aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gladbakkgutua 24! En lys og fin 3-roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje.
Velkommen til Gladbakkgutua 24! En lys og fin 3-roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje.

RÅHOLT Gladbakkgutua 24

Lys og fin 3-roms selveierleilighet i 4. etasje med balkong, garasjeplass og svært sentral beliggenhet!

 • kr 3 450 000
 • BRA-i 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 450 000
 • Omkostningerkr 100 690
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 550 690
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2012
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 4 476
 • Tomt8 136.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   100 690,- (Omkostninger totalt)   3 550 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Gladbakkgutua 24! En fin 3- roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje. Leiligheten inneholder gang, fint kjøkken med god skap- og benkeplass, lys og hyggelig stue, to gode soverom, innvendig bod innenfor ett soverom og flislagt bad med gulvvarme. Leiligheten varmes opp med vannbåren varme. Det er utgang fra stuen til balkong på ca 10 kvm. Det følger garasjeplass og sportsbod til leiligheten i kjelleranlegg. Leiligheten har en svært sentral beliggenhet på Råholt med gangavstand til skoler, barnehager, dagligvarebutikker, Amfi senter, idretts- og svømmehall, m.m. Det også kort gangavstand til Eidsvoll Verk stasjon hvor det er gode buss- og togforbindelser til Oslo lufthavn Gardermoen (6 min) og Oslo (30 min). Beliggenheten passer derfor ypperlig for pendlere.
Det er utgang fra leiligheten til en romslig balkong på ca 10 kvm.

Gladbakkgutua 24, Akershus

 • Tomt
  8136.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet som er pent opparbeidet med plenarealer, asfalterte adkomstveier og gjesteparkering.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger sentralt til på Råholt i Eidsvoll kommune, og ca 3 minutters gåtur til Eidsvoll Verk Stasjon med tog og buss. Det er kort avstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole, kollektiv transport med tog og buss, treningssentre og mange andre servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema1000, Kiwi, Spar, Coop Extra, og du har Europris rett over gata. Det er gangavstand til Amfi Eidsvoll, et fint kjøpesenter som inneholder mer enn 50 forretninger og serveringssteder. Her finner du alt fra flotte cafeer, apotek, gullsmed, sportsbutikk, populære kles- og interiørkjeder, dagligvarebutikk og andre fasiliteter. Med bil tar det ca: Jessheim 15 min. Gardermoen 15 min. Oslo 45 min. Hamar 50 min. Det er mange fine tur og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark i feks Staviåsen. Eller ta en topptur til feks Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. Like i nærheten ligger Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten. Reiser du til Jessheim har du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino med flere saler, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg er her også Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 150 butikker og cafeer. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. For mer info om Råholt / Eidsvoll Verk / Eidsvoll søk: www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av E6 på Dal-krysset og følg Kolonivegen mot Råholt/Dal. Ta rett frem i første kryss og følg på Trondheimsvegen i ca 1 km gjennom Råholt sentrum. Du vil så komme til en rundkjøring ved Spar (Tærudvegen) på din venstre hånd. Ta til venstre i rundkjøringen ta så første avkjøring til høyre inn Gladbakkgutua. Boligblokken vil etter hvert komme på din venstre hånd, og er skiltet med Aktiv til-salgs plakat. Man kan også ta av E6 ved Ormlia mot Eidsvoll Verk og Råholt.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av boligblokker, næringsbygg, idretts- og svømmehall.

  Barnehage/skole/fritid
  Beliggenheten hører til Bønsmoen skolekrets, som ligger innen kort gangavstand. Det er også umiddelbar nærhet til Råholt ungdomsskole. Det er flere barnehager på Råholt og i Eidsvoll, både kommunale og private. Det finnes flere videregående skoler på Øvre Romerike bla. Eidsvoll, Jessheim og Nannestad.

  Skolekrets
  Bønsmoen skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Eidsvoll Verk stasjon går det tog til/fra Oslo Lufthavn Gardermoen, Lillestrøm og Oslo S. Leiligheten er derfor perfekt for pendlere til OSL Gardermoen (5 min) og Oslo (30 min).

  Byggemåte
  Boligblokken er etablert med støpt plate på mark. Veggkonstruksjon i kjeller består av betong. Den bærende konstruksjonen består av betong og stålsøyler/dragere. Øvrig veggkonstruksjon med bindingsverk av tre. Fasadene har stående bordkledning av tre. Etasjeskiller er et betongdekke. Vinduer med 2-lags glass. Balkong utenfor stuen på ca 10 kvm, oppført i betong. Balkongen er påforet med plastheller og har rekkverk av glass. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Tett kloakk og bytte av vannlås under servant. De staket kloakken og renset sluket . Dette ble gjort i oktober 2019. Nytt dusjsett ble montert i oktober 2018 av samme firma. - Har hatt jevnlig sjekk og vedlikehold av ventilasjonsanlegg fra Bryn Byggefirma. Siste vedlikehold var 6. desember 2022. - Sameiet hadde et firma som jobbet på alle terrassene i leilighetskomplekset og sjekket noe festeanordninger på skilleveggene mellom terrassene.

  Innhold
  4. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, bod og 2 soverom. Det medfølger også sportsbod og garasjeplass i kjelleranlegg. Heis i bygget.

  Standard
  Fin 3- roms selveierleilighet i 4. etasje i en boligblokk oppført i 2012. Leiligheten holder en normalt god standard. Overflater: Gulv: Parkett på gulv. Fliser på baderomsgulv. Vegger: Malte overflater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malt betong. Kjøkken: Fint kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er vinkelformet og har over- og underskap med profilerte skapdører og laminat benkeplate. Det er integrert kjøle- og fryseskap i kjøkken, frittstående komfyr og oppvaskmaskin. Hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Fin 3-roms selveierleilighet i 4. etasje. - Gang. - Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt tilhørende hvitevarer. - Lys stue med plass til møblement. - To gode soverom, hvorav ett med garderobeskap. - Innvendig bod innenfor det ene soverommet. - Vannbåren oppvarming. - Balansert ventilasjon. - Balkong på ca 10 kvm med fin plass til utemøblement. - Heis i bygget. - Sportsbod i kjeller. - Garasjeplass. - Meget sentral beliggenhet på Råholt med kort vei til alt stedet har å by på! Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Overflater: Det registreres noen hakk/sår på veggoverflater i boligen. Tiltak: Det anbefales å overflatebehandle enkelte veggoverflater. Takstmann har ikke vurdert tilstand på tilliggende konstruksjoner til bad, da dette ikke var praktisk mulig. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 30.04.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Felles avtale for kabel-tv/bredbånd gjennom sameiet betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger garasjeplass i kjelleranlegg til leiligheten (nr. 50). Gjesteparkering etter gjeldene bestemmelser.

  Radonmåling
  Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er derfor ikke relevant.

  Diverse
  Leiligheten er berørt av støy fra fly og jernbane. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   100 690,- (Omkostninger totalt)   3 550 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren varme til radiatorer. Det er elektrisk gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales via felleskostnadene i sameiet.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. på 2,9 promille.

  Formuesverdi primær
  708710

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  2693099

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet eiendomsskatt, øvrig strømforbruk (utenom varme), innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  64/5674

  Felleskostnader pr. mnd
  4476

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, kommunale avgifter, akonto fjernvarme/oppvarming leilighet, oppvarming varmtvann, vaktmestertjenester og forretningsførsel.

  Andel fellesformue
  9071

  Andel fellesformue per dato
  2024-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiets navn er Råholthøyden Sameie, og har gårdsnummer 126 og bruksnummer 6 i Eidsvoll kommune. Sameiet består av 69 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felleslån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styregodkjennelse, men styret skal underrettes om eierskifte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Sameiet har byttet forretningsfører i 2024.

  Dyrehold
  Det er ikke tillatt med dyrehold uten styrets godkjenning. Godkjenning er avhengig av gode grunner for dyrehold og at dyreholdet ikke er til ulempe og sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. Dyreholdet begrenses i tilfelle til ett dyr. Det er båndtvang året rundt på sameiets fellesarealer.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/126/6/50: 26.06.1953 - Dokumentnr: 2060 - Bestemmelse om bebyggelse I anl. tillatelse til å bygge nærmere grensen til 124/1. Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 14.07.1953 - Dokumentnr: 2290 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 21.10.1959 - Dokumentnr: 3316 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 23.06.1960 - Dokumentnr: 2437 - Bestemmelse om bebyggelse vedr. byggeavstand Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.1969 - Dokumentnr: 1110 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.1969 - Dokumentnr: 1111 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 23.10.1991 - Dokumentnr: 7689 - Erklæring/avtale Rett for Eidsvoll Kommune til å anlegge kloakkledning med tilh. kummer over d.e. m.v. Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 23.10.1991 - Dokumentnr: 7690 - Erklæring/avtale Rett for Eidsvoll Kommune til å anlegge kloakkledning med tilh. kummer over d.e. m.v. Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 29.02.2012 - Dokumentnr: 170929 - Rettighet Rettighetshaver: Mistberget Biovarme AS Org.nr: 990 945 047 Avtale om fremføring av fjernvarmeledning Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Bestemmelse om bebyggelse Endret kode til rettighet. Rettet etter tinglysingsloven § 18 24.05.2012 LSØ e.f. Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 16.05.2012 - Dokumentnr: 384864 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av nettstasjon. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse og beplantning. Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 27.03.2015 - Dokumentnr: 276585 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:611 Bestemmelse om rørledninger for fjernvarme Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes så lenge Innovasjon Norge har pant i gnr. 96 bnr. 611 Overført fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 08.06.2012 - Dokumentnr: 452658 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 50 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/3135 ---------- Reseksjonering Seksjon 20 får utvidet takterasse fra fellesareal. 05.11.2020 - Dokumentnr: 3288291 - Sammenslåing av eierseksjonssameier Endret fra: Knr:0237 Gnr:126 Bnr:16 Snr:16 Endret fra: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:16 Snr:16 Ny seksjon: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:6 Snr:50 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/5665 01.06.2021 - Dokumentnr: 643734 - Reseksjonering Snr: 50 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/5674 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt Endring av sameiebrøk 06.12.2022 - Dokumentnr: 1384424 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:126 Bnr:11 Heftelsene som medfølger omhandler bestemmelser om vei og byggegrenser, rett for kommunen til å ha og drifte vann- og avløpsledninger over eiendommen, rett for Elvia til å drifte nettstasjon og kabelanlegg på eiendommen, bestemmelser ang. fjernvarmeanlegg, sammenslåing av sameier og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for kombinert bolig- og næringsbygg, datert 13.11.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Vann og avløpsledninger i grunn og lukkede konstruksjoner er ikke kontrollert i forbindelse med rapporten.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor, friluftsområde og kjørevei i reguleringsplan for Råholt sentrum del 3 og del av eiendommen er regulert til vegetasjonsbelte i bebyggelsesplan for Eidsvoll Verk stasjonsområde. Avsatt i kommuneplanens arealdel for 2021.2031 i Eidsvoll til nåværende boligbebyggelse, nåværende sentrumsformål, nåværende offentlig tjenesteyting, nåværende baneformål, grønn grense og hensynssone for infrastruktur. Eiendommen grenser inntil tomt hvor det foreligger planforslag for detaljregulering for gnr/bnr. 124/33 - Lundsjordet. Det bygges boligblokk på naboeiendommen Gnr. 126 Bnr. 20. Det må påregnes støy ifm. utbyggingsprosessen. Se reguleringsplan og kart hos kommunen for ytterligere informasjon.

  Adgang til utleie
  Utleie av seksjonen er tillatt, men styret skal underrettes om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   100 690,- (Omkostninger totalt)   3 550 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  100690

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selgers fullmektig utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på vederlag til megler 30.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 22.400,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 30.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 12.000,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2.000,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  16.450 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev