aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skogsvegen 12 B!
Velkommen til Skogsvegen 12 B!

ROGNE Skogsvegen 12B

Pent opparbeidet boligeiendom med hyggelig og innholdsrik enebolig fra 2011. Solrikt og sentrumsnært. 4 sov. Garasje.

  • kr 3 400 000
  • BRA-i 122 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 3 400 000
  • Omkostningerkr 86 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 486 240
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2011
  • Soverom4
  • Tomt1 091 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 400 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 85 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 86 240 Omkostninger totalt 101 340 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 104 140 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 486 240 Totalpris. inkl. omkostninger 3 501 340 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 504 140 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Med pent opparbeidet tomt, hyggelige uteplasser, gode solforhold og ikke minst en lettstelt bolig med alt på en flate, er dette et godt sted å bosette seg! Her kan en nyte vid utsikt til Volbu vestås, Kvitjøvd, Løkishøvda, Rauhorn og Heggefjorden. Området er stille og fredelig, en er omgitt av hyggelige naboer og det er gangavstand til butikker, skole m.m. Det er kort vei ned til busstopp, og fin gangvei fram til butikker og ulike aktivitetstilbud. Boligen er lys og innbydende. Den har et romslig kjøkken og hele fire soverom. Mekanisk ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger. Garasje for en bil. Til Rogne skule med 1. - 7. klasse er det ca. 5,5 km, mens det er ca. 6 km barnehage. Gangavstand til ungdomsskole. Til Heggenes sentrum ca. 3,5 km. Velkommen på visning!
Kjøkkeninnredninger er hvitmalt med pene med over- og underskap, hvor noen av overskapene har glassdører. Overskapene går helt opp til himlingen, noe som gir ekstra god utnyttelse av plassen.

Skogsvegen 12B, Innlandet

  • Tomt
    1091m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet tomt med beplantning, gressplen og hyggelig hage. Her er det er et frodig bed med vakre stauder som ønsker alle velkommen! På tomta er det også gode bærbusker, hyggelig uteplass med skiferheller, og fin plass til lek og moro. Arealet er hentet fra kommunens matrikkelkart. Matrikkelen ble etablert ved overføring av data fra tidligere registre. Det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. I enkelte tilfeller kan grensepunkt og grenselinjer mangle helt eller delvis eller være feil registrert. Fullstendighet og stedfestingsnøyaktighet er generelt bedre innenfor enn utenfor tettbygd strøk. Matrikkelkartet angir en nøyaktighet på grensepunktene som standardavvik i cm. I tilknytning til arealberegning blir det angitt dersom arealet begrenses av ulike typer hjelpelinjer. Fargene på grensene i kartet forteller hvilken nøyaktighet det er på de registrerte grensene. Grønne grenser er mest nøyaktige, og derfra blir de gradvis mer unøyaktige mot rød, som er skissenøyaktighet. For denne eiendommen er grensene nøyaktig og middels nøyaktig.

    Beliggenhet
    I Skogsvegen 12B finner du en pent opparbeidet eiendom med hyggelig enebolig fra 2011, og en praktisk garasje med bod. Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område, har gode solforhold og vid utsikt til Volbu vestås, Kvitjøvd, Løkishøvda, Rauhorn og Heggefjorden. Dette er det fint sted å bo for både store og små. Det er sentralt og enkelt med kort vei til skole, fritidsaktiviteter, helsetjenester, butikker og busstopp. En gangvei langs hovedveien tar en trygt frem til de fleste av disse tjenestene, både på Tingvang og i Heggenes. Moane er også et hyggelig turområde med mange merkede stier i nærområdet, både i skogen, langs elva Vinda og mot Løkjishøvda, Øverliberget og Ålenhovda for å nevne noen. På varme sommerdager er det heller ikke langt til nærmeste fjord, med fine badeplasser i både Volbu- og Heggefjorden. Sandtangen i Volbu ligger idyllisk til og her kan store og små enkelt kose seg med bading og grilling. Furustrand er en pent opparbeidet perle ved Heggefjorden. Her er det muligheter for bading og stuping fra stupetårn, utleie av kano eller kajakk, sandvolleyballbane, gressmatte for badminton og ballspill, samt åpen kiosk i skoleferien. Ved Storefoss er det fotballbane til stor glede for barn og unge, og om vinteren er det lysløype her. Om en ønsker å trene inne, er det treningsrom med forskjellige apparater både på Heggenes og Solhaug. Fra Skogsvegen 12B er det også kort avstand til flotte turområder som Rabalen, Øyangen, Luskeråsen og Rennsenn. Om en kjører videre innover stølsvegen, kommer en til enda flere vakre områder som Yddin, Vangsjøen og Gravfjellstølen. Her kan en også vandre i Langsua nasjonalpark, og fjellene Skaget (1686 moh.) og Nordre Langsua (1553 moh.) er markerte landemerker med storslått utsikt. Skiløypene i dette området er også helt fantastiske. De går i fint og variert terreng, og er knyttet mot det store løypenettet mot både Aurdalsåsen og Beitostølen, så her er det milevis av løyper å velge mellom. Kommuneadministrasjonen i Øystre Slidre ligger på Tingvang, sammen med bla. Øystre Slidre Ungdomsskule (ØSUS), ca. 800 m å gå fra boligen. Om en velger å kjøre er det litt over 2 km. I Heggenes sentrum, ca. 1,7 km fra Tingvang, finner Coop Prix (post i butikk), legesenter, fysioterapeut, helsetun, frisør og Krambui (blomster og gaver). Nærmeste dagligvareforretning, Joker Heggenes, ligger i fin gangavstand, ca. 700 m, fra boligen. Til Rogne skule med 1 - 7 klasse er det ca. 5,5 km, mens det er ca. 6 km til Rogne barnehage og ca. 6,5 km til Heggebø friluftsbarnehage. Fra Skogsvegen 12 B er det ca. 20 minutters kjøring til både Fagernes og til Beitostølen.

    Adkomst
    Klikke deg inn i kartet i Finn-annonsen via mobiltelefonen, og veibeskrivelse vil komme opp automatisk. Eiendommen er merket " Aktiv - Til salgs!". Velkommen!

    Bebyggelse
    Enebolig og garasje.

    Byggemåte
    Informasjonen under "Byggemåte" er hentet fra tilstandsrapport: Boligeiendommens bebyggelse består av enebolig og garasje. Boligen har normalt god boligstandard utifra alder, bemerket lav slitasjegrad og godt vedlikehold. Bolig er oppført i kjente konstruksjoner som var vanlig på oppføringstidspunktet. Boligen er bygget i 2011 og tilbygd/utvidet stuedel i 2018. Dagens krav til isolasjon og tetthet er strengere enn da boligen ble oppført. Krav til bygninger har endret seg siden denne bygningen ble bygget, bla. med hensyn til konstruksjonsoppbygging, isolasjon, inneklima etc. Symptomer på svikt er beskrevet i rapporten, for ytterliggere opplysninger se rapport Enebolig Byggeår: 2011. Igangsettelsestillatelse er gitt i 2010, ferdigattest i 2011. Tilbygg: 2018. Tilbygd/utvidet stuedel. Standard: Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold: Bygget er jevnlig vedlikeholdt. UTVENDIG Det er byggegrunn av utskiftende/drenerende sprengsteinsfylling. Bygningen har grunnmur i isolerte elementer av betong. Gulvkonstruksjon i støpt dekke av betong. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående falset bordkledning. Saltakkonstruksjon med takstoler. Taktekkingen er av pappshingel. Montert takrenner med nedløp av sortlakket stål. Montert stige trinn for tilkomst feier. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags isolerglass og avtagbare sprosser. Utvendig persienne på stuevindu. Hovedytterdør av malt tre med glassfelt, adkomst til entre. Terrassedører av malt tre med glassfelt, adkomst til stue og vaskerom. Ytterdør av tre med glassfelt, adkomst til utvendig bod. Overbygd inngangsparti på 9 kvm, oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk. Terrasse på 18 kvm. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk. INNVENDIG Gulv er belagt med laminatgulv, gulvbelegg i entre. Vegger er kledd med mdf-plater og beiset trepanel. Himlinger er kledd med malte plater. Elementpipe i lettklinker og innvendig forblendet med fasadeskifer. Pusset utførelse på pipe over tak. Tilkoblet peisovn med glassplate på gulv og vedovn på kjøkken. Innvendig har boligen malte fyllingsdører. Plassbygd skap på et soverom med forheng. Hovedsoverom har garderobeskap og skap over seng i malte folierte plater, garderobeskap på et annet soverom. Garderobeskap med skyvedører i entré. Hyller i bod. Garasje Byggeår: 2012. Ferdig i 2012 ifølge eier. Igangsettelsestillatelse er gitt i 2010. Standard: Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Vedlikehold: Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Garasje med åpen carport og bod i indre del. Oppført i bindingsverk kledd med stående falset bordkledning. Saltakkonstruksjon med takstoler, tekket med shingel. Fundamentert med støpt dekke av betong. Dør til bod. Innvendig med betonggulv, ellers uinnredet.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Pkt. 6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja. Avtale med byggansvarlig om reparasjon. (Dette ble fikset i September 2024) Pkt. 24 Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? - Ja. Bruksrett vei. Ikke tinglyst. Se også vedlagte egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

    Innhold
    Enebolig: Entré, stue, kjøkken, fire soverom, bad, vaskerom og bod. Utvendig bod. Overbygd inngangsparti, 9 m². Åpen terrasse, 18 m². Garasje: En biloppstillingsplass og bod.

    Standard
    Med pent opparbeidet tomt, hyggelige uteplasser, gode solforhold og ikke minst en lettstelt bolig med alt på en flate, er dette et godt sted å bosette seg! Her kan en nyte vid utsikt i stille og fredelige omgivelser, omgitt av hyggelige naboer og med gangavstand til butikker, skole m.m. Det er kort vei til busstopp, og fin gangvei fram til butikker og ulike aktivitetstilbud. Boligen ligger på en trivelig eiertomt, pent opparbeidet med plener, bed og uteplasser. Den har overbygd inngangsparti og åpen terrasse, og med sommersol fra ca. kl.8.30 -22.30 er det hyggelig å kunne "flytte seg med solen". Om vinteren er det fin sol fra kl. 11-15. Boligen, som er fra 2011 og tilbygd større stue i 2018, har mekanisk ventilasjonsanlegg med aggregat plassert på loft. Sentralstøvsuger er også montert. Inne i boligen er det et lyst og hyggelig kjøkken med innholdsrik kjøkkeninnredning, vedovn og koselig spiseplass. Kjøkkeninnredninger er hvitmalt med pene med over- og underskap, hvor noen av overskapene har glassdører. Overskapene går helt opp til himlingen, noe som gir ekstra god utnyttelse av plassen. I underskapene er det store, praktiske skuffer. Innredningen har laminat benkeplate i trefylling med nedfelt oppvaskkum med kran av stål. Mellom overskap og benk er det pene fliser. Integrerte hvitevarer med komfyr, koketopp, ventilator og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det vedovn med vakker, forblendet pipe og brannmur. I stua er det lyst og luftig med stort karnappvindu og terrassedør med glassfelt. Stua ble som nevnt utvidet i 2018, og har fin plass til flere sittegrupper. En stiling peisovn med innsyn gir lun varme og en koselig stemning til rommet. I denne boligen er det god plass til både store og små for her er det hele fire soverom. På to av soverommene er det garderobeskap og god plass til dobbeltsenger. De to øvrige soverommene er noe mindre, men fine som barnerom evt. kontor eller hobbyrom om en heller skulle ha bruk for det. Boligen har et lyst og delikat bad med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Lys baderomsinnredning med over- og underskap, heldekkende servantplate, speil og belysning. På badet er det også dusjnisje og vegghengt toalett. Boligen har eget, praktisk vaskerom med utgang til terreng. På vaskerommet er det gulv med belegg og varmekabler. Benk med nedfelt stålkum og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder, hovedvannledning av plast med isoterm, stoppekran og vannmåler er også passert her. Bad og vaskerom har mekanisk avtrekk via ventilasjonsanlegget. I entréen er det garderobeskap med skyvedører og adkomst til bod med flere hyller og god lagringsplass. Sugeenheten til sentralstøvsugeren er også plasser her. Det er ekstra lagringsplass til ved og redskap i utvendig bod med adkomst fra det overbygde inngangspartiet. På tunet er det åpen garasje med fin plass til en bil. I den innerste delen av garasjen er det bod med plass til dekk o.l. -- Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Enebolig Utvendig Taktekking, TG2 Taktekkingen er av pappshingel. Taket er besiktiget fra taknivå. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. - Må hensyntas alder på tekking, levetid på 25-30 år og oppmot halvparten av levetid er oppbrukt. Tiltak: - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstand 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunkt for når dette er nødendig er vanskelig å si noe om. Kostnadsestimat : Ingen umiddelbar kostnad Veggkonstruksjon, TG2 Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående falset bordkledning. Vurdering av avvik: - Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Tiltak: - Det er ikke behov for utbedringstiltak. - Luftet kledning var ikke vanlig ved oppføringstidspunktet. Normalt fungerer det med ikke luftet kledning i tørt fjellklima. Skulle ytterveggene kles på nytt vil det være hensiktsmessig å etablere lufting. Våtrom - Bad Overflater vegger og himling, TG2 Vegger er belagt med fliser. Himling er kledd med takess plater. Vurdering av avvik: - Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Tiltak: - Andre tiltak: - Vindu er plassert nær våtsone i dusj, anbefaler montering av glassdør el. for å forhindre vannsprut. Kostnadsestimat : Under 10 000 Overflater Gulv, TG2 Gulv er belagt med fliser. Det er målt ca. 10 mm høydeforskjell fra topp gulv ved dørterskel til topp slukrist, lokalt fall på gulv er ihenhold til krav og ellers er baderomsgulv tilnærmet flatt uten oppbrett ved terskel. Oppvarming med varmekabler. Varmekilde i gulv er ikke tilstandsvurdert. Vurdering av avvik: - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: - Våtrommet fungerer med dette avviket. Sluk, membran og tettesjikt, TG2 Det er plastsluk og smøremembran med ukjent/udokumentert utførelse, men tettesjikt er synlig registrert i sluk med slukmansjett under klemring. Fremlagt ferdigattest og faktura. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Tilstandsgrad 2 satt da det ikke er fremvist dokumetasjon på tettesjikt. Tiltak: - Dokumentasjon som viser utførelse av tettesjikt må fremlegges for å lukke avvik Vi viser til vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

    Innbo og løsøre
    Boligen selges umøblert. Selger gjør oppmerksom på at: - Vedovn kjøkken vil bli byttet ut. - Veggfeste TV i stue kan medfølge. - Tørketrommel medfølger ikke. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Brunevarer (tv, musikkanlegg, tv-antenner, parabolantenner, tuner, dekoder osv,) følger kun med i handelen dersom dette er angitt spesielt i salgsoppgaven.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Boligen har innlagt fiber.

    Parkering
    I garasje eller på tunet.

    Diverse
    Iflg kommunens eiendomskart for eiendommen: - Deler av eiendommens gjerde er i og litt utenfor eiendommens ene grense. -- Vedr. Brannforebygging: Øystre Slidre kommune opplyser følgende datoer: Sist tilsyn: 10.03.2020. Sist feiing: 22.11.2023. Ingen anmerkninger. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 400 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 85 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 86 240 Omkostninger totalt 101 340 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 104 140 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 486 240 Totalpris. inkl. omkostninger 3 501 340 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 504 140 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Peisovn i stue og vedovn på kjøkken. Varmekabler på bad og vaskerom. Panelovner.

    Info strømforbruk
    Griug opplyser: Anlegget er sist godkjent: 23.08.2013 Forbruk 2023: 16493 kWh. Vil variere i forhold til bruk av eiendommen.

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    Offentlige avgifter pr. 2024: Avløp: Årlig abonnement kr. 3.028,-. Forbruk pr. m3 kr. 46,-. Renovasjon pr. år: kr. 3.853,75. Tilsyn - /feiegebyr pr år: kr. 658,60. Eiendomsskatt pr. år: kr. 3.620,-. Kommentar fra kommunen: Eigedomen er tilknytt privat vassverk Vindin Vassverk SA, og offentleg nett for avløp via privat stikkleidning. Generell informasjon: Dei fleste eigedomar som er tilknytt offentleg VA-nett er tilknytt via private stikkleidningar. Desse stikkleidningane er det eigar sjølv som har ansvar for. Dei fleste eigedomar som ligg ved offentleg veg er tilknytt denne via privat åtkomst/privat veg.

    Formuesverdi primær
    737719

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2803330

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Vann fra Vindin Vassverk: Årlig abonnement i 2024: kr. 6.336,-. ( Vindin Vassverk opplyser: Vanlige eneboliger har 2 andeler - årsbeløp pr. andel bestemmes på årsmøte.) I tillegg må man påberegne utgifter til: Vedlikehold vei ca. kr. 1.000,- - 3.000,- Brøyting ca. kr. 6.000,- - 7.000,-.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering fra våre eierbanker Valdres Sparebank og Etnedal Sparebank.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3453/35/131: 06.09.2010 - Dokumentnr: 666018 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3453 Gnr:35 Bnr:50 01.01.2020 - Dokumentnr: 34884 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0544 Gnr:35 Bnr:131

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utsted ferdigattest på boligen, men ikke på tilbygget fra 2018 eller på garasjen. Kopi følger vedlagt i salgsoppgaven. Kommentar fra kommunen: "Ferdigattest på bustaden. Er og byggeløyve for tilbygg på denne vedtake dato 21.11.2018. Denne er det ikkje søkt ferdigattest for." Dette blir kjøpers ansvar, kostnad og risiko å eventuelt påse. --- Lovlighet jfr tilstandsrapport: Enebolig Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk- Ikke kjent søkt ferdigattest for tilbygg. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Garasje Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: Det foreligger ikke tegninger Ikke fremlagt på befaring, ikke kjent om det foreligger forhold som krever byggemelding. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

    Vei, vann og avløp
    Adkomst fra vei i boligfeltet. Det foreligger en privat erklæring om veirett over eiendom gnr. 35, bnr. 124. Vedlegg ligger i salgsoppgaven. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk fra Vindin Vassverk, vannforsyning via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger innunder Kommuneplaner Id: 201410 Navn: Arealdelen til kommuneplanen Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 26.01.2017 Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3453/dokumenter/158/Foresegner.pdf Kommuneplaner under arbeid Id: 202102 Navn: Arealdelen til kommuneplanen Status: Planforslag Plantype: Kommuneplanens arealdel Kopi av kommuneplan kan fås ved henvendelse til megler. Kommunens områdeanalyse viser følgende: - Eiendommen ligger i aktsomhetssone for snøskred. - Eiendommen ligger i moderat til lavt aktsomhetsområde for radon.

    Adgang til utleie
    Boligen har ikke egen utleiedel.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 400 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 85 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 86 240 Omkostninger totalt 101 340 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 104 140 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 486 240 Totalpris. inkl. omkostninger 3 501 340 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 504 140 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    86240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Tilrettelegging kr. 14.990,- oppgjør og tinglysing kr. 7.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.838,- søk eiendomsregister og elektronisk signering kr. 1.490,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 500,- markedspakke kr. 20.900,-, visning per stk. kr. 2.990,-, samt provisjon 1,46 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Ingrid Skrindsrud

Megler

Ingrid Skrindsrud

90 12 59 67

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev