aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Søre Fjellstølvegen 420!
Velkommen til Søre Fjellstølvegen 420!

REINLI Søre Fjellstølvegen 420

Flott hytte med solrik og usjenert beliggenhet omgitt av vakker natur og flott turterreng, ca. 920 moh. Alle fasiliteter

 • kr 4 250 000
 • BRA 123 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 250 000
 • Omkostningerkr 123 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 373 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2018
 • Soverom4
 • ArealP-rom 117 m²
 • Tomt1 775.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,00))   123 292,- (Omkostninger totalt)   4 373 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Solrikt og usjenert på en stor, eiet naturtomt finner du denne koselige hytta. "Tryvaldbu", som eiendommen heter, ligger fredelig til i et område med spredt hyttebebyggelse, ca. 920 moh. Her kan en nyte solrike dager med flott utsikt utover området og mot Bjødalsfjellet, omgitt av et fantastisk turterreng året rundt. Hytta som har alle fasiliteter, er oppført i laftet tømmer med torv på taket, og har flott terrasse hvor familien kan samles til hyggelige stunder og gode måltider ute i det fri. En god romfølelse skapes av de kraftige tømmerveggene, den gode takhøyden med de synlige tømmeråsene, og de mange vinduene som slipper inn godt med naturlig lys inn i hytta. Med hele fire soverom og to bad, er det god plass til både store og små.
Fra det overbygde inngangspartiet kommen du inn i romslig entré med garderobeskap for oppbevaring av sko og ytterklær på en praktisk måte.

Søre Fjellstølvegen 420, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 123 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 117 kvm Entré, stue/kjøkken/spisestue, to bad og fire soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Bod, teknisk rom/vaskerom.  Tomt
  1775.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Planert eier tomt med gressplen/natureng rundt hytta, ellers naturtomt i skrående terreng beliggende i fjellterreng ved bjørkeskog og bekk ca. 920 moh. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For denne eiendommen er halvparten av grensene er grønne, mens den andre halvparten av grensene er blå. De blå grensene og tomteareal kan fravvike ved nøyaktig oppmåling.

  Beliggenhet
  Solrikt og usjenert på en stor, eiet naturtomt finner du denne koselige hytta. "Tryvaldbu", som eiendommen heter, ligger fredelig til i et område med spredt hyttebebyggelse, ca. 920 moh. Her kan en nyte solrike dager med flott utsikt utover området og mot Bjødalsfjellet, omgitt av et fantastisk turterreng året rundt. Tomta er romslig, så her er det god boltreplass til store og små. Om en har lyst ut på tur, er mulighetene mange sommer som vinter. Bjødalskampen, Meitebekken, Hollastølfjellet, Nystølstinden og Makalausfjellet er alle vakre turmål uansett årstid. I sommerhalvåret kan det også være spennende å besøke gjettegrytene ved Kvitingen. En kan gjerne finne fram sykkelen og ta turen på stølsveier og stier over til f.eks. Nordre Fjellstølen, og videre til Tisleidalen og Golsfjellet. Det er flere småvann hvor en kan prøve fiskelykken, eller ta seg et friskt bad på solrike dager. På turen kan en kanskje plukke litt bær, for hva er vel bedre enn nyrørt syltetøy? Det er heller ikke så langt ned til elva Begna om en ønsker å prøve fiskelykken der, og i Bagn og Reinli sameige er det muligheter for småviltjakt. Vinterstid finner en oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet ca. 300 m. fra eiendommen. Disse er en del av et omfattende løypenett som strekker seg milevis innover fjellet. Turer til f.eks. Fjellmyrskålin med hyggelig grillplass, eller Fjellrunda om Bjødalsfjellet kan anbefales. Det er også fint å fortsette over til Hellebekk og Ellingseter, eller over til Nordre Fjellstølen og videre inn på løypenettet til Tisleidalen. Om noen skulle ønske en dag i slalombakken er det ca. 8 km til Stavadalen Skisenter, et hyggelig familieanlegg med tre heiser og ni nedfarter med forskjellig vanskelighetsgrad, og god servering i Makalausbua. Her finner en også Stavedalen park, en helårspark til fjells for hele familien med lekeland, simulatorrom og gårdskafé. Ønskes det flere og større utfordringer i slalombakken er det ca. 24 km til Valdres Alpinsenter i Aurdal, og ca. en og en halv times kjøring til Hemsedal. Fra hytta er det ca. 7,3 km til Matkroken i Reinli, og ca. 11 km til kommunesenteret Bagn med butikker, servering, bensin, m.m.

  Adkomst
  Fra Oslo kan kjøre til Sandvika, og følge E16 videre til Bagn i Valdres. Kjør gjennom Bagn sentrum, og ta til venstre opp mot Reinli og Stavadalen. Kjør ca. 3,4 km og ta til venstre i vegdelet mot Stavadalen/Fjellstølen. Fortsett ca. 2,6 km og ta til vestre mot Søndre Fjellstølen. (Bomveg kr. 50,-) Følg Søre Fjellstølvegen ca. 4,2 km og sving til venstre. Etter ca. 55 m ligger eiendommen på høyre side av veien, merket "Til salgs". God tur!

  Bebyggelse
  Frittliggende fritidsbolig.

  Byggemåte
  Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport: Fritidsbolig: Byggeår: 2018 Standard : Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold : Bygget er jevnlig vedlikeholdt. UTVENDIG: Det er byggegrunn av utskiftende og drenerende sprengsteinsfylling, opplyst mot fjell. Fundamentert av betong med isolert thermoyttermurselement og støpt dekke av betong. Støpt dekke av betong på grunn. Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger. Yttervegger i 8" laftet tømmer. Saltakkonstruksjon med sperrer og åser. Taktekket med torv over knotteplast og undertakspapp, montert takrenner av tre belagt med beslag og kjettingnedløp. Hovedytterdør av malt tre med glassfelt, adkomst til entre. Terrassedør av malt tre med glassfelt, adkomst til stue. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags isolerglass og gjennomgående sprosser. Utvendige omramninger rundt vinduer og dører. Overbygd inngangsparti på 8 kvm. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og utskjærte søyler. Terrasse mot sørlig retning på 24 kvm. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk med utskjærte stolper. INNVENDIG: Gulv er belagt med 1-stavs eikegulv. Fliser i entre, bod, teknisk rom/vaskerom og bad. Vegger er i beisede laftet tømmer. Himlinger er kledd med malt trepanel, raustet med beisede tømmeråser. Kleberstein elementpeis med innsats i stue tilknyttet isolert stålpipe i stue, skifer på gulv under peis. Innvendig dører i fritidsboligen er av heltre. Plassbygd integrert køyeseng med dobbelseng i underkøye og skuffer på et soverom.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Selvbygger. Arbeidet utført av Sigve Ektvedt. - Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Bygd etter forskrifter. Er dusjkabinett. Arbeidet er byggesøkt. - Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Har bygget det nytt. Arbeidet utført av Sigve Ektvedt. - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Det ble instalert nytt anlegg i 2018. Arbeid utført av Borgeskogen elektro. Det foreligger ikke ansvarserklæring. Se også vedlagte egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Innhold
  Fritidsbolig: Entré, stue/kjøkken/spisestue, to bad og fire soverom. Bod, teknisk rom/vaskerom. Overbygd inngangsparti. Terrasse.

  Standard
  Søndre Fjellstølen er et populært hytteområde i behagelig kjøreavstand fra Oslo-området. Her er det vakker natur med et utalls turmuligheter året rundt. Det er bare å pakke sekken og gå rett til fjells, der du kanskje kan nyte stillheten og spise matpakken ved ett fint fjellvann. Søre Fjellstølvegen 420 ligger åpent og usjenert til på en trivelig naturtomt omgitt av vakkert turterreng. Her kan en nyte solrike dager og flott utsikt i en koselig hytte med alle fasiliteter. Hytta er oppført i laftet tømmer med torv på taket, og har flott terrasse hvor familien kan samles til hyggelige stunder og gode måltider ute i det fri. Fra det overbygde inngangspartiet kommen du inn i romslig entré med garderobeskap for oppbevaring av sko og ytterklær på en praktisk måte. Her er det fliser med varmekabler på gulvet, så klær og sko tørker raskt etter en aktiv dag ute. Stua er vinklet, og er praktisk å innrede med sofakrok og spisestue med tilgang fra kjøkkenet. En god romfølelse skapes av de kraftige tømmerveggene, den gode takhøyden med de synlige tømmeråsene, og de mange vinduene som slipper inn godt med naturlig lys. Ikke minst kommer utsikten på sin plass. En stilig peisovn med kleberstein og glassdør er en god varmekilde i rommet, og gir et fint innsyn til flammene. Fra stua er det utgang til den åpne terrassen. Fra stua er det åpent inn til koselig spisestue hvor familien kan samles til hyggelige måltider og andre familieaktiviteter. Kjøkkenet har pen, innholdsrik innredning av heltre furu med lekker benkeplate av eik. Her er det godt med skap- og benkeplass, og hvitevarer som komfyr og ventilator samt integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Stue, kjøkken og soverom har nydelig 1-stavs eikegulv, hvor stue og kjøkken i tillegg har varmekabler i gulvet. I hytta er det hele fire soverom og to bad, så her er det god plass til både store og små. Hovedsoverommet er ekstra romslig med god plass til dobbeltseng og garderobeskap, og har direkte tilgang til eget bad. Badet har fliser på gulv med varmekabler, lite servantskap med speil på veggen, toalett og dusjkabinett. To av de andre soverommene er innredet med dobbeltseng, mens det fjerde soverommet har plassbygd familiekøye med praktiske skuffer i bunn. Hovedbadet har fliser på gulvet med varmekabler, dobbelt servantskap, speil med belysning, dusjkabinett og gulvmontert toalett. Fra entrén er det tilgang til eget vaskerom/teknisk rom med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Med varmekabler i gulvet er rommet også praktisk til klestørken. En romslig innendørsbod rett ved inngangsdøren er kjempepraktisk for å lagre alt man trenger av utstyr, for eksempel ski, verktøy, maling med mer. ------------ Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Fritidsbolig: Innvendig: Overflater, TG2 Gulv er belagt med 1-stavs eikegulv. Fliser i entre, bod, teknisk rom/vaskerom og bad. Vegger er i beisede laftet tømmer. Himlinger er kledd med malt trepanel, raustet med beisede tømmeråser. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Bemerket feilskjær i gulv rundt skifer ved peis. Stedvis registrert malingsrester fra maling av himling. Glipper stedvis i lister/gulvlist i overgang hjørnekloss mm. Tiltak: - Det er ikke behov for utbedringstiltak. Radon, TG2 Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger. Vurdering av avvik: - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Tiltak: - Innhent dokumentasjon, om mulig. Pipe og ildsted, TG2 Kleberstein elementpeis med innsats i stue tilknyttet isolert stålpipe i stue, skifer på gulv under peis. For en fullstendig gjennomgang og kontroll anbefales det undersøkelser av det lokale branntilsyn eller feier. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Bemerket fugerester på skifer utenfor fuge. Glippe i pipegjennomføring i overgang pipe og manglende pakning i overgang. Merker i murpuss bak ovn. Tiltak: - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. - (medtatt tiltak kun av enkelte bemerkninger) Våtrom: 1.etasje - Bad 1: Overflater vegger og himling, TG2 Vegger i laftet tømmet. Himlinger er kledd med malt trepanel. Vurdering av avvik: - Det er uegnede materialer i våtsoner - Våtrommet er ikke bygget som et fullverdig våtrom med tettesjikt i våtsoner på veggene ved servant eller dusj, men det er montert dusjkabinett og fuktpåkjenningen ansees da som lav. Tiltak: - Membran/tettesjikt må legges. - Ansees ikke som umiddelbart tiltaksbehov, men må holdes under tilsyn. 1.etasje - Bad 1: Overflater Gulv, TG2 Gulv er belagt med fliser. Det er målt ca. 20 mm høydeforskjell fra topp gulv ved dørterskel til gulv foran kabinett. Oppvarming med varmekabler. Varmekilde i gulv er ikke tilstandsvurdert. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Kontroll av fall ble kontrollert med de begrensninger at det er montert dusjkabinett og eksakt høydeforskjell fra terskel til sluk er ikke kjent, samt ukjent om det er oppbrett ved dørterskel. Gulvlister er montert mot flisgulv og fare for fuktoppsug ved lekkasje/vann på gulv. (stedvis glipper mellom list/hjørnekloss) Tiltak: - Det er ikke behov for utbedringstiltak. - Bør kontrolleres. 1.etasje - Bad 1: Sluk, membran og tettesjikt, TG2 Det er plastsluk og tettesjikt av smøremembran med ukjent udokumentert/utførelse, opplyst utført med egeninnsats. Vurdering av avvik: - Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. - Det er bemerket ufagmessig utførelse av tettesjikt i overgang vegg som er lagt rett på organisk materiale. Tiltak: - Overvåk konstruksjonen jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må løsningen utbedres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. 1.etasje - Bad 2: Overflater vegger og himling, TG2 Vegger i laftet tømmer. Himlinger er kledd med trepanel. Vurdering av avvik: - Det er uegnede materialer i våtsoner - Våtrommet er ikke bygget som et fullverdig våtrom med tettesjikt i våtsoner på veggene ved servant eller dusj, men det er montert dusjkabinett og fuktpåkjenningen ansees da som lav. Tiltak: - Membran/tettesjikt må legges. - Ansees ikke som umiddelbart tiltaksbehov, men bør holdes under tilsyn. 1.etasje - Bad 2: Overflater Gulv, TG2 Gulv er belagt med fliser. Det er målt ca. 5 mm høydeforskjell fra topp gulv ved dørterskel til foran dusjkabinett. Oppvarming med varmekabler. Varmekilde i gulv er ikke tilstandsvurdert. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. - Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. - Kontroll av fall ble kontrollert med de begrensninger at det er montert dusjkabinett og eksakt høydeforskjell fra terskel til sluk er ikke kjent, samt ukjent om det er oppbrett ved dørterskel. Gulvlister er montert mot flisgulv og fare for fuktoppsug ved lekkasje/vann på gulv. (stedvis glipper mellom list/hjørnekloss) Tiltak: - Våtrommet fungerer med dette avviket. - Det må foretas utbedring av fallforhold. - Bør kontrollers. 1.etasje - Bad 2: Sluk, membran og tettesjikt, TG3 Det er plastsluk og tettesjikt av smøremembran med ukjent udokumentert/utførelse, opplyst utført med egeninnsats. Vurdering av avvik: - Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. - Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. - Det er bemerket ufagmessig utførelse av tettesjikt i overgang vegg som er lagt rett på organisk materiale. Tiltak: - Løsningen/utførelsen rundt rørgjennomføringer gir fare for fukt inn i konstruksjoner. - Det må foretas lokale tiltak for å utbedre utettheter på våtrommet. Kjøkken: 1.etasje - Stue/kjøkken/spisestue: Overflater og innredning, TG2 Kjøkkeninnredning i heltre og profilerte fronter med over-og underskap, heltre benkeplate i eik og oppvaskkum av kompositt med kran av stål. Integrerte hvitevarer med ventilator, oppvaskmaskin og fryse/kjøleskap. Hjørnekaruseller. Vurdering av avvik: - Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Tiltak: - Det må gjøres nærmere undersøkelser. 1.etasje - Stue/kjøkken/spisestue: Avtrekk, TG3 Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Funksjonstestet ved bruk av papirark. Vurdering av avvik: - Det er registrert avvik med avtrekk. - Det er ved funksjonstest bemerket avvik på trekk i ventilator. Tiltak: - Må foretas tiltak for å lukke avvik. Tekniske installasjoner: Vannledninger, TG2 Vannrør av plast med rør-i-rør av plast uten fordelerskap og åpne fordelerstammer. Vannledning, avløpsledning og VVS-installasjoner er kun visuelt kontrollert, og dermed uten rør-/VVS-teknisk bakgrunn. For en fullstendig kontroll av anlegget anbefales kontroll av rørlegger. Vurdering av avvik: - Anbefaler montering av fordelerskap jmf krav i tek17. Manglende tettepaking i mellom vannrør/varerør. Tiltak: - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Avløpsrør, TG2 Det er avløpsrør av plast. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Ble avdekket feil fall på avløp fra utslagvask på vaskerom. Tiltak: - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Teknisk rom/vaskerom, TG2 Gulv er belagt med fliser. Det er målt ca. 5 mm høydeforskjell fra topp gulv ved dørterskel til topp slukrist, fall på gulv er under krav og tilnærmet flatt. Oppvarming med varmekabler. Det er plastsluk og tettesjikt av smøremembran med ukjent udokumentert/utførelse. Vegger er av laftet tømmer, himling kledd med malt trepanel. Montert utslagsvask med kran og opplegg for vaskemaskin. Det er naturlig avtrekk vis klaffventil i vindu, tilluft i terskel på dør. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Utslagvask mangler tettesjikt på vegg, men kan benyttes da fuktbelastningen ansees som lav. Det er påvist avvik svakt/lite fall på gulv til sluk. Bemerket fugemasserester på fliser og ufagmessig utførelse av overgang vegg og av utførelse tettesjikt i overgang vegg som er lagt rett på organisk materiale. Rommet har kun naturlig ventilasjon, elektrisk avtrekksvifte bør monteres. Teknisk rom er ikke byggemeldt som våtrom men innredet som teknisk rom/vaskerom, bemerkningene er gjort utifra teknisk rom/utførelse selv om det er bemerket ytterliggere avvik som bruk til evt. våtrom. Tiltak: - Det er ikke behov for utbedringstiltak. - Tiltaksbehov bør vurderes. Branntekniske forhold, TG3 Montert røykvarslere. 1. Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år? Nei. 2. Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. 3. Er det skader på røykvarslere? Nei. 4. Er det mangler for brannslukningsutstyr i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Ja. Kommentar: Mangler slukkeutstyr.   Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges umøblert. Taklamper i stue følger heller ikke med i handelen. Møbler kan følge med etter direkte avtale mellom kjøper og selger, og mot et tillegg i prisen. Hvit dobbeltseng, og familiekøye med tilhørende nattbord medfølger. Madrasser følger ikke med. Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Helårsparkering på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  If

  Diverse
  Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Oppgitt areal er samlet areal for alle bygg. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Eiendommen er vasket til visning, og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse. Pipe ble sist kontrollert 23.02.22. Det foreligger ingen pålegg vedrørende piper og ildsteder. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,00))   123 292,- (Omkostninger totalt)   4 373 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektrisk oppvarming med panelovner i soverom, varmekabler i entre, stue/kjøkken/spisestue, bad og vaskerom.

  Info strømforbruk
  Sør-Aurdal energi opplyser: Strømanlegget i Søre Fjellstølvegen 420, Reinli har ikke vært kontrollert siden hytta ble koblet til strømnettet den 08.08.2018. Strøm vil variere i forhold til bruk. Strømforbruket i 2022 var på 6056 kWh.

  Energiklasse
  G

 • Info kommunale avgifter
  Offentlige avgifter pr. 2023: Eiendomsskatt pr. år: kr. 5.530,- Renovasjon pr. år: kr. 2.205,- Feie- og tilsynsavgift: kr. 396,80 Septiktømming: 1m3 slamavskiller: kr. 1.976,- Med forbehold om feil vedr. beløp for slamtømming.

  Formuesverdi primær
  111769

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Brøyting. Årskort bom kr. 750,- pr. kort. Selger opplyser at det nå er nytt system, og at prisen på årskort kan endre seg. Utover det som er nevnt over, og under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3449/9/65: 22.06.1965 - Dokumentnr: 2385 - Erklæring/avtale Bestemmelse om avfall 22.06.1965 - Dokumentnr: 2384 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3449 Gnr:9 Bnr:18 01.01.2020 - Dokumentnr: 629536 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0540 Gnr:9 Bnr:65 22.06.1965 - Dokumentnr: 2385 - Bestemmelse om vannrett Rettighet hefter i: Knr:3449 Gnr:9 Bnr:18 Rettighet hefter i: Knr:3449 Gnr:9 Bnr:131 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten er vedlagt i salgsoppgave. Lovlighet: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Tilsendt fra eier, forutsatt at de er samme som er byggemeldt kommunen. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja Nyoppført i 2018, utført med håndverkertjenester og egeninnsats. Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

  Vei, vann og avløp
  Innkjørsel fra helårsvei/fjellstølvegen, gruset adkomst med parkering ved hytta. Eiendommen har vannforsyning fra grunnboret brønn. Eiendommen har avløp via minirenseanlegg via nedgravde septiktanker for sort og gråvannstank. Eiendommen har godkjent utslipp. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold. Kommentar fra kommunen: Slamanlegget er ikke registrert inn i systemet for tømmerute da vi ikke kan se det er innsendt ferdigattest på utslippssaken. Sender med vedtaket fra 2017. Manglende ferdigattest på utslippssaken blir kjøpers ansvar, kostnad og risiko.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innunder Kommunedelplan for Fjellstølen, vedtatt. 24.10.02. Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR) - Nåværende Se vedlegg i salgsoppgave. Eiendommen ligger i et LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift). Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleieenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,00))   123 292,- (Omkostninger totalt)   4 373 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  123292

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.838,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 19.900,- samt provisjon 1,4 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev