aktiv-eiendomsmegling
Solgt

Ny selveierleilighet under oppføring med solrik terrasse. Gangavstand til togstasjon - 30 min. til Oslo! Ferdig sept.!

 • BRA 37 m²
 • OMKOSTNINGER39 922
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 429 922
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • AREALP-rom 35 m²
 • FELLESKOST./MND1 790
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  3 580,- (Etableringsgebyr til sameiet)
  30 000,- (Administrasjonsgebyr utbygger)
  5 000,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  39 922,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 429 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Grindatunet 13 er en leilighet under oppføring sentralt på Råholt / Eidsvoll Verk. Leiligheten har beliggenhet i 1.etasje og vil får stor solrik terrasse. Arealeffektiv planløsning med entré, stue, kjøkken, bad og soveromsalkove. Det medfølger egen sportsbod i kjeller.

Kort fortalt:
- Fellesutgifter ca. kr. 1.433,- per mnd.
- Stor terrasse
- Vannbåren varme og balansert ventilasjon.
- Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på bad.
- Gangavstand til Råholt sentrum
- Gangavstand til Eidsvoll Verk togstasjon - 30 min til Oslo S!
Leil. 106 Stasjonen

Grindatunet 13, leil. 106, Viken

 • Her vil man få en leilighet som bygges etter de nyeste forskrifter etter TEK17.

  Leiligheten får moderne standard med hvitlasert eikeparkett og sparklede og malte flater på vegger og himling. På bad leveres det lysegrå fliser på gulv og vegger.

  Kjøkkeninnredningen leveres med hvite fronter m/børstet stålbøyle-grep. Mørk laminat benkeplate. Det leveres keramisk komfyrtopp med induksjon og innebygd ovn samt kjøl/
  frys og oppvaskmaskin, hvitevarer integrert, skuffer i benkeskap, karusell i hjørner.

  Baderomsinnredning leveres med hvite fronter m/ børstet stålbøylegrep med underskap med skuffer, m/ heldekkende servant og speil.

  Det leveres vannbåren varme via radiatorer og elektrisk gulvvarme på bad.

  Se for øvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for fullstendig beskrivelse.
 • Råholt er område i stor vekst. Stasjonsløkka blir en ny bydel, oppført på et område i umiddelbar nærhet til det meste av nødvendigheter.

  Leiligheten ligger i gangavstand til skoler, offentlig kommunikasjon og andre servicetilbud. Kort vei til kjøpesenter og gangavstand til togstasjon, treningssentre og svømmehall. Området passer perfekt for alle som ønsker å bo sentralt og med alt du måtte trenge i umiddelbar nærhet.

  Butikker og servicetilbud:
  For daglighandel er Rema 1000 og Spar Råholt nær boligen hvor du får det meste av det du trenger. Boligen har gangavstand til Amfi Eidsvoll som inneholder over 50 butikker og serveringssteder. Videre tilbyr Råholt dagligvarebutikker, kafé, restauranter, Råholt bad og andre fasiliteter. Ønsker du et ytterligere tilbud er Jessheim sentrum bare en liten kjøretur unna.

  Fritidstilbud:
  Fra leiligheten er det nærhet til skog og mark. Eidsvoll kan by på mange turmuligheter for de som liker naturskjønne omgivelser. En kort biltur unna ligger Minneåsen med mulighet for å gå på ski, fiske og sykle. På vinteren kjøres det opp løyper hvor du kan gå på ski mens du har med deg varm kakao og kvikklunsj i sekken. Ellers har du flotte badeplasser rundt Hurdalssjøen, og med et yrende båtliv på sommerstid. Du kan nyte naturen hele året og det meste ligger til rette for et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv.

  Kollektiv transport:
  Stasjonsløkka ligger perfekt for de som ønsker å pendle. Det er gangavstand til Eidsvoll verk togstasjon med avganger til Oslo Lufthavn, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 5 minutter til Oslo Lufthavn, ca. 19 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 20 minutter til Jessheim, ca. 30 minutter til Lillestrøm og ca. 41 min til Oslo.
 • Nyetablert boligområde med leilighetsbebyggelse.
 • Se kartskisse.
 • Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgave.
 • 1.etasje: 35kvm P-rom, 37kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, sovealkove, bad/wc og stue/kjøkken

  Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Følgende utstyr kan nevnes:
  - Hvitevarer på kjøkken
  - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  - Vannbåren varme med radiatorer
 • Ta kontakt med megler for å undersøke muligheter for tilvalg og endringer
 • Vannbåren varme med radiatorer samt elektrisk varme i gulv på bad/wc.
 • Felles eiet tomt for sameiet
 • Mulighet for kjøp av garasjeplass fra utbygger. For øvrig vil det bli gjesteparkeringsplasser.
 • Offentlig
 • BORI er valg som forretningsfører
 • Eierseksjonen vil høre til boligsameie Stasjonen, under stiftelse.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse. Kjøper må godkjennes av utbygger da kjøper trer inn i eksisterende kontraktsforhold.
 • Dyrehold er tillatt.
 • Eiendommen vil holdes forsikret av utbygger fram til overlevering. Deretter vil sameiet tegne felles utvendig forsikring og den enkelte seksjonseier må tegne egen innboforsikring.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene pr kvm pr mnd. iht budsjett utarbeidet i 2019 er i
  gjennomsnitt kr 39,-. Oppdatert til dagens prisnivå må det påregnes kr 40-45 pr kvm.

  Felleskostnader dekker bl.a. oppvarming, varmtvann, TV-internett, vaktmester/ renhold,
  honorar til styre, forretningsførsel, forsikring, fellesstrøm og lignende, se vedlagte budsjett.
  Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører, basert på endelig budsjett som
  fastsettes på årsmøte. Det gjøres forøvrig oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller sameiemøte.
  Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Oppvarmingskostnaden vil endres som følge av prisnivået på strøm. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. BORI BBL er valgt som forretningsfører for sameiet for 5 år. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader.

  Driftskostnader til parkeringsanlegget er stipulert til kr 100,- per plass per måned for første
  driftsår, og skal betales av de som disponerer parkeringsplass i parkeringsanlegget. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet i, innboforsikring og kommunale avgifter, som faktureres direkte til seksjonseier.
 • Sameiet vil ved stiftelse ikke ha gjeld eller formue
 • Ikke aktuelt
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter/eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdigstilt, og betales av den enkelte sameier direkte til kommunen.
 • Fellesutgifter, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring og løpende innvendig vedlikehold.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før innflytting
 • Utleie av leiligheten vil være tillatt. Egne regler for kortidsutleie.
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 240.000,-. I tillegg skal det betales kr 2.150.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt transportgebyr på kr 30.000,-. Gebyrer, avgifter og øvrige kostnader er kr. 9.922,-. Total kjøpesum er kr 2.429.922,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 127 Bnr. 82 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Estimert ferdig innen september 2022.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt følgende for gjennomføring av salgsoppdraget. Oppdragsgiver skal dekke provisjon kr. 35.000,-, markedsføringspakke kr. 6.000,- og oppgjørshonorar kr. 6.500,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Brynhild Myrkaskog
Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev