aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

RENNEBU Østerdalsveien 257

Koselig hytte rett sør for Ulsberg. Anneks

 • kr 850 000
 • BRA 71 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 850 000
 • Omkostningerkr 38 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 888 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1962
 • Soverom3
 • ArealP-rom 64 m²
 • Tomt1 044 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 850 000,00))   38 292,- (Omkostninger totalt)   888 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Velholdt og pen eiendom. Hytta har innlagt strøm og vann fra egen brønn. Anneks. Eiendommen fremstår pen og velholdt. Eiendommen har tinglyst rettigheter for bruk av grunn (ca. 1 mål over oppgitt tomteareal).
Planskisse

Østerdalsveien 257, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Hytta
  Bruksareal
  1. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 57 kvm Vindfang, stue, kjøkken, gang, vaskerom, toalettrom med mulddo og to soverom.

  Uthus/Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 12 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 7 kvm Oppholdsrom/innredet rom  Tomt
  1044m²

  Beskrivelse av tomt
  Det er ikke gjennomført kartforretning av eiendommen. Tomtearealet er basert på skylddelingsforretning datert 21. juli.1969. Tomtearealet er i skylddelingsforretning oppgitt til 1.044 dekar. Tomten skråner mot sør og vest og består av plen og naturtomt. To terrasser.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger mellom Ulsberg og Innset, ca. 2,6 km sør for Ulsberg. Eiendommen ligger ca. 100 m unna Riksvei 3.

  Adkomst
  Fra Oppdal sentrum, følg E6 nordover til Ulsberg. Ta til høyre og følg riksvei 3 mot Innset ca. 2,6 km. Det kommer da et småbruk på høyre side av veien. Eiendommen ligger da på venstre side. Ved eventuell fellesvisning vil det bli satt ut visningsbukker fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Byggemåte
  For mer informasjon om byggemåte se vedlagte tilstandsrapport. 

  Innhold
  Hytta inneholder følgende: Vindfang, stue, kjøkken, gang, vaskerom, toalettrom, to soverom og innvendig bod. For øvrig: Overbygd inngangsparti. Uthus/annekset inneholder følgende: Isolert oppholdsrom og vedbod.

  Standard
  HYTTE: - Vindfang: Malt panel i himling. Vegger i malt bygningsplank. Tregulv. Inspeksjonsluke til kvist. - Stue: Panel med åser i himling. Vegger i bygningsplank. Tregulv. Ovn. Varmepumpe. I forgang er det malt panel i himling og malt bygningsplank. - Kjøkken: Malt panel med åser i himling. Vegger i malt bygningsplank. Tregulv. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Lys under overskap. Benkeplate i tre. Komfyr. Avtrekksvifte over komfyr. - Gang: Malt panel i himling og på vegger. Tregulv. Sikringskap. Luke i gulv. Dør ut. Inspeksjonsluke til kvist. - Vaskerom: Malt panel i himling og på vegger. Tregulv. Hvit profilert baderomsinnredning. Opplegg for vaskemaskin. Panelovn. Ventil. - Toalettrom: Malt panel i himling og på vegger. Tregulv. Luftet mulddo i glassfiber. Ventil. Servant. - Soverom 1: Malt panel med åser i himling. Vegger i malt bygningsplank. Tregulv. Køyeseng. - Soverom 2: Malt panel med åser i himling. Vegger i malt bygningsplank. Tregulv. Køyeseng og plassbygd seng. - Bod: Malt panel i himling og på vegger. Tregulv. UTHUS/ANNEKS: - Oppholdsrom/soverom: Panel i himling og på vegger. Tregulv. Panelovn. Ventil. Det er innlagt strøm i annekset. - Vedbod: Uisolert og uinnredet. Arbeidsbenk. Mer informasjon om eiendommens standard finner du i vedlagte egenerklæring fra selger, samt i tilstandsrapport fra takstmann. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Ingen forhold har fått TG-3. 12 forhold har fått TG 2. Disse er ikke opplistet her. For informasjon om disse forholdene - se tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgave.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Megler har formidlet eiendommene i 2021 og også i 2011. I tidsrommet mellom de to siste omsetningene har det vært gjennomført endel endinger av eiendommen. Dette i følge tidligere eiere. Det har blant annet vært hogd ned mye skog ved eiendommen og også på den andre siden av veien. Det er etablert støyvoll mot vei. Tidligere eier har også gjennomført flere oppgraderinger og endringer på eiendommen. I hovedsak følgende: - Det ble lagt inn strøm til eiendommen - Innvendige flatene (himlinger og vegger) med unntak av i stue er malt. - Det ble installert et kjøkken, og montert en avtrekksvifte over komfyren - Det ble byttet vinduer i hytta - Vann fra brønn ble gravd ned og sikret med varmekabel, slik at dette kan benyttes gjennom hele året. Det er lagt opp med varmtvannsbereder slik at en har varmt og kaldt vann både i kjøkken, toalett og vaskerom - Det ble installert ny ovn og pipe. - Etterisolering samt skifte av forkantbord - Installering av varmepumpe. Denne fjernstyres sammen med panelovn. - Etablering av "teknisk rom" under hytta. Ved tidligere salg ble det opplyst at det ble lagt torvtak i 2008, og at gulv og gulvåser i stuedelen ble lagt på nytt i 2009. Eiendommens bruksnavn er Grua.

  Parkering
  Biloppstillingsplasser for flere biler på eiendommen.

  Diverse
  Oppgitte arealer er basert på vedlagt tilstandsrapport. Takstmannen har kommentert følgende i arealoppstillingen "Det gjøres oppmerksom på at rom med mulddo i hytte er medregnet som P-areal under arealberegning". Det gjøres oppmerksom på at oppholdsrom/soverom i anneks er inkludert i totale rom for eiendommen. Oppgitte areal og rom på eiendommen i annonse og salgsoppgave inkluderer arealene og oppholdsrom i anneks. Det gjøres oppmerksom på at takhøyde i vindfang og påbygg er lav. I vindfang ca. 196 cm Det foreligger en tinglyst avtale om rett til å disponere et nærmere beskrevet areal til dyrking av grønnsaker m.m., parkering av kjøretøyer samt oppsetting av garasje og anneks. Avtalen kan fås ved henvendelse til megler. Siste varslede tilsyn fra Trøndelag brann og redningstjeneste 24.07.2019 ble ikke gjennomført. Nye Veier AS selger eiendommen på vegne av Statens Vegvesen som er hjemmelshaver. Det betinger at Statens Vegvesen signerer på skjøtet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 850 000,00))   38 292,- (Omkostninger totalt)   888 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisitet (varmepumpe og panelovner) samt ved (ovn i stue).

  Info strømforbruk
  Strømforbruk vil her variere i stor grad ut i fra hvor mye hytta benyttes. Tidligere utgifter til strøm har vært på ca. kr 4.000,-

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  3724

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene dekker eiendomsskatt samt renovasjon og et årlig feie- og tilsynsgebyr. Renovasjon driftes og faktureres av Remidt AS og er en del av beløpet ovenfor.

  Formuesverdi primær
  93140

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  93140

  Formuesverdi sekundær år
  2019

  Andre utgifter
  Eiendommen har følgende løpende kostnader pr. år: - Kommunale avgifter: ca. kr. 3.800,-* - Forsikring ca. kr. 4.000,-* - Strøm: ca. kr. 8.000,-* - Ny eier må påberegne noe utgifter til eventuell brøyting av oppkjørsel/biloppstillingplass. Beløpene er kun stipulert ut i fra opplysninger i forbindelse med salgsprosessen i 2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5022/231/4: 07.02.1970 - Dokumentnr: 519 - Bestemmelse om gjerde 09.09.1969 - Dokumentnr: 3529 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5022 Gnr:231 Bnr:1 01.01.2018 - Dokumentnr: 146480 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1635 Gnr:231 Bnr:4 07.02.1970 - Dokumentnr: 519 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:5022 Gnr:231 Bnr:1 Bestemmelse om adkomstrett samt vann m.m. 29.10.2001 - Dokumentnr: 5750 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:5022 Gnr:231 Bnr:1 Rett til å disponere et nærmere beskrevet areale til dyrking av grønnsaker m.m., parkering av kjøretøyer samt oppsetting av garasje og anneks 04.04.2011 - Dokumentnr: 260867 - Elektriske kraftlinjer Rettighet hefter i: Knr:5022 Gnr:231 Bnr:1 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i mappene til Rennebu kommune. Dette er ikke uvanlig. Det foreligger godkjent byggemelding på tilbygg datert 03.september 1975.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Direkte adkomst til offentlig vei Vann: Privat vann fra brønn (oppkomme) ca. 20 meter ovenfor hytten. Avløp: Hytta har muldo. Det er ikke avløpssystemer for sortvann. Avløp fra vaskerom går til nedgravd kum på ca. 1 kubikkmeter. Vannet siger videre ned i grunnen. Det er en sten over kummen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen ligger innenfor et område som i kommuneplan for Rennebu kommune (arealdel 2009-2020) er definert som LNFR.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 850 000,00))   38 292,- (Omkostninger totalt)   888 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  38292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 49 950,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000,- oppgjørshonorar kr 4 375 ,-, markedsføring kr 15 000,- og visninger kr 1 750, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Bjarne Brattbakk

Megler

Bjarne Brattbakk

46 81 93 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev