. 456
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.09.1993 - Dokumentnr: 23739 - Erklæring/avtale Avtaler om rettigheter og plikter ved bygging,drift og
  vedlikehold av høyspenningsleding
  Fra Åstveittunet og til Sjømennenes Helseheim
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.11.2020 - Dokumentnr: 3407364 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om solidaransvar
  Også for senere fradelte parseller
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.02.2021 - Dokumentnr: 144023 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om ryddebelte
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.03.2021 - Dokumentnr: 315414 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.03.2021 - Dokumentnr: 315523 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.04.2021 - Dokumentnr: 486707 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Bestemmelse om plassering av kjøreport nær tomtegrense
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.09.2021 - Dokumentnr: 1170749 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Oppgjør AS
  Org.nr: 987 281 758
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.02.2022 - Dokumentnr: 226061 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297144 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:716
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:717
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:718
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297278 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:716
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:717
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:718
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297278 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:716
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:717
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:718
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297278 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:716
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:717
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:718
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297278 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:716
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:717
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:718
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.02.2023 - Dokumentnr: 209889 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.03.2021 - Dokumentnr: 315363 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:209 Bnr:33
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297110 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:209 Bnr:716
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297120 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:209 Bnr:717
  15.11.2022 - Dokumentnr: 1297137 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:209 Bnr:718
  01.03.2023 - Dokumentnr: 220975 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:209 Bnr:720
  27.04.2021 - Dokumentnr: 486707 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Boligbygg Vest AS
  Org.nr: 916 182 872
  Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:209 Bnr:483
  Bestemmelse om bygging av støttemur
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  Bestemmelse om vedlikehold


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommen. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse anbefaler megler at kjøper holder tilbake et beløp, til sikkerhet for at ferdigattest blir utstedt.

  Adgang til utleie
  Boligene har bare én boenhet og ingen separat utleiedel. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Vann, vei og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Felles private veier til offentlig vei. Private veier er vist på situasjonsplan det vil være solidarisk vedlikeholdsansvar for brukere/eiere. Se vedtekter for detaljer.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Rammetillatelse er innsendt til kommunen. Området omfattes av reguleringsplan nr. 62340000 Reguleringsformål er bolig. Planen kan leses hos megler

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova. Dersom kjøper ikke er forbruker kommer i utgangspunktet ikke bustadoppføringlovens regler til anvendelse. Partene er dog enige om at bustadoppføringsloven kommer til anvendelse med unntak av følgende paragrafer som således ikke kan påberopes: -§§8, 12, 16, 18, 24, 31, 47, 49 og 51-54. Dersom andre paragrafer i bustadoppføringsloven inneholder bestemmelser om at de ovennevnte paragrafer kan påberopes, vil også slike bestemmelser ikke være gjeldende mellom partene. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter Avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

  Betalingsbetingelser
  Det skal etter nærmere anvisning fra megler betales inn 10% av kjøpesum i forbindelse med kontraktsinngåelse. Resten av kjøpesummen, omkostninger forfaller ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Betaling kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendom før overtakelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst. Når selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringlovens §12 forfaller forskuddet på 10% av kjøpesummen. Megler besitter kjøpers delbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller bankgaranti i henhold til bustadoppføringsloves §47. Renter på delinnbetalinger tilfaller kjøper frem til overtakelse eller §47 garanti foreligger.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kjøper kan søke om å få transportere sine rettigheter og plikter til en ny kjøper, senest 1 måned før overtagelse. Transporten krever samtykke fra selger, og selger kan nekte overdragelse på fritt grunnlag. Transportgebyret utgjør kr. 100.000 ,- og betales av opprinnelig kjøper. Utgifter til eventuell bruk av megler kommer i tillegg. Selger forbeholder seg retten til å kreve at opprinnelig kjøper vil være solidarisk ansvarlig i det tilfelle at ny kjøper misligholder sine forpliktelser ved eventuell transport. Det gjøres oppmerksom på at det kun er kjøper som er forbruker som etter gjeldende regler kan selge en kontraktsposisjon uten å pådra seg et fullt oppfyllelsesansvar etter bustadoppføringlovens regler. Påkrevde endringer av garantier ved et evt. videresalg bekostes ikke av selger/utbygger.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53 frem til overtakelse har funnet sted. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr jfr. bustadoppføringlovens § 54. Dersom det aksepteres av kjøper, vil det utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Dokumenter

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev