aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Inngangsparti med tilhørende bod

RÅHOLT Råholtvegen 96C

Koselig og velstelt rekkehus i sentrum av Råholt

 • kr 2 500 000
 • BRA 82 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 75 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 575 542
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 985
 • Soverom1
 • ArealP-rom 63 m²
 • Tomt142.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Råholtvegen 96C. Dette er en eldre og velstelt leilighet som ligger i sentrum av råholt. Leiligheten har en åpen planløsning med en god flyt fra gang til kjøkken. Boligen går over et plan som består av gang, stue, kjøkken bad og soveom. Den har også en tilhørende veranda med en koselig hage. Boligen ligger fint til med gangavstand til Amfi senteret som tilbyr en rekke forskjellige fasiliteter. Det er kort avstand til både barnehage, barneskole og ungdomskole. det er tilknyttning til offentlig transport innen veldig rimelig nærhet.

Råholtvegen 96C, Viken

 • Tomt
  142.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat fellestomt med tilhørende garasje. asfaltert og stor innkjøring. fin balkong med tilhørende plen areal som er avgrenset til nabotomten

  Beliggenhet
  Råholtvegen 96C har en sentralt beliggende i et etablert boligfelt på råholt. Her i fra har du gangavstand til flere fasiliteter, blant annet, togstasjon, busstopp, dagligvarehandel og treningssenter. Det er også kort vei til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, bibliotek og ytterligere aktivitetstilbud. Det er også gå avstand til skaubanen som byr på noen fine turstier i et utrafikkert område. boligen ligger ca 5min unna E6 som tar deg til gardermoen og Jessheim på 15min

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort gåavstand til råholt barnnehage, Bønsmoen barnehage og Råholtpråtan barnehage

  Skolekrets
  Umidelbar nærhet til barne, ungdom og videregående skole med tilknytting til offentlig transport

  Offentlig kommunikasjon
  3 min gåavstand til busslomme og 17 min gåavstand til Eidsvoll verk stasjon

  Innhold
  Gang, Soverom, stue, kjøkken, veranda, bod og garasje

  Standard
  stort sett gjennomgående god tilstand med normal brukslitasje. Våtrom har TG3 feil som må utbedres for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Montert varmepumpe av tpe luft i stuen, 2015

  Parkering
  Enkel garasje med elektrisk portåpner.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe på stue samt mulighet at installere panelovner

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12837

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  544855

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1961478

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/95/544: 16.10.1985 - Dokumentnr: 9716 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3035 Gnr:95 Bnr:284
  01.01.2020 - Dokumentnr: 149316 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:95 Bnr:544


  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Delareal 143 m KPHensynsonenavn H410_1 KPInfrastruktur Krav vedrørende infrastruktur Delareal 143 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavna_B Delareal 143 m BestemmelseOmrådenavn Grønn grense KPBestemmelseHjemmel forhold som skal avklares og belyse

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  75542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.000 ,- oppgjørshonorar kr 6.500 ,- og visning kr 2.500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 40.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 5.000 ,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket 45.000,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Carl Fredrik Bergener

Megler

Carl Fredrik Bergener

94 85 17 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev