aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Myraveien 36 på Utsikten/Reistad - Ideelt område for barnefamilier

Reistad Myraveien 36

Reistad/Utsikten - Solrik eneboligtomt i attraktivt nytt boligfelt - Rolig og barnevennlig kun 12 min til Asker

 • 4 150 000
 • PRISANTYDNING4 150 000
 • OMKOSTNINGER119 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 269 892
 • EIENDOMSTYPETomt
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT842 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 150 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-))
  --------------------------------------------------------
  119 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 269 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Myraveien 36, Viken

 • Tomten har en fin beliggenhet på populære Reistad/Utsikten. Romslig og lett bebyggelig tomt med BYA på 25 %.
  Svært barnevennlig i blindvei. Nærhet til skoler, barnehager, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Det er også kort vei til skiløyper/lysløype, idrettshall, treningssenter, svømmehall, golfbane og ridesenter. Kort kjøretur til Liertoppen storsenter med de fleste tilbud, samt Bauhaus med alt innen byggevarer/oppusing.

  Skole og utdanning
  Flere barnehager og skoler i området. Utsikten barnehage ligger kun noen få hundre meter fra boligen og ligger i naturskjønne omgivelser med marka som nærmeste nabo. Barnehagen har fokus på friluftsliv og et sunt kosthold.

  Sport og fritid
  Lier idrettslag er en aktiv idrettsforening med et bredt utvalg av fritidsaktiviteter for både små og store. Lier IL kan tilby barneidrett, fotball, håndball, ski og badminton. En kort kjøretur unna ligger Lier stadion hvor man finner flerbrukshall, flere fotballbaner, tennisbaner, sandvolleyballbaner og en bane for frisbeegolf. Reistad har også crossbane og det er skytterlag i Kommunen. På Heiatoppen finner man også bane for fotballgolf.
  Videre er det kort vei til koselige Damtjern og ca. 10 min. med bil til Gilhusodden. Gilhusodden byr på fin badestrand i naturskjønne omgivelser, sandvolleyball, flere fiskeplasser samt kulturminner og naturreservat. Ellers er området tilrettelagt med gode veier for sykkel og spaserturer og lysløype langs Gamle Drammensbanen. Legg gjerne turen ned til Lierkroa for en av Norges beste soft-iser.

  Offentlig kommunikasjon
  Gangavstand til bussholdeplass med avganger mot Drammen og Lier sentrum. Lier togstasjon med hyppige avganger mot Oslo S. Pendlerparkering på stasjonen. Ekspressbuss fra Liertoppen. Enkel adkomst til E18 mot Oslo/Drammen.

  Servicetilbud

  Kort kjøretur til Liertoppen storsenter med 86 butikker og 1200 gratis parkeringsplasser. Liertoppen kjøpesenter har god butikkmiks og et bredt servicetilbud. Senteret har bl.a. dagligvarebutikk, vinmonopol, sportsforretninger, klesbutikker, restauranter, kafeer, treningssenter, frisører, dyreklinikk, bensinstasjon og Mc'Donalds.
 • Nytt boligfelt med hovedsaklig villabebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger
 • Boligtomt
 • Offentlig.
 • Etter kommunens satser.
  Dette vil variere med forbruk.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • LIER KOMMUNE
  REGULERINGSBESTEMMELSER FOR
  UTSIKTEN - MYRALØKKA
 • Gnr. Bnr. i Lier kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved eiendommen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Andreas Dåsvatn
  Juliane Hval Holmedahl
Ole Anders Bjerkedok

Megler

Ole Anders Bjerkedok

48 26 27 02

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev