aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ladderudjordet 29! Stue og kjøkken i en moderne og åpen planløsning. Meget god takhøyde i stue, samt mesanin.
Velkommen til Ladderudjordet 29! Stue og kjøkken i en moderne og åpen planløsning. Meget god takhøyde i stue, samt mesanin.

RÅHOLT Ladderudjordet 29 H0201

Moderne 4-roms leilighet i 2. etg. med hems, balkong og garasjeplass - barnevennlig og kort vei til det meste - bør ses!

 • kr 4 450 000
 • BRA-i 97 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 450 000
 • Omkostningerkr 125 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 575 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 2 565
 • Tomt1 028 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,00))   125 792,- (Omkostninger totalt)   4 575 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning hovedetasje.
Velkommen til Ladderudjordet 29! En flott selveierleilighet som var ferdig i desember 2022. Leiligheten inneholder gang, flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue, flislagt bad, 2 soverom, loftstue som kan benyttes som soverom og romslig innvendig bod/kontor. Utgang fra stuen til trivelig balkong på ca 8 kvm. Det følger garasjeplass i rekke med mulighet for å lage sportsbod i. Ladderudløkka er et nytt boligfelt i vekst, som befinner seg i barnevennlig boligområde på Råholt med kort vei til bussholdeplass, skoler, barnehager og kollektivtransport. På Råholt er det bla. Amfi kjøpesenter, lege- og tannlegesenter og idretts- og svømmehall. Fra Eidsvoll Verk stasjon er det hyppige avganger med tog til Oslo (30 min) og Oslo lufthavn Gardermoen (6 min).
Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og laminat benkeplate.

Ladderudjordet 29 H0201, Akershus

 • Tomt
  1028m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har felles tomt, og huseierlaget vil styre veinett og fellesområder. Ferdigplen og beplantning samt asfalterte internveier på fellesområde. Planlagt parkmessig opparbeidet felles- og lekeområde på Fruktløkka.

  Beliggenhet
  Boligen har god beliggenhet på Råholt i Eidsvoll kommune, og er i et nyere, samt veletablert boligområde. Akebakken har sitt opphav fra den populære akebakken som har vært på Ladderud i en årrekke, og ny bakke er etablert utenfor denne leiligheten. Dette er et meget barnevennlig område med skoler innen gangsavstand (Råholt skole er en barneskole med elever fra 1.-7. trinn. Råholt ungdomsskole var ny i 2005, med påbygg fra 2015). På Råholt er det idrettsanlegg med svømmehall, kollektivtransport og sentrum med de fleste servicetilbud som bl.a. banker, helsesenter/legekontor, frisør, apotek og diverse forretninger. Dagligvarehandelen kan du gjøre ved Kiwi Dal eller Råholt, Extra, Spar eller Rema 1000 Råholt. På Råholt finner du også Amfi kjøpesenter som huser over 50 butikker og serveringssteder. Råholtbråtan barnehage er nærmeste barnehage og ligger i Martin Johansens vei, ikke langt unna. Barnehagen har et stort uteområde som innbyr til variert lek sommer som vinter. De har bl.a. egen bålplass med grillhytte på barnehagens område. Om vinteren er det godt tilrettelagt for skigåing og aking. Rett ved siden av barnehagen er det skøyteis på vinteren. Andre barnehager i nærområdet er Ladderud barnehage og Læringsverkstedet Råholt. Eidsvoll videregående skole er nærmeste videregående og har ca 720 elevplasser og ca 150 ansatte. Skolen tilbyr opplæring i 7 programområder i tillegg til alternativ opplæring. Elevene er jevnt delt mellom allmennfaglige og yrkesfaglige studieretninger. Det er også en ny videregående skole på Jessheim i Ullensaker kommune, samt Nannestad videregående som heller ikke er langt unna. Det er mange fine tur og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark i Staviåsen. Eller ta en topptur til feks Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. Like i nærheten ligger Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten. Reiser du til Jessheim finner du Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg har man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 forretninger og spisesteder. Det går buss fra Ladderud til Eidsvoll Verk stasjon, som tar ca 4 minutter. Gode togforbindelser fra Eidsvoll Verk stasjon med hyppige tog- og bussavganger til OSL Gardermoen, Oslo, Jessheim og Eidsvoll. Det tar ca 6 min med tog til Oslo lufthavn Gardermoen og 30 min til Oslo. Avstander med bil: OSL Gardermoen ca 15 min Jessheim ca 15 min Lillestrøm ca 35 min Oslo S ca 45 min For ytterligere informasjon om Råholt og Eidsvoll se www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra Oslo: Kjør E6 forbi Gardermoen mot Hamar. Ta av til høyre mot Råholt v/Cirkel K på Dal. Ta til høyre i rundkjøringen mot Råholt. Følg så Trondheimsvegen rett frem mot Råholt sentrum. Kjør fobi Esso som vil ligge på din høyre side, og du vil snart få Ladderudløkka på din venstre side. Ta til venstre inn Hynnevegen og du vil få byggeplas-skiltet på din venstre hånd.

  Byggemåte
  Boligen er oppført etter byggeteknisk forskrift TEK 17. Yttervegger i antatt stål og trekonstruksjoner. Fasader med liggende bordkledninger. Sperretakkonstruksjon tekket med tegltakstein. Vinduer av tre med 3-lags glass. Felles metalltrapp mellom bygningen opp til inngangspartiet. Trebalkong utenfor stuen på ca 8 kvm, innfestet til bygningen. Spaltegulv , le-vegger og rekkverk av tre. Garasje i rekke oppført i trekonstruksjon og med støpt gulv. Saltak av tre tekket med takstein. Leddport og innlagt strøm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  2. etasje: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. 3. etasje/loftsetasje: Loftstue og trapperom. Sekundære rom: innvendig bod/kontor/gjesterom på ca 6 kvm i loftsetasjen og liten bod under trappen. Det følger garasjeplass, der det er stipulert plass til sportsbod på ca 5 kvm (ikke satt inn vegger til bod).

  Standard
  Fin 4-roms selveierleilighet med flere gode tilvalg som går over 2. og 3. etasje. I 2. etasje, er det to soverom på hver sin ende av leiligheten, bad/vaskerom, åpen stue- og kjøkkenløsning, en entré med trapperom som fører opp til neste etasje. 3. etasje er en halvetasje med skråtak med loftstue og bod med vindu. Loftstuen kan fint fungere som ekstra soverom om man ønsker det. Denne 4-roms leiligheten har balkong, samt en garasjeplass. Overflater: Gulv: Tre-stavs parkett i hvitlasert eik. Fliser på gulv i gang og bad. Vegger: Malte mdf-plater (smartpanel). Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Hvitmalte himlingsplater. Kjøkken: Moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal med overskap i hvite, glatte fronter og underskap samt høyskap i fargen Sand. Benkeplaten er av laminat. Det medfølger integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin m/kjøkkenfront, stekeovn i høyskap, kjøleskap med frysedel og induksjonsplatetopp. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speil, belysning og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Flott 4-roms selveierleilighet over to etasjeplan. - Oppført i 2022. - Tek 17 standard. - Vannbåren gulvvarme i 2. etasje. - Balansert ventilasjon. - Flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer. - Lys og hyggelig stue. - 2 gode soverom. - Loftstue. - Romslig og innredet bod/kontor i loftsetasje. - Flislagt bad med gulvvarme. - Balkong på ca 8 kvm. - Garasjeplass i rekke. - Mulighet for oppføring av sportsbod i egen garasje. - Meget barnevennlig boligområde i vekst. Det foreligger tilstandsrapport for boligen, datert 30.01.2024 og utført av Hans Petter Lindstad. Interessenter bes sette seg godt inn i denne før visning.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/bredbånd pakke gjennom felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger garasjeplass nr 24 i rekke til boligseksjonen. Garasjene er oppført mellom leilighetene og Trondheimsvegen. På Ladderudløkka er alle p-plassene tilrettelagt for lading gjennom Ohmia. Ladeanlegget er ferdig installert, og du vil ved innflytting få beskjed om at du kan bestille lading til din p-plass. Da vil du få en link der du kan velge etableringsgebyr og abonnement. I en kampanjeperiode på 1 år fra anlegget er satt i drift, vil etableringsgebyret være kr 2.990. Dette inkluderer ladeboks. Når du ønsker å lade din elbil bestiller du et månedsabonnement tilpasset ditt kjøremønster. Det er ingen påløpende kostnader før du skal bruke laderen.

  Diverse
  Det skal bygges ut videre på feltet og kjøper må derfor påregne byggeaktivitet på naboeiendommen. Man må påregne flystøy på Råholt, da boligene i ligger i nærheten av OSL Gardermoen. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,00))   125 792,- (Omkostninger totalt)   4 575 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i hovedetasjen, forutenom soverom. Det leveres også 4 stk panelovner tilhørende boligen. Kjøper vil selv måtte montere disse om ønskelig.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  11550

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt på 2,9 promille i Eidsvoll.

  Formuesverdi primær
  904243

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3436124

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, fellesutgifter til sameiet, medlemskontingent til huseierforeningen m.m.

  Velforening
  Leilighetseier vil ha pliktig medlemskap i Huseierlag/Realsameie. Huseierlaget vil bli ansvarlig for fellesområder, lekeplasser og andre felles anliggender som vegvedlikehold og felles belysning på private veger og friområder innenfor reguleringsplanen, samt tv/internett. Gebyr for medlemskap betales via felleskostnadene.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  96/1112

  Felleskostnader pr. mnd
  2565

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkl: Drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring og tv/bredbånd-pakke. Endelig budsjett fastsettes på stiftelsesmøte/første sameiemøte. Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. Det tas forbehold om at utbygger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene angående felleskostnader.

  Om sameiet
  Eierseksjonen tilhører Akebakken boligsameie. Sameiet er også tilknyttet Ladderudløkka huseierforening og Ladderudløkka garasjesameie.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold, så lenge de ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/96/661/10: 12.06.2020 - Dokumentnr: 2586495 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:620 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:638 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:640 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:641 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:642 Erklæring om bruk av opparbeidet infrastruktur, fremtidige og fortløpende forpliktelser for fellesareal og pliktig medlemskap i huseierforening Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:661 Gjelder denne registerenheten med flere 07.11.2022 - Dokumentnr: 1259952 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 96/1112 Rettigheter på 3035-96/638, 3035-96/649, 3035-96/650, 3035-96/651, 3035-96/652, 3035-96/653, 3035-96/654, 3035-96/656, 3035-96/657, 3035-96/658, 3035-96/659, 3035-96/660, 3035-96/655/0/1-12 Heftelsene følger eiendommen i salget. Heftelsene omhandler bla. avtaler og erklæringer rundt bruk av opparbeidet infrastuktur på felles eiendom, bestemmelser om pliktig medlemskap i Huseierforeningen og garasjesameiet.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for kjedet bolig med 8 boenheter, datert 15.11.2022. Gjenstående arbeid må være ferdigstilt innen 01.12.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp med private stikkledninger. Private veier inne på sameiet, og adkomst via Nord-Ladderudvegen som er driftet av kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse (Felt B2) i reguleringsplan for Ladderudsletta, gnr. 96 Bnr. 620. Eiendommen er i kommunedelplanen for Eidsvoll avsatt til nåværende og fremtiidg boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Utleie av boligene er tillatt, dog skal styret underrettes skriftlig om hvem som er leietaker før innflytning.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,00))   125 792,- (Omkostninger totalt)   4 575 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  125792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Det følger nybygggaranti til leiligheten, som er gjeldene fra selger overtok leiligheten 30.11.2022, og i 5 år fra denne dato.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,80 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450 -, og visninger kr. 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 37.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 585,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeide, begrenset oppad til kr. 16.450,-. Alle beløp er inkl. mva.

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev