aktiv-eiendomsmegling
Fritidseiendom med innlagt vann, avløp og strøm. Flotte turområder
Fritidseiendom med innlagt vann, avløp og strøm. Flotte turområder

RINDAL Krokstadvegen 61

Hytte med innlagt strøm, vann og avløp | Solrik og skjermet beliggenhet | Flotte turområder | Parkering like ved

 • kr 690 000
 • BRA 28 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 690 000
 • Omkostningerkr 34 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 724 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1987
 • Soverom1
 • ArealP-rom 28 m²
 • Tomt1 014.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,00))   34 292,- (Omkostninger totalt)   724 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Floorplan letterhead - Krokstadvegen 61 - 1. Etasje - 2D Floor Plan.jpg
Velkommen til Krokstadvegen 61: Fritidsbolig som ligger solrikt til ikke langt fra Grønlivatnet i Rindal. Hytta har innlagt strøm, vann og avløp og det er parkering like ved. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser med flott utsikt mot Trollheimen. Det er oppkjørte skiløyper like i nærheten som strekker seg flere mil innover Furuhaugmarka og mot Rindal sentrum. Oppsummert: - Flott utsikt og gode solforhold - Oppkjørte skiløyper like ved - Innlagt strøm, vann og avløp - Uthus/anneks Kort avstand ca 7km til Rindal sentrum med dagligvarebutikk, badeplass, fotballbane m.m - Det er også ca. 1 time og 30 minutter til Trondheim. Ta kontakt for å avtale privat visning. Velkommen!
Fasade

Krokstadvegen 61, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 28 kvm Gang, bad, stue/kjøkken og et soverom.
  Primærrom
  1. etasje: 28 kvm Gang, bad, stue/kjøkken og et soverom.  Tomt
  1014.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat/slak eiertomt

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger sydvendt til ikke langt fra Grønlivatnet. Stort mangfold i utfartsterrenget sommer som vinter med flotte muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Muligheter også for laksefiske med Surna som renner gjennom Rindal. Preparerte skiløyper og merkede turstier i nærheten. Kort vei til Rindal sentrum, der det finnes kommunale tjenester, butikk, museum, badeplass, og Rindalshuset med svømmebasseng, badstue og bibliotek. Ca. 7 km til Rindal sentrum. Ca. 9 mil fra Trondheim, ca. 12 mil fra Kristiansund og ca. 3 mil fra Surnadal.

  Adkomst
  Se kart på finn.no

  Byggemåte
  Fritidsbolig oppført over en etasje over støpt ringmur. Hovedkonstruksjonen over grunnmur oppført i en trekonstruksjon. Utvendige fasader er kledd med stående trekledning. Etasjeskillet av trebjelkelag. Taket har saltaksform og er tekket med lakkerte metallplater. Vinduer med koblede glass og 2-lags glass. Dette i henhold til takstmann.

  Innhold
  Gang, bad, stue/kjøkken og et soverom. Anneks/Uthus

  Standard
  Gang: Belegg på gulv, malt trepanel på vegger. Malt trepanel i himling. Bad: Flis på gulv. Flis på vegg i dusjsone og malt trepanel på øvrige vegger i rommet. Malt trepanel i himling. Innehar: Innredning med servant, gulvmontert toalett og dusjkar med dusjgarnityr på vegg. Soverom: Laminat på gulv, malt trepanel på vegger. Malt trepanel i himling. Kjøkken: Belegg på gulv, malt trepanel på vegger. Malt trepanel i himling. Innredning med folierte skrog og profilerte fronter. Laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer: Kjøleskap, platetopp, stekeovn og ventilator Stue: Belegg på gulv, malt trepanel på vegger. Malt trepanel i himling. Vedovn. Konklusjon fra takstmann: De este bygningsdeler er av eldre dato/ opprinnelig byggeår. Det vil måtte påregnes en del tiltak i tiden som kommer. For mer detaljert informasjon anbefales det å lese rapportens respektive punkter. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Yttervegger/fasader Vinduer/dører Takkonstruksjon Taktekking og beslag Takrenner og nedløp Bad VVS   Forhold som har fått TG3: Grunnmur/fundamenter Kryprom Bad Etasjeskille/gulv på grunn Kommentar areal/rømming: Det bemerkes at enkelte vinduer i rom for varig opphold ikke tilfredsstiller kravet til rømning. Dette grunnet plassering av høyde over gulv og størrelse. Maks høyde over ferdig gulv skal ikke overstige 1m fra underkant vindu. Ved større avstand må det være et fastmontert møbel med maks høyde 1m over ferdig gulv. Rømningsvindu må ha høyde minimum 0,6 m og bredde minimum 0,5 m. Summen av høyde og bredde må være minimum 1,5m Svingvinduer med dreieakse, må ha tilsvarende e ektiv åpning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering ved veien rett ovenfor. Det er adkomstrett/gangrett ned til hytta og kjøring ned til hytta kan/må eventuelt avtales direkte med grunneier. Tillatelse til å bruke traktor over jordet ved tømming av septik.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,00))   34 292,- (Omkostninger totalt)   724 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn og elektrisk.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Energiattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

 • Kommunale avgifter
  469

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Dette gjelder for feiing. Beløp kan avvike fra år til år. Det betales i tillegg kr 1938,- i renovasjon til Remidt og kr 3737,- i slamgebyr. Beløp kan avvike.

  Formuesverdi sekundær
  120963

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5061/22/68: 26.09.2000 - Dokumentnr: 7884 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5061 Gnr:22 Bnr:19
  11.08.2003 - Dokumentnr: 7245 - Målebrev 01.01.2019 - Dokumentnr: 2280 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1567 Gnr:22 Bnr:68
  02.10.2000 - Dokumentnr: 8032 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:19
  Gangveg over dyrket mark,samt adkomst med traktor ved
  tømming av septik.
  02.10.2000 - Dokumentnr: 8038 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:21 Bnr:23
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:16
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:17
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:18
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:37
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:56
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:86
  Rettighet hefter i: Knr:5061 Gnr:22 Bnr:116
  Bestemmelse om veg
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Fritidsbolig er godkjent som den er i følge Rindal kommune. Det gis ikke ferdigattest på eiendommer som er omsøkt før 1998. Anneks er søkt om og gitt igangsettingstillatelse til. Det er ikke omsøkt ferdigattest for anneks. Konferer megler ved spørsmål. Det er ikke mottatt byggetegninger. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei, vann (vannverk) og avløp. Godkjent utslippstillatelse. Det betales årsgebyr for vei og brøyting på ca 2400,-. Beløp kan variere.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift). Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,00))   34 292,- (Omkostninger totalt)   724 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  34292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  33 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900 ,- oppgjørshonorar kr 4750 ,- og visninger kr 1990  , -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få tilretteleggingsgebyr, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Tor Håkon Skogstad

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev