aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

RENNEBU Tørset hyttegrend 20

Hytte med fire soverom i Tørset Hyttegrend Stor solrik tomt med flott utsikt

 • kr 3 450 000
 • BRA 88 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 450 000
 • Omkostningerkr 105 492
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 555 492
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom4
 • ArealP-rom 85 m²
 • Tomt1 171.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   105 492,- (Omkostninger totalt)   3 555 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse
Romslig og lekker hytte i Tørset Hyttegrend. Hytta er en variant av hyttemodellen "Bletoppen 2 - Skumring" som leveres fra Idehus. Modellen er på et plan og har en arealeffektiv planløsning hvor veggen på det fjerde soverommet kan skyves inn og ut på skinner. Dette gjør at en kan veksle mellom å ha det fjerde soverommet eller en større stueløsning. Hytta en overbygd terrasse som gjør det mulig å nyte den flotte utsikten fra terrassen i all slags vær. Hytta har høy standard og bærer preg av godt og nøyaktig snekkerarbeid.
Oversiktsbilde med markering

Tørset hyttegrend 20, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Hytta
  Bruksareal
  1. etasje: 88 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 85 kvm  Tomt
  1171.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtearealet er basert på samlet rapport for matrikkelenhet. Hytta er plasser på den nordlige delen av tomten. Tomten skråner mot sør og består for det meste av naturtomt. Gruset biloppstilling og innkjøring.

  Beliggenhet
  Hytta har en idyllisk og fredelig beliggenhet på en høyde i Tørset Hyttefelt. Her er det gode sol,- og utsiktsforhold med lang solgang. I feltet er det god avstand mellom tomtene slik at en ikke sjeneres av innsyn fra naboen. Hele hyttefeltet er inngjerdet og har ferist ved innkjøringen. På den måten kan man fortsatt høre sauene, men unngå at disse kommer inn i hyttefeltet og på de enkelte hytteeiendommene. I tillegg er det felles utekjøkken og bålplass/lekeplass ved Jernåbekken. Det er preparerte skiløyper rett utenfor døren som strekker seg ca. 4 mil i et variert terreng. I feltet er det nyere fritidsbebyggelse. Ut over dette består bebyggelsen i området av eneboliger og gårdsbruk.

  Adkomst
  Fra Trondheim, følg E6 sørover til Ulsberg og ta avkjøring mot Tynes på RV3. Etter ca. 1,2 km kommer du til avkjøring på venstre side, rett etter Ulsbergbrua. Ta umiddelbart til venstre og følg veien nordover ca. 320 meter. Ta deretter til høyre og følg veiene opp igjennom boligfeltet. Følg veien videre oppover, forbi Joramo og Tørset Bygg AS. Etter å ha passert Tørset gård på høyre side, så fortsetter man ca. 300 meter og får da innkjøringen til Tørset Hyttegrend på venstre side. Se vedlagte kart for nærmere beskrivelse. Ved eventuelle fellesvisninger vil det bli satt opp visningsbukker fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Byggemåte
  Hytta er ført opp av lokale firmaet Joramo & Tørset Bygg AS. Fundamentering: Støpt plate og ringmur. Arbeidet er utført av Tørset Maskin AS. Hovedkonstruksjon: Bindingsverk. Tak: Saltak tekket med Torv. For mer informasjon om byggemåte se vedlagte tilstandsrapport

  Innhold
  Hytta inneholder følgende: Vindfang/gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, fire soverom og bod. For øvrig - Stor terrasse

  Standard
  - Vindfang/gang: Panel med spotter i himling. Kjeldstad børstet gråtind panel på vegg. Enstavs laminat fra Grand Avenue Champ Elysees på gulv. Varme i gulv. - Stue: Panel i mønt himling. Panel på vegger. Enstavs laminat fra Grand Avenue Champ Elysees på gulv. Varme i gulv. Peisovn. Utgang til terrasse. - Kjøkken: Panel i himling og på vegg. Enstavs laminat fra Grand Avenue Champ Elysees på gulv. Varme i gulv. Kjøkkeninnredning i tre fra Rennebu Snekkeri med integrerte hvitevarer (ovn, kjøl,- og fryseskap, samt mikrobølgeovn). Laminert benkeplate med nedfelt koketopp og oppvasskkum. Glass bak koketopp. Kjøkkenøy. Mekanisk avtrekk - Bad: Panel med spotter i himling. Panel på vegger. Flis på vegger i dusjsone og på gulv. Varme i gulv. Baderomsinnredning i tre fra Rennebu snekkeri. Speil over innredning. Dusjhjørne med glassvegger. Vegghengt Wc. - Vaskerom: Panel i himling og på vegger. Belegg på gulv. Varme i gulv. Wc. Servant. Varmtvannsbereder. Vannfordelingsskap. Sluk. Innreding med benk/laminert benkeplate. Opplegg for vaskemaskin - Soverom 1: Panel i himling og på vegger. Laminat fra Berry Alloc på gulv. Sikringsskap. - Soverom 2: Panel i himling og på vegger. Laminat fra Berry Alloc på gulv. - Soverom 3: Panel i himling og på vegger. Laminat fra Berry Alloc på gulv. - Soverom 4: Panel med spotter i himling og på vegger. Laminat fra Berry Alloc på gulv. Flyttbar vegg mot stue - Bod: Rommet er ikke innredet/isolert. Det er betonggulv og inngang fra utsiden. En vegg er kledd med kryssfiner. Det er lagt inn strøm i boden. Øvrig informasjon om standard: - Utvendig panel er Alvdal Royal brun. - Innvendig panel på kjøkken og stue er Kjeldstad furu 15*192 karat nat børstet og beiset drivved. - Innvendig panel på resterende rom er furu 12*117 glattpanel pluss drivved beiset. - Flis på gulv på bad er Glade 29,7 *59,7 cinza materect og glade 5*5 cinca mosaico matt. - Vinduer fra Lillerønning. - Dører fra Sweedoor. - Utvendig vannkrane. - Overbygd terrasse. Terrassebordene er av Alvdal Royal brun (rillet). - Schredel pipe med Mimas 150 peisovn Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. For øvrig beskrivelse av standard, se tilstandsrapport og bilder.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Trøndelag brann og redningstjeneste IKS har opplyst at de ikke har opplysninger om fyringsanlegget på eiendommen. Nye Veier AS selger eiendommen på vegne av Statens Vegvesen som er hjemmelshaver. Det betinger at Statens Vegvesen signerer på skjøtet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   105 492,- (Omkostninger totalt)   3 555 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisitet (varme i gulv) samt ved (ovn i stue).

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  16784

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info formuesverdi
  Eiendommen mangler formuesverdi, dokumentet kan ikke bestilles

  Andre utgifter
  Det må i tillegg til kommunale avgifter påregnes følgende utgifter: - Avgift til Tørset hytteforening - Årsavgift for vedlikehold og drift av privat vei (Liaveien) ca. kr. 300,- pr. oppsitter pr. år. - Forsikring ca kr 5.000,-* - Strømforbruk. ca kr 15.000,-* Beløpene er kun estimert ut i fra erfaringstall. Beløpene kan variere ut i fra hvor mye og hvordan eiendommen benyttes

  Årlig velavgift
  1700

  Velforening
  Det blir pliktig medlemskap i Tørset hytteeierforening. Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven. Årsavgiften avgjøres av foreningens medlemmer. Det årlige beløpet dekker: Vedlikehold (brøyting av snø) av adkomstvei inn til hyttene. Vintervedlikehold av Liavegen Preparering av skispor Inset IL

 • Offentligrettslige pålegg
  Trøndelag- Brann- og Redningstjeneste opplyser at de har ingen opplysninger om fyringsanlegget på eiendommen. Tensio har ikke kontrollert det elektriske anlegget.

  Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5022/226/12: 07.12.1855 - Dokumentnr: 900027 - Utskifting UTSKIFTING AV SKOG Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 15.03.1889 - Dokumentnr: 900032 - Utskifting UTSKIFTING AV SKOG BEG. 18.09.1888 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.1912 - Dokumentnr: 900119 - Erklæring/avtale EKSPROPRIASJON TIL DOVREBANEN Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.1919 - Dokumentnr: 900162 - Erklæring/avtale EKSPROPRIASJON TIL DOVREBANEN Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 27.05.1961 - Dokumentnr: 1317 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:3 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 21.12.1962 - Dokumentnr: 3816 - Jordskifte Grensegangssak sluttet 17.10.62 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 09.06.1965 - Dokumentnr: 1756 - Elektriske kraftlinjer RETT FOR FORSVARSDEP. TIL Å HA KRAFTLINJE OVER D.E. Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Rettighetene er tiltransportert Statnett 14.06.1973 - Dokumentnr: 3027 - Erklæring/avtale RETT FOR ULSBERG VANNVERK VEDERLAGSFRITT Å LEGGE LEDNINGER TIL SITT ANLEGG OVER D.E. Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 27.06.1984 - Dokumentnr: 3913 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:5 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 10.04.1992 - Dokumentnr: 1919 - Jordskifte GRENSEGANGSAK NR.4/1977-O STARTET 29.JULI 1980 SLUTTET 23.JULI 1990 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 04.05.1992 - Dokumentnr: 2221 - Jordskifte Grensegangssak TILLEGG TIL RETTSBOKA - SAK NR 4/1977-O Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 29.09.2016 - Dokumentnr: 887167 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:8 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 25.11.2016 - Dokumentnr: 1095115 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:9 Overført fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 04.07.2018 - Dokumentnr: 979587 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5022 Gnr:226 Bnr:1 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.10.2021.

  Vei, vann og avløp
  - Vei: Privat vei (Liaveien) frem til hyttefeltet. Årsavgift er pr. i dag kr. 300,- pr. år. - Vann og avløp: Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private ledning og felles privat anlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritid. Vedtatt detaljreguleringsplan for Tørset Hyttegrend del av Gnr/bnr. 226/1, godkjent 19.06.14 er gjeldende. For mer informasjon se vedlagte reguleringsbestemmelser med kart, eller ta kontakt med ansvarlig megler.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   105 492,- (Omkostninger totalt)   3 555 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  105492

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilrettelegging og markedsføring på kr 30 000,- og visninger ut over fem stk kr 1 750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 48 300,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Bjarne Brattbakk

Megler

Bjarne Brattbakk

46 81 93 00

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev