aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Mathias Hove har gleden av å presentere en herlig leilighet i et sjarmerende boligområde på Hop!

Flott 2 (3)-roms leilighet i høy første etg med kort vei til alle hverdagsfasiliteter | Stor altan | Ingen dok. avgift!

 • 2 490 000
 • BRA 58 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 490 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 882 844
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 978
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 58 m²
 • ANDEL FELLESGJELD383 912
 • FELLESKOST./MND5 070
 • TOMT706 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 490 000,- (Prisantydning)
  383 912,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 873 912,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 882 844,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Mathias Hove har gleden av å presentere en herlig leilighet i et sjarmerende hus på Hop! Boligen er arealeffektiv med luftige rom og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys i rommene. Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet med gangavstand til alle hverdagsfasiliteter.

Alle flater er malt i behagelige delikate farger, parkett gulv i hele boligen forutenom bad og entré som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves!

Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy.

Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel, spisebord. Den lar seg til og med bli innredet med et soverom nr. 2 som er illustrert på den alternative plantegningen.

Flott kjøkkeninnredningen som er lys og moderne med slette hvite fronter og heltre benkeplate med nedfelt vask. Her er rikelig med skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin. Det er også en kjøkkenstikker som gir en ekstra sittegruppe - perfekt til hverdagsfrokosten.

Leilighetens soverom er av god størrelse på 12,2 m² med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet er utstyrt med et stort garderobeskap med speilfronter. Om man ikke skal bruke hele leiligheten selv, kan man bo smart ved å lage til et ekstra soverom. Det ekstra soverommet kan eksempelvis enten leies ut til en venn, eller bli brukt som et soverom til barnet.

Fra stuen er det utgang til en herlig altan på 7,6 m² med god plass til stor sittegruppe. Altanen har en flott beliggenhet hvor du kan nyte solen og omgivelsene rundt.

Baderommet er lekkert helfliset med lyse fliser på vegg og mørke fliser på gulvet. Badet er innredet med benkeskap med servant, toalett og eget stor dusjsone. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.
Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.

Kloppedalsvegen 5D, Vestland

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Membran, tettesjikt og sluk:

  Totalvurdering overflater:
  Overflater fremstår i normalt god stand. TG 2 pga alder og dels svake fallforhold.

  Anbefalte tiltak overflater:
  TG 2 pga alder og dels svake fallforhold: Det anbefales etablering av fuktsikker oppkant ved dør for bedre sikring.

  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. TG 2 pga alder.

  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk:
  TG 2 pga alder: Fungerer med dagens tilstand.

  Forhold som har fått TG3:
  BAD:

  Fuktmåling:
  Se overnevnte.

  Utbedringskostnader fukt:
  50 000 - 150 000

  Anbefalte tiltak fukt:
  TG 3 pga påvist lekkasjeskade fra dusjsonen: Det må påregnes oppgraderinger. Man kan vurdere å foreta en lokal utbedring av selve
  dusjsonen fremfor å renovere hele badet.
 • Sentral og attraktiv beliggenhet på Hop i et etablert og hyggelig boligområde. Leiligheten ligger flott til like ved Hop ungdomsskole. Kort vei til Kloppedalsveien barneskole og 8 minutters gangavstand til Bybanen på Hop. Gangavstand til Nesttun sentrum hvor man finner et rikt utvalg dagligvarebutikker, spisesteder og øvrige servicetilbud. Det er heller ikke langt til Lagunen Storsenter med et rikt utvalg av butikker og restauranter, samt kino.

  For den spreke og aktive er det kort vei til flere turstier og den flotte gang- og sykkelstien på Gamle Osbanen/Vossbanen. Myrdalsvannet og Birkelandsvatnet er flotte turområder. Treningssentrene Aktiv365, EVO, SATS, 7 Fjell CrossFit og Spenst m.m. ligger like i nærheten.
  Det er videre kun 2 minutters gange til den søndagsåpne dagligvarebutikken Matkroken Strønen. Kiwi Paradis befinner seg 13 minutters gange unna og med bil tar det ca 2 minutter. Samme sted har det nettop åpnet et Padel senter som har blitt en svært populær idrett i byen! Her er det også svømmebasseng og treningssenter.

  Ca. 10 minutter i bil til Bergen sentrum og ca. 14 minutter til Flesland.

  Fra boligen er det ca. 10 minutters gange til bybanestoppet på Hop. Nærmeste busstopp ligger ca. 5 minutters gange unna med hyppige avganger.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Fundament/såle av betong. Bygget er oppført i trekonstruksjoner med utvendig trekledning. Etasjeskillere i trebjelkelag.
  Sperretakskonstruksjon tekket med aluminiumspanner.
 • Totalt bruksareal: 58 m²
  Totalt primærrom: 58 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  - Entré (1,8 m²)
  - Bad (7,7 m²)
  - Stue/kjøkken (35,2 m²)
  - Soverom (12,2 m²)
  Takhøyde stue/kjøkken: 2,35m

  Tilhørende arealer:
  - Privat altan på 7,6 m².
  - Tilhørende Bod i underetasjen på 5,2 m².
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming og gulvvarme på bad og entré.
 • Tomten er pent opparbeidet med tilkomstvei, grøntarealer og bygningsmassen.
  Det er en felles hage på baksiden av huset hvor det er plass til bord og stoler. Her kan en nyte de varme sommerdagene.
 • Det er felles parkering for borrettslaget rett utenfor bygningen.
  Det er ingen faste parkeringsplasser. Opplysninger fra eier tilsier at det som regel alltid er ledig parkeringsplass her.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private
  ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk
  vedlikeholdsplikt.

  Eiendommen har tilkomst via kommunal vei og videre inn på privat vei.
 • Forretningsfører: View Ledger
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er som utgangspunkt ikke tillatt med husdyr i borrettslaget, men styret kan gi samtykke ved unntak.
 • IF Skadeforsikring
  IF Skadeforsikring
  Polisenummer: Ap568751, 13, 1
  Forsikringen inkluderer utvendig byggforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 620 076 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 232 275 per 31.12.20

  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • 5 070 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer driftsutgifter, renter og avdrag lån

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

  Kostnadene er fordelt som følger: renteutgifter: 1.377 kr pr mnd, avdrag: 844 kr pr måned og driftsutgifter: kr 2.849 ,- pr mnd.
  Driftskostnadene inkluderer kommunale avgifter, eiendoms- og festeavgift, regnskapshonorar, revisjonshonorar, forsikringspremie og elektrisitet til fellesarealer.
 • Andel fellesgjeld kr 383 912,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 5 442,- pr. 31.12.21.
 • Lånenummer: 95227134136
  Annuitetslån, 12 terminer per år. Flytende rente
  Rentesats per 31.12-2021: 1,8 % effektiv rente pa.
  Antall terminer til innfrielse: 19 år og 10 mnd
  Saldo per: 31.12-2021
  Andel av saldo: 383.912
  Forventet nedbetalt om 19 år og 10 mnd
 • Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr 60.840 for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt som følger: Driftskostnader, renter og avdrag felles lån.
 • Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.11.1979 vedrørende kontorbygg ettersom bygget tidligere var et kontorbygg.
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bruksendring datert 18.01.2007.

  Tegnigner, ferdigattest og midlertidig brukstillatelse kan tilsendes etter forespørsel.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Reguleringsplaner under arbeid
  Plannavn: FANA. GNR 41 BNR 757, NYBØHAGEN
  Planid: 66180000
  Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

  Kommuneplan
  Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
  Planid: 65270000
  Dekningsgrad: 100%

  Arealformål i kommuneplanen
  Beskrivelse: Ytre fortettingssone
  Arealformål: Bebyggelse og anlegg
  Dekningsgrad: 100%

  Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen
  Beskrivelse: Historiske veifar
  Dekningsgrad: 7,1%

  Kommunedelplan(er)
  Plannavn: FANA. KDP NY-PARADIS, HOP, NESTTUN, NESTTUN VEST
  Planid: 15700000
  Dekningsgrad: 100%

  Arealformål i kommunedelplan
  Formål: Boligområder
  Dekningsgrad: 100%
 • Andelsnr. 4 Orgnr. 990953996 i Bergen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast vederlag pålydende kr 45.000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 990,- og oppgjørshonorar kr 4 375,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 25.130,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Espen Flaktveit Rørlien
  Frida Walderhaug
Mathias Toppe Hove

Megler

Mathias Toppe Hove

95 18 99 09

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev