aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Åkvågveien 568B!

RISØR Åkvågveien 568 B

Moderne og veholdt 3-roms leilighet m/sjøutsikt og hyggelige uteområder. Biloppstillingsplass.

 • kr 1 990 000
 • BRA 88 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 990 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Felleskostnaderkr 1 250
 • Tomt1 544.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000))

  62 792 (Omkostninger totalt)

  2 052 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Er du ute etter en velholdt leilighet med sjøutsikt, beliggende i et hyggelig og rolig boligområde? Da har vi gleden av å ønske deg velkommen til Åkvågveien 568 B! Dette er en lettstelt og moderne leilighet fra 2018, som kan by på hyggelige ut solrike uteområder, godt utnyttet planløsning og god oppbevaringsplass, for å nevne noe. Leiligheten har store vindusflater, som sørger for rikelig med lysinnslipp, samt sjøutsikt fra stue og kjøkken. Boligen har en fin beliggenhet like ved Sandnesfjorden, med nærhet til Lyngør og Risør sentrum. Kort fortalt: Hyggelig 3-roms i 1.et. Sjøutsikt Godt utnyttet planløsning Flislagt entré m/varmekabler Åpen stue- og kjøkkenløsning Mulighet for peisovn Nordvestvendt terrasse på ca. 24 m² To soverom Romslig bad m/varmekabler i gulv God oppbevaringsplass

Åkvågveien 568 B, Agder

 • Tomt
  1544.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Skrånet naturtomt, delvis opparbeidet. Adkomst til boligen ned liten bakke fra felles gårdsplass.

  Beliggenhet
  I umiddelbar nærhet finner du Sandnesfjorden, kun en liten båttur unna Risør sentrum. Mot vest ligger Lyngør, med et yrende liv sommerstid. På veien passerer du Sild med en av Nord Europas største jettegryte. En kort spasertur unna ligger Karolina, en skjermet og barnevennlig strand hvor de små kan bade. Knutsodden er tilrettelagt med rampe for barnevogner. Samtidig som sjøen er rett ved døra er også mulighetene gode for dem som liker å ferdes i skog og mark, med flotte turløyper til bl.a. Hisåsen, et fantastisk utsiktspunkt mot Risør i øst og Lyngør i vest. Din Joker nærbutikk ligger ca. 500 meter unna. I bygda er det også et aktiv orientering- og kormiljø. Et par hundre meter unna ligger Sørlandet feriesenter, med ballbinge, minigolf, strandvolleyballbane, badeland m.m. OSS VEL legger til rette for gode oppvekstvilkår med sammenkomster og aktiviteter av forskjellig art. En kort biltur unna ligger Risør, en av Sørlandets perler. Byen kan by på et yrende liv med bl.a. Villvin-, Kammermusikk- og Trebåtfestival. Her finner man også postkontor, apotek, bank, serveringssteder, bensinstasjon m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse, samt noe fritidsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra stikkvei til boligen er det belyst gangvei til Hope Oppvekstsenter, med barneskole fra 1.-7. klasse og barnehage fra 0-6år. Gymsalen blir hyppig brukt av både barn og voksne på kveldstid. Her er det også muligheter for de aktive med fotball- og tennisbane, samt lysløyper vinterstid.

  Skolekrets
  Hope Skole

  Byggemåte
  Fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter: Byggegrunn er ukjent, men antatt komprimert steinfylling på løsmasser. Fundamentering er ikke vurdert da den ligger under bakkenivå og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Utvending mur påmontert Steni grunnmursplater. Yttervegger: Yttervegger mot det fri oppført som bindingsverk. Boligen er kledd utvendig med liggende malt trekledning. Vinduer og ytterdører: Vinduer og dører fra byggeår. Utført i tre med 2-lags isolerglass. Tilnærmet slett ytterdør av tre. 1-fløyet terrassedør med to lags isolerglass. Tak: Saltak av trekonstruksjoner, visuelt undersøkt fra bakkeplan og ved raft på byggets sørside. Konstruksjonen fremstår stabil på befaringsdagen, det ble ikke avdekket vesentlige nedbøyninger, eller synlige svekkelser ved konstruksjonen. Tilstandsgrader er i hovedsak vurdert i henhold til Norsk Standard 3600 (NS 3600) med enkelte unntak.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du kjennskap til eiendommen? Ja Når kjøpte du boligen? År: 2019 Hvor lenge har du bodd i boligen? Antall år: 2 Antall måneder: 10 Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Ja I hvilket forsikringsselskap har du tegnet villa/husforsikring? Forsikringsselskap: Frende Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Ja Beskrivelse: Observert skjeggkre i leiligheten

  Innhold
  Er du ute etter en velholdt leilighet med sjøutsikt, beliggende i et hyggelig og rolig boligområde? Da har vi gleden av å ønske deg velkommen til Åkvågveien 568 B! Dette er en lettstelt og moderne leilighet fra 2018, som kan by på hyggelige ut solrike uteområder, godt utnyttet planløsning og god oppbevaringsplass, for å nevne noe. Leiligheten har store vindusflater, som sørger for rikelig med lysinnslipp, samt sjøutsikt fra stue og kjøkken. Boligen har en fin beliggenhet like ved Sandnesfjorden, med nærhet til Lyngør og Risør sentrum. Leiligheten ligger i 1. etasje og har en godt utnyttet planløsning bestående av entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom og bad. Fra stuen har du utgang til en hyggelig uteplass, med nordvestvent terrasse på ca 24 m². Terrassen strekker seg rundt hjørnet av bygget. Leiligheten er malt i lyse fargepaletter, som gjør at du enkelt kan sette ditt personlige preg med møbler og interiør.

  Standard
  Et lyst og hyggelig hjem, hvor alle rom holder en generelt god standard. Planløsningen er gjennomtenkt og store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp. Entré: Det første som møter deg er et hyggelig inngangsparti med plass til utemøblement. Entréen er romslig og flislagt, med god plass oppbevaringsmøbler for yttertøy og sko. Det er varmekabler i gulvet. Stue/kjøkken: Du kommer videre inn til boligens sosiale arena. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har store vindusflater, som gjør at rommet oppleves lyst og luftig. Rommet er enkelt å innrede, med plass til sofa, bord, mediebenk og spisegruppe. Fra stuen har du utsikt mot Sandnesfjorden. Det er også pipeløp, om du ønsker peisovn. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gir god romfølelse. Kjøkkenet ligger i en krok for seg selv, og har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning har profilerte fronter og og laminat benkeplate. Integrert komfyr og ventilator med utblåsning gjennom yttervegg. Det er opplegg for oppvaskmaskin og plass til frittstående kjøleskap. Uteområde: Fra kjøkkenet har du utgang til uteområde med terasse og hage. Terrassen er nordvestvendt og kan by på gode solforhold. Terrassen er på ca. 24 m² og har god plass til utemøblement. Herfra har du direkte tilgang til sameiets felles hage. Soverom: Boligen har to soverom, hvorav begge har plass til dobbeltseng og nattbord. Det største rommet egner seg fint som hovedsoverom, og det andre rommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Rommene har plass til garderobeskap for klesoppbevaring. Bad: Badet er romslig med varmekabler i gulvet. Baderomsinnredningen har hvite, matte fronter og heldekkende benkeplate med servant. Badet har gulvmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Disponibelt rom: Boligen har også et disponibelt rom, som i dag er innredet som bod. Dette rommet er ikke godkjent for varig opphold. Teknisk rom: Boligen har et teknisk rom med sluk hvor det er montert sikringsskap, stoppekran, Hoiax bereder og aggregat for ventilasjon Oppbevaring: Med innvendige bod og en utvendig bod er det rikelig med lagringsplass. Følgende bygningsdeler har fått TG2 i tilstandsrapporten: Forhold som har fått TG2: Disponibelt rom - Gulvets overflate: Årsak til avvik på gulvlist kan være dårlig montering eller mindre setninger i konstruksjonen. Sprekken bør overvåkes.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I følge selger er det parkering på oppstillingsplass rett utenfor leiligheten. Gjesteparkering på felles tomt. Oppdragsgiver opplyser at det kan være mulighet for kjøp av garasjeplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000))

  62 792 (Omkostninger totalt)

  2 052 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad og i gang. Pipe etablert i stue. Mulighet for å montere peis/ovn

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9002

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Herav: Avløp kr 4 403,- Renovasjon kr 4 206,- Branntilsyn, feiing kr 375,-

  Formuesverdi primær
  346164

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  1246190

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring, kommunale avgifter og innvendig vedlikehold.

  Vannavgift
  2968

  Vannavgift år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  1250

  Felleskostnader inkluderer
  forsikring, drift av felles pumpe, vedlikehold av fellesarealer og huset.

  Andel fellesformue
  26237

  Andel fellesformue per dato
  2022-04-30T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Madam Scheens hage har adresse Åkvågveien 568,4950 Risør, gnr. 5 bnr. 263 I Risør kommune.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. informasjon fra forretningsfører

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 27.10.2016 - Dokumentnr: 988604 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/4

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 22.01.15

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tilatt iht. vedtektene § 5. Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

  Kommentar konsesjon
  Risør kommune praktiseres 0-konsesjon (boplikt). Kjøpet av eiendommen er dermed konsesjonspliktig. Kjøper har risiko for at nødvendig konsesjon blir gitt. Megler besørger innsending av dette til Risør kommune.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000))

  62 792 (Omkostninger totalt)

  2 052 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjon tilsvarende 2,5 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr 19 990,- Markedsføringspakke kr 12 500,- Visninger/overtagelse kr 3 490,- pr. time, min. Oppgjørshonorar kr 4 990,- Sikkerhetsstillelse kr 850,- + 2 promille av salgssum. Kommunale opplysninger kr 2 700,- Grunnboksspørringer kr 990,- Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr 612,- Meglerlisens kr 393,- Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.

Martin Ommundsen

Megler

Martin Ommundsen

90 64 26 14

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev