aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Daglig leder / Eiendomsmegler har gleden av å presentere Per Morks veg 10B!

Rælingen Per Morks veg 10B

Innholdsrik enebolig med garasje. To stuer, to bad. Flott utsikt. Terrasse. Peisovn. Rud skolekrets.

 • BRA 151 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER168 592
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 968 592
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 000
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 137 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT488 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 6 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  155 250,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  168 592,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 968 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Planløsning:
Underetasje: Entré, bad, stue, 2 soverom og bod.
1. etasje: Bad, kjøkken, stue, soverom og bod.

Kort fortalt
- Koselig enebolig over to etasjer.
- God, barnevennlig beliggenhet.
- Frittstående garasje med elport.
- Balkong og terrasse ved stuen.
- God solskjerming med markiser.
- Vid, flott utsikt til Nitelva og byen.
- Stor, trivelig entré med downlights.
- Takoppbygd kjøkkeninnredning.
- Kjøkken har plass til spisebord.
- Peisovnen i stuen gir lun varme.
- Fin plass til spisestue i karnapp.
- Ytterligere en stue i underetasjen.
- Boligen har bad i begge etasjer.
- Opplegg for vaskemaskin på ett av badene.
- Tre soverom med garderobeskap.
- Lagring i store boder på begge plan.
- Vannbåren gulvvarme i underetasje.
- Boligen har varmepumpe fra 2013.

Per Morks veg 10B, Viken

 • Entré
  Eneboligen har inngang via et koselig inngangsparti som ligger overbygd av stuebalkongen. Her er det enkel adkomst fra garasjen, og det er både adkomstterrasse og fin utebelysning montert på vegg. Entreen er stor med god plass til oppbevaringsmøbel og ligger også tilknyttet en romslig bod. For øvrig har entreen gulvfliser, vannbåren gulvvarme, downlights og trapp til etasjen over.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har hvit, takoppbygd innredning og plass til spisebord. Innredningen er i en klassisk stil og byr på rikelig med oppbevaringsplass bak profilerte fronter. Videre er det vitrineskap, åpne hyller, laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum og mosaikkfliser over benken. Kjøkkenet har ellers nisje for stekeovn, opplegg for oppvaskmaskin, kullfilterventilator og plass til kjøleskap.

  Stue
  Stuen ligger i første etasje og er et meget hyggelig rom med parkettgulv, dus farge på vegger og trivelig peisovn. Rommet har en vinklet planløsning som gjør det enkelt å innrede i flere soner, hvor et vinduskarnapp gir en ideell plass for spisestue. Naturlig lys fra tre sider gir en stuen en behagelig atmosfære og det er også utgang til både terrasse og balkong.

  Kjellerstue
  Fra entreen er det en åpen gjennomgang som gir adkomst til en kjellerstue. Her er det god plass til sofagruppe og tv-møblement. Stuen har som øvrige rom i denne etasjen, flislagt gulv, malte vegger og vannbåren gulvvarme for et lunt innemiljø. For øvrig er stuen også velegnet som hjemmekontor hvis ønskelig.

  Bad/WC
  Eneboligen har baderom i begge etasjer, så her går morgenstellet unna som en drøm. Badet i underetasjen har flislagte overflater og mekanisk avtrekk. Videre har badet en veggmontert servant, et toalett og en åpen dusjsone med stang til forheng. Over servanten er det speil, samt lysarmatur med stikk og god belysning.

  Bad/WC/Vaskerom
  I første etasjen ligger et bad av god størrelse med flislagte overflater og mekanisk avtrekk. Innredningen er hvit med profilerte fronter, hvit benkeplate, matchende veggskap og nedfelt servant. I overkant av servanten er det montert speil og lysarmatur med stikk. Badet har ellers toalett, dusjhjørne med skyvedører og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  Eneboligen har tre soverom, hvorav to ligger i underetasjen og ett i første etasje. Begge rommene i underetasjen har flislagt gulv med vannbåren varme og hvite garderobeskap. Soverommet i første etasje har også garderobeskap, samt plass til både dobbeltseng, nattbord på hver side og kommode. Boligen har godt med ekstra lagringsplass i store boder i hver etasje, og en utvendig bod på 2 kvm.

  Uteområde
  Utenfor stuen ligger det en balkong på 8 kvm på den ene siden og en terrasse på 19 kvm på den andre. Begge uteplassene byr på flott utsikt over nærområdet, Nitelva og Lillestrøm i det fjerne. Terrassen ble for øvrig utvidet i 2018 og fikk i den forbindelse nye terrassebord og nytt rekkverk.
 • Eiendommen ligger rett ved marka i et veletablert og attraktivt boligområde i Rælingen kommune. Området ligger mellom Fjerdingby og Lillestrøm, få min kjøring fra Lillestrøm sentrum og rundt 4 km med bil fra Lillestrøm stasjon.

  Det er vakre turområder i Rælingsåsen. Fra boligen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen, med Østmarkas beste utsikt. Her er det satt ut benker, bord og en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Utsikten er vel verdt turen opp. Rælingsåsen har et hav av små stier på kryss og tvers, samt opplyste gangveier, skiløyper med mer.

  En sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs elva.

  Fra Løvenstad er det opplyst gangsti opp til Åmotdammen i Lørenskog - et herlig bade- og fiskevann. Her er det gapahuk, grillplass, toaletter og fine teltplasser. Lenger utover i Rælingen finner du Myrdammen, et nydelig område som er pent opparbeidet med grillplasser, benker, stupebrett, rullestolrampe og toaletter.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi og Meny. Joker ligger kun 12 min å gå fra boligen, og her er det også søndagsåpent. Aamodt-senteret på Fjerdingby har Kiwi, kafé, frisør og apotek. Fra boligen er det kun en fin sykkeltur ned til Lillestrøm med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. I tillegg ligger Strømmen Storsenter, Metro og Triaden på Lørenskog godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste busstopp er Hagastubakken som ligger ca. 180 meter fra boligen. Det er også kort vei inn til Lillestrøm, hvor toget tar deg inn til Oslo på ca. 10 minutter.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Rud barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole. Lillestrøm, Skedsmo, Strømmen og Lørenskog videregående ligger alle få minutters kjøring fra eiendommen. I tillegg har området flere barnehager, både private og kommunale.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Enebolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn.

  TG3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
  - Tomteforhold > Forstøtningsmurer
  Forstøtningsmurer er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav. Kostnadsestimat: Under 10 000

  TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
  - Utvendig > Taktekking
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  på taktekkingen. Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert.
  - Utvendig > Dører
  Det er avvik: TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Ytterdør tar i terskel. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år. Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år.
  - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Rekkverk er målt til 93 cm.
  - Innvendig > Overflater - entre
  Det er avvik: Det er observert sprekkdannelse i vegg ved pipe samt inn ved bod.
  - Innnvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  - Innvendig > Rom Under Terreng
  Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagte.
  - Innvendig > Innvendige trapper
  Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det er målt 12cm på opptrinn.
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
  Det er avvik: Det er observert aldersrelaterte fuger i dusjsone.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  - Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende.
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
  Det er avvik: Det er observerte aldersrelaterte forhold i fuger i dusjsone.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Det er avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det ble med fuktindikator registrert fukt men ikke unormalt som følge av daglig bruk. Det er forøvrig registrert noe aldersrelaterte forhold i fuger.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  - Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende.
  - Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner
  Det er avvik: Kunde opplyser at røret er tett.
  - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  - Tomteforhold > Drenering
  Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er synlig på utsiden av grunnmuren at topplist ikke dekker drensplate og stedvis er dreneringsplate under bakken.
  - Tomteforhold > Terrengforhold
  Det er avvik: Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Det kommenteres at boligen ligger i skrånende terreng noe som gir økt vanntrykk mot grunnmuren.

  TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
  - Utvendig > Nedløp og beslag
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag
  - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
  Det er påvist andre avvik: Det er observert fukt/kondensmerker. Det er observert rim på undertaket på befaringsdag.
  - Utvendig > Vinduer
  Det er avvik: TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er tetniningslist ved dusjsonen noe som er uheldig ved en eventuell vannlekasje ellers på badet.

  For mer detaljert beskrivelse se tilstandsrapport datert 16.12.2022, utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.

  Opplysninger gitt av kunde:
  Rekvirent/eier opplyser ang. følgende vedlikeholds historikk:
  - Montert varmepumpe ca.2013
  - Byttet termostat til gulvvarme på 1 soverom i kjeller av Atom elektro i 2022. Kan skaffe dokumentasjon.
  - Byttet ekspansjonskar til varmtvannsbereder av HR rør i 2022
  - Utvidet terrasse og byttet terrassebord og rekkverk på 1 stk.terrasse i 2018 av bekjent som er tømrer.
  - Huset malt ca.2016
  - Garasje oppført ca. 2001

  Skadedyr/Skader/feil/mangler på boligen du vet om:
  - Sprekker i lecavegg i u.etg.i gang og mot teknisk rom
  - Fjernkontroll til markise virker dårlig
  - Sentralstøvsuger er tett
 • 1.etasje: BRA 80 kvm, P-ROM 77 kvm.
  Underetasje: BRA 71 kvm, P-ROM 60 kvm.
  Totalt: BRA 151 kvm, P-ROM 137 kvm.

  Garasje: BRA 25 kvm.
  Areal hentet fra tilstandsrapport datert 16.12.2022, utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Underetasje: entré, stue, bad og to soverom.
  1. etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom.
 • Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Eneboligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i underetasjen, stedvis panelovner og gulvvarme på bad.
  I tillegg er det en varmepumpe fra 2013 og fyring med ved i ildsted i stuen.
 • Eiendommen har en skrånende tomt som ligger godt plassert i terrenget. Tomten har gårdsplass i forkant av boligen, forstøtningsmurer av betongstein og grøntareal med diverse beplantning.
 • Det er parkering i garasje og på egen gårdsplass. Garasjen har støpt dekke, elektrisk leddport, lys og strøm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 170 099 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 6 123 575 per 31.12.21
 • Kr. 16 989 pr. år
  Vann kr. 5 758,-
  Avløp kr. 6 269,-
  Renovasjon kr. 4 237,-
  Branntilsyn, feiing kr. 725,-
 • Strøm, villa- og innboforsikring, TV, internett m.m.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 24.11.1999.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • - Selger opplysninger at sentralstøvsugeren er tett og fungerer ikke.
  - Det ligger noe materialer under terrassen, dette vil medfølge salget og vil ikke bli fjernet før overtakelse.

  Følgende medfølger ikke:
  - lampe i taket på stua nede
  - lampe over spisebord på stua oppe
  - to vegglamper på stua oppe
  - vegglampe i glass på stua oppe
  - taklampe på soverom oppe
  - kjøleskap

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Eiendommen er berørt av kommuneplan og reguleringsplan for området.
 • Gnr. 104 Bnr. 737 i Rælingen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Avtalt provisjon 1,5%
  Markedsføring kr. 22 000,-
  Tilrettelegging kr. 16 000,-
  Oppgjør kr. 6 500,-
  Visning/overtakelse pr. stk kr. 2 500,-
  + Direkte utlegg
  Alle summene er inkludert mva.
  Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kjetil Larsen
  Per Robert Berg-Olsen
  Sylvi Audhild Bogerud
Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev