aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Blomstervegen 39A! En trivelig 3-roms leilighet i 2. etasje i et veletablert og meget barnevennlig boligområde i Rælingen kommune.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Blomstervegen 39A! En trivelig 3-roms leilighet i 2. etasje i et veletablert og meget barnevennlig boligområde i Rælingen kommune.

RÆLINGEN Blomstervegen 39A

Lys & trivelig 3-roms leilighet i 2.etasje|Sentralt, barnevennlig og nær marka|Balkong|Varmtvann inkl. i felleskostnader

 • kr 3 230 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 230 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 272 992
 • EierformAndel
 • Byggeår1972
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Andel fellesgjeldkr 25 391
 • Felleskostnaderkr 3 656
 • Tomt46 431 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 230 000 (Prisantydning) 25 391 (Andel av fellesgjeld)   3 255 391 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 272 992 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere en lys & trivelig 3-roms leilighet med barnevennlig beliggenhet i Ødegården borettslag. Leiligheten ligger i boligblokkens 2. etasje og består av entré, lyst & tidløst kjøkken, stue med utgang til overbygd balkong med landlig utsikt, flislagt baderom m/gulvvarme og steamdusj i kabinett, samt 2 romslige soverom med skyvedørsgarderobe. Leiligheten er i behov av noe modernisering, så her har du mulighet til å skape nettopp DIN drømmeleilighet! Kort avstand til de fleste servicetilbud, flere dagligvarebutikker, barnehager & skoler. Beliggenheten er både sentral, nær marka med flotte turstier og Marikollen idrettspark med et bredt aktivitetstilbud for store og små. Forkjøpsrett er forhåndsavklart, og vil IKKE bli benyttet!
Velkommen inn!

Blomstervegen 39A, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 72 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 69 kvm Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad.
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Innvendig bod.  Tomt
  46431m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med lekeplasser, sittebenker, plen og diverse beplantning. Asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i Rælingen kommune. Her bor du sentralt med korte avstander til det meste av servicefasiliteter, inkludert dagligvarebutikker, barnehager og skoler for alle alderstrinn. Nye Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole ligger alle i kort avstand fra leiligheten. Ellers kan nærområdet by på fine skiløyper, turterreng og badevann! Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Aamodtsenter, Marikollen Torg eller Kiwi Slynga og Coop Extra på Buholen. På Marikollen Torg finner du også apotek, frisør og pizzabakeren mm. For ytterligere servicetilbud er det heller ikke lange turen ned til Lillestrøm Torv og Strømmen, hvor du blant annet finner Strømmen Storsenter. Et av Norges største kjøpesentre, som har alt du måtte behøve av butikker, spisesteder og andre tjenester. Området er også ypperlig for deg som er glad i sport og fritid med både organiserte aktiviteter og flott natur. I underkant av 5 minutter i bil fra boligen finner du Marikollen Idrettspark, som har flere kunstgressbaner, skatepark samt utendørs «Tufte-park». Alpinanlegget i Marikollen er et sted for hele familien. Det er etablert et større område for familier med akebakke, gratis båndheis for de minste og grillplasser. Rælingen har i tillegg mye av flotte turområder, sommer som vinter. Hva med en tur opp til Bjønnåsen eller en tur til Marikollslottet? For deg som foretrekker treningssenter har du både Sats, Fresh, Evo mm. ikke lange kjøreturen unna. Du som pendler har også valgt rett område! Nærmeste busstopp ligger kun en 8 minutters gange unna, og til Lillestrøm Stasjon er det også kun 5 minutter i bil. Lillestrøm stasjon har hyppige avganger inn til Oslo S, som ellers også bare ligger i underkant av en 25 minutters kjøretur fra boligen. 30 minutter i bil til Gardermoen!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Skolekrets
  Boligen ligger i kort avstand fra skoler på alle årstrinn og sokner til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med tekket flat takkonstruksjon. Yttervegger i betong med utvendig fasade belagt med teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, ekstra sikringer i sikringsskap for strøm til steamdusj på bad. Arbeid utført av faglært, Kw Elektro. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, tettet nytt belegg på balkong. Arbeidet er utført av faglært i regi av borettslaget.

  Innhold
  2.etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad, 2 soverom og en innvendig bod. Oppbevaringsbod og kjellerbod. Tilgang til fellesvaskeri. ENTRÉ Velkommen inn! Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt entré med laminat på gulv. Det er montert knaggrekke på vegg. Det er plass til oppbevaringsmøblement og for ytterligere lagring har du en innvendig bod. KJØKKEN Kjøkkenet i leiligheten er av god størrelse og har kjøkkeninnredning fra ca. 2011. Kjøkkenet er praktisk utformet og har god benk- og skapplass. Frontene er hvite/slette og benkeplaten er i laminat med nedfelt benkebeslag med 1-greps blandebatteri. Over stekesone er det ventilator med kullfilter. Kjøkkenet har integrert 2 stk. kombiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn, micro og platetopp, disse medfølger handelen. Kjøkkenet har store vindusflater og det er plass til spisegruppe. STUE Stuen er lys og luftig med laminat på gulv og lysmalte veggflater. Allrommet byr på flere møbleringsmuligheter og det er store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. fra stuen har man utgang til delvis overbygd balkong med landlig utsikt. BAD Leilighetens baderom er flislagt og har varmekabler i gulvet. Badet er innredet med klosett, dusjkabinett og servant på underskap. SOVEROM Leiligheten har 2 soverom med laminat på gulv og malt tapet på vegg. Soverommene har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og det er montert skyvedørsgarderobe på begge rom.

  Standard
  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører Innvendig > Overflater Innvendig > Innvendige dører Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Våtrom > Ventilasjon > Bad Kjøkken > Overflater og innredning - avvik benkeplate > Kjøkken Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering for beboere på felles p-plass på borettslagets fellesområde. Borettslagets garasjer og motorvarmere/ladestolper fordeles av styreleder. Det er noen motorvarmerplasser ledige for utleie. Ventetid for garasje er pr dags dato ca. 2 år. Leie pr måned for garasje er kr. 175,- for motorvarmerplass kr. 150,-. Leie for lading av elbil/ladbar hybrid koster kr. 1.000,- pr måned. Ta kontakt med styreleder om du ønsker å leie fast plass, eller ønsker å bli satt opp på venteliste for garasje.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 230 000 (Prisantydning) 25 391 (Andel av fellesgjeld)   3 255 391 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 272 992 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner og varmekabler på bad.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  863479

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3108523

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  183

  Part.obl.nr.
  952012738

  Felleskostnader pr. mnd.
  3656

  Andel fellesgjeld
  25391

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  38880

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Ødegården Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  952012738

  Om borettslaget
  Borettslaget har 196 boenheter fordelt på 9 blokker, 4 punktblokker og 5 langblokker. Adresser er Blomsterveien 17, 19,33, 35, 37, 39. Prost Refsumsvei 21, 23, 25 i Rælingen kommune. Borettslaget har 72 garasjer for utleie og 70 P-plasser med motorvarmer. Garasje eller P-plass følger ikke leilighet ved salg. Tildeles etter liste. Systemnøkler kr 200 pr/stk ved hendvendelse til styreleder. Gratis fellesvaskeri. Felleskostnadene til langblokk i Blomsterveien dekker oppvarming av varmtvann. Borettslaget har avtale med Canal Digital. Dekoder m/kort og router følger leiligheten. Kortavgift betales av borettslaget. TV-signalene ligger i grunnpakken som betales av borettslaget.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd og vil ikke bli benyttet. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Boligbanken ASA Rente: 5,30% Type: Annuitetslån Info pr.: 31.08.2023 Tot. restgjeld: 4 821 922,76 Andel saldo: 25 391,- Terminer: 12 Løpetid: 21.07.22-27.07.42

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP587098

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde en hund eller en innekatt på betingelse av at det inngås skriftlig kontrakt med borettslaget. Kontrakten regulerer forholdet mellom partene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/103/218: 10.03.1971 - Dokumentnr: 101220 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:185 Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:186 Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:187 Bestemmelse om vann/kloakkledning Med flere bestemmelser 09.10.1974 - Dokumentnr: 106110 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rettighetshaver:Rælingen Everk 11.06.1975 - Dokumentnr: 103088 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:263 Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:278 13.08.1986 - Dokumentnr: 106394 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rettighetshaver:Rælingen Everk 23.03.1988 - Dokumentnr: 102580 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. 07.06.1990 - Dokumentnr: 5402 - Skjønn Sak B 5/1988. Ekspr. til gj.føring av reguleringsplaner for Øvre Rælingsvei, Parsellene "Blomstervegen - Hagastubakken" og "Hagastubakken - Stormyrvegen øst". Gjelder denne registerenheten med flere 17.03.1970 - Dokumentnr: 101528 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:153 07.12.1973 - Dokumentnr: 106927 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:280 18.06.1975 - Dokumentnr: 103262 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:296 23.05.1991 - Dokumentnr: 6304 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3027 Gnr:103 Bnr:541 11.01.2002 - Dokumentnr: 513 - Grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 12433 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0228 Gnr:103 Bnr:218

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 26.03.1973.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert i "Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Ødegården byggetomter II".

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 230 000 (Prisantydning) 25 391 (Andel av fellesgjeld)   3 255 391 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 272 992 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev