aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Tveito alle 15 B

Rjukan - Trivelig og praktisk leilighet ved Tveitoparken - Ingen boplikt!

 • 460 000
 • BRA 48 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING460 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER603 365
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 920
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 47 m²
 • ANDEL FELLESGJELD134 433
 • FELLESKOST./MND3 750
 • TOMT1 230 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 460 000,- (Prisantydning)
  134 433,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  594 433,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  603 365,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Lys og trivelig leilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten har en god arealutnyttelse og inneholder gang m/kott, bad, kjøkken, stue og soverom.

Til leiligheten tilhører det for øvrig to kjellerboder og en loftsbod, samt tilgang til felles vaskerom i kjelleretasjen.
Velkommen inn!

Tveito alle 15 B, Vestfold og telemark

 • Praktisk leilighet med god planløsning. Det er opplyst at tidligere eier gjorde en del innvendig modernisering av leiligheten rundt år 2011, samt at vinduene er skiftet i regi av borettslaget i 2019.

  Leiligheten har en lys og relativt romslig stue som er utstyrt med en trivelig vedovn. Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og har en hvit innredning med godt med skap- og benkeplass. Det er også plass til et lite kjøkkenbord.

  Badet er utstyrt med dusjnisje, WC og veggmontert innredning med nedsenket vask. Det er flislagt gulv med varmekabel.

  Soverommet er romslig og er utstyrt med en praktisk, innebygd skapløsning.

  På generelt grunnlag må det påregnes noe oppgradering av leiligheten, se punktet "Byggemåte" for mer detaljer.
 • Eiendommen har en flott beliggenhet i et veletablert og attraktivt boligområde på Tveito, ca. 2 km øst for Rjukan sentrum. Til tross for sentral beliggenhet oppleves området som rolig og barnevennlig. Fra boligen har man nærhet til barnehager, skoler og dagligvarebutikk, samt gangavstand til sentrums fasiliteter. Den populære Tveitoparken ligger et steinkast fra eiendommen og like i nærheten er det bussholdeplass med daglige avganger til bl.a. Rjukan, Tinn Austbygd og Notodden. Beliggenheten gjør også at Gausta med alle sine fasiliteter kun er en liten kjøretur unna (ca. 20 min). Gaustaområdet er en av landets mest populære vinterdestinasjoner. I store deler av vintersesongen går det fjellbuss fra Rjukan til Gausta som passerer like i nærheten av leiligheten.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter i borettslag (lavblokker) og frittstående eneboliger. Bebyggelsen er konsentrert.
 • Se kart i nettannonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygningen er ifølge tilstandsrapport oppført i år 1920 med utvendige fasader av mur med pusset malte fasader. Tak tekket med skifersteintak. Tak må påregnes oppgradert da det er anslått fra byggeår. Innvendige overflater med bl.a. laminat og panel, hvor det er registrert noe vedlikeholdsbehov.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Ingen bygningsdeler har fått TG3 (Store eller alvorlige avvik), men en del har fått TG2, så noe oppgradering og vedlikehold må følgelig påregnes. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 (hentet fra tilstandsrapport):

  TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

  Taktekking
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen og undertak.

  Nedløp og beslag
  - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.

  Utvendig veggkonstruksjon
  - Det er påvist sprekker i murte/pussede fasader. Utvendige fasader av eldre årgang, det er registrert noen skader med sprekker som er konkludert normalt.

  Takkonstruksjon/loft
  - Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er registrert fuktskjold på undertaket variert
  innvendig på loft.

  Dører (utvendig)
  - Det er registrert avskallinger, skader i malte overflater til dørkarm og malt dørflate. Hoveddør til felles inngang profiler med glass.

  Utvendige trapper
  - Det er utvendig felles tretrapp med repos med takoverbygg. Det er registrert slitt takrenne og manglende veggbeslag til takoverbygget. Dette er borettslagets ansvar.

  Innvendige overflater
  - Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er registrert hevelser og noen skjevheter i laminatgulv, vegger med noen skjevheter i lister,
  panelte himlinger tildekket med malte flater med registrert slitte malte overflater og kvist gjennomslag.

  Etasjeskille/gulv mot grunn
  - Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 m. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Det er registrert punkter med skjevheter i gulv overflater. Det er ukjent om det er isolerte gulv mellom etasjene, det antas at det ikke er isolert.

  Pipe og ildsted
  - Det er registrert tilordnet garderobeskap foran pipevange på soverommet. Det er felles pipe med tilordnet feieluke på loft. Det er registrert lekkasje punkter med utslag på pipen inne på loft.

  Rom Under Terreng
  - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det må forventes noen fuktgjennomslag i grunnmurer som ikke er drenert på yttersiden. Det er registrert malte yttervegger til grunnmur. Det er konkludert med tilfredsstillende felles arealer i kjeller. Det er kun felles areal som er sjekket ved befaring pga låste boder.

  Innvendige trapper
  - Det er registrert slitte malte overflater i trapp til kjeller. Noe slitte malte rekkverk til felles trappegang.

  Andre innvendige forhold
  - Det er registrert slitte malte flater i felles trappegang.

  Overflater vegger og himling (bad)
  - Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er registrert tilgriset fuger mellom fliser, andre overflater registrert med antydninger til slitte malte overflater, himling med kvistgjennomslag i malt panel, tilordnet hjørnekasse avsluttet ved gulvflis, ukjent tetning rundt hjørnekasse.

  Overflater gulv (bad)
  - Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Vannsøl utenfor skinne til dusjdører på gulv vil ikke renne til sluk. Det er ved fuktmålinger konkludert med normale verdier etter bruk av dusj med fukt oppsamlinger i fuger rundt dusjsonen.

  Sluk, membran og tettesjikt (bad)
  - Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".
  Annen oppbyggelse av baderommet er ukjent, ingen dokumentasjon fremvist eller opplyst.

  Sanitærutstyr og innredning (bad)
  - Veggmontert innredning med registrert noen slitte malte overflater.

  Ventilasjon (bad)
  - Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering. Det er ingen tilordnet til-luft til baderommet, kun elektrisk avtrekksvifte og og gjennom vindu.

  Overflater og innredning (kjøkken)
  - Det er påvist at overflater har noe skader. Det er registrert eldre vannrør tilkoblet nyere vannrør inne i kjøkkenbenk, antydninger til slitte overflate behandlinger kjøkken skaper.

  Avtrekk (kjøkken)
  - Det er registrert løs tilkobling avtrekk tilkobling på ventilator toppen.

  Tekniske installasjoner - Vannledninger
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det må forventes att deler av vannrør fra kjeller og inn til leiligheten i andre etasjen er av eldre årgang, noen deler av eldre rør synlige inne i kjøkkenbenken.

  Tekniske installasjoner - Avløpsrør
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Ikke utskiftet avløpsrør i kjeller er mer enn halvparten av forventet levetid på avløpsrør overskredet. Dette er borettslagets ansvar.

  Byggegrunn
  - Det er selvdrenerende grunnforhold, ingen tilordnet nyere drenering. Dette er borettslagets ansvar.

  Drenering
  - Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det anbefales tiltak på dreneringer rundt grunnmur. Dette ansees som borettslagets ansvar.

  Grunnmur og fundamenter
  - Grunnmur fra år 1920 danner sannsynlig fundamentering selv til fast grunn. Grunnmur registrert nyer pusset utvendig. Grunnmur er borettslagets ansvar.

  Terrengforhold
  - Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan. Eiendommen ligger et rasfarlig /skredutsatt område i henhold til kommunedelsplan.

  Utvendige vann- og avløpsledninger
  - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Det må forventes utskiftninger av avløps rør fra boenhetene.

  Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon og detaljer.
 • Bra/P-rom: 48 m2 / 47 m2

  Følgende rom inngår i primærareal: gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

  Oppgitte areal og romangivelser er hentet fra tilstandsrapport av Annfinn Helleberg (vedlagt prospekt).
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Peisovn i stue. Utover det er oppvarming basert på elektrisitet.
 • Felleseiet tomt. Tomtens grunnareal: 1230 kvm.
 • Oppstillingsplass (umerket) på borettslagets felles parkeringsareal.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

  Tinn kommune skal renovere/bytte deler av vann- og avløpsanlegget på Tveito. Dette kan medføre noe anleggsvirksomhet m.v. i området.
 • Forretningsfører: RJUKAN OG TINN BOLIGBYGGELAG
 • Tveito Alle 15 Borettslag, org.nr. 947 728 040. Borettslaget består av 8 enheter fordelt på 1 lavblokk. Styreleder i borettslaget er Marit Haug. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket eller vedlagt prospekt.
 • Medlemmer av borettslaget og boligbyggelaget har forkjøpsrett, og forkjøpsretten utlyses etter at leiligheten er solgt. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Se forøvrig også vedtekter vedlagt prospekt for mere informasjon om forkjøpsretten. Forkjøpsrett må være avklart før overtagelse.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men eiendommen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. For det tilfelle det er endelig avklart at erververen ikke godkjennes, kan borettslaget kreve andelen tvangssolgt, jf. lov om Burettslag § 4-8
 • Dyrehold krever styregodkjenning.
 • IF Skadeforsikring NUF
  Polisenummer: SP0000587865
 • Formuesverdi som primærbolig kr 77 121 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 257 071 per 31.12.20
 • 3 750 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: byggforsikring, kommunale avgifter, kabel Tv, fellesrengjøring, bredbånd.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.


  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av borettslagets styre og/eller generalforsamling. Rehabilitering, vedlikehold mv., samt generell prisøkning, kan medføre økning i felleskostnader.
 • Andel fellesgjeld kr 134 433,- pr. 28.04.22.
  Andel fellesformue kr 70 929,- pr. 31.12.21.
 • Lånenummer: 26204439078, Tinn Sparebank
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 28.04.22: 2.8% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 256
  Saldo per 28.04.22: 1 082 639
  Andel av saldo: 134 434
  Første termin/avdrag: 31.08.18
  Siste termin/avdrag 31.07.43
  Flytende rente
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Felleskostnader, strøm og innboforsikring.
 • Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
 • Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Vilkårene for bruksoverlating er nærmere regulert i borettslagets vedtekter (vedlagt prospekt).

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling, men har opplyst at det ble gjort av borettslaget i 2019. Ifølge styreleder ble det som resultat av dette gjort tiltak, og nivået var høyest i oppgang A. Det ble gjort tiltak i form av vifter i kjeller. Ifølge styreleder skal ikke radonnivået være så høyt nå, men vet ikke hva det ligger på.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Eiendommen ligger innenfor et verdensarvområde og det kan derfor være spesielle bestemmelser med tanke på endring av bebyggelsen m.v. Kontakt Tinn Kommune for nærmere informasjon.

  Ifølge vedtektene kan man ikke benytte boligen til annet enn boligformål uten styrets samtykke, men styreleder har bekreftet at det p.t. ikke er noen boplikt i borettslaget.

  Siden bebyggelsen er av eldre dato må det tas høyde for at det kan være lytt mellom leilighetene.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Borettslaget ligger ifølge Kommunedelplan Rjukan (PlanID 0002) i et område regulert til boligformål (boliger med tilhørende anlegg). Kart og bestemmelser kan fås ved henvendelse til Tinn kommune eller megler.
 • Andelsnr. 6 Orgnr. 947728040 i Tinn kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 4.900,-, markedsføringspakke kr. 6.900,-, visningshonorar kr. 1.750,- og oppgjørshonorar kr. 1.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Svein Mellingsæter Bye
Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev