aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sam Eydes gate 2A!
Velkommen til Sam Eydes gate 2A!

RJUKAN Sam Eydes gate 2A

Romslig og oppgradert leilighet med nærhet til sentrum og alle byens fasiliteter - balkong

 • kr 700 000
 • BRA 107 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 700 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 873 300
 • EierformAndel
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 85 m²
 • Andel fellesgjeldkr 163 468
 • Felleskostnaderkr 4 288
 • Tomt2 510 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 700 000 (Prisantydning) 163 468 (Andel av fellesgjeld)   863 468 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   873 300 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Sam Eydes gate 2A - 2D - Sam Eydesgt. 2A (2. etasje) - Letterhead
Fin og romslig leilighet beliggende i 2.etasje i Vestre hagen borettslag. Leiligheten er oppgradert i 2021 med bad, overflater på et soverom og enkelte gulv og innvendige overflater. Leiligheten er på hele 85 kvm har gode og store rom. Det er også verdt og merke seg en koselig balkong med adkomst fra soverommet. Her kan man sitte å nyte ettermiddagssolen på sommertid. Fra leiligheten er det kort avstand til Krossobanen med fine tur attraksjoner som Gvepsborg og utallige turmuligheter på Hardangervidda. Historiske Vemork ligger også like i nærheten. Fra eiendommen er det gangavstand til det meste av byens fasiliteter. Det er kort vei til bussholdeplass hvor det er daglige avganger til bl.a. Miland, Tinn Austbygd og Notodden.

Sam Eydes gate 2A, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  2.etasje
  Bruksareal
  -1. underetasje: 19 kvm
  2. etasje: 85 kvm
  3. etasje: 3 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 85 kvm Gang, kjøkken, toalettrom, 2 soverom, bad og stue
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 19 kvm 3 stk boder
  3. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  2510m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt. Terrenget er arrondert med asfalt og noe gressplen.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i 2.etasje i Vestre hagen borettslag. Herfra er det kort avstand til Krossobanen med fine tur attraksjoner som Gvepsborg og utallige turmuligheter på Hardangervidda. Historiske Vemork ligger også like i nærheten. Fra eiendommen er det gangavstand til det meste av byens fasiliteter. Det er kort vei til bussholdeplass hvor det er daglige avganger til bl.a. Miland, Tinn Austbygd og Notodden. Fra eiendommen er det kort vei til friluftsområder med gode aktivitetsmuligheter hele året. Det er gangavstand til Krossobanen som bringer deg opp til Gvepseborg og inngangen på Hardangervidda nasjonalpark, hvor du finner flott turterreng både sommer som vinter, med blant annet fiskevann, turstier og oppkjørte skiløyper på vinterstid. Gaustaområdet er kun en 25 min kjøretur unna eiendommen. I store deler av vintersesongen går det gratis skibuss til Gaustaområdet/Gaustablikk som passerer i nærheten av eiendommen.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger og leiligheter.

  Byggemåte
  Bygningen har malt trevinduer med 2-algs glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Det er balkong med adkomst fra soverom. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Balkonger, terrasser - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Overflater - Det er påvist skader på overflater Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Rom under terreng - Kjeller har begrenset ventilering/luftgjennomstrømning. Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Avtrekk - Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. TG3 (avvik som krever tiltak): Toalettrom/vaskerom - Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. - Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

  Innhold
  Leiligheten inneholder gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad og toalettrom.

  Standard
  Leiligheten ligger i 2.etasje og er nylig oppgradert med blant annet bad, ett soverom og enkelte innvendige overflater. Innvendige overflater består av parkett og laminat på gulv. Veggene er med trepanel og malte plater og himling er med malte plater. Romslig kjøkken med innredning med slette fronter og benkeplate i laminat. Det er frittstående hvitevarer som kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og komfyr. Hvitevarer følger salget. Badet ble oppgradert i 2021 med belegg på gulv med varmekabler, vegger er med malt panel og baderomsplater. Badet er innredet med servant med skuffer og sideskap, dusjkabinett og toalett. I tillegg er det et vaskerom/toalettrom med opplegg til vaskemaskin og gulvmontert toalett. Dette rommet har manglende ventilering, og har fått tilstandsgrad TG3. Leiligheten har to soverom, det ene har adkomst fra kjøkken og det andre med adkomst fra gang. Soverom med adkomst fra gang er nylig oppgradert med nytt gulv og malte overflater. Her er det også verdt og merke seg utgang til en koselig balkong. På sommerstid er det sol på balkongen fra ca kl 12:00-23:00.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Baderom, innvendige overfalter.

  TV/Internett/bredbånd
  KabelTV og internett via borettslaget/felleskostnader.

  Parkering
  Med leiligheten følger en parkeringsplass på utsiden av bygget.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Eiendommen ligger i et fareområde for skred og i nærheten av fareområde for flom. Se vedlagt farekart i salgsoppgaven.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  700 000 (Prisantydning) 163 468 (Andel av fellesgjeld)   863 468 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   873 300 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn i stua.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  471533

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1697520

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  2

  Part.obl.nr.
  947429388

  Felleskostnader pr. mnd.
  4288

  Andel fellesgjeld
  163468

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-09-18T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  619

  Rentekostnad fellesgjeld
  535

  Andel fellesformue
  84294

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnader

  Borettslaget
  Vestre Hagen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  947429388

  Om borettslaget
  Vestre Hagen Borettslag org. nr. 947 429 388 består av Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være vedlagt prospekt/salgsoppgave eller tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget og boligbyggelaget har forkjøpsrett, og forkjøpsretten utlyses etter at leiligheten er solgt. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Se forøvrig også vedtekter vedlagt prospekt for mere informasjon om forkjøpsretten. Forkjøpsrett må være avklart før overtagelse.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men eiendommen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. For det tilfelle det er endelig avklart at erververen ikke godkjennes, kan borettslaget kreve andelen tvangssolgt, jf. lov om Burettslag § 4-8.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 26204487889, Tinn Sparebank Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.09.2023: 4.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 88 Saldo per 18.09.2023: 2 673 440 Andel av saldo: 163 468 Første termin/første avdrag: 30.09.2020 ( siste termin 30.06.2045 ) Serielån med flytende rente, 25 år Bankbytte og rehabiloitering av fasader

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ifølge forretningsfører tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  I henhold til forretningsfører, er dyrehold tillat ved søknad til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Eiendommen er overbeheftet. Overtagelse av heftelsesfri eiendom forutsetter pantefrafall fra eventuelt nye krav.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, avløp og vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Ifølge PlanID 0201 Plannavn Rjukan, er området satt av til bolig med tilhørende anlegg. Eiendommen ligger i et uregulert område.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  700 000 (Prisantydning) 163 468 (Andel av fellesgjeld)   863 468 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   873 300 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 3 000,- og visninger kr 1 750,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 4 787,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, fotograf og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1 750,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 10 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev