aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nord-Ladderudvegen 81 C! Et nyere og moderne rekkehus fra 2022 over to etasjer med god planløsning og standard.
Velkommen til Nord-Ladderudvegen 81 C! Et nyere og moderne rekkehus fra 2022 over to etasjer med god planløsning og standard.

RÅHOLT Nord-Ladderudvegen 81 C

Moderne rekkehus med garasjeplass og stor terrasseplatting i meget barnevennlig område - 2 bad og 3 soverom - bør ses!

 • kr 4 690 000
 • BRA 125 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 690 000
 • Omkostningerkr 131 690
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 821 690
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 120 m²
 • Tomt58.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,00))   131 690,- (Omkostninger totalt)   4 821 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning underetasje.
Velkommen til Nord-Ladderudvegen 81 C! Et rekkehus over to plan, oppført i 2022. Boligen inneholder gang med skyvedørsskap, flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue med peisovn, 3 gode soverom, 2 flislagte bad med gulvvarme, gang i u.etg og innvendig bod/tek.rom. Utgang fra u.etg til stor terrasse på ca 28 kvm, markterrasse utenfor inngangsparti og balkong utenfor 1. etg. Det medfølger garasjeplass og sportsbod i kjelleranlegg. Boligen befinner seg i et meget barnevennlig boligområde på Råholt med kort vei til bussholdeplass, skoler, barnehager og kollektivtransport. På Råholt er det bla. Amfi kjøpesenter, lege- og tannlegesenter og idretts- og svømmehall. Fra Eidsvoll Verk stasjon er det hyppige avganger med tog til Oslo (30 min) og Oslo lufthavn Gardermoen (6 min).
Plantegning 1. etasje.

Nord-Ladderudvegen 81 C, Akershus

 • Tomt
  58.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomteareal for seksjonen ihht. seksjoneringsbegjæringen. Felles tomt for sameiet på ca 20921 kvm som er pent opparbeidet med plen, asfalterte veier og lekeplass.

  Beliggenhet
  Boligen har god beliggenhet på Råholt i Eidsvoll kommune, og er i et nyere og samt veletablert boligområde. Dette er et meget barnevennlig område med skoler innen gangavstand (Råholt skole er en barneskole med elever fra 1.-7. trinn. Råholt ungdomsskole var ny i 2005, med påbygg fra 2015). På Råholt er det idrettsanlegg med svømmehall, kollektivtransport og sentrum med de fleste servicetilbud som bl.a. banker, helsesenter/legekontor, frisør, apotek og diverse forretninger. Dagligvarehandelen kan du gjøre ved Kiwi Dal eller Råholt, Extra, Spar eller Rema 1000 Råholt. På Råholt har du også Amfi kjøpesenter som huser over 50 forretninger og serveringssteder. Det er mange fine tur og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark i feks Staviåsen. Eller ta en topptur til Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. Like i nærheten ligger Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten. Reiser du til Jessheim finner du Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg har man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 forretninger og spisesteder. Avstander med bil: OSL Gardermoen ca 15 min Jessheim ca 15 min Lillestrøm ca 35 min Oslo S ca 45 min For ytterligere informasjon om Råholt og Eidsvoll se www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra Oslo: Kjør E6 forbi Gardermoen mot Hamar. Ta av til høyre mot Råholt v/Cirkel K på Dal. Ta til høyre i rundkjøringen mot Råholt. Følg så Trondheimsvegen rett frem mot Råholt sentrum. Kjør fobi Esso som vil ligge på din høyre side, og du vil snart få Ladderud på din venstre side. Ta til venstre inn Hynnevegen også første til venstre inn Nord-Ladderudvegen. Følge veien innover, og du vil finne boligen og det nye feltet nesten innerst på feltet. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" skilt.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av kombinert ny og eldre boligbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Råholtbråtan barnehage ligger i Martin Johansens vei, ikke langt unna. Barnehagen har et stort uteområde som innbyr til variert lek sommer som vinter. De har bl.a. egen bålplass med grillhytte på barnehagens område. Om vinteren er det godt tilrettelagt for skigåing og aking. Rett ved siden av barnehagen er det skøyteis på vinteren. Andre barnehager i nærområdet er Ladderud barnehage og Læringsverkstedet Råholt. Eidsvoll videregående skole er nærmeste videregående og har ca 720 elevplasser og ca 150 ansatte. Skolen tilbyr opplæring i 7 programområder i tillegg til alternativ opplæring. Elevene er jevnt delt mellom allmennfaglige og yrkesfaglige studieretninger. Det er også en ny videregående skole på Jessheim i Ullensaker kommune, samt Nannestad videregående som heller ikke er langt unna.

  Skolekrets
  Råholt skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Det går buss fra Ladderud til Eidsvoll Verk stasjon, som tar ca 4 minutter. Gode togforbindelser fra Eidsvoll Verk stasjon med hyppige tog- og bussavganger til OSL Gardermoen, Oslo, Jessheim og Eidsvoll. Det tar ca 6 min med tog til Oslo lufthavn Gardermoen og 30 min til Oslo.

  Byggemåte
  Boligen er etablert på støpt plate med grunnmur i betong. Veggkonstruksjon i underetasje består av betong og bindingsverk av tre. Øvrig veggkonstruksjon med bindingsverk av tre. Boligen er utvendig kledd med liggende dobbelfalset trekledning. Etasjeskiller mellom underetasje og 1. etasje består av trebjelkelag. Vinduer med tre-lags glass. Stor terrasse fra 2023 utenfor hovedsoverom i underetasjen på ca 28 kvm. Oppført på mark med impregnerte bjelkelag og terrassebord. Levegg mot nabo. Markterrasse fra 2023 utenfor inngangspartiet på ca 8 kvm. Oppført på mark med impregnerte bjelkelag og terrassebord. Det er også en liten balkong utenfor stuen i 1. etasje. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Ladebokser til el-bil er organisert av sameiet.

  Innhold
  1. etasje 63 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue og soverom. U. etasje 57 kvm p-rom: Gang, bad, bad/vaskerom og 2 soverom. Sekundære rom: innvendig bod/teknisk rom i underetasjen på ca 5 kvm. Det medfølger garasjeplass i garajseanlegg med sportsbod i bakkant.

  Standard
  Rekkehus over to etasjeplan, oppført i 2022. Boligen holder en god standard og det er per idag ikke noe behov for vedlikehold. Overflater: Gulv: Parkett på gulvoverflater. Fliser på begge bad med gulvvarme. Vegger: Malte overflater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte overflater. Kjøkken: Svært pent kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass og kjøkkenøy. Kjøkkeninnredningen er vinkelformet og har glatte, laminerte fronter. Benkeplaten er også laminert. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Bad i u.etasje: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, speil og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Bad/vaskerom i u. etasje: Praktisk kombinert bad og vaskerom med flislagte overflater og gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kort fortalt: - Flott rekkehus fra 2022 med god standard. - Entre/gang med skyvedørsgarderobe med speilfronter. - Pent Sigdal kjøkken med kjøkkenøy. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Lys stue med peisovn og balkong. - To gode soverom i underetasjen og ett i 1. etasje. - Gang mellom bad og soverom som kan innredes som walk-in closet. - Svært pent bad med flislagt gulv og gulvvarme. - Flislagt kombinert bad og vaskerom med gulvvarme. - Innvendig bod/teknisk rom i underetasjen. - Balansert ventilasjon. - Utstrakt bruk av downlights i boligen. - Stor terrasse utenfor underetasjen på ca 28 kvm med god plass til utemøblement. - Terrasseplatting ved inngangsparti på ca 8 kvm. - Sportsbod i kjelleranlegg. - Garasjeplass i kjelleranlegg med mulighet for el-bil lading. - Felles tomt for sameiet med plenarealer og lekeplass. - Flott barnevennlig beliggenhet med kort vei til det meste! Takstmann har ikke vurdert tilstand på tilliggende konstruksjoner til våtrom (begge bad) da boligen er nyere enn 5 år og har dokumentert utførelse. Interessenter oppfordres til å lese gjennom vedlagte tilstandsrapport utført av Eirik Kalheim, datert 18.10.2023.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Felles avtale om kabel-tv i sameiet betales gjennom felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg med mulighet for el-bil lading. For øvrig gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Protector Forsikring ASA

  Polisenummer
  2936863-1.1

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,00))   131 690,- (Omkostninger totalt)   4 821 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vedovn i 1. etasje, og elektriske varmekabler på bad i underetasje og i entré.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  13000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk. Oppgitte kommunale avgifter er et estimat da kommunen ikke har fakturert for et helt års forbruk enda.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. på 2,9 promille.

  Formuesverdi primær
  952728

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3620365

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/96/419/3: 10.12.2019 - Dokumentnr: 1482473 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:8 Overført fra: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:419 Gjelder denne registerenheten med flere 25.09.2020 - Dokumentnr: 3080916 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om transport og ferdsel Bestemmelse om byggeforbud og beplantning Overført fra: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:419 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2021 - Dokumentnr: 1102651 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Eidsvoll Kommune Org.nr: 964 950 113 Bestemmelse om kommunaltekniske anlegg/infrastruktur Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:419 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2021 - Dokumentnr: 1102651 - Bestemmelse om vann/kloakk Endring av utvendig farge/fasade skal godkjennes av sameiets styre Overført fra: Knr:3035 Gnr:96 Bnr:419 Gjelder denne registerenheten med flere 30.06.2022 - Dokumentnr: 711573 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1268/94281 Heftelsene omhandler rett til adkomstvei over Gnr. 96 Bnr. 419 for alle seksjonseierne, rett for Elvia til å oppføre nettstasjon med tilhørende kabler på eiendommen samt drifte denne, rett for kommunen til å ha og drifte vann- og avløpsledninger over eiendommen og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen, interne gangveier, lekeplass, utenomhusarealer og fellesareal, datert 23.09.2022.

  Vei, vann og avløp
  Det er kommunal vei frem til sameiets eiendom. Boligen er tilknyttet kommunalt vann-og avløp. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, renovasjonsanlegg, lekeplass, veigrunn - tekniske anlegg, naturområde, kjørevei, parkeringanlegg under bakken og grøntareal i reguleringsplan for Ladderudåsen nord, gbnr. 96/5 med fler. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2021-2031 avsatt til nåværende boligbebyggelse, grønnstruktur og LNFR område.

  Adgang til utleie
  Utleie av boligen er tillatt, men styret skal underrettes om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,00))   131 690,- (Omkostninger totalt)   4 821 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  131690

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det er garanti fra utbygger på boligen og garantien gjelder frem til 15.09.2027.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 34.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 12.000,-. Utleggene omfatter foto, forretningsførerinfo og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev