aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Skogvegen 24 A!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Skogvegen 24 A!

RÆLINGEN Skogvegen 24A

Helt ny, stor & moderne familiebolig i attraktivt og barnevennlig område - 4 soverom - 2 baderom - Garasje!

 • kr 9 990 000
 • BRA 187 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 9 990 000
 • Omkostningerkr 76 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 10 066 342
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom4
 • ArealP-rom 181 m²
 • Tomt778.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 9 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 75 000,- (Dokumentavgift 2,5% av kr. 3 000 000,00 TOMTEVERDI))))   76 342,- (Omkostninger totalt)   10 066 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger 1 og 2. etasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Skogvegen 24 A - en helt ny bolig bygget etter TEK17! Dette er en innbydende og moderne halvpart av tomannsbolig over to etasjer med god beliggenhet i Rud skolekrets i Rælingen. 1.etasje inneholder entré med god plass til garderobeskap og fliser på gulv. Fra entreen har man gjennomgang til en lysmalt og romslig stue hvor man har flere møbleringsmuligheter og utgang til terrasse. Videre har man 3 soverom, delikat baderom med moderne fliser og separat vaskerom. 2.etasje rommer stue med store vindusflater og fin utsikt over Lillestrøm, et velutstyrt kvalitetskjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer og hovedsoverom i "suiteløsning" m/baderom og en praktisk walk-in garderobe. Fra stue i 2.etasje er det utgang til balkong.
Boligen holder høy standard og har gjennomgående moderne farger og gode materialvalg.

Skogvegen 24A, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Halvpart av tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 93 kvm
  2. etasje: 94 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 87 kvm Entré, tv-stue, 3 soverom, bad, vaskerom.
  2. etasje: 94 kvm Trapperom, kjøkken, stue, soverom, bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Bod/teknisk rom.  Tomt
  778.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en pent opparbeidet tomt med grøntareal og diverse beplantning. Boligen har 3 fine uteplasser med gode solforhold. Gårdsplassen er gruslagt.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde i Rælingen kommune. Området ligger mellom Fjerdingby og Lillestrøm, kun 6 min kjøring fra Lillestrøm sentrum og under 4 km fra Lillestrøm stasjon. Det er ca. 2,8 km til Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, skøytebane, klubbhus, ny skatepark/aktivitetspark og flere fotballbaner. Her er det aktivitetstilbud for alle, både sommer og vinter. Marikollen og omkringliggende områder er i stadig utvikling og er videre et glimrende utgangspunkt for flotte turer innover marka. Fra Marikollen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen, med Østmarkas beste utsikt. På toppen er det en sikteskive som angir avstand og retning til stedene man ser derfra. Av noen av stedene kan nevnes Gaustatoppen (1881 moh), Holmenkollen (417 moh) og Tryvannshøgda (529 moh). En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Myrdammen ligger også i nærheten, med flotte bade- og fiskemuligheter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hagastubakken som ligger ca. 10 min fra boligen og har avganger ca. hver halvtime og hyppigere i rushtrafikken. Fra Lillestrøm bruker toget ca. 12 min til Oslo S. Med bil fra tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 9 min til Strømmen, 25 min til Oslo sentralstasjon og 33 min til Oslo lufthavn. Fra boligen er det kort vei til Lillestrøm med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Strømmen Storsenter, Metro og Triaden på Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde. Dagligvarehandelen kan bla. gjøres ved Kiwi eller Joker Rælingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Aamodtsenteret et variert utvalg med bla. kafé, catering, frisør og apotek. Langs Øvre Rælingsveg finner man også Kiwi Slynga, Extra Buholen samt Europris Rælingen. Stallbakken har bla. legesenter, frisør, fotterapi og hudpleie

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygningene har bærekonstruksjon i tre. Etasjeskillet i trebjelkelag. Takkonstruksjon i tre, tekket med takstein. Fasadene leveres med grunnet trepanel fra fabrikk. Skjær og snittflater samt diverse andre detaljer er ubehandlet. Liggende panel er behandlet med grunning og mellomstrøk. Toppstrøk må påføres innen 2 år. Takverk, mineralullisolasjon i henhold til energiberegning, undertak, krysslekting og takstein. Takutstikk og inntrukne partier: Leveres med underkledning og fluenetting. Byggemåte er hentet fra leveransebeskrivelse.

  Innhold
  Entré Boligen har et trivelig, overbygd inngangsparti i første etasje. Entreen er romslig og innbydende med store, lyse fliser på gulvet, lun gulvvarme og lysmalte veggflater. Det er god plass for skap, kommode og/eller annet møblement. Kjøkken Kjøkkenet har stilren, takhøy innredning fra danske Aubo. Innredningen har mørke, slette fronter og laminert benkeplate i fargen grå marmor med nedfelt oppvaskkum. Videre har kjøkkenet en kjøkkenøy med skap for lagring og integrert koketopp med ventilator. Ytterligere hvitevarer på kjøkkenet er integrerte og består av komfyr, micro, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Fra kjøkkenet er det utgang til hage og terrasse. Stue Boligen har 2 stuer av god størrelse, en i hver etasje. Stuen i 2.etasje er i åpen løsning med kjøkken og har store vindusflater og utgang til balkong. Oppholdsrommet har laminat på gulv av type Berry Alloc Champs Elysees. Det er naturlige 2 soner i stuen, som gjør at det enkelt kan møbleres med spisestue og sofadel. Det er satt inn peis i stue for god varme på kaldere dager. I tillegg til stuen i andre etasje har boligen også en koselig stue i første etasje. Rommet ligger praktisk plassert mellom de tre soverommene i første etasje. Fra stuen er det terrasse dør ut til baksiden av boligen. Bad/vaskerom Boligen har bad i andre etasje, samt bad og separat vaskerom i første etasje. Badet i første etasje er moderne og har 60x60 fliser på vegger og gulv. Innredningen er gjennomført med svarte detaljer og består av vegghengt toalett, dobbelservant på underskap og egen sone med dobbeltdusj og badekar. Vaskerommet i første etasje har fliser på gulvet, malte flater, gulvvarme og vaskeroms innredning. I tillegg er det selvfølgelig opplegg for vaskemaskin. Fra vaskerommet har man adkomst til boligens tekniske rom. Badet i andre etasje har lyse fliser på gulvet og veggene, gulvvarme, veggmontert toalett og servant på underskap. Rommet har også dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dette badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet. Soverom og garderobe Boligen har fire fine soverom, tre i første etasje og et hovedsoverom i tilknytning bad i andre etasje. Alle soverommene har laminat på gulvet, og veggene er lysmalt. Soverommene har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og hovedsoverommet har walk-in closet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje og på egen gårdsplass.

  Diverse
  Eiendommen er under seksjonering, og har p.t. ikke fått seksjonsnummer. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  9 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 75 000,- (Dokumentavgift 2,5% av kr. 3 000 000,00 TOMTEVERDI))))   76 342,- (Omkostninger totalt)   10 066 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med gulvvarme på alle bad, vaskerom og i entré. Sirius 100 peis med pipeløp rett opp fra plassering av stue. Det er montert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og luftfilter ihht. forskrift. Avtrekkshette på kjøkken med egen kanal leveres av kjøkkenleverandør.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/104/390/1: 06.10.1969 - Dokumentnr: 105063 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3027 Gnr:104 Bnr:390 Gjelder denne registerenheten med flere 01.02.2022 - Dokumentnr: 120339 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område avsatt til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 01.08.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  9 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 75 000,- (Dokumentavgift 2,5% av kr. 3 000 000,00 TOMTEVERDI))))   76 342,- (Omkostninger totalt)   10 066 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  76342

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og markedspakke kr. 23 600,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev