aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Heistad Brygge 1!
Velkommen til Heistad Brygge 1!

PORSGRUNN Heistad brygge 1

Endeleilighet, alt på en flate, egen tilhørende unik koselig hagedel med grill og solterrasse. Sol fra morgen til kveld.

 • kr 1 850 000
 • BRA-i 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 850 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 745 240
 • EierformAndel
 • Byggeår2018
 • Soverom2
 • Andel fellesgjeldkr 1 884 000
 • Felleskostnaderkr 13 493
 • Tomt6 683 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 850 000 (Prisantydning) 1 884 000 (Andel av fellesgjeld)   3 734 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 745 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Pen leilighet med enkel tilgang i første etasje og høy standard. Denne leiligheten har en egen tilhørende koselig hagedel mot vest med kveldsol. Her er det opparbeidet en koselig grill og solterrasse. Denne tomtedelen er helt unik kun for denne leiligheten. Terrassen har meget gode solforhold og godt med kveldssol. Forøvrig er det pent opparbeidet fellestomt for område med fine plener, lekeplass og sandstrand. Det er vannbåren varme i gulv og gjennomgående moderne løsninger i hele leiligheten. Praktisk løsning med stue, kjøkken og spisestue i åpen løsning, 2 soverom, 1 bad, 1 toalettrom og godt med plass til oppbevaring i bod og skyvedørsgarderobe. Det medfølger også parkeringsplass i felles garasjeanlegg som har tilhørende sportsbod.
Sjønær beliggenhet med sandstrand, småbåtbrygge og fin lekeplass i umiddelbar nærhet

Heistad brygge 1, Telemark

 • Tomt
  6683m²

  Beskrivelse av tomt
  Denne leiligheten har en egen tilhørende koselig hagedel mot vest med kveldsol. Her er det opparbeidet en koselig grill og solterrasse. Denne tomtedelen er helt unik kun for denne leiligheten. Forøvrig er det meget pent opparbeidet fellestomt for område med fine plener, lekeplass og sandstrand.

  Beliggenhet
  Nyere (2018) endeleilighet med alt på en flate på Heistadtangen. Leiligheten har en flott terrasse og hage mot vest med meget gode solforhold og kveldssol. Leiligheten ligger nære sjøen og har sandstrand, lekeplass, store parkeringsplasser og fine gressplener i umiddelbar nærhet på borettslagets tomt. Det er gangavstand til det meste man trenger av servicefunksjoner som skole og dagligvare, samt fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Kort kjøreavstand til Porsgrunn sentrum, Stathelle og på kjøring til E-18 i begge retninger.

  Adkomst
  Vennligst se vedlagte kartskisser. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Hovedsakelig blokk og boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Beskrevne bolig/leilighet er oppført på Heistadtangen i Porsgrunn kommune. Leiligheten har areal over ett plan beliggende i 1.etasje oppført nylig 2018. Felles adkomst med heis og trapperom. Innvendige overflater består av eikeparkett og fliser på gulvflater. Malt slettet flater på vegflater. Malt betong og gips i himlinger. Bad med fliser på vegg og gulvflater. Leiligheten inneholder entre/gang, kjøkken, stue, to soverom, bad, toalettrom og bod/teknisk rom. Romslig terrasse med utsikt over nærområdet. Bod i kjeller og biloppstillingsplass. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): Ingen. Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Ingen. Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever tiltak): Ingen. Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Jan Tore Eriksrød og rapporten datert 18.04.2024 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks utgått levetid). TG2 nyanseres også med lys og mørk oransje, hvor lys oransje er merknader uten behov for umiddelbare tiltak og mørk oransje som kan kreve tiltak. For øvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.

  Innhold
  Leiligheten har alt på en flate og inneholder: Entré, kjøkken, stue, bad/vaskerom, toalettrom, 2 soverom og bod. Ute har leiligheten en flott terrasse og hage med meget gode solforhold på dag og kveld. Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med egen sportsbod.

  Standard
  Gulv: Eikeparkett, flis i gang og på bad. Vegg: Malte flater/gipsplater og flis på bad. Tak: Malt gips og betong. Fra overbygget inngangsparti kommer man inn i flislagt entré med god plass til å henge fra seg jakker og sko. Videre inn i gang med 2 soverom, bad og praktisk toalettrom. Stua er lys og romslig, med vannbåren varme i gulvet. Her er det god plass til stuemøblement og utgang videre ut til flott terrasse. Praktisk solskjerming på vinduene. Stue, kjøkken og spisestue ligger i åpen løsning. Kjøkken med praktisk kjøkkenøy og integrerte hvitevarer. Hvitevarene medfølger ved kjøp: Kjøleskap, stekeovn, kokeplate, ventilator og oppvaskmaskin. Moderne innredning og godt med skap- og benkplass. Spisestue kan etableres rett ved kjøkken. God plass til spisestuemøblement og store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Flislagt bad med moderne preg og opplegg til vaskemaskin. Godt med oppbevaring i baderomsinnredning. Badet har dusjhjørne, servant i innredning og vegghengt toalett. Det er også et praktisk toalettrom i gangen. I leiligheten er det to romslige soverom, begge med praktiske skyvedørsgarderober for oppbevaring. På hovedsoverom er boden innredet til garderoberom. Via utgang i stue kommer man ut på terrasse. Denne leiligheten har et flott uteareal med terrasse og hage som strekker seg rundt til vest-enden av bygget. Dette gir meget gode solforhold og kveldssol. Her er det opparbeidet en koselig terrasse og en flott plen.

  Innbo og løsøre
  Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved salg: kjøleskap, stekeovn, kokeplate, ventilator og oppvaskmaskin.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger med parkeringsplass i felles garasjeanlegg med tilhørende sportsbod. Forøvrig godt med parkeringsmuligheter på parkeringsplass tilhørende borettslaget.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Drivhus stående i hagen medfølger ikke ved salg. Taklamper medfølger heller ikke salget.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 850 000 (Prisantydning) 1 884 000 (Andel av fellesgjeld)   3 734 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 745 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i gulv, varmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om følgende forbruk for 2024 så langt: Februar: 278 kWh Mars: 304 kWh April (01.04 - 17.04): 162 kWh

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1011291

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3842904

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  19

  Part.obl.nr.
  821333032

  Felleskostnader pr. mnd.
  13493

  Andel fellesgjeld
  1884000

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-04-11T22:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  8618

  Andel fellesformue
  6321

  Andel fellesformue per dato
  2024-04-11T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Heistad Brygge Borettslag

  Borettslagets org.nr
  821333032

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12137288093, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 12.04.2024: 5.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 178 Saldo per 12.04.2024: 117 546 000 Andel av saldo: 1 884 000 Første termin: 30.03.2019Neste avdrag: 30.12.2038 ( siste termin 30.09.2068 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2038 utgjøre ca kr 2 081,00 per måned for denne boligen.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  If... Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003227196

  Dyrehold
  Det foreligger ikke husordensregler hos PBBL, men det anbefales å søke om dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4001/68/216: 15.10.1993 - Dokumentnr: 13533 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4001 Gnr:68 Bnr:4 Rettighetshaver: Knr:4001 Gnr:68 Bnr:128 Rettighetshaver: Knr:4001 Gnr:68 Bnr:216 Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:0805 Gnr:68 Bnr:241 16.07.2021 - Dokumentnr: 881649 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Lede AS Org.nr: 979 422 679 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler 24.08.1990 - Dokumentnr: 12766 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4001 Gnr:68 Bnr:4 29.11.2017 - Dokumentnr: 1333836 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0805 Gnr:68 Bnr:241 01.01.2020 - Dokumentnr: 1120118 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0805 Gnr:68 Bnr:216 01.01.2024 - Dokumentnr: 430831 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3806 Gnr:68 Bnr:216 24.08.1990 - Dokumentnr: 12767 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:4001 Gnr:68 Bnr:155 15.10.1993 - Dokumentnr: 13533 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:4001 Gnr:68 Bnr:216 Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:0805 Gnr:68 Bnr:241

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert: 13.03.2020

  Regulerings- og arealplanner
  Leiligheten ligger i et område regulert for: Boligbebyggelse - blokkbebyggelse Friområde Parkering Turvei Veg Plan ID: 4001 0768

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 850 000 (Prisantydning) 1 884 000 (Andel av fellesgjeld)   3 734 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 745 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stort kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000,- oppgjørshonorar kr 6990,- og visningshonorar (inkl. alle visninger) kr 3950,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale som omfatter bl.a. innhenting av nødvendige opplysninger, annonsering, fotograf mm. Alle beløp er inkl. mva.

Jørn Amlie

Megler

Jørn Amlie

96 50 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev