aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rud Terrasse 7B

Rælingen Rud terrasse 7B

Svært sjarmerende enebolig med flott beliggenhet, vidstrakt utsikt og kjøkkeninnredning fra 2021. Moderniseringsbehov.

 • 5 800 000
 • BRA 210 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 800 000
 • OMKOSTNINGER161 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 961 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 929
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 150 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT605 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 5 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-))
  --------------------------------------------------------
  161 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 961 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
- Sjarmerende enebolig over to plan.
- Barnevennlig beliggenhet i blindvei.
- Tomt har gode utviklingsmuligheter.
- Parkering er på egen eiendom.
- Støpt uteplass med vidstrakt utsikt.
- Fin hage i forkant av eneboligen.
- Plass til oppbevaringsmøbel i entré.
- Lys kjøkkeninnredning var ny i 2021.
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
- Stue med flott, todelt planløsning.
- Spisestuedelen har hvitt ildsted.
- Badet har badekar med løveføtter.
- Badet har dusjsone og gulvvarme.
- Fire gode soverom i andre etasje.
- Tilgang til et soverom via annet rom.
- Lagringsplass er i fire boder i kjeller.
- Bereder fra 2008 er på ca. 300 liter.

Planløsning
1. etasje: Entré, kjøkken, bad/wc/vaskerom, stue og spisestue.
2. etasje: Gang og 4 soverom.
Kjelleretasje: Gang og 4 boder.
Rud Terrasse 7b-29

Rud terrasse 7B, Viken

 • Entré
  Eneboligen har et meget tiltalende inngangsparti med støpt adkomst terrasse, tofløyet inngangsdør og gode sprossevinduer på hver side av døren. Her er det inngang til en noe uferdig entré med plass til oppbevaringsløsninger. I enden av rommet er det tretrapp opp til andre etasje.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger i eget rom med plass til spisebord. Den kremfargede innredningen var ny i 2021 og er i en klassisk stil som skapt for boligen. Innredningen har profilerte fronter, vitrineskap, laminatbenkeplate og nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har ellers integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Over kokesonen er det veggmontert ventilator i børstet stål.

  Stue og spisestue
  I første etasje ligger stue og spisestue i en fin, todelt planløsning som gir egne soner for møblering. Stuene er holdt i samme stil med lysmalte vegger og tregulv. Stuene har vindusflater på tre sider for behagelige lysforhold. I hjørnet av spisestuedelen er det oppført et hvitt ildsted med sort innsats.

  Bad/wc
  Badet i første etasje ble oppgradert i 2004 og har sjakkmønstrede fliser på gulv, vegger i en kombinasjon av fliser og malt panel, samt elektrisk gulvvarme. Innredningen er hvit med profilerte fronter, heldekkende servant og matchende veggskap. Over servanten er det speil med belysning på hver side og glasshylle i underkant. Videre har badet toalett, flislagt dusjsone og et badekar med løveføtter.

  Soverom og garderobe
  I andre etasje har boligen fire soverom. Det ene soverommet har kun adkomst via et annet soverom. Andre etasjen har påbegynte oppussingsarbeider som ikke er ferdigstilt. Her har du gode muligheter til å sette ditt eget preg på boligen. Lagringsplass er det nok av med fire gode boder i kjelleretasjen.
 • Eiendommen har en attraktiv og meget sentral beliggenhet på Rud i Rælingen kommune, mellom Øvre og Nedre Rælingsveg. Området er svært barnevennlig, med kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er gangavstand til Lillestrøm sentrum.

  I tillegg til sin sentrale beliggenhet har eiendommen nærhet til vakre turområder i Rælingsåsen. Fra boligen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen. Utsikten er vel verdt turen opp, og her er det satt ut benker, bord og en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Det går også merkede løyper fra Marikollen og opp til andre fine destinasjoner.

  Rælingen kommune har lagt til rette for stolpejakt, noe som gjør turene spennende for både store og små. Marikollen ligger kun fem-seks minutter unna med bil og er Rælingens flotte idrettspark. Her finner du bl.a. alpinbakke, lysløyper, skøytebane, fotballbaner og en romslig kafeteria/varmestue. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

  En kort sykkeltur fra eiendommen ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs elva. Sykler du andre veien finner du Myrdammen med gode bade- og fiskemuligheter. Området er pent opparbeidet med grillområder, benker, stupebrett, rullestolrampe og toaletter.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.
 • Byggegrunn er ikke kjent. Det presiseres imidlertid at det ikke er foretatt noen som helst geotekniske undersøkelser og derved er det kun svært begrensede muligheter for nøyaktig kunnskap om
  byggegrunn og stabilitet som kan gjøres. Enebolig med halvalmet takkonstruksjon tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Malte trevinduer med doble glass. En fabrikk malt dobbelt ytterdør med glassfelt. Terrassedører er ikke inspisert eller vurdert da de er lukket igjen for funksjonstest. Tilgang til en utvendig uteplass i betong, størrelse er ca. 20m2.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3; store eller alvorlige avvik:
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000
  Utvendig > Vinduer: Det er påvist et betydelig antall vinduer med punkterte eller sprukne glassruter. Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Tekkingen på balkong/terrasse har utettheter. Det er observert skader i dekket, og fukt under terrasse. Rekkverk er ikke ferdig.
  Innvendig > Overflater: Overflater har sterk slitasjegrad. Flere overflater som er moden for oppgradering. Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000
  Innvendig > Innvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Trapp til kjeller er provisorisk trapp. Det mangler rekkverk på begge trappene. Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist andre avvik: Det er observert sprekte fliser samt noe knirk i gulvet. Fliser er lagt ujevnt. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er påvist andre avvik: Det ble registrert vannlekkasje fra blandebatteri ved servant. Kostnadsestimat : Under 10 000.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad: Ingen ventilering utover åpning av vindu. Rommet har ingen ventilasjon. Kostnadsestimat : Under 10 000
  Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ingen ventilering utover åpning av vindu. Kostnadsestimat : Under 10 000
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Anlegg med automatsikringer.
  Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold: Kostnadsestimat : Under 10 000.
  Tomteforhold > Terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning. Det er ikke fremvist informasjon om eiendommen ligger i et rasfarlig /skredutsatt område eller et flomutsatt område i henhold til kommunedelsplan. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt:
  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Taktekking: Det er påvist andre avvik: Det ble observert knekt stein.
  Utvendig > Dører: Det er påvist andre avvik: Ytterdør er værslitt.
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Innvendig > Pipe og ildsted: Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. Åpen tegl vegg.
  Innvendig > Innvendige dører: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er påvist andre avvik: Det er observerte sprekkdannelse i hjørne i dusjsone.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet utifra alder. Det er ikke montert sokkellist.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er mistanke om at arbeid på anlegget ikke er utført av fagperson.
  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Tomteforhold > Byggegrunn: Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur.
  Tomteforhold > Drenering: Det er utifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt. Det er registrert fukt samt det er kjellerlukt i kjeller.
  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser.

  For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.
 • Bra/P-rom: 210/150 m²

  1. etasje: Bra/P-rom: 76/76 m². P-rom består av: Gang og 4 soverom.
  2. etasje: Bra/P-rom: 74/74 m². P-rom består av: Entré, stue, spisestue, kjøkken og bad.
  Kjeller: Bra/P-rom: 60/0 m².

  Sekundær-rom: 60 m². S-rom består av: Gang og 4 boder i kjeller.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på bad, supplert med ildsted i stuen. Ventilasjonen er naturlig. Det er i tillegg ventilator fra 2021 med luftutkast på kjøkken. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Varmtvannsbereder fra 2008 er på ca. 300 liter. I perioden 2004 til 2007 ble det lagt ny drenering rundt boligen.
 • Eiendommen har en flott, barnevennlig beliggenhet i blindvei. Tomten er på over 600 kvm og har gruset adkomst og pen hage i forkant av boligen. Øvrige deler av tomten er ikke utarbeidet. Langs den ene siden av boligen er det etablert en uteplass i betong på ca. 20 kvm. Uteplassen har adkomst fra hagen, har hvitmalt rekkverk og byr på nydelig utsikt.
 • Parkering er på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig og privat. Privat ledning frem til offentlig ledningsnett.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 335 080 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 450 265 per 31.12.20
 • Kr. 17 803 pr. år
  Inkluderer: vann, avløp, renovasjon og branntilsyn/feiing.
 • Kommunale avgifter, strøm, kabel-tv/internett, villa- og innboforsikring, snømåking samt generelt vedlikehold. Listen er ikke uttømmende.
 • Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

  Det foreligger ferdigattest for oppfylling av terreng, datert 29.09.2016.
  Det foreligger ferdigattest for innstallering av ildsted datert 14.01.1998.

  Eiendommen er registrert i SEFRAK- registret (Sekretariatet For Registrering Av faste Kulturminner). I kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer for Rælingen kommune er (eiendommen) bygningen vurdert som viktig i lokal og regional sammenheng og derfor bevaringsverdig. Ved endringer av bygningen (på eiendommen), blir søknaden vurdert sendt også til kulturminneansvarlig i kommunen og ev. til Viken fylkeskommune til uttalelse.

  På nabotomt gnr. 104, bnr. 184 er det søkt om og gitt godkjent rammetillatelse om oppføring av enebolig med støttemur. Eneboligen har et bebygd areal på 122,5m2 samt en parkeringsplass på 18m2 som til sammen blir 140,5m2. Eneboligen har to etasjer, en sokkeletasje og en 1. etasje samt flatt tak med stående trepanel. Boligen ligger godt plassert i terrenget. For mer informasjon kontakt eiendomsmegler.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
  1930/900129-1/8 Elektriske kraftlinjer
  04.09.1930
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1952/105002-1/8 Skjønn
  06.10.1952
  Elektriske kraftlinjer
  Rettighetshaver: Glommen Træsliberi AS
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1989/106324-2/8 Bestemmelse om veg
  05.07.1989
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:177
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Følgende rettigheter er tinglyst i annen fast eiendom:
  Rettigheter på 3027-104/186
  Rettigheter i eiendomsrett
  1988/111495-2/8 Best om garasje/parkering
  27.12.1988
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:184

  Rettigheter på 3027-104/177
  Rettigheter i eiendomsrett
  1989/106324-1/8 Best. om adkomstrett
  05.07.1989
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:184
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:186

  Rettigheter på 3027-104/186
  Rettigheter i eiendomsrett
  1989/106324-3/8 Best. om adkomstrett
  05.07.1989
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:177
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:184
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  Rettigheter på 3027-104/220
  Rettigheter i eiendomsrett
  2013/222909-1/200 Erklæring/avtale
  18.03.2013
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:184
  Bestemmelse om kloakkledning

  Rettigheter på 3027-104/845
  Rettigheter i eiendomsrett
  2022/104381-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  27.01.2022 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra:RÆLINGEN KOMMUNE
  Org.nr: 952540556
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:104 Bnr:184
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

  Grunnbok kan ses hos megler.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 104 Bnr. 184 i Rælingen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 1% av salgssum. I tillegg kommer kr 48 300,- og utlegg kr 2 851,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ståle Nygård
Henrik Nordli

Megler

Henrik Nordli

40 87 53 60

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev