aktiv-eiendomsmegling

Løten Myrsnipa 9

Hytte til jul? Pen og familievennlig endehytte oppført i 2011 - Tre soverom og hems - Meget god beliggenhet i Svaenlia

 • 3 150 000
 • BRA 79 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 150 000
 • OMKOSTNINGER98 792
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 248 792
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 011
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 76 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTPunktfestetomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 150 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-))
  3 900,- (Transport av festekontrakt)
  --------------------------------------------------------
  98 792,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 248 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Ønsker du deg hytte til vinterferien?

Velkommen til Myrsnipa 9. Dette er en parhytte (kjedet med annen hytte) med svært god ende-beliggenhet i Svaenlia. Her bor du med en moderne standard og nærhet til skitrekk, skiløyper og flott innlandsnatur.

Hytta er oppført i 2011 over to plan og holder en tidsmessig standard samt familievennlig planløsning. Den inneholder bl.a gang, tre soverom, bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og hems. I tillegg har hytta en praktisk, utvendig bod.

Flotte skiløyper rett utenfor døren. Hedmarkvidda har en av Norges største skiløyepenettverk med ca 300 km oppkjørte løyper.

Merk deg dette:
•Mulighet for snarlig overtakelse
•Umiddelbar nærhet til skitrekk og skiløyper
•Endehytte med tre soverom + hems
•Parkering rett utenfor hytta


Fritidsboligens innhold:
1.etg: Entré, gang, bad, tre soverom og utvendig bod.
2.etg: Stue, kjøkken og hems.

Myrsnipa 9, Innlandet

 • Velkommen
  Takoverbygd inngangsparti med adkomst til utvendig bod. Romslig entré med beiset panel på veggene og flislagt gulv med termostatstyrt gulvvarme.

  Stue
  Stuen ligger i 2.etasje i åpen løsning med kjøkkenet. Beiset villmarkspanel på veggene og parkett på gulvet. Innredningsmuligheter for sofagruppe og TV-møblement samt spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Elementpeis sentralt plassert i rommet. Utgang til nordvest-vendt balkong.

  Kjøkken
  Kjøkken med innredning fra Ikea. Innredningen består av over- og underskap med profilerte fronter. Flislagt benkerygg og heltre benkeplate med rustfri kum. Integrert oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap, stekeovn og platetopp.

  Soverom
  Hytta har tre soverom i 1.etasje. Alle soverommene har beiset panel på veggene og parkett på gulvet. Det er plass for dobbeltseng på hovedsoverommet.
  De to andre soverommene har plassbygd køyeseng/familiekøye. I tillegg er det en hems med gulvareal på ca 7m².

  Bad
  Bad fra byggeår med beiset panel på veggene, flislagt dusjsone og flislagt gulv. Baderomsinnredning bestående av underskap, servant og speilskap. Gulvmontert toalett, og avsatt plass for vaskemaskin.
 • Myrsnipa 9 ligger fint til i populære Svaenlia. Ski in/out. Med Budor skitrekk ca. 300 m unna kan man enkelt gli fra eiendommen og ned til skitrekket for en knallfin dag i bakken.

  Budor er kjent for å være et svært snøsikkert område, er du glad i vintersportsaktiviteter- og friluftsliv er dette et ypperlig valg. Det er kort vei til nypreparerte løyper som slynger seg over 300 km i skjønne naturomgivelser på Hedmarksvidda. På sommerstid er det fine muligheter for sykkel- og fotturer i flott innlandsterreng.

  Det er gangavstand til Budor Gjestegård med cafe/restaurant. Her får du servert god og kortreist mat. For påfylling av proviant er Joker Brenneriroa nærmeste dagligvarebutikk. Budor ligger ca. 1 time og 40 minutters kjøretur fra Oslo.
 • Eiendommens bygningsmasse består av fritidsbolig.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Espen Sletten ved Sletten Takst.

  Fritidsbolig oppført i 2011. Opprinnelig grunn bestående av tykk morenemasse, stein og jordmasser. Oppkultet og tilkjørte steinmasser på tomt. Fundamentert på støpte såler, betongvange og støpte betongpilarer. Støpt plate på mark. Yttervegger bestående av bindingsverk, isolert med mineralull. Utvendig kledning med stående villmarkspanel. Saltak takkonstruksjon med bærende takåser og taktro. Taktekking med torv. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass. Vinduer produsert i 2010 og balkongdør i 2011.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik med anbefalte tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Renner og nedløp og våtrom.

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Total: Bra / P-rom / S-rom - 79 m² / 76 m² / 3 m².
  1.etasje: Bra / P-rom / S-rom - 43 m² / 40 m² / 3 m².
  2.etasje: Bra / P-rom / S-rom - 36 m² / 36 m² / 0 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Entré, gang, bad og tre soverom.
  2.etg: Stue og kjøkken.

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  1.etg: Utvendig bod.

  I tillegg hems uten målbart areal grunnet lav takhøyde. Målt gulvareal på ca. 7 m².

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  - Alle sengene medfølger.

  Øvrige løsøre og innventar kan selges separat etter avtale.
 • Elektrisitet:
  Elektrisk gulvvarme i entré, gang og bad.
  Panelovn på tre soverom og på stuen/kjøkkenet.

  Vedfyring:
  Elementpeis i stuen.
 • Eiendommen ligger på punktfestet tomt. Tomten er skrånet og vendt mot sørøst.

  Bortfester er Løiten Almenning. Det er etablert festekontrakt gjeldende fra og med 2011. Årlig festeavgift utgjør kr 7.302,-. Serviceavgift kan bli innført ved tilføring av ytterligere infrastruktur fra bortfester. Festeavgiften reguleres hvert 10. år. Neste regulering av festeavgiften vil skje i 31.12.2030 i henhold til endringer i konsumprisindeksen.

  Bortfester har forkjøpsrett, men denne vil ikke bli benyttet ved denne overdragelse.

  Festekontrakten er etablert uten utløpsdato. Festeren har rett til oppsigelse med to års skriftelig varsel. Festekontrakten er vedlagt denne salgsoppgaven.

  Gebyr for overføring av festekontrakten er kr 3.900,-. Denne betales av kjøper.
 • Oppstillingsplass/parkering på tomten foran inngangsparti.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Adkomst via almenningens vegnett. Det betales bombillett med kr 75,- per passering (prisene kan variere avhengig av sesong). Alternativt kan man løse årskort til kr 1.375,-. Prisene gjelder for 2022. For ytterligere informasjon vedrørende abonnement m.m., se loitenalmenning.no. Iflg festekontrakt gis det rett for festeren å benytte veg for å komme til sin eiendom.
 • Formuesverdi: Kr 594.000,- per 31.12.2020.
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 11.189,80 for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 4.250,-.
  Forbruk vann: Kr 31,41 per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 39,37 per kubikk.
  Renovasjon: Kr 1.537,5.
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 125,-.
  Eiendomsskatt: Kr 5.751,60 (for 2021).

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Tomten" og "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Eiendommen er tilkoblet fiber internett og TV via Telenor. Eier betaler kr 538,- inkl mva per mnd dette. Tjenesten faktureres via Løiten Almenning.

  Det betales kr 1.500,- inkl mva for snøbrøying av biloppstillingsplasser vintersesong 2021/2022,-. Tjenesten er valgfri og faktureres via Løiten Almenning..
 • Det ble utstedt ferdigattest for fritidsbolig i rekke, område A4 i Svaenlia i 2011.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Feiing ble utført siste gang i 2020. Tilsyn ble sist gang utført i 2020, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Tinglyst festekontrakt (se også punktet "Tomten"). Bortfester/grunneier har bla. 1. prioritets panterett for forfalt festeavgift.

  Kopi av festekontrakten er vedlagt i salgsoppgaven og alle interessenter plikter å gjøre seg kjent med denne.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Svaenlia, felt R3A og R3C, fra 2009. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Løten kommune (2015-2026), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 273 Bnr. 220 Fnr. 1233 i Løten kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  Det er laget en enkel energimerking for denne fritidsboligen. Energimerkingen har fått karakter "Orange C".
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast provisjon på kr 36.300,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,-), markedspakke (kr 13.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Dag Ljungquist
  Tove Nilsen Ljungquist
Karl Kristian Fjeld

Megler

Karl Kristian Fjeld

45 02 41 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev