aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade, bilde tatt av selger.

Romedal Brynsåsvegen 6D

Praktisk og lettstelt leilighet beliggende på bakkeplan - Vestvendt terrasse - Kort veg til butikk -

 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER62 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 152 142
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 49 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 088 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 2 090 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  50 000,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  62 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 152 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten inneholder: Entrè, stue/kjøkken, soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, balkong og bod.

Brynsåsvegen 6D, Innlandet

 • VELKOMMEN!
  Leiligheten ligger i første etasje, og inngangspartiet er overbygd. Entreen er innbydende og har plass til å henge av seg jakke og sette fra seg skoene. Fra entreen har du inngang til vaskerom og bad, videre inn er stuen.

  STUE
  Romslig stue med store vinduer som slipper inn dagslyset. Dør ut til vestvendt terrasse.

  KJØKKEN
  Åpen kjøkken- og stueløsning. Kjøkkeninnredning består av laminerte skrog, profilerte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Mellom over- og underskap er det panelplater. Det er plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys.

  BAD
  Badet har fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Baderomsinnredningen har slette fronter og muligheter for oppbevaring under servant og speil med lys over. Dusj med dører og gulvmontert toalett. Det er varme i gulvet.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Materialvalg:
  Gulv: Laminat og fliser.
  Vegger: Panelplater og baderomsplater.
  Himlinger: Himlingsplater.
 • Eiendommen ligger i et etablert boligområde. Herfra er det kort vei til bl.a. barnehage, skole, dagligvareforretning, bussholdeplass og Romedal sentrum. Området rundt eiendommen er under utvikling, og består i dag av landbruksareal, skog og mark med mange fine turstier om sommeren, og oppkjørte skiløyper om vinteren.

  Fra leiligheten er det gåavstand til Kiwi Romedal, og det er kort vei til bensinstasjon, blomsterbutikk, legesenter, gressbane og Romedalsparken som er en tur og aktivitetspark med bl.a. fotballbane, sykkelbane, klatreområde gapahuk m/ bålplass og en opplyst tursti for korte spaserturer. Til Stange sentrum er det ca. 7,2 km og her finner du fasiliteter som vinmonopol, frisør, restaurant, apotek, idrettshall, togstasjon og dagligvare. Ett kvarters kjøretur unna ligger Hamar med alle sine fasiliteter, bla. flere spennende restauranter og kafeer, store kjøpesentre, idrettsanlegg og nærheten til Mjøsa.

  Nærmeste bussholdeplass er Brynsåsen som ligger med ca. 2 min gange fra boligen. Det er togstasjon i Stange.

  I tillegg til fine turmuligheter i området er det kun en kort kjøretur til Hedmarksvidda med flotte naturopplevelser både sommer og vinter, spesielt Gåsbu og Budor er populære destinasjoner. Gåsbu langsrennsenter ligger ca. 35 min. unna med bil og har et stort løypenett, hvor du blant annet kan gå på ski til Budor. Fra eiendommen er det ca. 1 times kjøretur til Budor med blant annet skitrekk, akebakker, sykkelpark og gode muligheter for bærplukking.
 • Leiligheten ligger i første etasje i en 4-mannsbolig fra 2015.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Vegar Lundhaug, Takstcon AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig:
  Dører:
  Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Ytterdør går litt tregt.
  Tiltak
  • Dører må justeres.

  Innvendig: Andre innvendige forhold:
  Begrenset oppvarmingsmulighet om strøm blir borte.
  Tiltak
  • Annen oppvarmingsmulighet må etableres for å lukke avviket. F.eks. montere ildsted.

  Bad: Fukt i tilliggende konstruksjoner:
  Fuktsøk med indikator i nedre del av baderomsplater viser unormale verdier. Sannsynligvis fuktopptrekk i endeved på baderomsplate.
  Tiltak
  • Ytterligere undersøkelser anbefales.

  Bad: Overflater vegger og himling:
  Silikonfuge mellom baderomsplate og startlist dekker ikke endeveden tilstrekkelig i dusjsone. Risiko for fuktopptrekk i endeved.
  Tiltak
  • Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Tekniske installasjoner:
  Vannledninger:
  Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.
  Tiltak
  • Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Tekniske installasjoner:
  Branntekniske forhold:
  Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av
  boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen. - Røykvarsler er montert og brannslukningsapparat finnes i boligen.

  Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav?
  Ja. Det er montert røykvarsler i boligen. Røykvarsler er ikke funksjonstestet. Røykvarsler skal være tilkoblet strøm, og ikke batterier alene. Tilstandsgrad er satt ut fra forskriftens (Forskrift til avhendingslova - tryggere bolighandel) krav angående brannforhold. Det er ikke krav til utbedring av punktet.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Etasje: BRA/P-rom: 52/49 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entrè, stue/kjøkken, soverom.

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Bod.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av strøm i hovedsak ved hjelp av panelovner, varme i gulv på bad.
 • Eiertomt på ca. 1 088 m². Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Asfalterte gårdsplass og parkeringsplass.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Fellesforsikring for bygningen i Fremtind. Selger opplyste at de betalte 3000,- per enhet i år. Det må tegnes innboforsikring i tillegg.
 • For inntektsåret 2020:
  Primærbolig: 494 525,-.
  Sekundærbolig: 1 780 290,-
 • Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Mulige datoer for nedbetaling av fellesgjeld er 30.03 og 30.09, men det gjøres oppmerksom på at avtale om nedbetaling må være gjort i god tid (senest én måned) før selve nedbetalingen skjer. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslagets forvaltningskonsulent for nærmere opplysninger.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • I 2021 ble det betalt 13 206 kroner i kommunale avgifter fordelt på:

  Avløp: 5 606,63,- kr.
  Eiendomsskatt: 1 730,20,- kr.
  Feiing: 503,76,- kr.
  Renovasjon: 2 702,50,- kr.
  Vann: 3 662,51,- kr.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Forsikring" påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for Brynsåsvegen 6A-D i 2014.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2022, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2042.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameie. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Brynsåsen boligfelt, fra 2013. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse- frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Stange kommune 2020-2023, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg, nåværende.
  Boligen grenser til annen boligbebyggelse og ligger i område med mye boligbebyggelse både nærværende og fremtidig. Utenfor boligbebyggelsen er det større områder med landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR-område).

  Boligen ligger innenfor gul støysone (lavt støynivå).
 • Gnr. 318 Bnr. 79 Snr. 2 i Stange kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  Svar: Ja
  Beskrivelse: Utført stikk-kontroll av elektrisk anlegg høsten 2022, ingen mangler oppdaget.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Lars Mikkelsen
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev