aktiv-eiendomsmegling
Interior

Rekkehus i Bergebakkane

 • 2 650 000
 • BRA 98.6 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING2 650 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 650 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 650 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 650 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
HZ4A9609-HDR(3) Panorama

Bergebakkane, Rogaland

 • Det er en glede å kunne introdusere disse 6 kjekke og familievennlige tomannsboligene.

  Gode betalingsbetingelser!
  Her betaler du bare 15% ved kontraktsinngåelse og resten ved overtakelse
 • Bergebakkane er under utbygging, og om noen år vil området bestå av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. 1 av 6 tomannsboliger er solgt og ferdig bygget.
 • Boligene har en fantastisk beliggenhet med god utsikt og gode solforhold.

  Bergebakkane ligger sentralt på Forsand. Herfra er det bare ca. 1,5 km til butikk. En Joker og en Coop. Joker har eget bakeri og post i butikk.

  Skole ligger ca. 1,5 km fra Bergebakkane. På forsand skole finner du 1 til 10 klasse. 1-4 klasse har tilrettelagt SFO og leksehjelp. Bare 1 km fra Bergebakkane har du barnehage. Barnehagen har tidligere hatt en besøksgård slik at alle barna har fått være på gård 1 gang i uken.

  Like ved skolen har du også Forsand kulturhus. Her har du 25*13 meter stort svømmebasseng samt terapibad som holder 35 grader. I tillegg til dette har også kulturhuset idrettshall, bibliotek, kafe, kino og fritidsklubb.

  Forsand har flere fritidstilbud, blant annet fotball, håndball og ridning. Er du glad i å gå tur i fjell og mark har Forsand en rekke flotte fotturer som er godt merket. I Forsand ligger både Preikestolen og Kjerag. For å komme seg til Kjerag kan man ta båt fra Forsand kai som ligger 500 meter fra tomtene og inn til Lysebotnen som også er en del av Forsand kommune.
  Er du glad i sjøen så har du her gode fiske og padle muligheter, samt at fjorden her er flott for dykkerentusiaster med sitt rikholdige marine liv. Områdene gir mulighet til å utforske den flotte og mektige Lysefjorden på nært hold.
 • Fra Forsand bru følger du veien inn mot Forsand i ca. 3 km. Du tar deretter opp første vei til venstre. Du vil deretter møte Bergebakkane like foran deg.
 • Innhold:
  Fra parkeringsplassen går du direkte inn i 2 etasje. Her kommer du inn i en entre med plass til garderobeskap. Til mer oppbevaring har du en bod like etter at du har kommet inn i entreen. Boligen har stor og romslig stue med åpent kjøkkenløsning. Her får du et praktisk kjøkken, plass til spisebord, god plass til sittegruppe og sofakrok. I tillegg har du en flott utsikt over det vakre landskapet og sjøen. Fra stuen kan du gå ut på din solrike balkong. Denne blir på 11 kvm. Her kan du sitte og nyte solen til langt på kveld.

  Når du går ned en etasje finner du 3 gode soverom og et fint bad med plass til vaskemaskin og varmtvannsbereder. Fra hovedsoverommet har du dør ut til hagen og en liten koselig platting hvor du kan finne roen på morgenkvisten, eller kanskje henge opp sengetøyet, slik at det lukter ekstra godt når du skal legge deg igjen.

  Utvendig er det god plass til parkering og der er en utvendig bod. Samt at du med selveiet tomt har mulighet til å lage din egen hage.

  Standard:

  * Boligen blir levert med hvitpigmentert, matt lakkert boen Eik Conecerto parkett på alle gulv med unntak av våtrom.
  * Bad vil bli levert med fliser både på gulv og vegger.
  * I stue følger det med vedovn med stålpipe.
  * Boligen blir utstyrt med Norema kjøkken. Kjøkkenet blir i hvit med sort benkeplate. Integrert i kjøkkenet medfølger komfyr, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Det følger også med frittstående kombiskap i stål. Hvitevarene er av merke Whirlpool som er kjent for sin gode kvalitet.
  * Hvit trapp med hvite trinn.

  Boligene leveres klare til maling. Tillegg for malerpakken er kr 60 000,-. Prisen inkluderer sparkling, grunning og toppstrøk på vegger og tak med fargen Eggehvit.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • 1.etg: 48, kvm Bra
  2.etg: 50 kvm Bra
  Totalt: 98 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue og kjøkken, 3 soverom, bad/vaskerom og gang.
  Bod i 2 etasje og sportsbod i 1 etasje inngår i sekundærarealet.
 • Tomtestørrelsen blir ca. 260 kvm per boenhet.
 • På egen tomt.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.
 • Priser:
  Hus 1 A: SOLGT
  Hus 1 B: SOLGT

  Hus 2 A: kr 2.650.000,-
  Hus 2 B: kr 2.650.000,-

  Hus 3 A: kr 2.650.000,-
  Hus 3 B: kr 2.650.000,-

  Hus 4 A: kr 2.850.000,-
  Hus 4 B: kr 2.750.000,-

  Hus 5 A: kr 2.750.000,-
  Hus 5 B: kr 2.750.000,-

  Hus 6 A: kr 2.750.000,-
  Hus 6 B: kr 2.850.000,-
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte bolig. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 700.000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr.17.500,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Totale omkostninger: Kr. 18.756,-
 • Ikke fastsatt per dags dato. Men de kommunale avgiftene vil omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. I tillegg vil renovasjonsgebyr tilkomme.
 • Her betaler du bare 15% ved kontraktinngåelse og resten ved overtakelse.

  Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til eiendommen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen. jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Kjøper er forpliktet til å tegne egen forsikring fra overtakelse.
 • Gnr 37 Bnr 215 i Forsand kommune.
 • Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Forsand Kommune har foreløpig fortsatt boplikt, og kjøper må fylle ut skjema "Egenerklæring konsesjonsfrihet" som bekrefter at eiendommen skal brukes som helårsbolig. Boplikten er besluttet opphevet.
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.
 • Salg av 2 boliger i samme tomannsbolig før byggestart
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 25.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for boligen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for boligen.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
 • Fjogstad-hus Ryfylke Eiendom AS Fjogstad-hus Ryfylke Eiendom AS
Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev