aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Hyggelige fellesområder

RÅDAL Steinsvikvegen 384

Strøken 3-roms med terrasse og gode solforhold. Enkel adkomst, fast parkeringsplass og Lagunen like ved.

 • kr 4 150 000
 • BRA 71 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 150 000
 • Omkostningerkr 119 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 269 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 012
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Felleskostnaderkr 2 871
 • Tomt7 857 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000))

  119 892 (Omkostninger totalt)

  4 269 892 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Steinsvikvegen 384 Leilighet bygget i 2012 med jevnt over god standard på alt av kvaliteter og overflater. Her bor man meget praktisk med trappefri adkomst og en hensiktsmessig og god planløsning. Uttrykk som "nærhet til alt" er mer beskrivende for denne eiendommen enn for de fleste andre eiendommer. Kiwi er like ved og for et større utvalg er det kort avstand til Lagunen Storsenter med et stort utvalg av butikker, restauranter og servicetilbud. MMed gangavstand til både bybane og busstopp. For den aktive er området et eldorado. Kort avstand til Fana stadion, flotte turområder og Fana golfklubb. Flotte turløyper på Siljustøl og opp Stendafjellet er populære alternativer. Velkommen til en hyggelig visning.

Steinsvikvegen 384, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 71 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Se vedlagt tilstandsrapport
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  7857m²

  Beskrivelse av tomt
  Eierform: Eiet tomt - felles for sameiet. Pent opparbeidet tomt med gjesteparkering og fellesområder.

  Beliggenhet
  Steinsvikveien 384 har en svært sentral beliggenhet. Uttrykk som "nærhet til alt" er mer beskrivende for denne eiendommen enn for de fleste andre eiendommer. Kiwi har du like ved og for et større utvalg er det kort avstand til Lagunen Storsenter med et stort utvalg av butikker, restauranter og mange servicetilbud. Her finner du det meste! Den offentlige kommunikasjonen i området er svært god, med gangavstand til både bybane og busstopp. For den aktive er området et eldorado. Kort avstand til Fana stadion, flotte turområder og Fana golfklubb. Flotte turløyper på Siljostøl og opp Stendafjellet er populære alternativer. Eiendommen er svært solrik, med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Kveldssolen får man på sin egne private terrasse . Kort vei til de store arbeidsplassene på blant annet Sandsli, Kokstad og Flesland. Til Bergen sentrum kjører man på ca. 15 minutter.

  Adkomst
  Se kartskisse. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Etablert område med variert bebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning og fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende.

  Standard
  Leilighet bygget i 2012 med jevnt over god standard på alt av kvaliteter og overflater. Her bor man meget praktisk med trappefri adkomst og en hensiktsmessig og god planløsning. Leiligheten er nylig malt og det er skiftet til til et meget pent laminatgulv. Det første som møter deg er et pent inngangsparti med gode muligheter til å henge fra seg yttertøy. Stuen er romslig med god plass til både sofakrok og spisebordsgruppe. Dette er en endeleilighet som betyr ekstra med vinduer og mye naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til overbygget balkong på 7,2 kvm med sol til langt på kveld. Flott kjøkken med mye skap og benkeplass. Moderne innredning med hvite slette fronter, laminat benkeplate og lyse fliser over benk. God plass til spisebordsgruppe. Badet er helfliset og av god størrelse. Pene baderomsmøbler bestående av heldekkende servant og underskap med hvite fronter. Her er det naturligvis varmekabler i gulv. Det er to soverom i leiligheten og spesielt hovedsoverommet er romslig med mye garderobeplass. Tilhørende leiligheten er det to boder i garasjeanlegget på hen henholdsvis 3,4m2 og 3,3m2 Alt i alt en svært flott og praktisk leilighet! Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i fellesutgiftene

  Parkering
  Det medfølger èn fast parkeringsplass. Det er mulig og etablere billader på parkeingsplassen dersom ønske/behov. Styret har godkjent etablering av lader med de rammene som gjelder for sameiet. De krever i utgangspunktet kun at alle benytter samme system. Kontakt megler for ytterligere spørsmål.

  Radonmåling
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000))

  119 892 (Omkostninger totalt)

  4 269 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i alle rom utenom på soverom, gasspeis i stuen, balansert ventilasjonsanlegg.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12704

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

  Info om eiendomsskatt
  Inkludert i kommunale avgifter

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  2871

  Felleskostnader inkluderer
  Dugnad, Kabel-Tv, internett, felles strøm, felles forsikring og drift av sameiet. Styreleder informere om at de nylig har økt fellesutgiftene og at det er muligheter for å øke de ytterligere i årene som kommer.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameie: Sameiet Søråshagen, Orgnr: 998799694. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet/borettslagets husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/119/36/12: 22.06.1926 - Dokumentnr: 900206 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 18.09.1928 - Dokumentnr: 900369 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:42 Bestemmelse om vannrett Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.1932 - Dokumentnr: 905429 - Bestemmelse om veg Avståelse av fri grunn til utbedring av bygdeveiparsell Sørås- Steinsvikøren. Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.1959 - Dokumentnr: 305009 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.1959 - Dokumentnr: 305010 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.1963 - Dokumentnr: 301595 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:120 Bnr:23 Snr:12 Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 16.08.1984 - Dokumentnr: 22603 - Bestemmelse om vannledn. Med flere bestemmelser Rettighetshaver:Bergen kommune Overført fra: Knr:4601 Gnr:119 Bnr:36 Gjelder denne registerenheten med flere 08.06.2012 - Dokumentnr: 453216 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 70/3410

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. Ferdigattest datert 22.03.2013

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan på grunn: YTREBYGDA. GNR 119 BNR 36 OG 40, STEINSVIKVEGEN 386, RÅHAUGEN BOLIGOMRÅDE datert 25.08.2008. Boligen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000))

  119 892 (Omkostninger totalt)

  4 269 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  119892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Mads Hopen Bjørsvik

Megler

Mads Hopen Bjørsvik

47 03 98 43

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev