aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Martin Johansens veg 29! En pen halvpart tomannsbolig over to etasjer, oppført i 2019.

RÅHOLT Martin Johansens veg 29

Innholdsrik halvpart tomannsbolig fra 2019 med carport og trivelig terrasse i populært og barnevennlig område

 • kr 3 790 000
 • BRA 92 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 107 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 897 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 87 m²
 • Tomt777 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000))

  107 792 (Omkostninger totalt)

  3 897 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Matrin Johansens veg 29! En nyere lys og pen halvpart tomannsbolig over to plan. Boligen inneholder gang, flott kjøkken med mye skap- og benkeplass, lys og hyggelig stue med vedovn, 3 gode soverom, 2 flislagte bad med gulvvarme og innvendig bod i hver etasje. Utgang fra stuen til trivelig terrasseplatting med plass til utemøblement. Det følger carport og sportsbod til boligen. Boligen ligger sentralt og barnevennlig til på Råholt i Eidsvoll kommune. Det er kort gangavstand til både barneskole og barnehage. På Råholt finner du også Amfi kjøpesenter, dagligvarebutikker, treningssenter og idretts- og svømmehall. Det er svært gode kollektivtilbud med buss innen gangavstand, og tog fra Eidsvoll Verk til/fra bla. Oslo lufthavn Gardermoen (ca 6 min) og Oslo S (ca 30 min).

Martin Johansens veg 29, Viken

 • Tomt
  777m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for boligseksjonene ihht. seksjoneringsbegjæringen. Tomten er flat og pent opparbeidet med noe plen, beplantning og gruset gangareal mellom carporter og inngangsparti.

  Beliggenhet
  Boligen har god beliggenhet på Råholt i Eidsvoll kommune, og er i et fint og veletablert boligområde. Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse. Dette er et meget barnevennlig område med barnehage og barneskole i umiddelbar nærhet, og ellers kort vei også til ungdomsskole. På Råholt er det idrettsanlegg med svømmehall, kollektivtransport og Råholt sentrum med de fleste servicetilbud som bl.a. banker, helsesenter/legekontor, frisør, apotek og diverse forretninger. Dagligvarehandelen kan du gjøre ved Kiwi Dal og Råholt, Extra, Spar eller Rema 1000 Råholt. På Råholt er det også et fint Amfi kjøpesenter som huser over 50 butikker og serveringssteder. Råholtbråtan barnehage er nærmeste barnehage og ligger på naboeiendommen. Barnehagen har et stort uteområde som innbyr til variert lek sommer som vinter. De har bl.a. egen bålplass med grillhytte på barnehagens område. Om vinteren er det godt tilrettelagt for skigåing og aking. Rett ved siden av barnehagen er det skøyteis. Andre barnehager i nærområdet er Ladderud barnehage og Læringsverkstedet Råholt. Det er gangavstand til Råholt barneskole. Skolen har elever fra 1.-7. trinn. Skolen er nylig bygget ut og det er etablert flerbrukshall. Det er også kort vei til Råholt ungdomsskole. Eidsvoll videregående skole er nærmeste videregående og har ca 720 elevplasser og ca 150 ansatte. Skolen tilbyr opplæring i 7 programområder i tillegg til alternativ opplæring. Elevene er jevnt delt mellom allmennfaglige og yrkesfaglige studieretninger. Det er også videregående skole på Jessheim i Ullensaker kommune, samt Nannestad videregående som heller ikke er langt unna. Det er mange fine tur- og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark. Eller du kan ta en topptur til feks Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. I nærheten ligger også Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten. Reiser du til Jessheim finner du Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg har man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 forretninger og spisesteder. Avstander med bil: OSL Gardermoen ca 15 min Jessheim ca 15 min Lillestrøm ca 35 min Oslo S ca 45 min For ytterligere informasjon om Råholt og Eidsvoll se www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av mot Råholt/Dal. Følg Trondheimsvegen mot Råholt sentrum. Ta til høyre inn Martin Johansens veg og man får eiendommen snart på høyre hånd. Den vil være merket med Aktiv til-salgs plakat.

  Skolekrets
  Råholt skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er "Ladderud", som ligger innen kort gangavstand. Her går det ofte busser til bla. Jessheim, Eidsvoll Verk stasjon og Eidsvoll. Gode togforbindelser fra Eidsvoll Verk med hyppige tog- og bussavganger til OSL Gardermoen, Oslo, Jessheim og Eidsvoll. Det tar ca 6 min med tog til Gardermoen og 30 min til Oslo.

  Byggemåte
  Tomannsboligen er oppført med støpt plate på mark. Det er ukjent byggegrunn. Yttervegger av trebindingsverk kledd med liggende og stående bordkledning. Takkonstruksjon med takstoler i tre tekket med betongtakstein. Malte trevinduer med 3-lags glass. Markterrasse utenfor stuen med spaltegulv på trebjelkelag og levegg av tre som skjermer mot naboen. Frittstående bodhus på støpt plate oppført i trebindingsverk. Innlagt strøm for lys. Carport bygget sammen med naboens carport og fundamentert på ringmur. Pulttak av tre tekket med papp. Interessenter bes lese nøye gjennom vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Lindstad for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Skiftet vannleser i 2021 fordi den sto opp ned, garantisak. Utført av Borgen rørleggerbedrift AS. - Utbedret feil på taket på carporten og boden på garantien av Skalahus. - Måtte skifte motor på ventilasjonsanlegget i januar 2021, motoren har derfor 5 års garanti fra denne datoen. Utført av Systemair. Fått hjelp til montering av lamper av en elektriker. - Noen utbedringer på bod og carport. Utført av Skalahus. - Det har blitt gitt dispensasjon fra Eidsvoll kommune om at carporten er nærmere enn 4 meter fra vannledning. Utbygger (Borgen rørleggerbedrift AS) skal sette ned en støttemur i bakken mellom carport og vannledning.

  Innhold
  1. etasje 44 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue og bad. 2. etasje: 43 kvm p-rom: Trapperom, bad og 3 soverom. Sekundære rom: Innvendig bod i begge etasjer. Det følger carport og sportsbod til boligen.

  Standard
  Flott halvpart tomannsbolig fra 2019 over to etasjeplan. Boligen holder en god standard. Overflater: Gulv: Laminat og fliser. Vegger: Malte plater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Himlingsplater. Kjøkken: Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med moderne grå, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Det er også vannstoppsystem og komfyrvakt. Integrerte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad i 1. etg: Delikat flislagt bad i 1. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Bad i 2. etg: Pent bad i boligens 2. etasje med flislagte overflater og gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speilskap med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Innholdsrik 1/2-tomannsbolig over to etasjeplan. - Gang med flislagt gulv med gulvvarme og garderobeskap. - Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Stue med vedovn. - 3 gode soverom. - 2 flislagte bad, begge med gulvvarme. - Teknisk rom/bod i 1. etasje. - Bod i 2. etasje. - Balansert ventilasjon. - Terrasseplatting utenfor stuen med levegg. - Carport. - Meget barnevennlig beliggenhet på Råholt med kort vei til det meste. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Dører: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Merker etter bruk og husdyr. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad (dusjbad/wc): Tilgjengelighetskrav i badet er ikke oppfylt. - Tekniske installasjoner > El-varme: Det savnes ytterligere varmekilder, bla i soverom. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Innvendig > Innvendige trapper: Hakk i håndløper. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Hans Petter Lindstad, datert 17.04.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i tilhørende carport og for øvrig på tilleggsareal til eiendommen.

  Radonmåling
  Bygget er utført med radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Man må påregne noe flystøy over Råholt. Det må påregnes noe støy fra barnehagen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000))

  107 792 (Omkostninger totalt)

  3 897 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme i begge bad og i gang, og panelovner i stue og kjøkken. Vedovn for fyring i stuen.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12218

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt på 2,9 promille. Dette faktureres fra kommunen.

  Formuesverdi primær
  938700

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3567061

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, vedlikehold, snørydding, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/95/658/1: 06.06.1961 - Dokumentnr: 2408 - Bestemmelse om gjerde Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:6 Gjelder både opprinnelige 95/6 og opprinnelige 95/56. Bestemmelse om vannledning Overført fra: Knr:3035 Gnr:95 Bnr:658 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.2018 - Dokumentnr: 1715764 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2 Heftelsene omhandler plikt for Gnr. 95 Bnr. 211 til å holde gjerde mot eiendommene Gnr. 95 Bnr. 6 og Bnr. 56, rett for hovedbøl eier å grave/komme til vannledninger over eiendommen ved vedlikehold/reparasjon og seksjoneringsbegjæring med bestemmelser om tilleggsareal og fellesareal på tomten.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for tomannsboligen, datert 13.03.2019.

  Vei, vann og avløp
  Martin Johansens veg er en kommunal vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen grenser mot område avsatt til nåværende tjenesteyting - barnehage.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 790 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000))

  107 792 (Omkostninger totalt)

  3 897 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  107792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.585,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, foto og tinglysning av sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev