aktiv-eiendomsmegling
Bjønnlandsveien 2 Borettslag (illustrasjon)

Rjukan - Sentrumsnære prosjekterte leiligheter m/veranda, heis og mulighet for carport - Ingen boplikt - 2 SOLGT!

 • 2 100 000
 • BRA 85 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 100 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 500 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 955
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 82 m²
 • ANDEL FELLESGJELD1 400 000
 • FELLESKOST./MND9 010
 • TOMT1 267 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 100 000,- (NB: prisen er fast)
  1 400 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 500 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  3 500 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrasjon - kjøkken (leilighet mot vest)

Bjønnlandsveien 2, Vestfold og telemark

 • Prosjektet med nye leiligheter i Bjønnlandsveien omfatter ombygging av to eksisterende boligblokker fra 1955, beliggende i Bjønnlandsveien 2 og 4. Dette er første trinn og gjelder Bjønnlandsveien 2, som er det vestlige av disse to byggene. Her vil det etableres 9 moderne leiligheter. Leilighetene er fordelt på 3 etasjer, med 3 leiligheter i hver etasje. Det vil også være kjeller med boder og noe fellesareal.

  Alle leilighetene vil ha egen veranda. 6 av leilighetene (de midtre og de mot øst) deler felles oppgang med heis. 1. etasje ligger en "halv etasje" opp fra inngangsparti, men heisen vil være operativ fra gateplan/bakkenivå. Det gjøres oppmerksomt på at heisen ikke går ned til kjelleretasjen. De 3 leilighetene mot vest har felles oppgang uten heis.

  Selger og utvikler av prosjektet er Bjønnlandsveien 2 og 4 AS, med A til Å Entreprenør AS som totalentreprenør.

  Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter i et borettslag tilknyttet Rjukan og Tinn boligbyggelag.

  Se oversikt over for priser på leilighetene. Totalprisen fordeles 60/40: 60% innskudd og 40% fellesgjeld. Fellesgjelden betales ned gjennom de månedelige felleskostnadene.
 • Før igangsettelse av prosjektet må det selges 6 enheter.

  Forventet byggetid er ca. 12 måneder etter oppnådd forhåndssalg.
 • Eiendommen har en meget flott og sentral beliggenhet like øst for Rjukan sentrum, med det meste av byens fasiliteter kun en liten spasertur unna. Allikevel oppleves beliggenheten relativt fredelig og usjenert. Bjønnlandsveien er en liten blindgate uten gjennomgangstrafikk, som ligger et lite stykke opp i lia, nord for Sam Eydes gate.

  Rjukan er en idyllisk liten by omgitt av flott natur og et bredt utvalg av rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. For de aktive er beliggenheten derfor et flott utgangspunkt for ulike aktiviteter året rundt. En kort kjøretur unna ligger Krossobanen, som bringer deg opp til Gvepseborg og inngangen på Hardangervidda med et mangfold av turmuligheter. Gausta med alle sine fasiliteter er også en liten kjøretur unna. Gaustaområdet er en av landets mest populære vinterdestinasjoner og har bl.a. skianlegg med et stort utvalg av varierte nedfarter.

  Fra leilighetene er det kort vei til bussholdeplass med mange daglige avganger til bl.a. Miland, Tinn Austbygd og Notodden. På vinterstid passerer også Fjellbussen like ved, som tar deg opp til Gaustaområdet.
 • Fra torget i sentrum av Rjukan følg Sam Eydes gate østover i retning Miland og Atrå. Etter ca. 200 meter kommer innkjøringen til Bjønnlandsveien på venstre hånd. Følg Bjønnlandsveien i ca. 100 meter og leilighetsbygget kommer da på høyre hånd.
 • Bygningen skal bygges om og rehabiliteres slik at leilighetene vil få en tidsriktig og moderne standard.

  Eksisterende yttervegger av bindingsverk rives og fjernes. Nye yttervegger bygges i bindingsverk, med samlet isolasjonstykkelse på 250mm. Utvendig side kles med fasadeplater type Cembrit patina original (i en rød og grå farge). Innvendig side kles med gips som sparkles og males til slett overflate. Gavlvegger som består av mur, fores ut på utsiden 100mm og kles med fasadeplater type Cembrit patina original. Innvendig side av murvegg fores ut med 50mm og kles med gipsplater.

  Eksisterende takverk av eternittplater, sløyfer, lekter og papp fjernes i sin helhet. Ny helsveiset papptekking monteres på eksisterende undertak. Nye takrenner, taknedløp, luftehatter og pipebeslag leveres i stål plastisol.

  Eksisterende innvendige lettvegger rives og fjernes. Nye innvendige vegger leveres i bindingsverk. I oppholdsrom, soverom og gang kles vegger med gipsplater som sparkles og males til slett overflate. Veggflate i baderom kles med baderomspanel. Eksisterende innervegg i betong sparkles og males til slett overflate.

  Eksisterende etasjeskillere i betong beholdes som opprinnelig utført. Underside (himling i leilighetene) sparkles og males til slett overflate. Det legges trinnlydplater på gulv i etasjeskiller mellom 1 og 2 etg, samt mellom 2 og 3 etg. På alle rom i leilighetene (unntatt bad) legges det parkett i eik i normal god kvalitet. I alle baderom legges det fliser med sokkelflis på vegg.

  Vinduer leveres som trevinduer i standard hvit. 3 lags isolerglass, med gjennomsnittlig U-verdi på 1,0. Entredører fra trapperom og inn til hver boenhet med lyd og brannklassifisering. Innerdører leveres som kompakte dører med slett overflate.

  Kjøkkeninnredninger fra Drømmekjøkkenet, modell "Bistro" eller "Stil" i valgfri standard farge. Benkeplater i laminat i valgfri standard farge leveres også fra Drømmekjøkkenet. Integrerte hvitevarer fra Siemens bestående av stekeovn, steketopp m/induksjon, helintegrert oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys Hz 178cm.

  Baderomsinnredninger type Alterna Malin i hvit eller grå matt, 100cm bredde med speil og lysarmatur. Badet vil ha flislagt gulv med flistype "Pro Stone Grey" fra Modena (30x60/5x5). Baderomsvegger med Fibo trespo baderomsplater. Farge 2094 White (mønster 60x40).
  Badet vil ha Alterna Pyxis 90x90 dusjhjørne med rette hev og senk dører, samt 100 cm Alterna Malin innredning med speil og lysarmatur. Det vil være vegghengt toalett fra Porsgrund med dempet sete. Badet vil ha varmekabler i gulv, og være utstyrt med opplegg for vaskemaskin. Felles varmtvannsberedere plasseres i kjeller.

  Leilighetene vil ha egen veranda. Størrelse på disse vil være ca. 17 m2 for de midtre leilighetene og ca. 12,5 m2 for endeleilighetene mot øst og vest.

  Det gjøres forøvrig oppmerksomt på at det vil være mulighet for en rekke tilvalg, bl.a. carport, vedyfring/vedovn, skyvedører til veranda m.v. Se punktet "Tilvalg" for mer informasjon.
 • Se punktet "Standard".

  Når det gjelder kjeller vil betonggulvet her støvbindes. Eksisterende bodvegger i tre rives og fjernes. Nye vegger utføres med bindingsverk kledd med trepanel på en side. Det må være åpne felter i vegger både opp mot himling, og ned mot gulv. Det gjøres oppmerksomt på at det er registrert fukt i kjeller og kjellergulv. Dreneringen vil det ikke bli gjort noe med, men kjellerarealene vil ventileres med mekanisk avtrekksystem.

  Det er søkt om dispensasjon fra energikrav i TEK17 for isolasjonstykkelse i gulv 1. etg. som ikke tilfredsstiller forskriftskrav, dette pga. at takhøyde i kjeller er så lav at det ikke er rom for tilleggsisolering.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-Rom) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet
 • Eiet tomt på ca. 1267 kvm som skal eies av borettslaget.

  Eiendommen ligger innenfor et fareområde for skred (ref. kart vedlagt prospekt).

  Noe av bygget (heisdelen) vil bryte tomtegrensen mot nord (mot Bjønnlandsveien). Tinn kommune har godkjent dette (tinglyst avtale).
 • Det følger 1 oppmerket parkeringsplass til hver leilighet, og det vil bli tilrettelagt for lading av elbil. Det vil være mulighet for å få carport istedenfor ordinær parkeringsplass, mot et tillegg i pris. Pristillegg for de 4 første som velger carport vil være kr. 100.000,- inkl. mva. og for de resterende kr. 136.000,- inkl. mva. Velger man carport vil denne knyttes til leiligheten og medfølge ved fremtidig salg (kan ikke selges separat).

  Det gjøres oppmerksomt på at leilighetene i 1. etasje mot øst og vest vil få blendet vinduet på gavlene pga. carportene.
 • Det følger 1 kjellerbod til hver leilighet.
 • Løsøre og møbler er ikke en del av leveransen.
 • Kabel TV og bredbånd vil være inkludert i fellesutgiftene (grunnpakke).
 • Leilighetene ventileres balansert. Beregnet luftmengde 130m3/h. Aggregat flexit K2 som plasseres i ventilatorskap over koketopp i kjøkkeninnredning. I midtleiligheter kan aggregat som alternativ plasseres i bod. Luftinntak og avkast via kombihette på yttervegg fra kjøkken.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøres for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsliste som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Tomt er allerede opparbeidet, men det vil bli asfaltert noe areal for parkering på vestsiden av bygget, samt mellom byggene. Videre vil det ryddes noe skog og vegetasjon.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligene.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når borettslaget er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for borettslagets fellesarealer.
 • Se prisliste vedlagt prospekt. Det er faste priser, men selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere.

  Ved kontraktsinngåelse skal 10 % av total kjøpesum betales som forskudd.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 9 010,- pr. mnd. for leilighetene uten tilgang til heis, og kr. 9 288,- pr. mnd. for leilighetene med tilgang til heis. Beløpet skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold av fellesarealer, kabel-tv/internett, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer, andre driftskostnader, samt avdrag fellesgjeld og renter.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

  Det er uavklart om kommunen vil besørge brøyting/veivedlikehold eller om dette må ordnes av borettslaget.
 • 10 % av total kjøpesum (innskudd og andel fellesgjeld) forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger velger å ikke stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper. Restkjøpesummen (innskudd - 10% av total kjøpesum) + omkostninger betales ved overtagelse.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst hjemmelsdokument eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.
 • Bjønnlandsveien 2 Borettslag vil etableres.
 • Rjukan og Tinn boligbyggelag.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for borettslaget som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Det er ifølge vedtektene vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.
 • Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre (ref. vedtektene).
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
 • Gnr. 126 Bnr. 255 i Tinn kommune. Andelene er enda ikke etablert.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Eiendommen ligger ifølge Kommunedelplan Rjukan i et område til boliger med tilhørende anlegg. Se Kommunedelplan Rjukan og Arealdelen til kommuneplanen. Nevnte planer kan fås ved henvendelse til Tinn kommune eller megler.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

  Det forutsettes at hjemmelsdokument tinglyses på ny eier.
 • Det tas forbehold om 6 solgte enheter før igangsettelse av prosjektet. Forbeholdet skal være avklart av selger innen 6 måneder fra kontraktsignering. Dersom det ikke er avklart innen denne fristen kan kjøper velge å trekke seg fra kontrakten.

  Det tas forbehold om finansiering.

  Det tas forbehold om igangsettelsestillatelse og kommunal behandling/godkjenninger.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten. Noe synlige tekniske installasjoner må påregnes.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke nødvendigvis i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.
  Illustrasjoner er heller ikke presis mtp. beplantning, utsikt, solforhold, omgivelser m.v.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Eventuelt salg av kontraktposisjon kan kun gjøres etter forutgående godkjennelse fra selger. Ved slik godkjennelse vil forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer gjelde og måtte avklares. Videre forutsettes det da at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Ved salg av kontraktposisjonen påløper administrasjonsgebyr kr. 30.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
 • Anne Lise Haugen
Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev