aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gladbakkgutua 18 A! (Bilde er ment som illustasjon).

Råholt Gladbakkgutua 18 A -

Flott leilighet med 6-roms hoveddel og 2-roms sekundærdel. 2 balkonger, stor takterrasse. 2 garasjeplasser. Elbil-lader.

 • 13 000 000
 • BRA 191 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING13 000 000
 • OMKOSTNINGER94 374
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER13 094 374
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM5
 • FELLESKOST./MND7 219
 • TOMT2 100 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 13 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  204,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  24 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 960 000,-))
  24 000,- (Oppstartskapital sameie)
  45 000,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  94 374,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  13 094 374,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
6. etasje, hovedleilighet: Entré, bod, gang, 2 bad, 4 soverom, tv-stue, stue og kjøkken.
6. etasje, sekundærleilighet: Entré, bad, soverom og stue/kjøkken.
Annet: Boder i fellesareal.
Illustasjon.

Gladbakkgutua 18 A -, Viken

 • Kort fortalt
  - Stor, flott og innholdsrik leilighet.
  - Med hoveddel og sekundærdel.
  - Privat takterrasse og to balkonger.
  - Takterrassen er på hele 70 kvm.
  - 2 parkeringsplasser i garasjekjeller.
  - Bygningen har selvfølgelig heis.
  - Hver leilighet har egen inngang.
  - Dør mellom hoveddel og hybeldel.
  - Delikate bad, oppgradert standard.
  - Hovedleiligheten har to bad.
  - Ett i tilknytning til hovedsoverom.
  - Henholdsvis fire og ett soverom.
  - Stilrene kjøkken med hvitevarer.
  - Hoveddel har hovedstue og tv-stue.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Vannbåren varme fra fellesanlegg.
  - Varmt forbruksvann fra fellesanlegg.

  Entré
  Både hovedleiligheten og sekundærleiligheten får egen inngang, og begge vil ha entré med god plass for skohylle, oppheng og/eller lignende. Det er montert dørtelefon tilknyttet felles callinganlegg. På gulvet legges det enstavs eikeparkett med gulvvarme, og veggene males i en tidsriktig, lys gråfarge. Hovedleiligheten får skyvedørsgarderobe i entreen/gangen.

  Kjøkken
  Begge leilighetene får stilren kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør med mørke fronter og lysegrå, laminert benkeplate. Det monteres dempere på skuffer og skap, og det monteres ventilator over kokesonen. Hvitevarene integreres og består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det leveres stengeventil tilknyttet oppvaskmaskinen.

  Stuer
  Stuene får enstavs eikeparkett på gulvet, og veggene males i en lys gråfarge. Det blir utgang til balkong fra stuen i praktikantdelen, og til både balkong og terrasse fra stuen i hovedleiligheten. Sistnevnte stue får vinduer på to sider, noe som gir et flott gjennomlys. Fra kjøkkenet i hovedleiligheten blir det skyvedør inn mot en koselig tv-stue, og fra tv-stuen er det også dør videre inn i praktikantdelen. Det er med andre ord flere innredningsmuligheter her.

  Bad/wc/vaskerom
  Hovedleiligheten får to bad og sekundærleiligheten får ett bad, alle med sklisikre, lysegrå fliser på gulvet i størrelsen 30x30. I dusjsonen legges det matchende fliser i størrelse 10x10, og veggene får fliser i fargen matt grå (25x40). Badet i sekundærleiligheten og det ene badet i hovedleiligheten får i tillegg opplegg for vaskemaskin.

  Det andre badet i hovedleiligheten ligger i tilknytning til hovedsoverommet. Alle badene får gulvvarme, veggmontert toalett, dusjhjørne og stilren innredning. Innredningen vil består av en heldekkende servant med hvite underskuffer, og over servanten leveres det speil med lys. Dusjhjørnene får innfellbare glassdører.

  Soverom og garderobe
  Hovedleiligheten får fire soverom, og sekundærleiligheten får ett. Soverommene får enstavs eikeparkett på gulvet, og veggene males i en behagelig gråfarge som standard. Det blir varme i gulvet, og rommene får god plass for seng, skap og/eller lignende. Hovedsoverommet får i tillegg eget bad og fastmontert skyvedørsgarderobe.

  Det monteres også skyvedørsgarderobe i entreen i hovedleiligheten. Garderobeskap leveres ikke til de øvrige rommene, men kan eventuelt velges som tilvalg. Det vil ellers være gode lagringsmuligheter i innvendig bod og i boder i fellesareal.

  Uteområde
  Denne leiligheten har virkelig flotte uteområder - to balkonger og en privat takterrasse på hele 70 kvm! Her er det rikelig med plass for alt fra store selskaper til rolig familiehygge. Den ene balkongen tilhører praktikantdelen/hybelen, og både takterrassen og den andre balkongen tilhører hovedleiligheten. Fra stuen er det utgang til balkong og terrasse, og det er også utgang til takterrassen fra hovedsoverommet. Ellers blir fellestomten pent opparbeidet til glede for alle.
 • Leiligheten ligger sentralt til på Råholt i Eidsvoll kommune, og ca 5 minutters gåtur til Eidsvoll Verk Stasjon med tog og buss. Området består hovedsakelig av boligblokker, næringsbygg, idretts- og svømmehall.

  Det er kort avstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole, kollektiv transport med tog og buss, treningssentre og mange andre servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema1000, Kiwi, Spar, Coop Extra, og du har Europris rett over gata. Det er gangavstand til Amfi Eidsvoll, et nyere kjøpesenter som inneholder mer enn 50 butikker og servicesteder. Her finner du alt fra flotte cafeer, flere apotek, gullsmed, sportsbutikk, populære kles- og interiørkjeder, dagligvarebutikker og andre fasiliteter.

  Fra Eidsvoll Verk stasjon går det tog til Oslo Lufthavn Gardermoen, Lillestrøm og Oslo S. Leiligheten er derfor perfekt for pendlere til OSL Gardermoen (5 min) og Oslo (30 min).

  Med bil tar det ca:
  Jessheim 15 min.
  Gardermoen 15 min.
  Oslo 45 min.
  Hamar 50 min.

  Det er mange fine tur og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark i Staviåsen. Eller ta en topptur til feks Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. Like i nærheten ligger Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten.

  Det finnes flere videregående skoler på Øvre Romerike bla. Eidsvoll, Jessheim og Nannestad.

  Reiser du til Jessheim har du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino med flere saler, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg har du også Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 150 butikker og cafeer. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

  For mer info om Råholt / Eidsvoll Verk / Eidsvoll søk: www.eidsvoll.kommune.no
 • Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.
 • Boligen er oppført etter byggeteknisk forskrift TEK 17. Boligblokken vil bli oppført i 5-7 etasjer i betongkonstruksjon.
  Bygningene utføres med bærekonstruksjon i prefabrikkert og plasstøpt betong. Generelt er det plasstøpte betongkonstruksjoner mot grunn og i bærende vegger i bygget. Utbygger står dog fritt til å utforme bærende vegger i stål eller prefabrikkert betong etter hva han finner formålstjenlig. Fasadeveggene utføres i bindingsverk, isolert med mineralull. Utvendige fasader er planlagt med en kombinasjon av tegl og platemateriale av fibersement e.l. Etasjeskillere utføres i plasstøpt betong med underliggendene plattendekker som medfører synlige V-fuger i områder med betonghimling. Innvendige vegger av stålstendere som
  kles med gipsplater. Det er enkelte vegger med overflate i betong, som for eksempel mot trappesjakter og mellom leiligheter, samt enkelte innvendige
  vegger mellom for eksempel stue og soverom. Takkonstruksjon bygges av betong. Utvendig tak er flatt med innvendig nedløp.

  Leiligheten får energikarakter C eller bedre.

  For øvrig info om teknisk utførelse, se vedlagte leveransebeskrivese og prospekt fra utbygger.
 • 191 kvm bra.
 • Det monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Elanlegget leveres i henhold til NEK 400. Det leveres grunnpakke for tv og bredbånd fra Canal Digital eller tilsvarende. .

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det leveres vannbåren varme med gulvvarme i alle rom, med varme fra fjernvarmeanlegg. Varmt forbruksvann kommer også fra felles anlegg.
 • Det medfølger to parkeringsplasser i felles garasjekjeller, og her monteres det lader for elbil (3,6 kw). Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Ikke bestemt enda. Det oppfordres til å ta kontakt med styret for å undersøke muligheten for dyrehold.
 • Det er ikke satt noen ligningsverdi for den enkelte bolig i prosjektet. Normalt settes ligningsverdien til ca 25% av kjøpesummen. Det er innført eiendomsskatt i Eidsvoll

  kommune. Eiendomsskatten beregnes med en promillesats vedtatt av kommunestyret. Satsen er på 1,9 promille for 2022, og faktureres via kommunale avgifter.
 • 7 219 pr. mnd.
  Drifts- og vedlikeholdskostnader avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker utført. Det er
  også andre faktorer som påvirker størrelsen på driftskostnadene slik som endringer i lønnsog prisnivå på de tjenestene og produktene som sameiet har. Sameiet vil også kunne velge andre tjenester enn det som er lagt til grunn i budsjettet. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter.

  Driftskostnader dekker blant annet:
  • Strøm og oppvarming i fellesarealer
  • Snøbrøyting
  • Gressklipping
  • Trappevask
  • Innvendig og utvendig vedlikehold av fellesarealer
  • Forretningsførerhonorar
  • Revisjon
  • Forsikring av bygninger
  • Vaktmestertjeneste

  Kostnad til TV/internett er stipulert til kr 359,- pr. mnd. Kostnader for oppvarming og varmtvann er stipulert til kr 11,- pr m2 BRA pr. måned. Det er inkludert i oppgitte felleskostnader i prislisten. Driftskostnadene for garasjeanlegget er stipulert til ca. kr. 150,- pr måned pr. parkerings plass og betales av de som disponerer plasser i anlegget. Dette vil bli fakturert av forretningsfører i tillegg til oppgitte felleskostnader til de leilighetene som har/kjøper
  parkeringsplass. Kjøper forplikter seg til å respektere den organiseringen og kostnadsfordelingen som selger anser hensiktsmessig. Endelig budsjett fastsettes av styret. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall og budsjett fra forretningsfører. Stipulerte månedlige kostnader for første driftsår fremkommer av prislisten. Hver enkelt eier vil bli fakturert for kommunale avgifter og eiendomsskatt av Eidsvoll kommune etter overtakelse.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Den enkelte boenhet må etter overtagelse betale årlige kommunale avgifter til Eidsvoll Kommune, for vann-avløp. Dette kommer i tillegg til fellesutgifter, og faktureres den enkelte eier direkte.

  Størrelsen på boligen er p.t beregningsgrunnlaget for hva de årlige kommunale avgiftene blir fastsatt til. Det anmodes å benytte kommunens avgiftsregulativ for eksakt beregning for den enkelte bolig. Dette fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse av boligen. Det er vannmåler i Eidsvoll kommune, og avgiftene er derfor forbruksavhengige. Renovasjon faktureres direkte fra Eidsvoll kommune
 • Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.
 • Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks årstid og ferdigstillelse av utomhusareal) og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

  Antatt ferdigstillelse: jan/feb 2023.
 • Utleie av boligene er tillatt, dog skal styret underrettes skriftlig om hvem som er leietaker før innflytning.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 1.500.000 ,- Inklusiv tilvalg. I tillegg skal det betales kr 11.500.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt transportgebyr på kr 45.000,- Det påhviler kr 0 i fellesgjeld på enheten. Gebyrer, avgifter og øvrige kostnader er som følger kr 94 374,-. Total kjøpesum er kr 13 094 374,- . Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Opplyste arealer er hentet fra tegninger, og avvik kan forekomme. Selger tar forbehold om dette. Tegninger og bilder i annonse og prospekt er illustrasjonener, og kan avvike fra hvordan det blir til slutt når prosjektet er ferdigstilt.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2017/570457-1/200 Bestemmelse om vannledning
  31.05.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:96 Bnr:445
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:11
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:127 Bnr:82
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/570457-2/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
  31.05.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:96 Bnr:445
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:11
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:127 Bnr:82
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/656856-1/200 Bestemmelse om veg
  11.06.2019 21:00
  Gjensidig rett til bruk av vei
  Gjelder også for fremtidig utskilte parseller
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/207763-2/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  18.02.2021 21:00
  Rettighetshaver:EIENDOMSMEGLER 1 OSLO AS
  Org.nr: 976756673

  Grunndata

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3035-127/82, 3035-127/95/0/1-37, 3035-127/96/0/1-41
  Rettigheter i eiendomsrett

  2017/570319-1/200 Bestemmelse om vannledning
  31.05.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:96 Bnr:445
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:11
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:14
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på 3035-127/82, 3035-127/95/0/1-37, 3035-127/96/0/1-41
  Rettigheter i eiendomsrett

  2017/570319-2/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
  31.05.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:96 Bnr:445
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:11
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:14
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på 3035-96/445, 3035-126/11
  Rettigheter i eiendomsrett

  2017/570398-2/200 Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
  31.05.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:14
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:127 Bnr:82
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på 3035-126/20/0/1-70
  Rettigheter i eiendomsrett


  2019/675680-1/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme
  14.06.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:126 Bnr:14
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan for Grindatunet - Råholt sentrum Vest.
 • Gnr. 126 Bnr. 21 Snr. 36 og Gnr. 126 Bnr. 21 Snr. 35 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 75.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.17.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 585,-. Utleggene omfatter panterett medurådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jan-Erik Østby
  Ole Morten Almeli
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev