aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Krøsshaugen 5 i Rogne!
Velkommen til Krøsshaugen 5 i Rogne!

ROGNE Krøsshaugen 5

Innbydende arkitekttegnet enebolig på solrik utsiktstomt innerst i blindvei. Nytt bad og kjøkken|Stor hage|Barnevennlig

 • kr 4 200 000
 • BRA-i 226 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 124 140
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 324 140
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1984
 • Soverom5
 • Tomt1 103.3 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   124 140,- (Omkostninger totalt)   4 324 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger 1 etg.
Velkommen til Krøsshaugen 5 - en flott villaeiendom beliggende i boligfeltet Krøsshaugen i Rogne. Her kan vi by på gode solforhold og flott utsikt. Eiendommen ligger på en pent opparbeidet tomt, med beplantning, blomsterbed og plenarealer, bundet sammen av steinbelagte trapper og gangveier. Forøvrig kan vi også trekke frem følgende fasiliteter: - Arkitekttegnet enebolig med solide materialvalg. - Velholdt og jevnlig påkostet siden byggeår. - Nytt bad og kjøkken i 2021/22. - Innholdsrik bolig med bla. 4 (5) soverom, fire stuer, to bad etc. - Lunt beliggende - høyt og fritt med gode utsiktsforhold. - Rolig og barnevennlig i enden av blindvei, i utkanten av boligfeltet. - Kort vei til skole og barnehage. Kun 10 min kjøring til Fagernes og Tingvang/Heggenes. Velkommen på visning!
Store vindusflater er gjennomgående i hele huset, og sørger for lysinnslipp og vakre "naturbilder" gjennom hele dagen!

Krøsshaugen 5, Innlandet

 • Tomt
  1103.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt med noe gressplen og asfaltert innkjørsel/parkering. Belegningsstein i carport. Tomta ligger i skrående terreng med gjerde, noe terrengmurer i tørrstablet naturstein og spredt beplantning. Arealet er hentet fra kommunens matrikkelkart. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For denne eiendommen er alle grensene er grønne.

  Beliggenhet
  Krøsshaugen 5 ligger åpent og solrikt til i et veletablert boligfelt i Rogne. Her er det landelig med spredt bolig- og gårdsbebyggelse, og med gode muligheter for fritidsaktiviteter. Villaeiendommen som ligger innerst i blindvei, har gode solforhold og flott utsikt utover blant annet Høvsfjorden, Magistadåsen og dalen for øvrig. Fra eiendommen er det kort avstand til barnehage, barneskole, kunstgressbane og bussforbindelse. Kommunesenteret i Øystre Slidre, Tingvang (Heggenes) ligger kun 10 minutters kjøring unna. Her finner du kommuneadministrasjon, bank, legekontor, helsestasjon, tannlege, ungdomsskole, post og butikker. Rogne er kjent som ei aktiv og levende bygd med flere aktivitetstilbud som fotball, håndball, friidrett og ski. Fra eiendommen finnes et nettverk av stier, grusveier og fine turmuligheter. På varme sommerdager er det heller ikke langt til nærmeste badevann. Både Volbufjorden, Heggefjorden og Mellsenn har fine badeplasser. Furustrand Friluftsområde ved Heggefjorden har badestrand og stupetårn, mens Sandtangen i Volbu ligger idyllisk til ved vannet og innbyr til bading og grilling. På vinteren er det lysløype tilknyttet Storefoss stadion. Fra Krøsshaugen er det kun 15-20 min. kjøring til flotte fjell- og friluftsområder med merkede turstier og stølsveier. I samme området finnes blant annet de populære fjelltoppene Rundemellen (1345 moh) og Skarvemellen (1267 moh). Området kan by på levende stølsliv, friske fjellvann, gode fiskemuligheter, samt et variert turterreng i storslått natur. Skiløypene er tilknyttet Leirin - Melladn løypelag. Herfra er det milevis av preparerte skiløyper av høy kvalitet, tilknyttet et bredt løypenett. Her er det muligheter for å fortsette skituren videre mot Beitostølen og Jotunheimen, eller følge løypenettet til øvrige fjellområder i Valdres. Langrennsløypene er varierte og tilpasset alle nivåer, enten en ønsker lett skogsterreng eller fjellterreng med storslagen panoramautsikt. Fra Rogne tar det ca. 20 minutter å kjøre til Beitostølen, som ligger ved foten av Jotunheimen, ca. 900 moh. Den flotte og varierte naturen gjør Beitostølen og området rundt til en fantastisk helårsdestinasjon med aktiviteter for hele familien. Beitostølens særpreg er det høye aktivitetsnivået hele året, og at alle fasiliteter er samlet i ett sentrum. Her er "alt" tilgjengelig, herunder alpinanlegg, ski- og turløyper i vakkert turterreng, spa, butikker, serveringssteder og barer. Destinasjonen er blant de mest snøsikre, og Beitostølen har et løypenett på ca. 320 km med flotte skiløyper. Øystre Slidre Statsalmenning tilbyr stangfiske i store deler av kommunen, samt oterfiske i utvalgte tjern. For mer info, besøk https://www.oystre-slidre-fjellstyre.no. I tillegg selges det også jaktkort for småviltjakt i Statsallmenningen. Til Fagernes med et bredere utvalg av butikker og serveringssteder er det kun 10 min kjøring.

  Adkomst
  Fra Fagernes kjører du mot Beitostølen på riksvei 51 i ca. 10 km. Sving til høyre inn på Køllstadvegen, og kjør 326 m. Kjør rett frem inn på Gamlvegen. Etter 580 m. sving til høyre inn på Krøsshaugen. Kjør 300 m., og du ser eiendommen på høyre side merket med "til salgs" skilt. Eiendommen ligger i enden av blindvei. God tur!

  Bebyggelse
  Frittliggende enebolig.

  Byggemåte
  Informasjonen under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport: Enebolig: Byggeår: 1984 Tilbygg / modernisering: 2021: Modernisering: Nytt kjøkken 2021: Modernisering: Ombygging soverom/garderobe underetasje 2021: Modernisering: Nytt baderom i underetasje. Standard : Bygningen har god standard sett i forhold til byggeåret. Vedlikehold : Bygget er vedlikeholdt, men det er bemerket avvik som er kommentert i rapporten. Eiendommen ligger på Rogne i Øystre Slidre kommune. Eiendommen har gode solforhold og fin utsikt. Eiendommens bebyggelse består av arkitekttegnet enebolig oppført med tradisjonelle overflater av trevirke. Byggeår 1984. Boligen er oppført med 1. etasje, underetasje og kjeller med utvendig inngang. Boligen har bærekonstruksjoner fra byggeår. Det er foretatt følgende påkostninger/oppgradering: Nytt kjøkken og nytt baderom i underetasje. UTVENDIG: Saltak med W-takstoler i tre og luftet kaldtloft, valmet sperretak i trekonstruksjon mot sør og overbygget takkonstruksjon over carport. Taktekkingen er av trebord og med takrenner/nedløp av plastbelagt stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasader har liggende behandlet bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags isolerglass, malt hovedytterdør i tre og terrassedør i tre i underetasje. Veranda og terrasse oppført med trebjelkelag og belagt med terrassebord. Det er montert rekkverk i trekonstruksjon på veranda. Trapp med rekkverk i trekonstruksjon tilknyttet veranda. INNVENDIG: Innvendig er det gulv av furu, klikkvinyl, laminat og fliser i entré. Veggene har trepanel og malte plater. Innvendige himlinger er kledd med trepanel. Etasjeskillere er av trebjelkelag. Boligen har elementpipe av lettklinkerblokker og det er tilkoblet vedovn i begge etasjer, samt sotluke i underetasjen. Boligen har malt tretrapp og rekkverk i trekonstruksjon med liggende trebord. Innvendig har boligen malte furu fyllingsdører. TOMTEFORHOLD: Byggegrunn er ukjent og ikke kontrollert. Bygget har grunnmur av betong med tilbakefylt masser. Overvann fra tak ledes i rør ned i rør og ut på/til terreng. Det er registrert tettesjikt/fuktsikring utvendig på grunnmur i form av knotteplast. Eiendommen er planert rundt bygning med grus, terrasser og noe belegningsstein. Eiendommen ligger i skrånende terreng med noe plen og naturtomt. Utvendige vann og avløpsrør er av plast. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 2: Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Nytt bad i underetasje. Arbeid utført av Beito Bygg AS og Bademiljø Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS. Pkt. 2.1: Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Bad i underetasje ifm nytt bad. Pkt. 2.2: Er arbeidet byggemeldt? Nei Pkt. 4: Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Montert tilbakeslagsventil 2024. Arbeid utført av Bademiljø Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS. Pkt.11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Elektrisk arbeid ifm nytt kjøkken og bad. Også byttet ut begge sikringsskap. Arbeid utført av Fjell Elektrikeren Valdres AS. Pkt. 11.1: Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja Pkt. 13: Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Installert for forrige eier. Utført av EL-FAG AS. Se også vedlagte egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Innhold
  1.etasje: Entré, stue, Tv-stue, kjøkken, spisestue, vaskerom, kjølerom, bad og to soverom. Overbygd inngangsparti. Veranda. Carport. Underetasje: Gang m/trapp, kjellerstue, bad, vaskerom, bod, garderobe og tre soverom. Utvendig bod. Terrasse. Krypkjeller: Bod/kjellerrom.

  Standard
  Dette er en flott villaeiendom beliggende i Krøsshaugen i Rogne med gode solforhold og flott utsikt. Den ligger på en pent opparbeidet tomt og har hage med beplantning, blomsterbed og plenarealer, bundet sammen av steinbelagte trapper og gangveier. Eiendommen er delvis inngjerdet, og har flere "avdelinger" og nivåforskjeller. Hagen har både tre- og steinbelagte terrasser, noe som gjør det mulig å nyte solrike sommerdager fra morgen til kveld. Første etasje har utgang til hage både fra vaskerom og spisestue, mens det fra stue i underetasjen er dør til solfylt og lun terrasse på nedsiden av huset. I tillegg har boligen overbygd inngangsparti tilknyttet praktisk carport. Det er montert elbil-lader på yttervegg. Boligen er arkitekttegnet av Rune Urne og har solide materialvalg, særegne planløsninger og fasademessige detaljer. De store vindusflatene gir god utsikt samtidig som en får god tilgang på mye dagslys. Boligen fremstår som velholdt og jevnlig påkostet siden byggeår. Av oppgraderinger de senere år kan nevnes nytt kjøkken fra Volden i Valdres i 2021/22, og totalrenovering av bad i underetasjen samme år. Boligen er innholdsrik med blant annet fem soverom (fire godkjente), fire stuer og to bad. Bruksarealet er på hele 268 kvm. Fra det overbygde inngangspartiet kommer en inn i romslig entré med garderobeskap for oppbevaring av sko og ytterklær på en praktisk måte. Her er det skifer med varmekabler på gulvet, så klær og sko tørker raskt etter en aktiv dag ute. Videre kommer en til innbydende stue med trappeadkomst til underetasjen. Stua er to-delt med Tv-stue i åpen løsning mot husets nedre plan. Både stue og Tv-stue har god plass til koselig sofakrok, mens Tv-stua i tillegg har peisovn med glassdør som gir god varme og et fint innsyn til flammene. Store vindusflater er gjennomgående i hele huset, og sørger for lysinnslipp og vakre "naturbilder" gjennom hele dagen! Mange av vinduene har utvendige persienner eller markiser for solskjerming. Kjøkkenet har delikat heltre innredning med malte heltrefronter, benkeplate av heltre og nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale. Her er det godt med skap- og benkeplass, og integrerte hvitevarer som kombi kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp med integrert ventilator med kullfilter, micro, stekeovn, vannstoppsystem og komfyrvakt. På kjøkkenet er det god plass til stort spisebord, og enkel tilgang til praktisk kjølerom med elektrisk kjøleromsaggregat . Ett nivå ned fra kjøkkenet er det lekker spisestue med panoramautsikt. Her kan familien kose seg med god mat og drikke, eller invitere gode venner til en sosial kveld. Fra spisestua er det stor skyvedør ut til koselig solfylt veranda og hage. Badet har flislagt gulv med varmekabler, mens vegger er kledd med trepanel og fliser i dusjsone. Det er innredet med nyere baderomsinnredning med heldekkende servant, vegghengt speilskap, gulvstående toalett og dusjkabinett i hjørne. To av husets fem soverom (fire godkjente) ligger i hovedetasjen. Et litt større soverom med god plass til dobbeltseng, og et litt mindre soverom. Det største soverommet har godt med skapplass. Innenfor kjøkkenet, og med direkte utgang til hagen, ligger et vaskerom/kontor med opplegg for vann og avløp. Med varmekabler i gulvet er rommet også praktisk til klestørken. Våtrommet har behov for noe oppgradering for å tåle normal bruk etter dagens krav. Husets nedre plan inneholder gang m/trapp, kjellerstue, bad, vaskerom, bod, garderobe og tre soverom. Også denne etasjen har lyse overflater og masse lysinnslipp! Stua i underetasjen er moderne og elegant innredet med mørkt gulv og lyse vegger. Her er det vedovn for ekstra varme og god plass til sittegruppe. I tillegg varmes boligen opp med luft-luft varmepumpe. Fra stua er det utgang til lun terrasse der det er mulig å nyte solrike sommerdager fra morgen til kveld! Med hele tre soverom i underetasjen er det god plass til store og små. Et av soverommene har fin størrelse og direkte adkomst til stor walk-in garderobe, noe som gjør det utmerket til et foreldresoverom/hovedsoverom. Det skal nevnes at dette soverommet tidligere var innredet til et hobbyrom, hvor tiltaket om omgjøring til soverom vurderes å være søknads pliktig. En søknad om bruksendring her blir kjøpers ansvar, kostnad ig risiko og eventuelt påse. De to andre soverommene er noe mindre og kan innredes etter eget ønske. Det nye badet i underetasjen har flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Rommet har baderomsinnredning med heldekkende servantplate med to servanter, veggmontert toalett og åpen dusjløsning i hjørne. Vaskerommet har vinylbelegg på gulvet, malte plater på vegg og opplegg for vaskemaskin. I tillegg har boligen både innvendig og utvendig bod med lagringsplass. For ekstra oppbevaring har boligen krypkjeller med kjellerrom. ----------------- Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Enebolig: Utvendig: Taktekking, TG2 Taktekkingen er av trebord og taket er besiktiget fra bakkenivå og vindu i stue. Taket er snødekt og taktekking har begrenset mulighet for besiktelse. Taktekkingen er vurdert på bakgrunn av alder/brukstid for denne typen tekking. Det bør foretas nærmere undersøkelser av taktekkingen når taket er snøfritt. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. - Det er værslitt og oppsprukket tretaktekking. Tiltak: - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Nedløp og beslag, TG2 Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Normalt monteres ikke snøfangere på tretak og forhold er ikke vurdert som et avvik av meg. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. - Det er påvist andre avvik: - Stedvis løsnet overflatebehandling og noe synlig rust på enkelte renner og beslag. Tiltak: - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Veggkonstruksjon, TG2 Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende behandlet bordkledning. Vurdering av avvik: - Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Tiltak: - Lokal utbedring/utskiftning bør utføres. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Takkonstruksjon/Loft, TG2 Saltak med W-takstoler i tre og luftet kaldtloft. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. - Det er registrert symptom på aktivitet fra skadedyr - Synlig kondens på fuktsperre i loftslukeåpning. Tiltak: - Konstruksjonene må sikres mot råte, sopp og skadedyr. - Andre tiltak: - Lokal utbedring av luke og tiltak med tetting for mus. Kostnadsestimat : Under 10 000 Vinduer, TG2 Bygningen har malte trevinduer med 3-lags isolerglass. Vurdering av avvik: - Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. - Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. - Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. - Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. - Skadet rute er registrert på hems og i følge eier er det bestilt nytt glass for utskiftning. Tiltak: - Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000 Dører, TG2 Bygningen har malt hovedytterdør og ytterdør i underetasje. Vurdering av avvik: - Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tiltak: - Det må påregnes noe vedlikehold. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Balkonger, terrasser og rom under balkonger, TG3 Veranda og terrasse oppført med trebjelkelag og belagt med terrassebord. Det er montert rekkverk i trekonstruksjon på veranda. Veranda med skråsøyler på vegg. Terrasse antatt med punktfundament av lettklinkerblokker på terreng. Deler av terrasse er snødekt og ikke besiktiget. Vurdering av avvik: - Det er ikke montert rekkverk. - Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. - Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. - Manglende rekkverk er registrert på terrasse, her med nivåforskjell over 0,5 meter. Tiltak: - Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. - Lokal utbedring/utskiftning bør utføres. - Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Kostnadsestimat : Under 10 000 Utvendige trapper, TG3 Trapp og rekkverk i trekonstruksjon tilknyttet veranda. Vurdering av avvik: - Det er ikke montert rekkverk. - Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. - Det er påvist andre avvik: - Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Tiltak: - Rekkverk må monteres for å lukke avviket. - Andre tiltak: - Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. - Lokal utbedring/vedlikehold. Kostnadsestimat : Under 10 000 Innvendig: Overflater, TG2 Innvendig er det gulv av furu, klikkvinyl, laminat og fliser i entré. Veggene har trepanel og malte plater. Innvendige himlinger er kledd med trepanel. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Stedvis hakk/sår på gulvflater av tre og stedvis noe sprekker i bordskjøter. Noe riss i flisfuger. - Andre tiltak: - Lokalt vedlikehold etter behov. Overflater fungerer med disse avvikene. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Radon, TG2 Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonforekomst i bygg er ikke kontrollert, men område er kontrollert i NGU Radon aktsomhetskart og definert med ''moderat til lave'' forekomster. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: - Det bør gjennomføres radonmålinger. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Pipe og ildsted, TG3 Boligen har elementpipe av lettklinkerblokker og det er tilkoblet vedovn i begge etasjer, samt sotluke i underetasjen.. Begge ildsteder er skiftet etter byggeår, men ikke kjent når. Vurdering av avvik: - Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. - Det er påvist sprekker i ildfast stein inne i ovnen. - Det er ikke registrert sotlukestein som kompensasjon for avstand. Tiltak: - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. - Skadet stein i ovnen må skiftes ut for å lukke avviket. Kostnadsestimat : Under 10 000 Rom Under Terreng, TG2 Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i Soverom og kontroll av synlig lekt ned mot gulv på vaskerom. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 12. Vurdering av avvik: - Overflaten har fuktskjolder - Forhold er registrert på vaskerom. Tiltak: - Det må foretaes lokal utbedring. - Se eget kontrollpunkt for rommet. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Innvendige trapper, TG2 Boligen har malt tretrapp og rekkverk i trekonstruksjon med liggende trebord. Rekkverk ved åpninger gulv/stue er vurdert sammen med kontrollpunkt for trapp. Vurdering av avvik: - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. - Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Tiltak: - Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. - Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. - Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Kostnadsestimat : Under 10 000 Innvendige dører, TG2 Innvendig har boligen malte furu fyllingsdører. Vurdering av avvik: - Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. - Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Tiltak: - Det bør foretas tiltak på enkelte dører. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad. Våtrom: Underetasje > Bad Tilliggende konstruksjoner våtrom, TG2 Hulltaking er ikke foretatt da våtrommet er nybygget i 2022, inklusive nytt tettesjikt og det er fremlagt dokumentasjon i form av beskrivelse og faktura. Vurdering av avvik: - Det er registrert symptom på fuktskader - Det er registrert avvik på vegg i vaskerom som må utbedres og ved utbedring kan området mot våtsone kontrolleres ytterligere - Andre tiltak: - Se tiltak under kontrollpunkt vaskerom. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Underetasje > Vaskerom Generell, TG3 Vaskerom er fra byggeåret og teknisk forskrift tidligere enn 1997 er lagt til grunn ved vurdering av våtrommet. På bakgrunn av levetidsbetraktninger og forskriftskrav ved byggeår er våtrommet samlet vurdert til TG 3. Kostnadsestimater er satt for full renovering av rommet inkludert nytt tettesjikt. Registrering: Gulv belagt med vinylbelegg og malte plater på vegg. Rommet har opplegg for vaskemaskin. Det er målt flatt gulv og med noe motfall mot dør. Det er ikke målt lokalt fall rundt sluk. Følgende avvik er registrert i rommet: - Det er fuktskjolder på noen veggplater. - Det er registrert avvik på vinylbelegg på gulv og gjennomføringer i gulv, samt manglende oppbrett jmf. våtsone gulv. - Det er målt litt motfall. Vurdering av avvik: - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: - Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000 Underetasje > Vaskerom Tilliggende konstruksjoner våtrom, TG2 Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Vurdering av avvik: - Det er registrert symptom på fuktskader Tiltak: - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat : Under 10 000 1.etasje > Bad Generell, TG3 Baderom er fra byggeåret og teknisk forskrift tidligere enn 1997 er lagt til grunn ved vurdering av våtrommet. På bakgrunn av levetidsbetraktninger og forskriftskrav ved byggeår er våtrommet samlet vurdert til TG 3. Kostnadsestimater er satt for full renovering av rommet inkludert nytt tettesjikt. Registrering: Gulv er belagt med fliser og med elektrisk gulvvarme. Vegger er kledd med trepanel og fliser i dusjsone. Trepanel i himling. Det er montert nyere baderomsinnredning av laminerte plater og benkeservant. Nyere gulvstående toalett, Vegghengt speilskap og dusjkabinett i hjørne. Rommet har takventil og tilluft via spalte under dørblad. Det er målt 32 mm høydeforskjell fra flis ved dørterskel til topp slukrist. Det er målt fall på gulv til sluk. Avløp dusj er koblet direkte. Følgende avvik er registrert i rommet: - Det kan ikke konstateres bruk av tettesjikt i våtsoner - Dett er registrert mindre sprekker i flisfuger. - Det er avvik på gjennomføring i gulv. - Tettesjikt er ukjent og forventet levetid på evt. tettesjikt i våtsoner er vurdert til å være oppbrukt. Vurdering av avvik: - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: - Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000 1.etasje > Vaskerom Generell, TG3 Vaskerom er fra byggeåret og teknisk forskrift tidligere enn 1997 er lagt til grunn ved vurdering av våtrommet. På bakgrunn av levetidsbetraktninger og forskriftskrav ved byggeår er våtrommet samlet vurdert til TG 3. Kostnadsestimater er satt for full renovering av rommet inkludert nytt tettesjikt. Registrering: Gulv er belagt med fliser. Vegger er kledd med malt tapet og trepanel i himling. Det er målt 23 mm høydeforskjell fra flis ved dørterskel til topp slukrist. Det er målt lokalt fall til sluk. Følgende avvik er registrert i rommet: - Det er registrert sprekker i flisfuger og sår på enkelte fliser. - Tettesjikt er ukjent og forventet levetid på evt. tettesjikt i våtsoner er vurdert til å være oppbrukt. Vurdering av avvik: - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: - Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000 1.etasje > Vaskerom Tilliggende konstruksjoner våtrom, TG2 Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Vurdering av avvik: - Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. - Andre tiltak: - Se eget tiltak. Spesialrom: 1.etasje > Kjølerom Overflater og konstruksjon, TG2 Gulv belagt med vinylbelegg. Vegger og himling er kledd med trepanel. Vurdering av avvik: - Det mangler luftespalte mot tilstøtende konstruksjoner, ikke bygd som rom i rom. - Andre tiltak: - Rommet fremstår å fungere med valgt løsning og bør holdes under oppsikt. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Tekniske installasjoner: Vannledninger - 2, TG2 Innvendige vannledninger er av kobber. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: - Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad. Avløpsrør, TG2 Det er avløpsrør av plast. Stedvis modernisert i forbindelse med oppgraderinger i bolig. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: - I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. - Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Varmesentral, TG2 Det er installert luft til luft varmepumpe. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Tiltak: - Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Tomteforhold: Drenering, TG2 Bygget har grunnmur av betong med tilbakefylt masser. Overvann fra tak ledes i rør ned i rør og ut på/til terreng. Det er registrert tettesjikt/fuktsikring utvendig på grunnmur i form av knotteplast. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad. Grunnmur og fundamenter, TG2 Bygningen har betonggrunnmur. Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Det er stedvis registrert løs puss på muroverflater. - Andre tiltak: - Lokal utbedring. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Utvendige vann- og avløpsledninger, TG2 Utvendige vann og avløpsrør er av plast. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

  Innbo og løsøre
  Boligen selges umøblert. Hvitevarer på kjøkken følger med. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven.

  Parkering
  Carport og parkering på asfaltert gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer
  87970342

  Radonmåling
  Det er moderat til lav forekomst av radon i området.

  Diverse
  Øystre Slidre kommune informerer om at det ble utført tilsyn på ildsteder 16.06.2021, samt feiing 04.0.2023. Det er ikke registrert avvik eller anmerkninger på bruksenheten. Det er noe fargeforskjell på gulv under teppe i Tv-stue og spisestue. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   124 140,- (Omkostninger totalt)   4 324 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedfyrte ildsteder. Stedvis varmekabler i gulv.

  Info strømforbruk
  El-anlegget ble kontrollert og godkjent 15.03.2004 Strøm vil variere i forhold til bruk. Forbruk i 2023: 28631 kWh

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Offentlige avgifter pr. 2024: Vann: Årlig abonnement kr. 3.320,- Forbruk pr. m3 kr. 32,- Avløp: Årlig abonnement kr. 3.028,- Forbruk pr. m3 kr. 55,- Feie- og tilsynsavgift: kr. 658,60 Renovasjon pr. år: kr. 3.853,75 Eiendomsskatt pr. år: kr. 5.594,-

  Formuesverdi primær
  713644

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2711846

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3453/48/64: 16.07.1979 - Dokumentnr: 901803 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3453 Gnr:48 Bnr:46 16.01.2004 - Dokumentnr: 225 - Målebrev 16.01.2004 - Dokumentnr: 225 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 558646 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0544 Gnr:48 Bnr:64

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. Jf. plan og bygningsloven § 21 10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1 98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Lovlighet: Enebolig: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Hobbyrom i underetasje er bygget om til soverom og garderobe. Forhold er vurdert å være søknadspliktig, men er i følge eier ikke omsøkt/godkjent. Dette blir kjøpers ansvar, kostnad og risiko å eventuelt påse. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Se egen liste. Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Ja Det er avvik på dagslysflate jmf. krav av Tek 17, på nytt soverom i underetasje.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til eiendom via kommunal helårsvei. Asfaltert innkjørsel. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Vannmåler avlest 03.01.2024 med målerstand 208 m3.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner: Id: 201410 Navn: Arealdelen til kommuneplanen Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 26.01.2017 Bestemmelser: - https://www.arealplaner.no/3453/dokumenter/158/Foresegner.pdf Delarealer: Delareal: 356 m KPHensynsonenavn:Gul KPStøy: Gul sone iht. T-1442 Delareal: 1 103 m KPHensynsonenavn: I-410-VA KPInfrastruktur: Krav vedrørende infrastruktur Delareal: 1 103 m KPHensynsonenavn:Rp KPDetaljering: Reguleringsplan skal fortsatt gjelde Kommuneplaner under arbeid: Id: 202102 Navn: Kommuneplanens arealdel 2023 - 2035 Status: Planlegging igangsatt Plantype: Kommuneplanens arealdel Kopi av arealdelen til kommuneplan kan fås ved henvendelse til megler. Reguleringsplaner: Id: R01 Navn: Krøsshaugen Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 07.06.1977 Bestemmelser: - https://www.arealplaner.no/3453/dokumenter/112/R01.pdf Se kopi av reguleringsplan som vedlegg i salgsoppgave. Kommentar fra kommunen: Gjeldende plan for Krøsshaugen er foreslått opphevet. Nye bestemmelser vil være generelle bestemmelser for nåværende boligområder i ny Arealdel. Vedtak forventes høsten 2024.

  Adgang til utleie
  Boligen har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   124 140,- (Omkostninger totalt)   4 324 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  124140

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.838,- søk eiendomsregister og elektronisk signering kr. 1.490,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 500,- markedspakke kr. 20.900,- samt provisjon 1,45 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Linn Hamre

Megler

Linn Hamre

99 73 42 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev