aktiv-eiendomsmegling
Solgt
AKTIV Laguneparken v/ Oliver Faraji har gleden av å presentere Apeltunhaugene 197!

RÅDAL Apeltunhaugene 197 H0402

Flott 3-roms leilighet i bygg fra 2011 | Fast garasjeplass | Altan | Heis i bygget | Felles takterrasse

 • kr 3 190 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 190 000
 • Omkostningerkr 95 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 285 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 011
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Felleskostnaderkr 2 311
 • Tomt4 116 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000))

  95 892 (Omkostninger totalt)

  3 285 892 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Laguneparken v/ Oliver Faraji har gleden av å presentere Apeltunhaugene 197! En flott 3-roms leilighet med fin beliggenhet på Apeltun. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder stue med kjøkkendel, bad, vaskerom/bod, entré og to soverom. - Fast garasjeplass. Muligheter for elbillader. - Altan på 8,8 m² med ettermiddag- og kveldssol - Ekstern bod - Gangavstand til Lagunen - Barnevennlig område med gangavstand til barnehager og skoler Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

Apeltunhaugene 197 H0402, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 65 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 65 kvm Gang (5,8m²), bad (4,7m²), vaskerom (2,7m²), soverom (11,8m²), soverom (6m²), stue og kjøkken (31,3m²). Tilhørende leiligheten er det en bod i underetasjen på 5m²  Tomt
  4116m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, plen, bed og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget fin beliggenhet i et populært og veletablert nabolag på Apeltun. Det er kort vei til friluftsområder så vel som servicetilbud på Lagunen og Nesttun Sentrum. Det er ca. 10 minutters kjøring til næringsområdene på Sandsli/ Kokstad/ Flesland med store arbeidsplasser. Flere skoler og barnehager like i området, her kan nevnes Apeltun barnehage, Smørås skole og Slåtthaug videregående skole. Like unna boligen finner du Smøråsfjellet, Nubben og Stendafjellet som byr på flotte turmuligheter. Gangavstand til Lagunen via gangveien Holobakken. For den som ønsker å trene innendørs finner man Sats Lagunen, EVO Nordås og Moment trening og kompetanse i nærheten. Det er gode bussforbindelser til sentrum og øvrige bydeler, samt ca. 20 minutters gange til Lagunen med bybanestopp. Til Bergen sentrum bruker du ca.15 minutter med bil.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Leiligheten ligger i et område med tilsvarende bebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie. Taket er ikke besiktiget.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? - Ja. Sameiet har en sak mot utbygger på fukt i garasje/kjeller. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? - Ja. Det har vært funnet skjeggkre, og behandlet for det i fellesrom og i leiligheten. Ikke plaget med skjeggkre i leiligheten per dags dato. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? - Ja. Byggevarsel sendt ut i nærheten Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? - Ja. Har blitt funnet og behandlet for skjeggkre i fellesareal og i andre leiligheter.

  Innhold
  Aktiv Laguneparken v/ Oliver Faraji har gleden av å presentere Apeltunhaugene 197! En flott 3-roms leilighet med fin beliggenhet på Apeltun. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder stue med kjøkkendel, bad, vaskerom/bod, entré og to soverom. I tillegg har man en ekstern bod. Det medfølger fast garasjeplass. Muligheter for elbillader. Ved leiligheten inngangsparti/fellesareal er det plass til en liten sittegruppe hvor man kan nyte morgen- og formiddagssol. I entréen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet. Her er det plass til både sitte- og spisegruppe. Rommet har godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass og inneholder innredning med slette fronter, overskap, laminat benkeplate, stål oppvaskkum og ventilator. Her er det også integrerte hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøle- og fryseskap. Deler av benkeplaten kan benyttes som spiseplass / barløsning. Fra stue er det utgang til en altan som måler ca. 8,8 m². Her er det god plass til sittegruppe, grill og beplanting. På altanen har man ettermiddag- og kveldssol på sommeren. Sameiet har også en felles takterrasse som kan benyttes av beboerne. Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng og tilhørende møblement som nattbord, kommode og skrivepult. Her er det også praktiske garderobeskap som medfølger handelen. Soverom nummer to passer fint til barnerom, gjesterom eller hjemmekontor om man har behov for dette. Badet er helfliset og har varme i gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass, samt opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har et separat og praktisk vaskerom / bod med tilkomst fra entré. Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene (på badet) er overskredet. Overflatene vil fungere tilfredsstillende slik de fremstod på befaringsdagen. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere tilfredsstillende slik de fremstod på befaringsdagen. Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Egen parkeringsplass for gjester.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000))

  95 892 (Omkostninger totalt)

  3 285 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9814

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  799963

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2879866

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  65/2688

  Felleskostnader pr. mnd
  2311

  Felleskostnader inkluderer
  KabelTv/internett, felles bygningsforsikring, vedlikehold, drift, forretningsførsel

  Andel fellesformue
  2628

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten er tilknyttet Sameiet Apeltunhaugene 197-199 som består av 40 seksjoner. Sameiet har en sak med utbygger. I følge styreleder har utbygger godkjent saken, og saken er avsluttet. Utbygger retter feilene som sameiet har reklamert på.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold i boligselskapet men må søkes styret på forhånd. Det er styret i boligselskapet som skalmotta og behandle søknad fra en beboer som ønsker å holde dyr. Søknaden skal være skriftlig og sendes direkte til styreleder i boligselskapet.Søknadsskjema finnes på www.vestbo.no

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/87/193/32: 05.10.2011 - Dokumentnr: 804964 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 32
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 65/2688
  05.10.2011 - Dokumentnr: 804964 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 32
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 65/2688


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. Tiltakets art: Nybygg blokk.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Fra offentlig til private stikkveier. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål ihht. reguleringsplan på grunnen. PlanID: 15170009 Plannavn: FANA. GNR 87 BNR 175, 176 MFL., APELTUN BOLIGOMRÅDE Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 15.08.2007 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsformål: Blokkbebyggelse PlanID: 15170000 Plannavn: FANA. DEL AV GNR 84 APELTUN OG GNR 120 SMØRÅS, APELTUN BOLIGOMRÅDE Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 20.09.1999 Dekningsgrad: < 0,1 % (0,3 m²) Reguleringsformål: Friluftsområde Hensynssoner Angitt hensyn - friluftsliv i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Byfjellsgrense - sør Dekningsgrad: 0,4 % Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Sentral-/Regionalnett elforsyning Dekningsgrad: 5,5 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 62930000 Plannavn: FANA. GNR 97 BNR 1, STENDAFJELLET MASSEUTTAK OG AVFALLSDEPONI PlanID: 15170008 Plannavn: FANA. GNR 87 BNR 120, APELTUN BOLIGOMRÅDE Det er sendt ut et nabovarsel om mulig utbygging på nabotomt nord/øst. Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Utleie av eierseksjon skal forelegges styret for godkjennelse. Styret kan bare ved saklig grunn nekte å godkjenne slike disposisjoner. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Ved event. utleie, herunder utlån av seksjon, er vedkommende seksjonsutleier forpliktet til å gjøre leietaker kjent med denne sameieavtale. Seksjonseier bærer det fulle ansvar for leietakers forhold til, og overholdelse av sameieavtale og husordensregler.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000))

  95 892 (Omkostninger totalt)

  3 285 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  95892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Oliver Faraji

Megler

Oliver Faraji

46 62 76 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev