aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bekkedalsvingen 7 A! Dette er en innholdsrik halvpart tomannsbolig over to plan med flere flotte uteplasser.

RÅHOLT Bekkedalsvingen 7A

Flott 1/2- tomannsbolig med flere fine terrasser, balkong, bodhus og meget barnevennlig beliggenhet på Råholt!

 • kr 3 600 000
 • BRA 93 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 103 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 703 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom3
 • ArealP-rom 89 m²
 • Tomt725 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 103 042 (Omkostninger totalt) 3 703 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Bekkedalsvingen 7 A! Dette er en fin halvpart tomannsbolig over to etasjeplan. Boligen inneholder entre med gulvvarme, lys stue med vedovn, kjøkken med mye skap- og benkeplass, 3 gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod. Det er utgang fra stuen til en stor og flott terrasse på ca. 40 kvm, og fra kjøkken til balkong på ca. 6 kvm. Det er også terrasseplatting på ca. 31 kvm utenfor 1. etasje. Parkeringsmuligheter og bodhus på tomten. Boligen ligger fint til i et barnevennlig boligområde på Råholt. På Råholt finner du barne-og ungdomsskole, barnehager og dagligvarebutikker, samt Amfi senter med flere butikker og serveringssteder. Fra Eidsvoll verk stasjon har du svært gode kommunikasjonstilbud med tog til OSL Gardermoen (6 min) og Oslo S (30 min).

Bekkedalsvingen 7A, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Bolighus
  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm Vindfang, hall, bad og 3 soverom.
  2. etasje: 47 kvm Stue, kjøkken og bod
  Primærrom
  1. etasje: 46 kvm Vindfang, hall, bad og 3 soverom.
  2. etasje: 43 kvm Stue, kjøkken  Tomt
  725m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for tomannsboligen, som deles ihht, til seksjoneringsbegjæringen. Tomten er skrånende/terrassert og opparbeidet g beplantet. Platting i flere nivåer og gruset gårdsplass med parkeringsmuligheter.

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til i et flott barnevennlig boligområde på Råholt i Eidsvoll kommune. Fra boligen er det ca 1,5 km ned til Råholt sentrum hvor du blant annet finner Amfi senteret med ca 50 forretninger. Her er alt fra cafeer, flere apotek, gullsmed, sportsbutikk, populære kles- og interiørkjeder, dagligvarebutikker og andre fasiliteter. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Spar, Coop Extra eller Kiwi. Det er gangavstand fra boligen til Råholt ungdomsskole og ca 2 km til Bønsmoen barneskole som eiendommen sokner til. Det er også et godt utvalg av barnehager i området. Det finnes flere videregående skoler på Øvre Romerike bla. Eidsvoll, Jessheim og Nannestad. Det er mange fine tur og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark i Staviåsen. Eller ta en topptur til f.eks. Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. Like i nærheten ligger Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollsbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten. Fra Eidsvoll Verk stasjon går det tog til Oslo Lufthavn Gardermoen, Lillestrøm og Oslo S. Boligen er derfor perfekt for pendlere til OSL Gardermoen (6 min) og Oslo (30 min). Reiser du til Jessheim har du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino med flere saler, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg har du også Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 150 butikker og cafeer. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Med bil tar det ca: Jessheim 15 min. Gardermoen 15 min. Oslo 45 min. Hamar 50 min. For mer info om Råholt og Eidsvoll søk: www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av til Råholt ved Cirkel-K på Dal, følg Trondheimsvegen mot Råholt sentrum. Ta til venstre i rundkjøringen ved skilt til Råholthallen (Tærudvegen). Følg veien oppover og du får Gustav Granhaugs veg på venstre hånd. Ta så inn denne og hold til venstre inn på Bekkedalshøgda. Ta til høyre inn Bekkedalssvingen, og du vil snart finne boligen på din høyre hånd. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Skolekrets
  Bønsmoen.

  Byggemåte
  Boligen har grunnmur av betong. Det er byggegrunn antatt av sprengsteinsfylling. Støpt gulv i 1. etg. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Yttervegger av trebdingsverk kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon i tre tekket med tegltakstein. Boligen har malte trevinduer med 2-lags glass. Stor treterrasse utenfor stuen på ca. 40 kvm med spaltegulv og rekkverk av tre. Treplatting med inngang er sammenhengende med platting utenfor 1. etasje på ca. 31 kvm. Trebalkong på ca. 6 kvm utenfor kjøkken. Frittliggende bodhus på ca. 13 kvm punktfundamentert på bakken. Oppført i uisolert trebindingsverk med liggende panel på fasaden. Saltak av tre tekket med pappshingel. Spaltegulv av tre innvendig.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Byttet toalett og varmtvannsbereder. Utført av Wollvik AS. - Det ble ved et uhell boret et hull i avløpsrør som er skjult i vegg. Førte til vannskade på tilstøtende rom. All utbedring gikk via husforsikring og er fagmessig utført. Wollvik AS og BELFOR (tidligere SSG). - Installert el-bil lader. Utført av Dal elektriske AS i 2022. - Bygd ny trapp fra inngangsparti til markterrasse. Utført av Jan i Bygg AS.

  Innhold
  1. etasje 46 kvm. p-rom: Vindfang, hall, bad og 3 soverom. 2. etasje 43 kvm. p-rom: Kjøkken og stue. Sekundære rom: innvendig bod. Det følger også bod på ca. 13 kvm i bodhus.

  Standard
  Halvpart tomannsbolig oppført i 2004. Boligen holder en normalt standard og er normalt godt vedlikeholdt. Overflater: Gulv: Parkett, laminat og fliser. Vegger: Malte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Takessplater i alle rom. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med laminat benkeplate og hvite, profilerte fronter. Flislagt på vegg over kjøkkenbenken. Det er avsatt plass til frittstående hvitevarer. Hvitevarer i kjøkken medfølger ikke i handelen. Bad: Flislagt bad i 1. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med toalett, servant i baderomsinnredning, dusjhjørne med svingbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Halvpart tomannsbolig over to etasjeplan. - Gang/entre med gulvvarme. - Kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Stue med vedovn. - 3 goide soverom. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk innvendig bod. - Stor terrasse utenfor stuen på ca. 40 kvm. - Platting utenfor 1. etasje på ca. 31 kvm. - Trebalkong på ca. 6 kvm utenfor kjøkken - Bod i bodhus på ca. 13 kvm. - Installert opplegg for el-bil lader på bodhusveggen. - Parkeringsmuligheter på eiendommen. - Barnevennlig beliggenhet på Råholt med kort vei til det meste. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Konstruksjonene har skjevheter. Det er ikke montert rekkverk. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Overflater: Bom i (hulrom under) noen gulvfliser i vi/entre. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Det er påvist skader på innredning. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Tomteforhold > Drenering: Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren - ved kjeller/underetasje. Takstmann har ikke vurdert tilstand på det elektriske anlegget eller terrengforhold på tomten. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Hans Petter Lindstad, datert 29.03.2023.Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger ikke i handelen: - Taklamper på soverommene. - Knaggrekke i gang. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement for tv/internett.

  Parkering
  Det er parkeringsmuligheter på egen gårdsplass foran tomannsboligen. El-bil lader på bodvegg.

  Diverse
  Man må påregne flystøy over denne delen av Råholt. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 103 042 (Omkostninger totalt) 3 703 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med gulvvarme i entre, gang og bad. Varmefolie i gulv i ett soverom og panelovn i stuen. Vedovn i stuen for vedfyring.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  15588

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter totalt utgjør kr. 19.042 og inkl.: vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon. Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. 2,9 promille.

  Formuesverdi primær
  840474

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3193799

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, felleskostnader med naboseksjon, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 04.07.2003 - Dokumentnr: 7657 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 93/186 Det er tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for tomannsboligen, datert 09.06.2004.

  Vei, vann og avløp
  Bekkedalsvingen er en kommunal vei. Det er privat adkomst til eiendommen. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Bekkedalshøgda med adkomstveier. Avsatt i kommuneplanens arealdel fpr 2021-2031 til nåværende boligbebyggelse og nedslagsfelt for drikkevann. Jernbanelinjen Gardermobanen går under eiendommen i tunnel.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 90 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000)) 103 042 (Omkostninger totalt) 3 703 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450 ,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  25.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  7.585,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og tinglysning av sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev