aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sletnerstubben 5! En nyoppført frittliggende enebolig med alt på ett plan og garasje.

Nyoppført fritliggende enebolig med alt på ett plan, garasje og flott barnevennlig beliggenhet!

 • 6 400 000
 • BRA 122 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING6 400 000
 • OMKOSTNINGER21 342
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 421 342
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT455 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 400 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  20 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 800 000,-))
  --------------------------------------------------------
  21 342,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 421 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje p-rom: Entre, stue, kjøkken, 3 soverom, vaskerom og bad.

Garasje bygget inntil boligen på ca 23 kvm.

Forventet fremdrift
Boligen er forventet ferdigstilt i løpet av september/oktober 2022.
Delikat kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass.
 • Nyoppført enebolig med alt på ett etasjeplan og god planløsning.

  Overflater:
  Gulv: Hovedsakelig parkett på gulv. Fliser på baderomsgulv og vaskerom.
  Vegger: Malte flater og panelplater på vegger. Fliser på begge på begge bad. Våtromstrie/plater på vegger på vaskerom.
  Himlinger: MDF panel i himlinger.

  Kjøkken:
  Flott kjøkken levert fra Sigdal, med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Ventilator i hette over platetoppen.

  Bad:
  Flislagt bad med varmekabler i baderomsgulv. Innredet med toalett, servant i baderomsinnredning og dusjhjørne.

  Vaskerom:
  Svært praktisk vaskerom med varmekabler i gulv.

  Kort fortalt:
  - Innholdsrik frittliggende enebolig med alt på ett plan.
  - Flott Sigdal kjøkken av god kvalitet.
  - Integrerte hvitevarer i kjøkken.
  - Lys og romslig stue.
  - 3 gode soverom.
  - Flislagt bad.
  - Praktisk vaskerom med gulvvarme.
  - Entre med varmekabler i gulv.
  - Garasje.
  - Gode løsninger og TEK17 standard.
  - Solid utbygger.
  - Barnevennlig og tilbaketrukket beliggenhet.
 • Boligen ligger like utenfor Jessheim sentrum mellom Fladbyseter og Ekornrud. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er ca. 2,5 km til sentrum.

  Det er gang- og sykkelvei til Jessheim sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter, og ikke minst Jessheim Storsenter - Øvre Romerikes største motehus med både butikker og flere serveringssteder. Jessheim kulturhus kan by på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.
  De nærmeste dagligvarebutikkene er Coop Extra Algarheim, Kiwi Gystad og Rema 1000 Gystadparken.

  Fra boligen er det ca. 1 km å gå til Skogmo barneskole, og fin sykkelvei til Allergot ungdomsskole og Jessheim videregående skole i sentrum. Det er tt godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet.

  Ved UKI Arena er det fotballbane, friidrettsbane og is- og flerbrukshall. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Med den voldsomme veksten på Jessheim og i Ullensaker, er hele Ull/Kisa Fotball blant de største fotballklubbene i hele Norge, med en markant topp og bredde.

  Nye Jessheimbadet åpnet dørene i samme område i mai 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim, bla. annet Spenst eller Sats. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen.

  Nordbytjernet på andre siden av Jessheim er ett av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

  Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv.

  Nærmeste busstopp ligger i Algarheimsvegen og heter Rulnes, herfra går det buss til Jessheim sentrum og videre til Gardermoen. Det er ca. 2,5 km til Jessheim stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 39 min. Med bil tar det ca. 14 min til Oslo lufthavn, 25 min til Lillestrøm, 28 min til Strømmen og 40 min til Oslo S.

  For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no
 • Det er hovedsakelig eneboliger, rekkehus og frittliggende småhusbebyggelse i nærområdet.
 • Fra Jessheim sentrum: Følg Algarheimsvegen over jernbanebrua og rett frem i ca 1,8 km, rett over i to rundkjøringer. Ta så til høyre inn Randbydalsvegen ved Extra. Følg veien noen hundre meter og ta så første vei til venstre inn Gamle Algarheimsveg. Sletnerstubben vil så ligge på din venstre hånd. Eiendommen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" skilt.
 • Kledning av tre, grunnbeiset og i tillegg beiset med ett strøk. 40 cm isolasjon + lufting, Sutakplater, sløyfer og lekter. Sort takstein. Takrenner og nedløp av stål. Stigtrinn på tak i henhold til kommunale krav. Tre lags energiglass i vinduer og terrassedør. Innvendige hvite dører med speil-ramme profil. Utvendig dør m/glassfelt. Hvitmalte lister - himling-gulv og gerikter. Det benyttes 5 cm Bauder Pir isolasjon + 20 cm Rockwool. Løsningen kan ses på byggeplass, ved igangsatt bygging. Gips på begge sider + lufting og panel.

  Panel plater og Lindura tregulv, parkett, laminat leveres fra Mjøspanel.

  Elektro:
  • Godt med elektriske punkt. Gjennomgås i tilvalgsmøte. Automatsikringer m/nødvendig utstyr. Skjult anlegg. Dørklokke.
  • Varmekabler i gang, bad/wc og på vaskerom.
  • Varmeovner på soverom og stue/kjøkken.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Enebolig: 122 kvm. BRA.
  Garasje 23 kvm.
 • Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner fra Systemair.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Tomten vil bli på ca. 455 kvm.
  Tomten skal fradeles og ideell andel av tomtestørrelser vil foreligge ifm. dette. Selger tar forbehold om eksakte tomtegrenser og tomtestørrelse til dette blir endelig oppmålt.

  Private hagearealer
  På hagearealer blir ferdigplen anskaffet og levert av utbygger. Den enkelte kjøper i samarbeid med selger må være medansvarlig for planering og legging av plen. I skrånende arealer, så gjelder tilsvarende ved beplantning.
 • Parkering i tilhørende garasje og for øvrig på egen gårdsplass.
 • Eiendommen skal tilkobles kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kommunale avgifter vil bli stipulert etter boligen tas i bruk.
  Kjøper må påregne ca 15.000 ,- i året.
 • Eier vil selv stå ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, del av veivedlikehold, strøm, forsikringer, m.m.
 • Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overtagelsen av boligen.
 • Hele boligen kan leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Utvendige fellesarealer:
  Felles internveier på området, som utgjør private fellesareal vil bli asfaltert når alle boligene innenfor BFS 1 og 2 er bygget, ferdigstilt og innflyttet.

  De private adkomstveiene innenfor reguleringsplanen, inne på boligområdet ( SKV 3 og 6, samt SKV2), vil bli skilt ut som egne eiendommer. Tilsvarende gjelder for felles arealene på BLK 1 og GF3 og 4 og GT 1. Disse arealene er private fellesareal med solidarisk og likt ansvar for forvaltning, vedlikehold, bruk og drift, mellom alle de respektive boligene innenfor reguleringsplanen og de nye boligene som bygges på Lund, . Disse arealene vil overdras som tilbehør til den enkelte eiendom, i realsameie iht avhendingslovens § 3-4, 2.led bokstav d). og med 'en andel pr. bolig til de som er knyttet til arealene. Fordelingsbrøken baseres på antall bolig enheter, innenfor utbyggingsområdet.

  For løsning av avfallshåndtering så påberoper selger seg til å etablere dette i boligområdet, iht. til de gjeldende krav for dette.

  Foruten felles veg- og gangarealer, så opparbeides ikke fellesarealene ytterligere av selger.
 • Det er tinglyst heftelser på eiendommen. Grunnboksutskrift kan ses i megler. Heftelsene omhandler bestemmelser om veiretter, rett til å bygge nærmere eiendomsgrensen, bestemmelse om felles vedlikehold av vei med kostnader, gjensidig rett for de enkelte eiere til å legge vann-og avløpsledninger over hverandres eiendommer, rett for kommunen til å vedlikehold og legge egne ledninger, bestemmelser om bygging/drift etc. av elektriske ledninger/kabler og rett for Elvia til å legge dette over eiendommen med adkomstrett, m.m.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Lundtomta med feltbetegnelse BFS2.

  Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2021-2030 avsatt til fremtidig boligbebyggelse.
 • Gnr. 117 Bnr. 26 i Ullensaker kommune
  Eiendommen vil få eget gårds- og bruksnummer etter fradeling.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler forskudd på kr. 100.000 ved kontraktsinngåelse og resterende ifølge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.

  Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Boligen er forventet ferdigstilt i løpet av september/oktober 2022.
 • Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges boligen iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.
  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.
  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

  Kjøpers undersøkelsesplikt
  Boligen skal være i samsvar med krav stilt i lov eller i medhold av lov og som er gjeldende på tidspunktet for søknad om rammetillatelse.

  Boligen kan ha mangel dersom kjøper ikke får opplysning om forhold som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Tilsvarende gjelder dersom boligen ikke svarer til opplysning som er gitt i annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningen har innvirket på avtalen og at opplysningen ikke er rettet i tide på en tydelig måte.

  Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel, forhold kjøper kjente eller burde blitt kjent med før avtaleinngåelsen.

  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg, reguleringsplaner, øvrig beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp inngås.

  Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel, forhold ved boligen kjøper kjente eller burde blitt kjent med før avtaleinngåelsen. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova kap. IV.

  Salg av kontraktsposisjon
  Kontraktsposisjonen ved videresalg må godkjennes av selger. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50 000 ,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling påløper et avbestillingsgebyr på kr. 200 000,-.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Grefsen Eiendom AS Skedsmo
Knut-Magnus Betten

Megler

Knut-Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev