aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Sam Eydes gate 113

Rjukan Sam Eydes gate 113

Lekker leilighet med sentral beliggenhet - Vesentlig oppgradert og modernisert i 2021/2022 - Ingen boplikt!

 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER908 940
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 915
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 54 m²
 • ANDEL FELLESGJELD100 008
 • FELLESKOST./MND3 785
 • TOMT14 703 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 800 000,- (Prisantydning)
  100 008,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  900 008,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  908 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Arealeffektiv og praktisk leilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten inneholder gang, bad, stue/kjøkken og soverom.

Til leiligheten tilhører det for øvrig én loftsbod og to kjellerboder, samt tilgang til felles vaskerom med plass til egen vaskemaskin i kjeller.
Trappeoppgang

Sam Eydes gate 113, Vestfold og telemark

 • Meget pen og tiltalende leilighet sentralt på Rjukan. Med unntak av badet har alle rommene i leiligheten blitt renovert innvendig i 2021/22. Det kan bl.a. nevnes at det er installert nytt elektrisk anlegg, nye isolerte gulver og vegger, ny kjøkkeninnredning, nye innerdører (og dør til trappegang), nyere vinduer og nye spotter (LED) i takhimlinger. Leiligheten fremstår derfor moderne og tidsriktig - bør ses!

  I gangen er det lagt flislagt gulv med varmekabler. Herifra har man videre tilgang til soverom, bad og kjøkken/stue.

  Stuen er relativt romslig og er utstyrt med en nyere vedovn. Den ene veggen i stuen er dekket med spiler, som bryter flott mot de slette overflatene på de øvrige veggene.

  Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet har en lekker svart innredning med integrerte hvitevarer. Det er godt med skap- og benkeplass.

  Badet har blitt delvis modernisert med noe nyere dusjkabinett, innredning og våtromsplater på veggene. Flislagt gulv er imidlertid av eldre dato og har eldre sluk, samt avvik til fallretninger. På grunn av registrerte avvik fra dagens krav til våtrom er badet gitt tilstandsgrad 3 og må følgelig oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ifølge tilstandsrapporten er det imidlertid konkludert med at bad fungerer fra dagens løsning med dusjkabinett som forhindrer direkte vannsøl på gulv.
 • Leiligheten har en fin og sentral beliggenhet like øst for Rjukan sentrum, med byens fasiliteter kun en liten spasertur unna. Fra leiligheten er det nærhet til bussholdeplass med daglige avganger til bl.a. Miland, Tinn Austbygd og Notodden.

  Beliggenheten gjør også at Gausta med alle sine fasiliteter kun er en liten kjøretur unna (ca. 15-20 min). Gaustaområdet er en av landets mest populære vinterdestinasjoner og har bl.a. skianlegg med et stort utvalg av varierte nedfarter.
 • Borettslaget ligger i et veletablert område som hovedsakelig består av leilighetsbygg og bolighus. Bebyggelsen er konsentrert.
  Med nærhet til hovedvei (Sam Eydes gate) må noe trafikkstøy påregnes.
 • Se kart i nettannonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Ifølge tilstandsrapport er det yttervegger tildekket med stående og liggende kledning. Tak er tildekket med skiferstein. De innvendige overflatene i leiligheten består i hovedsak av gulver med laminat og fliser, samt vegger med i hovedsak slette veggplater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten:

  TG3 (Store eller alvorlige avvik):

  Bad
  - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
  - Det er utført og modernisert baderom i senere tid, det er registrert tilkoblinger av nyere røropplegg tilkoblet eks eldre rørnett, sluk i gulv av eldre soil sluk uten mansjett som vannsikring, avløp fra vask gjennom gulv tilfredsstiller ikke til våtromskrav med tetning av mansjett, fallretninger på gulv tildekket med fliser av eldre årgang registrert med avvik til fallretninger.


  TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

  Taktekking
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
  - Det er registrert/ antatt utført arbeid med taktekkingen i nyere tid.

  Veggkonstruksjon
  - Veggkonstruksjonen er fra år 1915 av liggende/stående malt kledning, det må forventes noen enkle mindre råteskader, sprekker og vridninger. Det er konkludert og registrert tilfredsstillende vedlikeholdt utvendig fasader.

  Takkonstruksjon/Loft
  - Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
  - Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen.
  - Det må forventes noen skader på takkonstruksjon fra år 1915, det er registrert foretatt utbedringer av taktro noen steder på loft.

  Rom under terreng
  - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv.
  - Grunnmuren av betong og murstein med puss, det er registrert eldre slitte betong støpte gulvoverflater, antydninger til vannmerker gjennom tid på gulve overflater, saltutslag med avskallinger på betong/mur pusset vegger i kjeller. Det kan antydes noe råte og fukt skader på treskille vegger og tilordnet hyller i kjellerboder.

  Innvendige trapper
  - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  - Det er ikke montert håndløper til trapper. Noen aldring med slitasje og skader registrert i maling til trapper.

  Vannledninger
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  - Det er konkludert med noen aldrende vannrør inn til påkoblinger til kjøkken og baderom, det er noen synlig eldre påkoblet rørdeler/ vannrør ut fra samlekassen
  inne på baderommet.

  Avløpsrør
  - Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
  - Det anbefales videre sjekk av stakemuligheter.

  Grunnmur og fundamenter
  - Grunnmur er fra år 1915 etter da tidens byggeskikk. Grunnmuren er registrert solid betongstøpt mur, det er registrert noen mursteins blokker med puss med noen avskallinger og saltutslag i kjeller.

  Utvendige vann- og avløpsledninger
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

  Se vedlagt tilstandsrapport av Annfinn Helleberg for mer informasjon og detaljer.
 • Bra/P-rom: 54 m2/54 m2

  Følgende rom inngår i primærareal: gang, bad, soverom og stue/kjøkken.

  Oppgitte areal og romangivelser er hentet fra tilstandsrapport av Annfinn Helleberg (vedlagt prospekt).
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedovn i stuen. Varmekabler i gulvet i gangen.

  Det er ifølge selger lagt opp egen kurs (og innvendige spikerslag) til eventuell fremtidig varmepumpe.
 • Oppstillingsplass på felles parkeringsareal i adkomst (ikke egen oppmerket/reservert plass). Ifølge husordensreglene (vedlagt prospekt) er det en parkeringsplass pr. leilighet. Parkeringsarealet er begrenset og gjesteparkering må henvises til offentlig parkering.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Rjukan og Tinn Boligbyggelag. Postboks 19, 3661 Rjukan. Tlf.: 35081230.

  Kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget. Det koster 800,- å melde seg inn. Påfølgende år koster medlemskapet 300,- årlig.
 • Nedre Bøen Borettslag, org.nr. 947 429 477. Borettslaget består av 21 firemannsboliger og tre tremannsboliger, i alt 93 leiligheter. Siden bebyggelsen er av eldre dato må det tas høyde for at det kan være noe lytt mellom leilighetene.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket eller vedlagt prospekt.

  Styreleder i borettslaget er Thorbjørn Andersen.
 • Medlemmer av borettslaget og boligbyggelaget har forkjøpsrett, og forkjøpsretten utlyses etter at leiligheten er solgt. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Se forøvrig også vedtekter vedlagt prospekt for mer informasjon om forkjøpsretten. Forkjøpsrett må være avklart før overtagelse.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men eiendommen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. For det tilfelle det er endelig avklart at erververen ikke godkjennes, kan borettslaget kreve andelen tvangssolgt, jf. lov om Burettslag § 4-8.
 • Ifølge husordensreglene er vanlige husdyr tillatt, men ikke hvis de forstyrrer eller sjenerer naboer.
 • Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i IF Skadeforsikring NUF, avtalenummer SP0000587879. Innboforsikring må tegnes av den enkelte andelseier.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 312 923 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 126 523 per 31.12.20
 • 3 785 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer byggforsikring, kommunale avgifter, kabel Tv, brøyting/strøing , fellesrengjøring, bredbånd.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Ifølge opplysninger fra forretningsfører Rjukan og Tinn BBL:

  Andel fellesgjeld kr 100 008,- pr. 02.11.22.
  Andel fellesformue kr 6 488,- pr. 31.12.21.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Lånenummer: 98207549134, OBOS-banken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.9% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 286
  Saldo per 02.11.2022: 3 041 976
  Andel av saldo: 0
  Første termin/første avdrag: 22.09.2016 (siste termin 22.08.2046)

  Lånenummer: 98207549142, OBOS-banken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.9% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 291
  Saldo per 02.11.2022: 5 831 030
  Andel av saldo: 61 247
  Første termin/første avdrag: 28.02.2017 (siste termin 31.01.2047)

  Lånenummer: 98257921688, OBOS-banken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.9% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 100
  Saldo per 02.11.2022: 2 356 932
  Andel av saldo: 24 756
  Første termin/første avdrag: 30.12.2021 (siste termin 28.02.2031)
  Flytende rente
  Innstallert brannvarsling

  Lånenummer: 98207969281, OBOS-banken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.9% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 225
  Saldo per 02.11.2022: 1 333 462
  Andel av saldo: 14 006
  Første termin/første avdrag: 29.08.2021 (siste termin 29.07.2041)
 • Borettslaget er ifølge forretningsfører tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Felleskostnader, strøm (leiligheten og deler av fellesareal) og innboforsikring.
 • Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
 • Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Vilkårene for bruksoverlating er nærmere regulert i borettslagets vedtekter (vedlagt prospekt).

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdien skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper (eventuelt borettslaget).
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Eiendommen ligger innenfor et verdensarvområde/bevaringsområde og det kan derfor være spesielle bestemmelser med tanke på endring av bebyggelsen m.v. Kontakt Tinn kommune for nærmere informasjon.

  Eiendommen ligger innenfor et fareområde for skred (ref. kart vedlagt prospekt).

  Til leiligheten tilhører det ifølge selger en platting med paviljong som er satt opp på nordsiden av leiligheten. Denne ligger på borettslagets felles tomt. Ifølge husordensreglene har alle leiligheter fra gammelt av disponert et gitt uteareal som ansvarsområde. Se husordensreglene punkt 4 og 5 ("Arealdisposisjoner" og "Ansvarsområde") for mer informasjon. Styret har disposisjonsrett over alt utearealet, ansvarsareal og fellesareal. Styret kan vedta små endringer/omdisponering, også av ansvarsareal, for eksempel til parkering. Større inngrep krever 2/3-flertall fra generalforsamlingen.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger ifølge Kommunedelplan Rjukan (PlanID 0201) i et område avsatt til boliger med tilhørende anlegg. Eiendommen omfattes for øvrig av reguleringsplan "Torget - Sportsplassen" (PlanID 2041). Nevnte planer kan fås ved henvendelse til Tinn kommune eller til megler.
 • Andelsnr. 44 Orgnr. 947429477 i Tinn kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 4.900,-, markedsføringspakke kr. 9.900,-, visningshonorar kr. 1.750,- og oppgjørshonorar kr. 3.000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Stian Tveiti
Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev