aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rolandvegen 35 A
Velkommen til Rolandvegen 35 A

PORSGRUNN Rolandvegen 35A

RING FOR VISNINGSAVTALE |Nyere (2019) enebolig i kjede. Vestvendt, solrike terrasse 2 bad, loftstue, 4 soverom. Garasje

 • kr 2 650 000
 • BRA 143 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 646 240
 • EierformAndel
 • Byggeår2019
 • Soverom4
 • ArealP-rom 139 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 985 000
 • Felleskostnaderkr 20 687
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiet
 • 2 650 000 (Prisantydning) 2 985 000 (Andel av fellesgjeld)   5 635 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   5 646 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning, 1. etasje
Enebolig i kjede med gjennomgående høy standard. Vannbåren varme i gulv. Leiligheten har en moderne livsløpstandard. Beliggende i enden av blindvei uten gjennomgangstrafikk, rolig og barnevennlig nabolag. Solrikt med vestvendt terrasse og balkong. Sentralt beliggende med gangavstand til de fleste fasiliteter som skole, idrettsanlegg og Porsgrunn Sentrum med bredt utvalg av butikker, caféer, m.m. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Boligen har planløsning over to etasjer og inneholder: 1. Etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, soverom og teknisk rom. 2. Etasje: Trapperom, loftstue, 3 soverom hvorav et soverom har walk-in garderobe, bad og vaskerom. Garasje med el-port og elbillader Borettslaget har IN-ordning med mulighet for innfrielse av fellesgjeld og lavere felleskostnader!
Velkommen inn! Praktisk skyvedørsgarderobe i gang med plass til sko og yttertøy

Rolandvegen 35A, Telemark

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 67 kvm
  2. etasje: 76 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 63 kvm
  2. etasje: 76 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Meget solrik tomt flott opparbeidet med plen og asfaltert gårdsplass. Boligen har egen hage, som er inngjerdet av en velholdt hekk. Terrasse på ca. 21 kvm i første etasje med god plass til utemøbler.

  Beliggenhet
  Rolig og barnevennlig beliggenhet på Hovenga med meget gode solforhold. Gangavstand til Porsgrunn sentrum med dagligvare, caféer, kino, og et bredt utvalg butikker. Forøvrig er det gangavstand til ungdomsskole, videregående og idrettsanlegg. Fine turområder i umiddelbar nærhet, samt en beliggenhet som er både sentral og har landlige preg.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  I hovedsak eneboliger og noen leilighetsbygg.

  Byggemåte
  Enebolig er oppført i to etasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et pulttak og er tekket med pappshingel. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): Ingen. Bygningsdeler med oransje TG2 (vesentlige avvik): Trapp: Det mangler håndløper ved de første 5 trinnene fra 1. etasje. Tiltak: Håndløper på veggen for bedre sikkerhet anbefales etablert. Bad, 1. etasje: Fugene mellom gulv og vegg er noe misfargede, og har begynt å slippe vedheftet noen steder inne i dusjnisjen. Det er observert mikroriss i flis inntil sluket. Tiltak: Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold anbefales det å re-fuge inne i dusjsone og holde fliser med riss under oppsikt, så flisene ikke løsner eller skaden utvikler seg. Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Ronny Nelson og rapporten datert 25.09.2023 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks. utgått levetid). For øvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.

  Innhold
  Boligen har plasseffektiv planløsning over to etasjer og inneholder: 1. Etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, bad, soverom og teknisk rom. 2. Etasje: Trapperom, loftstue, 3 soverom hvorav et soverom har walk-in garderobe, bad og vaskerom.

  Standard
  Fra asfaltert gårdsplass kommer man inn til et overbygget inngangsparti. Til høyre for inngangsdør er det dør inn i garasjen. Inn i flislagt entré med skyvedørsgarderobe til oppbevaring, spotter i tak og vannbåren varme i gulv. Videre inn i gang med inngang til soverom og bad. Fra gang kommer man inn til stue og kjøkken i åpen løsning. Stuen er romslig og det er god plass til stuemøblement. Store vinduer mot vest slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse. Det er vannbåren varme i gulv i hele første etasje, og i stue er det etablert varmepumpe i 2022. I første etasje er det et soverom av praktisk størrelse som passer godt som gjesterom. Delikat, flistlagt bad med dusjnisje, vegghengt toalett og servant i innredning. Godt med oppbevaringsmuligheter i baderomsinnredning og speilskap. I andre etasje er det loftstue med utgang til terrasse. Rommet er lyst og luftig, med god takhøyde. Det er tre soverom i andre etasje, hvor hovedsoverommet har egen walk-in garderobe. God plass til soveromsmøblement på alle soverommene. Badet i andre etasje er innredet med dusjnisje, vegghengt toalett og servant i innredning. Varmekabler i gulv. Vaskerom med opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel, samt godt med oppbevaringsplass i innredning. Varmekabler i gulv. Ute har boligen en flott plen inngjerdet i en velholdt hekk. To vestvendte terrasser med svært gode solforhold. Terrasse i første etasje er på ca. 21 kvm og det er god plass til møblement. Terrasse i andre etasje er på ca. 6 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel TV og brebånd er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  I garasje og asfaltert gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000 (Prisantydning) 2 985 000 (Andel av fellesgjeld)   5 635 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   5 646 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannnbåren fjernvarme, for øvrig elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1075672

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3873417

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  923675809

  Felleskostnader pr. mnd.
  20687

  Andel fellesgjeld
  2985000

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-03-06T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har ikke begynt å betale avdrag på lån per dags dato. I informasjon mottatt fra PBBL opplyser de om at neste avdrag forfaller til betaling i mars 2040, se "Lånebetingelser fellesgjeld".

  Rentekostnad fellesgjeld
  15076

  Andel fellesformue
  60051

  Andel fellesformue per dato
  2024-03-06T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår i fellesutgiftene.

  Borettslaget
  Rolandvegen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  923675809

  Forkjøpsrett
  Det foreligger vedtektsbestemt forkjøpsrett i borettslaget hvor andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget har forkjøpsrett. Denne avklares snarest mulig etter aksept av bud.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 28008360083, Sparebanken Sør Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.09.2023: 5.3% pa. Antall terminer til innfrielse: 146 Saldo per 05.09.2023: 8 895 000 Andel av saldo: 2 985 000 Første termin: 30.03.2020Neste avdrag: 30.03.2040 ( siste termin 30.12.2059 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2040 utgjøre ca kr 6 864,00 per måned for denne boligen.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond AS. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er første desember med gyldighet fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring ZS9

  Polisenummer felles forsikring
  7255454

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Må evt. søkes styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på boligen datert 26.11.2019.

  Regulerings- og arealplanner
  Leiligheten ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til frittliggende småhusbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000 (Prisantydning) 2 985 000 (Andel av fellesgjeld)   5 635 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   5 646 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag på 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 900,- oppgjørshonorar kr 5900,- og visningshonorar kr 3500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Jørn Amlie

Megler

Jørn Amlie

96 50 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev