aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Furulundjordet 29.

RÅHOLT Furulundjordet 29

Romslig familiebolig med barnevennlig beliggenhet- 3 soverom- 2 bad- vaskerom- bodplass- dobbelgarasje. Sentralt.

 • kr 5 500 000
 • BRA 235 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 500 000
 • Omkostningerkr 154 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 654 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 008
 • Soverom3
 • ArealP-rom 201 m²
 • Tomt748.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  137 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000))

  154 542 (Omkostninger totalt)

  5 654 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Flott og praktisk enebolig over to plan med tilhørende dobbelgarasje beliggende i et rolig og barnevennlig felt på Råholt. Boligen har en arealsmart romdeling og inneholder følgende: Vindfang, gang, 3 soverom, bad, eget vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning. U.etg har godt med boder, romslig gangareal, bad fra 2019, og innredet disp.rom som brukes som kjellerstue. Boligen har hovedsakelig standard fra byggeår og fremstår som velholdt. Eiendommen kan for øvrig skilte med asfaltert gårdsplass, stor og god terrasse og pent opparbeidet hage. Det er kort veg til bussholdeplass, togstasjon. Råholt sentrum, skoler og barnehager. Velkommen til visning

Furulundjordet 29, Viken

 • Tomt
  748.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt med asfalt inn til garasje og inngangsparti, opparbeidet plen med beplantning.

  Beliggenhet
  Furulundjordet 29 ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde nær Råholt sentrum i Eidsvoll kommune. Nærområdet har barnehage, skoler, busstopp og idrettsanlegg i nærheten. Det er også kort veg til marka og gode turmuligheter året rundt. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Råholt, Kiwi Dal , Rema 1000 og Coop Extra, sistnevnte med post i butikk. I Råholt sentrum ligger Amfi Eidsvoll med over 50 butikker og serveringssteder. Senteret har også et eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fysioterapeaut, fotterapeut og tanntekniker. Kun en liten kjøretur unna ligger Jessheim Storsenter med ytterligere utvalg av shopping og spisesteder. Kommunen har milevis med spennende skogsveier, skiløyper og sykkelstier med fine turmuligheter. Ta for eksempel turen opp til Mistberget, Romerikes høyeste topp. Turen går gjennom trolsk skog og kulturområde, og ender ved et flott utsiktstårn. Området tilbyr offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Furulundjordet og ligger ca. 300 meter fra boligen. Med bil kan du enkelt ta deg til Eidsvoll Verk stasjon på ca. 4 min og Oslo Lufthavn Gardermoen på ca. 16 min for øvrige transportmuligheter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Boligen ble oppført i 2008. Huset har saltak med svart takstein, yttervegger av trebindingsverk med stående og liggende malt trepanel kledning. Støpt fundament til grunn med pusset grunnmur. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/ plater med varierende overflater. Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse av boligen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Utført arbeid på bad/våtrom av faglært. - Oppdaget mus på loftet første 2-3år, etterpå ingen tilfeller. - Selv byttet fra halogen til LED spotter. - Montert ladeboks til bil. Fagmessig utført. Ingen samsvarserklæring. - Kjellerstue er laget på dugnad. Innredet i 2013. - Boblebad står å går etter bruk. Ta sikringen og slå på igjen. Varmelamper på terrassen er ikke tilkoblet Punkt 22 er huket av feil i vedlagt egenerklæringsskjema. Her skal det stå "nei". Ferdigattesten følger som vedlegg i salgsoppgaven.

  Innhold
  1. Etasje: Entre, gang med trapp, 3 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Kjeller: Gang, bodrom, bad og innredet disp.rom som brukes som kjellerstue- rommet er ikke bruksendret.

  Standard
  Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som greit vedlikeholdt. Takstmannens vurdering ved TG2: 2.1 Yttervegger Mønekors har råteskade. TG2 Vindskier mangler blikkbeslag og har en del værslitasje. TG2 Det mangler museband mellom kledningen og grunnmur. TG2 7.1.3 Bad 1 etasje. Membran, tettesjiktet og sluk Manglende dokumentasjon av membran. TG2 7.2.2 Vaskerom Overflate gulv Gulvet er mer eller mindre i vater og mangler følgelig fall mot sluk. TG2 7.2.3 Vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk Manglende dokumentasjon av membran. TG2 9.1.2 Gang med trapp, bod 1 - 3, teknisk bod og kjeller stue Gulvets overflate På befaringsdagen ble det ikke observert saltutslag eller soppandanelser på overflate gulv. Men det ble målt høye fuktverdier på betong gulv i boder, det kan være at støpt dekke ligger direkte på grunn uten fuktsperre (plast). TG2 Setningssprekk i bodgulv. TG2 11.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Det settes tilstandsgrad TG2 på punkt om dokumentasjon, grunnet at det mangler dokumentasjon på el-tilsyn og noen utførte el-arbeider i boligen. El- kontroll må utføres av en elektriker. Se for øvrig beskrivelse i vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger i salget. Hvitevarer utover dette medfølger ikke.

  Moderninseringer og påkostninger
  Selger opplyser om følgende Nytt bad i kjeller 2019. Ny innredning på vaskerom 2021. Malt vegger på samtlige rom i 2018/19. Ny viftemotor på kjøkken-ventilator 2019. Ny oppvaskmaskin 2019. Ny garasjeport-motor 2020. Trådløs styring av lys, Elko-Wireless, og LED i de fleste spotter

  TV/Internett/bredbånd
  Fibertilknytning.

  Parkering
  Dobbelgarasje. På egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer
  15083741

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at disp.rom i kjeller som er innredet og brukt som kjellerstue ikke er bruksendret og godkjent som dette. Det er usikkert om rommet tilfredsstiller kravene til varig opphold. Rommet er forøvrig angitt som disp.rom på byggetegningene. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  137 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000))

  154 542 (Omkostninger totalt)

  5 654 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i entre, bad 1 etg, vaskerom, bad kjeller, teknisk bod og kjeller stue. Varmepumpe på stue 1 etg og i kjeller stue. Vedovn i stue 1 etg.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  27000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt beløp er opplyst årprognose for 2023 gitt av Eidsvoll kommunen. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 9791 Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1241718

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4470184

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  I tillegg til de offentlige/kommunale avgiftene må eier påregne utgifter til TV og internett, forsikringer, strøm etter forbruk, vedlikehold og evt. huseierlag mm. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/727: 10.10.2007 - Dokumentnr: 812212 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3035 Gnr:92 Bnr:213
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1627467 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:92 Bnr:727
  10.10.2007 - Dokumentnr: 812260 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:213
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Foreligger ferdigattest for enebolig. Det er gitt godkjenning på garasjen. Kommunen opplyser at de ikke krever ferdigattest på denne.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger. Tilkomst fra kommunale veg

  Regulerings- og arealplanner
  Delareal 748 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavna_B Gjør oppmerksom på at område bak boligen (område som er merket med rødt i vedlagt kart) er regulert til fremtidig tjenesteyting. Kommunen opplyser at dette er et område som på kommuneplanen som er avsatt til offentlig formål. Det har vært en mulig tomt til bruk for for. eksempel ungdomsskole, men dette er ikke avgjort. Det opplyses at i området øst for det røde området er eier i gang med å lage en ny reguleringsplan med tanke på å fylle opp eksisterende grustak. Planen er imidlertid bare helt i oppstart på tankegang.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  137 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000))

  154 542 (Omkostninger totalt)

  5 654 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  154542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 45 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16000,- markedsføringspakke kr. 18000,- oppgjørshonorar kr. 6500 ,- og visning kr. 2500. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev