aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Råvarden 99!

RÅDAL Råvarden 99

Flott familiebolig med nydelig utsikt og god planløsning! Kort vei til alle hverdagsfasiliteter!

 • kr 5 290 000
 • BRA 132 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 290 000
 • Omkostningerkr 145 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 435 292
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 005
 • Soverom3
 • ArealP-rom 125 m²
 • Tomt150.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 290 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  132 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000))

  145 292 (Omkostninger totalt)

  5 435 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Råvarden 99! En stor familiebolig med store rom, praktisk planløsning og flere flotte utearealer. Boligen ligger i et veletablert og meget populært og barnevennlig boligområde i Fana. Her bor man naturskjønt til i rolige omgivelser, men flotte turmulighet i nærområdet. Like ved er det flere barnehager, god offentlig kommunikasjon med både buss og Bybane. Litt om kvaliteter: ?Praktisk planløsning ?Stor stue med nydelig utsiktsforhold! ?Flott kjøkken med integrerte hvitevarer ?3 romslige soverom ?Vannbåren gulvvarme i de fleste rom ?Fjernvarme ?Separat vaskerom ?Fast parkeringsplass med elbillader ?Innvendig bod på ca. 6,8 m² ?Utvendig sportsbod på ca. 4,7 m² Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!

Råvarden 99, Vestland

 • Tomt
  150.5m²

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et veletablert og meget populært og barnevennlig boligområde i Fana. Her bor man naturskjønt til i rolige omgivelser, med flotte turmuligheter i nærområdet. Like ved er det flere barnehager og god offentlig kommunikasjon med både buss og Bybane. Meget gode solforhold, panoramautsikt, nærhet til skoler, turterreng, idrettsanlegg, barnehager, arbeidsplasser, servicetilbud og offentlig kommunikasjon er nøkkelord for beliggenheten til denne meget attraktive og praktfulle eneboligen. Området som eiendommen befinner seg i ble etablert i de senere år og fremstår som veletablert med et moderne preg. Meget barnevennlige omgivelser med lekeplasser, skog og fine turmuligheter like utenfor gatedøren. Fra eiendommen er det kun 5 min. gange til Skeie barneskole, ca. 10 min. til Rådalslien ungdomsskole og 15 min. gange til Nordahl Grieg vgs. I tillegg tar det bare 10 min å gå (via snarvei) til Laguneparken med Bybanestopp. En liten spasertur unna finner du flere fritidstilbud. Verdt å nevne her er Fana Stadion, Stavollen og Fana golfklubb. Sistnevnte er en av Norges største golfklubber i antall juniorspillere, og ønsker unge som eldre velkommen. Golfbanen snor seg mellom bebygde områder og gårder, og gir spillerne både sportslige utfordringer samt flotte naturopplevelser. De store arbeidsplassene på Nesttun, Sandsli og Kokstad ligger heller ikke langt unna. Ca. 6 km til Flesland og 12 km til Bergen sentrum. I tillegg er det kort avstand til Stavollen idrettsanlegg hvor Bjarg og andre lokale aktører har mange fritidstilbud til store og små. Råvarden er et populært og rolig boligområde med meget gode utsikt- solforhold uten gjennomgangstrafikk.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er flere gode skole- og barnehagetilbud like i nærheten: Skoler: - Skeie skole (1-7 kl.) - Skjold skole (1-7 kl.) - Rådalslien skole (8-10 kl.) - Rå skole (8-10 kl.) - Nordahl Grieg videregående skole - Stend vidaregåande skule Barnehager: - Solsikken barnehage Skeie (0-5 år) - Espira Rå barnehage (0-5 år) - Råtun barnehage (1-5 år)

  Byggemåte
  Grunnmurer av betong. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer. Etasjeskillere av trebjelkelag. Saltak tekket med betongtakstein. Endringer etter byggeår: 2022 - Nytt gulv i stue og kjøkken 2019 - Skiftet fronter og benkeplate på kjøkkeninnredning. 2018 - Montert elbil lader.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Råvarden 99. Du møtes av en velstelt eiendom med et trivelig og usjenert inngangsparti hvor du kan møblere med hagemøbler, her er det også gode lagringsmuligheter i en praktisk utvendig bod på 4,7 m². Luftige rom og meget praktisk planløsning. Storslått utsikt og gode solforhold. Boligen har flere store og flotte utearealer med en terrasse og en altan. Bilen parkeres enkelt på sin faste oppmerket plass på parkeringsplassen, hvor det er elbillader. På innsiden møtes du av en luftig og romslig entré med fliser på gulv og god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Her ligger et praktisk toalettrom som inneholder vegghengt toalett, benkeskap med servant og speilskap. Toalettrommet er utført med fliser på gulv og malte veggflater. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom foruten om i bod og på hems. Fra gangen er det adkomst til de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken. Stuen er stor og åpen med naturlig inndeling av stue og spisestue. Store vindusflater med masse lysinnslipp og nydelig utsikt er med på å underbygge den gode atmosfæren i rommet. I stuen er det god plass til innredning med sofagruppe og TV-møbel. Fantastisk atmosfære. I spisestuen er det rom for stort spisebord hvor det kan dekkes til både hverdag og fest. Fra spisestuen er det utgang til en herlig altan på ca. 15,9 m² hvor man kan nyte gode solforhold og nydelig utsikt over nærområdet. Fra denne altanen er det trapp ned til stor terrasse i boligens u.etasje på 45 m². Kjøkkeninnredningen med slette fronter og heltré benkeplate med nedfelt vask. Integrerte platetopp med induksjon og steikeovn, samt også oppvaskmaskin. Her er rikelig med skap - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. På kjøkkenet er det plass til frokostbord. Fra stuen er det trapp opp til en romslig hems med gode lagringsmuligheter. I boligens u.etasje er det 3 gode soverom med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Alle soverommene er malt i behagelige og delikate farger. Fra hovedsoverommet er det utgang til en herlig terrasse på ca. 45 m² hvor varme sommerdager kan nytes. Terrassen har god plass til møblering av flere sittegrupper, solsenger og gassgrill. I denne etasjen ligger et hovedbadet som er helfliset. Badet er innredet med benkeskap med servant, toalett og dusjdører i glass. Boligen har et separat vaskerom som er utført med belegg på gulv og malte veggflater. Her er fordelerskap til "rør-i-rør" vannforsyning, sentral for vannbåren gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vegg i vegg med vaskerommet ligger en romslig bod på ca. 6,8 m².

  Standard
  Gulv: Fliser på bad, entré og toalettrom. Belegg på vaskerom, bod og hems. Parkett i øvrige rom i u.etg og laminat i 1.etg. Vegg: Fliser på bad. Ellers malte flater. Tak: Himlingsplater samt malte slette skråhimlinger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Drenering: Totalvurdering: Det er ikke mulig å vurdere dreneringen med sikkerhet i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. Det kan være flere forhold under bakkenivå (vannårer i fjell/terreng, tilsig av fukt etc) som kan ha negativ betydning. Ikke funnet innvendige tegn til svikt. TG 2 pga manglende klemlist i topp av synlig knotteplast. Anbefalte tiltak: TG 2 pga manglende klemlist i topp av synlig knotteplast: Anbefaler montering av klemlist. Toalettrom: Totalvurdering: Innredning og utstyr fremstår i normalt god stand. TG 2 pga manglende synliggjøring av lekkasjevann fra innebygget sisterne. Anbefalte tiltak: TG 2 pga manglende synliggjøring av lekkasjevann fra innebygget sisterne: Anbefaler montering av lekkasjevarsler ved innebygget sisterne. Våtrom: Bad: Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. TG 2 pga alder (over 10 år) Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder (over 10 år): Fungerer med dagens tilstand. Ikke funnet fukt i tilstøtende vegg mot dusjsonen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Boligen har fast parkeringsplass med elbilalder.

  Forsikringsselskap
  IF skadeforsikring

  Polisenummer
  3286427

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 290 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  132 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000))

  145 292 (Omkostninger totalt)

  5 435 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av bod. Fjernvarme.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  19035

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1411983

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5083138

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis 19 035 kr for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter. Det gjøres oppmerksom på at kostnader knyttet til strøm, forsikring og Råtræet Huseierlag ikke er hensyntatt.

  Velforening
  Eiendommen har andel i realsameie: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:810 1/46 Knr:4601 Gnr:119 Bnr:808 1/22 Eiendommen er medlem av Råtræet Huseierlag.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/119/767: 04.05.2005 - Dokumentnr: 14528 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening m.v.
  05.01.2005 - Dokumentnr: 269 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:119 Bnr:6
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1570175 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:119 Bnr:767
  04.05.2005 - Dokumentnr: 14528 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening m.v.
  05.01.2005 - Dokumentnr: 269 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:119 Bnr:6
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1570175 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:119 Bnr:767


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 01.03.2012.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har tilkomst via kommunal veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 4, 6, 17, 33 MFL., Plan for utbygging. PlanID: 15320064 Reguleringsformål: Boliger 100%, gang-/sykkelvei < 0,1 % (0,0 m²). Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Bebyggelse og anlegg 100%. Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Fana skytterlag - gul sone 100% Planer i nærheten av eiendommen: Plannavn: Fana. Gnr 97 Bnr 1 Mfl., Rådalen, Stend og Rå, Kommunaltekniske anlegg, næring, idrett og landbruk. PlanID: 70630000 Plannavn: YTREBYGDA/FANA. GNR 119 BNR 10 MFL., RÅVARDEN PlanID: 15320000 Plansituasjonen for næringsområdet i Rådalen skal fornyes, basert på rammene i kommuneplanens arealdel. Viktige målsettinger er bl.a. gode rammer for etterdrift av tidligere deponiarealer, samfunnsriktig bruk av etablert områder for kommunalteknikk og næring, tilrettelegging for karbonfangs, bedre vilkår for gående og syklende, videreføring av idrettsareal og landbruksareal og etablering av gode buffersoner mot omgivelsene. Kommunen vil legge til rette for lokal medvirkning underveis i planprosessen. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 119/796 tilbygg rekkehus. Eiendom 119/798 tilbygg rekkehus. Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 290 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  132 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000))

  145 292 (Omkostninger totalt)

  5 435 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  145292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger/overtagelse kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 990,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 985,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket.  Alle beløp er inkl. mva. 

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev