aktiv-eiendomsmegling
Solgt

RIDABU Enervegen 23

Enebolig over 2 plan med gjennomgående god standard. 4 soverom - 2 bad - Stor tomt - Garasjer.

 • kr 4 700 000
 • BRA 197 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 700 000
 • Omkostningerkr 134 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 834 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 963
 • Soverom4
 • ArealP-rom 152 m²
 • Tomt1 321.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 700 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  117 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000))

  134 542 (Omkostninger totalt)

  4 834 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til denne fine famileboligen i Enervegen 23 på Ridabu! Eneboligen har en stor fin tomt med både uthus og to garasjer. Boligen strekker seg over to plan og kan by på bla. en romslig stor stue med flere soner, pent og stort kjøkken, 2 bad og 4 soverom. Boligen er vesentlig oppgradert med bla nytt bad og nye innvendige overflater. Fine uteplasser i et barnevennlig og attraktivt boligområde. Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Merk deg dette: - Fin og romslig familiebolig - Stor tomt og fine uteplasser - God standard - To garasjeplasser - Turområder - Nærheten av barnehage og skole - Nærbutikk - Kollektiv transportmidler - 2 bad og 4 soverom Velkommen til visning!

Enervegen 23, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 45 kvm
  1. etasje: 111 kvm
  2. etasje: 41 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 111 kvm Entré, gang, stue, kjøkken og bad.
  2. etasje: 41 kvm Gang, 4 soverom og bad.
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 45 kvm Garasje, boder og vaskekjeller.  Tomt
  1321.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 1321,1 kvm. Tomten er opparbeidet med plen og beplantning.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Boligen i Enervegen 23 ligger fint til på Ridabu. Dette er et barnevennlig og attraktivt boligområde med gangavstand til skoler, butikker og barnehager. Om man er glad i å komme seg ut med familien har Ridabu både turstier og friluftsområder med skog i nærheten. Ridabu har også lekeplasser og fotballbaner. Det er gode kollektive transporttilbud og dagligvarebutikk like i nærheten. I sentrum finner man populære Koigen med sandstrand, volleyball og skateanlegg. Her er det kiosk og puber på sommeren. Hamar kulturhus ligger i bykjernen og kan by pa mange forestillinger og konserter gjennom året til alle. Hamar jernbanestasjon ligger ved sentrum med hyppige avganger mot Oslo Lufhavn og Trondheim Åker barnehage ligger ca. 800 meter unna. Til Hompetitten barnehage er det 1,8 km. Lovisenberg barnehage ligger ca.3,3 km unna boligen. Ridabu skole ligger ca.1,2 km unna. Til Ener ungdomsskole er det gangavstand på 300 meter. Hamar katedralskole ligger 6 km unna boligen. Til Rema 1000 er det ca. 1,8 km. Her er det Post Nord tjeneste. Til Kiwi Ridabu er det gangavstand på ca. 8 minutter.

  Byggemåte
  Grunnmur og gulv i kjeller er støpt av sparesteinsmur. Tradisjonelt reisverk i 1. og 2. etasje. Utvendige fasader av trepanel (tømmermannspanel) samt liggende panel i øvre del på gavelveggene. Etasjeskille av trebjelkelag. Taket er av typen saltak og antatt sløyfer og lekter for lufting. Det er benyttet profilerte ståltakplater med taksteinsprofil. Vindskier og takutstikk i gavler og raft av trevirke. Takrenner og nedløp av metall. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Ole Magnus Bakken. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Byggegrunn, fundamenter og grunnmur: TG2 pga. alder. Det er ikke foretatt radonmålinger på befaringsdato. Området er hht til NVE Radon aktomhetskart definert som "høy". Krypkjeller: TG 2 pga. alder. Yttevegger og veggkonstruksjon: Lufting til kledning tilfredstiller ikke dagens forskrifter. Flere plasser er det tett ned mot grunnmur. Dette kan påvirke levealder til kledning. Vinduer og ytterdører: Vindu fra byggeår og antatt 80-tallet. TG 2 pga. levealder. Nye vinduer får TG0. Takkonstruksjon og taktekking og skorstein over tak. Besiktiget fra bakkenivå. Ingen synlige skader. Undertak, lekter og yttertekking: Tilstanden ansees som normal i forhold til alder. Terrasser, balkonger, trapper o.l. Platting er slitt på overflaten. Anbefaler å behandle overflaten for å forlenge levetiden til materiale. Piper og ildsteder: TG 2 pga. alder. Etasjeskiller. TG 2 gis pga. skjeveheter i 1. etasje og alder. Kjeller: Veggenes og himlingens overflater. TG 2 pga. alder. Kjeller: Gulvets overflate: TG 2 pga. alder. Kjeller: Fuktmåling og ventilasjon: TG 2 pga. alder. Krypkjeller. Veggenes og himlingens overflater. TG 2 pga. alder. Ventilasjon: Tilstanden ansees som normal i forhold til alder. Kun naturlig ventilering. Dette er vanlig på eldre hus, men er ikke dagens forskrift. Garasje: Uthus gir TG2 pga. alder. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Vinduer med lekkasje får TG3. Drenering er langt over sin levetid. Anbefaler tiltak. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Jeg er rørlegger selv og har lagt rør. Utført av faglært gulvsystemer, Elektro Blystad. Pkt. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Alt av rør og gulvbelegg er nytt. Pkt. 5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Noe fuktmerker under trapp i kjeller, men det kommer fra vannet av luft til luft pumpen. Pkt. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegg eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Brukt forskjellig elektrikere. Utført av faglært Sunbio, elektro Blystad og KB elektro. Pkt. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring ( i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. Pkt. 12. Kjenner du til om det er utført arbeid av el-anlegg og/eller andre installasjoner? ( f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Det er oppgradert. Pkt. 14. Kjenner du til om ufaglært har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere? (f.eks drenering, murerarbeid, tømrearbeid etc)? Ja. Det er gjort mye egen innsats under oppussing.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken og bad. 2. etasje: Gang, fire soverom og bad. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen inn Velkommen til Enervegen 23! Innkjøring og plass til bil i garasje eller på biloppstillingsplasser på egen tomt. Herfra er det adkomst til boligens inngangsparti og fine uteplasser. Gang med romslige omkledningsmuligheter. Kjøkken Stort og pent kjøkken med profilerte fronter. Integrerte hvitevarer og plass til frittstående kjøleskap. Gode arbeidsflater ved benkene og godt med dagslys fra vindu. Det er plass til spisebord på kjøkkenet Plass til spisebord på kjøkkenet ved siden av peisovnen. Stue Stor stue som er delt i flere soner. Spisestuen er praktisk plassert ved kjøkkenet. Romslig plass til sittegrupper og sofamøbler. Store vinduer som slipper dagslys inn i rommet. Åpen peis. To adkomster til fine uteplasser på begge sider av eiendommen. En av terrassene er overbygget med plass til utemøbler. Bad Boligen har to bad, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje har gulvbelegg på gulv og baderomsplater på vegg. Varme i gulv. Vegghengt toalett, baderomsinnredning og dusjsone. Badet i 2. etasje har gulvbelegg på gulv, baderomsplater på vegg. Varme i gulv. Badet er utstyrt med baderomsinnredning med heldekkende servant, vegghengt toalett og dusjkabinett. Soverom Boligen har til sammen 4 soverom. 3 av soverommene ligger samlet, mens det fjerde ligger via egen trapp over garasjen. Alle rom har pene overflater i lune fine farger. Alle soverom har god plass til soveromsmøbler og oppbevaring.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Bad i 2. etasje nyoppusset - 2021 Nye vinduer i trappegang, soverom over garasje, bad i 1. etasje og bad 2. etasje. Bad 1. etasje nyoppusset. Ny varmtvannsbereder. Malt rekkverk på gulv og terrasse - 2022 Nye overflater i trapperom og 2. etasje samt nye innerdører. Hele det elektriske anlegget er nytt i gang i 1. etasje samt hele 2. etasje. Nytt sikringsskap i kjeller. Lagt nytt laminatgulv i gang. Nye overflater på alt i 2. etasje. Malte vegger, skapdører og trapp i entré. Malte vegger, skiftet gulv og lister på soverom over garasje og nye overflater i gang - 2023

  Parkering
  I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2005 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2025.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 700 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  117 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000))

  134 542 (Omkostninger totalt)

  4 834 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: - Varmepumpe - Elektriske varmekabler på enkelte rom Ildsted: - Åpen peis - Stålovn

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  21184

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.400,-. Forbruk vann: Kr 42,20,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 48,93,- per kubikk. Renovasjon: Kr 3.784,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 810,- (feiing 1 pipeløp hvert 2. år). Eiendomsskatt: Kr 9.589,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  934908

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3365667

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende tinglyste heftelse (dokument) vil følge med eiendommen: - Dagboknr. 967, tinglyst 15.03.1962. Gjelder bestemmelser om bebyggelse og vann/kloakkledning. Følgende Følgende tinglyste rettighet (dokument) vil følge med eiendommen: - Dagboknr. 8383, tinglyst den 20.10.1981. Gjelder bestemmelser om garasje/parkering. Salgsobjektet kan oppføre garasjebygg i en avstand av inntil 3 meter fra den felles eiendomsgrense til naboeiendommen med gnr./bnr. 20/184, Enervegen 25. Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for tilbygg til bolig datert 26.01.1973. Det er ikke utstedt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for øvrig bygningsmasse. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for eneboligen fra 1962, for innredning av gjesterom og innbygging av vindfang fra 1972, samt tegninger for tilbygg av stue i 1976. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for garasje fra 1981. Disse stemmer overens med dagens bygningsmasse.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030 fra 30.05.2018 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger i hensynsone_H330 gjeldende radon. Eiendommen omfattes av eldre, overstyrt reguleringsplan for Bergsten med flere eiendommer fra 1982. Reguleringsformål for eiendommen er boliger og kjørevei.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar konsesjon
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 700 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  117 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000))

  134 542 (Omkostninger totalt)

  4 834 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  134542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en privisjon på 1,25 % av salgsnummer ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), Visningsgebyr kr 2. 500,- markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev