aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Marie Langseth har gleden av å presentere leilighet 303 i Toreskyrkjavegen 215!
Aktiv v/Marie Langseth har gleden av å presentere leilighet 303 i Toreskyrkjavegen 215!

RJUKAN Toreskyrkjavegen 215 303

Nyoppført 4-roms leilighet beliggende i 3.etasje med utrolig utsikt til Gaustatoppen, Gausta-området og fjellene rundt

 • kr 5 500 000
 • BRA 92 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 500 000
 • Omkostningerkr 162 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 662 392
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 90 m²
 • Felleskostnaderkr 3 142
 • Tomt4 771 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-)) 162 392,- (Omkostninger totalt) 6 012 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Toreskyrkjavegen 215 - 2D - Toreskyrkjavegen 215
Velkommen til en flott og ny leilighet i Gausta Residence! Med fantastisk utsikt over Gausta og fjellområdet rundt og fin beliggenhet i hjertet av Telemark. Leiligheten har fin beliggenhet i 3.etasje og inneholder tre soverom, to bad, kjøkken/stue, bod og balkong med fantastisk utsikt. I tillegg er det en bod i kjelleren og en smørebod med skiskap med plass til skiutstyr. Gausta er et av nordens mest atteraktive vinterdestinasjoner og omtales som "Nordens Alpinlandskap". Gausta kan tilby fasiliteter og aktiviteter året rundt som, langrenn, alpint, sykling, opplevelsesturer med guide, discogolf og ellers mange flotte turer i fjellheimen. Velkommen til Toreskyrkjavegen 215!
Leiligheten har en fantastisk utsikt over Gausta, Løkjestaulkilen og fjellene rundt

Toreskyrkjavegen 215 303, Vestfold og telemark

 • Tomt
  4771m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet, skrånet tomt. Tomten er sterkt hellende foran og bak bygningen, terreng/veianlegg i bakkant av bygningen ligger noe høyere enn inngangsparti. Det er opparbeidet parkeringsplasser på siden av bygningen.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en flott beliggenhet på toppen av Toreskyrkjavegen. Fra balkongen er det en fantastisk utsikt over Gaustablikk, Løkjestaulkilen, Gaustatoppen og fjellene rundt Rjukan og inngangsporten til Hardangervidda. Gausta er et meget attraktivt vinterdestinasjon og omtales som "Nordens Alpinlandskap". Det ligger 945 moh og kan by på fasiliteter som alpint, langrenn, skiskole, bassengområde på Gaustablikk Fjellresort, massasje og ansiktsbehandling, shuffleboard og bordtennis. På sommeren kan Gausta tilby aktiviteter som padel, SUP, opplevelsesturer med guide, flytende badstue, roturer på Kvitåvatn, discogolf, utleie av el-sykler og ellers mange flotte turer i fjellheimen og til Gaustatoppen.

  Adkomst
  Fra Rjukan sentrum kjører man østover i ca. 5 km. Ta av til høyre inn på Øyan, etter 154 m ta til høyre igjen inn på Svineroivegen. Følg Svineroivegen ca. 7 km før du tar av til venstre inn Kvitåvatnvegen. Følg veien ca 1,4 km. Ta så av til høyre inn Toreskyrkjavegen, ta deretter første til venstre. Følg veien ca. 1,2 km. Eiendommen ligger da på venstre side. Leiligheten til vi merket med Aktiv Til Salgs plakat.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen har betonggrunnmur med betongstøpt plate til terreng. Det er bygget parkeringsanlegg i kjelleretasjen. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Yttervegger er i hovedsak som isolerte bindingsverksvegger. Utvendig kledning som liggende Royalimpregnert trepanel. Taket er beplantet med sedum. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2: Tiltak som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom - Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Dette gjelder begge bad. Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Innhold
  Gang, stue/kjøkken, tre soverom, to bad, bod og balkong. Det i tillegg en bod med adkomst fra parkeringskjeller. Det er et felles skirom/smørerom hvor man har et låsbart skap med plass til skiutstyr.

  Standard
  Flott og nyoppført leilighet i Gausta Residence med fantastisk utsikt over Gaustablikk. Leiligheten ligger i tredje etasje og inneholder blant annet tre soverom, to bad, åpen kjøkken/stue med utgang til balkong med en utrolig utsikt over Gausta og fjellheimen rundt Hardangervidda og Rjukan. Innvendige overflater består av parkett og fliser på gulv, veggene er med behandlet trepanel og himling med malt betong. Det går heis opp til 3.etasje. Gausta Residence er nyoppført i 2022 og består av to bygninger med til sammen 25 enheter. Leiligheten ble tatt over av selger i oktober og er ubrukt. Kjøkkenet er med stilren innredning fra Sigdal med grå, profilerte fronter og dørhåndtak i børstet krom. Benkeplate er laminat i fargen grå stein. Det er med integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Kjøkkenet har en åpen løsning til stua, hvor det er godt plass til en spisegruppe. Fra stua er det utgang til en koselig balkong med en utrolig utsikt. Herfra kan du se over Gausta området, Løkjestaulkilen, Gaustatoppen og fjellene rundt Rjukan med inngangsporten til Hardangervidda. Stua er utstyrt med peisovn for å få den fine, lune hyttefølelsen. Soverommene har et lyst og lunt preg med store vindusflater som bringer naturen inn. Et av soverommene er med adkomst fra stua og videre forbindelse til et av badene. De to andre soverommene er med adkomst fra gangen. Det er utgang til svalgang på baksiden av bygget fra det ene soverommet. Her ser man rett opp til det majestetiske Gaustatoppen. Fra leiligheten er det ski in - ski out til langrennsløypene og alpinbakkene rett utenfor døren. Leiligheten har en felles skibod/smørebod med eget skap med plass til skiutstyr.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Det følger en parkeringsplass i parkeringskjeller. I tillegg er det mulighet til parkering på parkeringsplass ved siden av bygget.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Ifølge faresonekartet ligger eiendommen i et område som er utsatt for skredfare. Se faresonekart vedlagt prospekt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-)) 162 392,- (Omkostninger totalt) 6 012 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Det er vannbåren varme i gang, stue og kjøkken. Varmekabler på bad. Vedovn i stua.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  10619

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Faktura tilsendes 4 ganger pr år. Hytterenovasjon og feieavgift blir fakturert 1 gang i året på 2. termin. Inkluderer vann- og kloakkavgift, renovasjon og feieavgift.

  Info formuesverdi
  Foreligger ikke, men vil tilkomme.

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: Kommunale avgifter, strøm, forsikring og felleskostnader. Det er pliktig medlemskap i Gaustatoppen Naturpark Velforening. Det betales et beløp på kr 3130,44,- i året fordelt på to innbetalinger. Det er tinglyst et pant som en sikkerhet for at den enkelte seksjonseier betaler sin andel av kontingent til velforeningen. Det tilkommer også et beløp for løypenett på kr 262,- i året.

  Årlig velavgift
  3130

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Gaustatoppen Naturpark Velforening.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Felleskostnader pr. mnd
  3142

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader fordeles: Felleskostnader: 2 393,- Tv/Bredbånd: 499,- Garasje: 250,- Kommunale avgifter vann/kloakk belastes den enkelte eier og er ikke inkludert i felleskostnadene.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet består av to bygninger med til sammen 25 enheter. Hver seksjon vil utgjøre en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesareal. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Lov om eierseksjoner § 22.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse. Men styret skal informeres skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Ved eierskifte betales det eierskiftegebyr til forretningsfører for sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3818/120/185/14: 19.07.2011 - Dokumentnr: 570814 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3818 Gnr:120 Bnr:134
  Overført fra: Knr:3818 Gnr:120 Bnr:185
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.08.2022 - Dokumentnr: 937824 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 14
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 109/3363


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 15.09.2022. Det er i følge utbygger noe arbeid som gjenstår på boder nede samt å legge ferdig epoxy på gulv i parkeringskjeller. Etter informasjon fra utbygger Consto AS vil ferdigattest bli søkt om i begynnelsen av 2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for fritidsbebyggelse. Se Reguleringsplan med ID 3032 Navn: Gaustatoppen hyttegrend H28. Se også Kommunedelplan: ID: 3333 Navn: Gausta - Rjukan. Planen er tilgjengelig hos Tinn kommune og megler. Følg link i PDF fra kommunen med info om reguleringsforhold for å laste de ned.

  Adgang til utleie
  I henhold til vedtekter kan man fritt leie ut sin egen seksjon.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Fremgangsmåte ved budgivning: Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan. Bekreft at innholdet i bud er korrekt ved å signere elektronisk. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert. Budforhøyelser kan gjøres enten ved å logge inn på nytt med BankID eller du kan sende svar til SMS-kvitteringen. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS. For bud som inngis skriftlig ved hjelp av budskjema, må budgiver ha legitimert seg overfor megler. Legitimeringen bør ikke skje ved oversendelse av kopi av bankkort. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Alle bud bør derfor ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-)) 162 392,- (Omkostninger totalt) 6 012 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  162392

  Betalingsbetingelser
  Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har bebodd leiligheten. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Kjøper (dersom kjøper er forbruker) har rett til å stille krav under garantien etter bustadoppføringslova § 12 som er stilt av utbygger og gjelder i 5 år etter selgers overtagelse. Selger overtok leiligheten 18.10.2022. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 3 000,- og visninger kr 3 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9 628,-. Utleggene omfatter kommunale avgifter, fotograf og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag på utført arbeid oppad kr 10 000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev