aktiv-eiendomsmegling
Fasade

RINDAL Ekornvegen 4

Attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde nært sentrum.

 • kr 2 000 000
 • BRA 190 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 000 000
 • Omkostningerkr 67 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 067 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 981
 • Soverom3
 • ArealP-rom 123 m²
 • Tomt1 128 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 000 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  50 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 000 000))

  67 042 (Omkostninger totalt)

  2 067 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Ekornvegen 4. Her har man en familiebolig i et svært attraktivt område. Gangavstand til alle servicefunksjoner i Rindal som skole, barnehage, idrettshall, dagligvarebutikk, bank mv. Kort vei til flott helårs turterreng og fin badeplass ved Igltjønna. Boligen er oppført tidlig 1980-tallet, og har kun vært i én families eie. Boligen er pent brukt gjennom årenes løp. Det er skiftet noen vinduer samt ytterdør og verandadør. Kjøkkeninnredning fra 2000-tallet. Inneholder: 1.et: Entré, gang, wc, stue, kjøkken, bad og 3 soverom. Det er utvendige persienner på tre store stuevinduer. Kjeller: Vaskerom og 4 romslige boder/hobbyrom. Dobbelgarasje med el. portåpner.

Ekornvegen 4, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 91 kvm
  1. etasje: 99 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 24 kvm Følgende rom inngår i P-rom: Gang og vaskerom.
  1. etasje: 99 kvm Følgende rom inngår i P-rom: 1.et: Entré, gang, wc, stue, kjøkken, trapperom, bad og 3 soverom  Tomt
  1128m²

  Beskrivelse av tomt
  Forholdsvis flat eiertomt. Solrik eiendom i et attraktivt og etablert boligfelt. Målebrev samt kart fra kommunen følger med i prospektet.

  Beliggenhet
  Eiendommen har sentral beliggenhet i Rindal. Kort gange til sentrum, skole, barnehage, bussforbindelser, Igltjønna, bank/forikring, kommunesenter m.v. Rindal byr på vakker og variert natur, med et rikt utvalg av turområder. Rindal omtales ofte som "Porten til Trollheimen". Like ved sentrum har man Igltjønna med turområde og flott badeplass. På sommeren er det åpen kiosk her, og badetemperaturen i tjønna innbyr til en dukkert.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehage/skole/fritid
  Rindal

  Skolekrets
  Rindal

  Byggemåte
  Utdrag fra rapport fra takstmann Egil Indergård: «Enebolig oppført i 1981. Hovedkonstruksjon av bindingsverk, utvendig kledd med stående og liggende kledning. 2.lags vinduer og metallplater som taktekking. Det bemerkes at de fleste bygningselementer er fra byggeår, og er i ferd med å nå / har nådd forventet brukstid slik at det er satt tilstandsgrad 2 pga alder / begrenset restlevetid samt at det må påregnes enkelte oppgraderinger / påkostninger. Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløp av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har både stående og liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass fra byggeår. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass fra 2001-2022. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Terrasse / luftebalkong uten for soverom. Konstruksjon av trevirke.« Se tilstandsrapport i salgsoppgaven for nærmere informasjon.

  Innhold
  1.et: Entré, gang, wc, stue, kjøkken, bad og 3 soverom. Kjeller: Vaskerom og 4 romslige boder/hobbyrom. Dobbelgarasje.

  Standard
  Utdrag fra rapport fra takstmann Egil Indergård: Innvendig er det gulv av belegg og laminat. Veggene har malte plater/malt panel. Innvendige tak har malte plater. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Det foreligger ingen informasjon ang. radonmålinger. Boligen har elementpipe. Boligen har lakkert tretrapp. Innvendig har boligen furudører og malte glatte dører. Vaskerom Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Murvegger. Bad Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i wc. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 9. Kjøkken Kjøkkenet har laminat på gulv og plater på vegger. Ventilator over stekesone. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Toalettrommet har vinylbelegg på gulv og plater på vegger. Av utstyr er det wc og servant. Ventil i himling. Innvendige vannledninger er av kobber. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Det er ukjent byggegrunn, men trolig sandholdige masser. Dreneringen er fra 1981. Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker. Terrenget er tilnærmet flatt, med svak helling mot vest. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2, avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg   Forhold som har fått TG3: Våtrom > Generell > Bad Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Badet er i funksjonsmessig stand, men pga alder er det satt tilstandsgrad 3. Flis på gulv og plater på vegger. Ventil i himling. Av utstyr er det servant og dusjkabinett. Gulv oppfyller ikke kravene til fallforhold, og det bemerkes at vindu er plassert i dusjsone. Det forutsettes videre bruk av dusjkabinett i påvente at rommet blir oppgradert. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 Våtrom > Generell > Vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 Se rapport i salgsoppgaven for nærmere informasjon om de respektive punktene og nærmere beskrivelse av disse. Merk også at det er punkter med TG2, avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Selger opplyser at hvitevarer kjøkken, vaskemaskin og frysere medfølger handelen. Robotplenklipper kan medfølge etter nærmere avtale og kompensasjon.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Selger opplyser at det er lagt fiber til vegg.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på egen eiendom. Dobbelgarasje.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Se tilstandsrapport med arealmål i salgsoppgaven. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 000 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  50 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 000 000))

  67 042 (Omkostninger totalt)

  2 067 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet og vedovn. Varmepumpe og vedovn på stua. Varmekabler i gulv på badet.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  11341

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Det betales i tillegg kr 5000,- til ReMidt for renovasjon. I kommunale avgifter inngår vann, avløp og feiing. I tillegg eiendomsskatt, kr 2368,- (4 promille av boligens skattegrunnlag). Se vedlegg i salgsoppgaven med oversikt kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  316750

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1140299

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5061/18/245: 09.12.1981 - Dokumentnr: 6392 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5061 Gnr:18 Bnr:237
  01.01.2019 - Dokumentnr: 789 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1567 Gnr:18 Bnr:245


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen datert 08.03.1982. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Gjenstående arbeder i kjeller må sluttføres.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.  Private stikkledninger til offentlig nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommunen opplyser at eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan Rindal sentrum. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler, ev. sees hos RIndal kommune.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 000 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  50 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 000 000))

  67 042 (Omkostninger totalt)

  2 067 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  67042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arving (selger) har ikke bebodd eiendommen på ca. 30 år og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget, med minimum kr 40 000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1 990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Anders Skjetne Rygg

Megler

Anders Skjetne Rygg

91 75 88 29

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev