aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Råstølen Park.

RÅDAL Steinsvikvegen 274

Flott 2-roms i sentrale Råstølen Park|Bybane 1 min | Fantastisk takterrasse | Altan på 8,1 m² | Heis |Bygget i 2017

 • kr 3 050 000
 • BRA 44 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 050 000
 • Omkostningerkr 87 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 137 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom1
 • ArealP-rom 44 m²
 • Felleskostnaderkr 1 424
 • Tomt2 721.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 050 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  76 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000))

  89 292 (Omkostninger totalt)

  3 139 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Ta kontakt med megler for visning. Dette er en flott 2-roms leilighet i et nyere bygg fra 2017. I byggets 1.etasje ligger dagligvarebutikken Rema 1000. Fra leiligheten er det ca. 50 meter å gå til butikken. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder: Gang, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. For oppbevaring disponerer leiligheten en praktisk bod i byggets fellesareal. Kort oppsummert: - Solrik altan på 8,1 m² - En fantastisk flott felles takterrasse i bygget - Ekstern bod i fellesareal - Umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk, bybanestopp og spisesteder - Gangavstand til Lagunen Storsenter - Kort vei til Sandsli, Kokstad og Flesland Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

Steinsvikvegen 274, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 44 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 44 kvm Gang (7,1m²), bad/vaskerom (4,1m²), soverom (8,5m²), stue og kjøkken (21,4m²).  Tomt
  2721.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med interne veier, grøntarealer, bed og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Sameiet har en meget attraktiv og sentral beliggenhet i Steinsviken med gangavstand til blant annet dagligvarebutikker, kollektivtransport og flotte turløyper. I byggets 1.etasje ligger dagligvarebutikken Rema 1000. Det er ikke mer enn ca. 50 meter å gå til butikken fra leiligheten. Enklere blir ikke hverdagshandelen. Her ligger også spisestedene Isushi og Venezia Pizzeria. Nærmeste bybanestopp er like utenfor dørstokken. Det er også et godt utvalg av andre dagligvarebutikker i nærområdet som f.eks Kiwi. Det er gangavstand til Lagunen Storsenter. Til sammen kan Lagunen nå skilte med over 180 ulike butikkonsepter bestående av spisesteder, matbutikker, spennende nisjebutikker og flotte kjedekonsepter. Her finner du et bredt utvalg av ulike butikker som dekker de fleste behov. Her er også SATS hvor du finner det nyeste og mest moderne innen trening. Jobber man på en av de store arbeidsplassene på Sandsli, Kokstad og Flesland bruker man bare minutter med bil, eller noen få stopp med bybanen. For den spreke og turglade er det flere muligheter i området som passer fint til både løpeturen og søndagsturen, eks. området rundt Siljustøl. Fana Golfklubb sin 18-hullsbane ligger også innenfor gangavstand. Det er ellers ca. 12 minutters kjøring til Bergen Sentrum og ca. 10 minutters kjøring til Flesland.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Leiligheten har beliggenhet i et nyere etablert boligområdet med tilsvarende bebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong, tre og stålsøylekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende taktekking. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Skiftet fuger ved dør olg ordnet termostat bad. Arbeid utført av Skanska. Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? - Ja, kun av faglært. Avløp. Arbeid utført av Skanska. For ytterligere informasjon se vedlagt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. - Innlagt fiber - Sprinkleranlegg - Automatsikringer - "Rør-i-rør"-system - Felles brannalarm - Dørtelefon med kamera - Automatisk røykventilasjon - Balansert ventilasjonsanlegg - Varmtvann via fjernvarme fra BKK Leiligheten kan vurderes å selges møblert. Leiligheten er forøvrig klar for innflytning dersom noen ønsker å overta med det første.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle bygningsdeler i rapporten har fått tilstandsgrad 1.

  Innbo og løsøre
  Leiligheten kan selges fult møblert dersom ønskelig. For spørsmål om inventar, kvalitet/merke etc. ta kontakt med megler. Se også beskrivelser under punktet om standard. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarer kan følge med. Dette er en hvitevarepakke som har en verdi på. ca 50.000,- iflg. selger

  Parkering
  Det medfølger ikke fast parkeringsplass. Leiligheten har egne parkeringsbevis for gjesteparkeringen. Det er bra med gjesteparkeringsplasser i sameiets garasje samt noen utvendige gjesteparkeringsplasser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 050 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  76 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000))

  89 292 (Omkostninger totalt)

  3 139 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegget og leilighetene varmes opp med radiator, vannbåren gulvvarme på badet, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Teknisk tilstand på varmekabler er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4242

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  751061

  Formuesverdi primær år
  2022

  Sameiebrøk
  44/3883

  Felleskostnader pr. mnd
  1424

  Felleskostnader inkluderer
  Kabel-TV, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forreningsførsel. Varme/oppvarming: BKK ivaretar avregning og fakturering.

  Andel fellesformue
  5786

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten er tilknyttet Råstølen Park Eierseksjonssameie 2 som består av 49 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Hentet fra årsregnskap 2021: Inntekter Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 178 626. Dette er omtrent som budsjettert. Andre inntekter består i hovedsak av fakturert elbil lading. Kostnader Driftskostnader i 2021 var til sammen kr ? 1.032.888. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes høyere strøm kostnader og kommunale avgifter (målt mengde vann og avløp) Resultat Årets resultat på kr 146 189 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/120/499/5: 30.03.2017 - Dokumentnr: 279794 - Erklæring/avtale Gjensidig rett til bruk av fellesarealer som består av utearealer
  Gjelder også for fremtidige parseller fra gnr. 1201 bnr. 491, 499, 500 og 501 i Bergen kommune.
  Bestemmelse om solidarsik ansvar for drift og vedlikehold
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.2017 - Dokumentnr: 279794 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Gjelder også for fremtidige parseller fra gnr. 1201 bnr. 491, 499, 500 og 501 i Bergen kommune.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.2017 - Dokumentnr: 280301 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:503
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.2017 - Dokumentnr: 280330 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder også tilhørende installasjoner
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.03.2017 - Dokumentnr: 280365 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:503
  Gjelder trapperom, heiser og uteareal for tilkomst
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.03.2017 - Dokumentnr: 233708 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 44/3883
  30.03.2017 - Dokumentnr: 280285 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:5
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 10.12.2019. Tiltaket gjelder: Nybygg boligblokk - hus I

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål ihht. reguleringsplan på grunnen. PlanID: PlanID Plannavn: YTREBYGDA. GNR 120 BNR 5 MFL.,FAGERHEIM, BARNESKOLE M.M. Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 25.09.2013 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsformål: Boligbebyggelse - blokkbebyggelse, bolig, forretning -, gate med fortau. Hensynssoner: 310 - Ras- og skredfare (Dekningsgrad 4,8 %) Reguleringsplaner under grunnen: PlanID: 61010000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 120 BNR 5 MFL.,FAGERHEIM, BARNESKOLE M.M. Status: - Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 25.09.2013 Dekningsgrad: 68,3 % Reguleringsformål: - Samf.anl. - tekn. infrastr.tras. komb. m. andre ang. hovedformål, Parkeringshus, -anlegg. Hensynssoner (Reguleringsplaner under grunnen): PlanID: 61170000 Sonetype: 190 - Andre sikringssoner Dekningsgrad: 0,8 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Faresone ras Dekningsgrad: 4,8 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 100,0 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 15760000 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39, 119 OG 120, RÅSTØLEN Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 15.01.2001 PlanID: 5015500 Plannavn: YTREBYGDA. GNR 120, NORDÅS VEST, DEL 1, FELT B15 Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 14.01.1985 PlanID: 5010100 Plannavn: YTREBYGDA. NORDÅS VEST, DEL 1 B 14, VESENTLIG ENDRING Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 27.06.1983 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 120/40 Bygningsnr: 139562283-3 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 17.12.2021 Eiendom: 120/5 Bygningsnr: 139561953 Bygningstype: Enebolig Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 01.11.2018 Eiendom: 120/5 Bygningsnr: 139821904 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 01.11.2018 Eiendom: 39/393 Bygningsnr: 9492119-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 28.04.2016 Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 050 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  76 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000))

  89 292 (Omkostninger totalt)

  3 139 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag kr 35 485,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 8 000 ,- oppgjørshonorar kr  6900,-, markedspakke kr 19 900,- Elektronisk signering og innhenting av opplysninger kr 10 000,- Alle beløp er inkl. mva. 

Mads Hopen Bjørsvik

Megler

Mads Hopen Bjørsvik

47 03 98 43

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev