aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Torvetjennveien 265.

Rømskog Torvetjennveien 265

Koselig, velholdt hytte med stor, usjenert skogstomt, fine uteområder og uthus med grillplass. Tradisjonell hytteidyll!

 • 1 400 000
 • BRA 59 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING1 400 000
 • OMKOSTNINGER51 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 451 142
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 980
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 59 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT3 824 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 1 400 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  35 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 400 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  51 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 451 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Torvetjennveien 265 er en koselig, velholdt hytte med naturskjønn beliggenhet, bilvei helt frem og kort gangvei ned til badeplass ved innsjøen Vortungen. Eiendommen har stor, forholdsvis usjenert skogstomt med fine uteområder. Her kan du nyte godværsdager på terrasse utenfor hytta, terrasse i uthus eller på en hyggelig grillplass. Rundt hytta er det også naturtomt, romslig plenareal og god plass til parkering.

Hytta byr på tradisjonell hytteidyll og den har solcelleanlegg, mulldo og sommervann til vegg. Stuen har gruepeis, vedovn og plass til spisebord. Kjøkken ligger åpent mot stuen og har både gassdreven komfyr og kjøleskap. Ellers har hytta vindfang med tilknyttet toalettrom, et servantrom og tre fine soverom, hvorav ett har plassbygde køyesenger.

Planløsning:
1. etasje: Vindfang, gang, toalettrom, servantrom, 3 soverom, kjøkken og stue.
Her kan du nyte godværsdager på terrasse utenfor hytta, terrasse i uthus eller på en hyggelig grillplass.

Torvetjennveien 265, Viken

 • Kort fortalt
  - Koselig hytte over en etasje.
  - Naturskjønn beliggenhet.
  - Parkering på egen eiendom.
  - Privat vei og bilvei helt frem.
  - Kort vei å gå til badeplass.
  - Stor skogstomt på 3824 kvm.
  - Trivelig terrasse på 24 kvm.
  - Uthus med terrasseplatting.
  - Grillplass med levegger.
  - Kjøkken åpent mot stue.
  - Gasskomfyr og -kjøleskap.
  - Stue har peis og vedovn.
  - Eget toalettrom med mulldo.
  - Dusjkabinett med egen tank.
  - Servantrom med innredning.
  - Tre soverom, ett har køyeseng.
  - Lagring i utebod på 6 kvm.
  - To separate solcelleanlegg.
  - Hytta har sommervann.

  Vindfang
  Hytta har inngang til et trivelig vindfang med tregulv, panelte vegger og lav skråhimling. Rett innenfor døren er det montert knagger på vegg slik at det er enkelt å henge av seg yttertøyet. Vindfanget er tilknyttet toalettrom og en gang som gir adkomst til øvrige rom i hytta.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og har profilert heltre innredning malt i tradisjonelle farger. En romslig barløsning gir ekstra lagringsplass, god arbeidsflate og samtidig et naturlig skille mot stuen. I benken er det nedfelt utslagsvask for gråvann. Kjøkkenet har både komfyr og kjøleskap på gass. Kjøleskapet og gassflasken er imidlertid plassert i vindfang.

  Stue
  Hytta har en koselig stue med tregulv, panelte vegger og hvitmalt himling. Stuen har plass til både sofagruppe og spisebord. På to sider av rommet er det vindusflater med sprosser som gir godt med naturlig lys og utsikt til tomten. Stuen har både stor gruepeis og vedovn for hygge og lun varme.

  Toalettrom
  Fra entreen er det adkomst til er toalettrom med "mulldo", utvendig tank og lufting over tak. Hytta har ikke innlagt vann, men det er montert et dusjkabinett som har egen vanntank. Rommet har innredning med nedfelt servant uten kran og uten avløp. For øvrig har rommet løst belegg på gulv, trepanel på vegger og i himling, samt naturlig ventilasjon.

  Servantrom
  Hytta har et separat servantrom med tregulv, panelte overflater og vindu for lysinnslipp. Her er det hvit skapinnredning med servant uten kran og avløp til grunn. Over servanten er det montert speil og to veggskap med hyller i underkant.

  Soverom og garderobe
  Hytta har tre soverom, hvorav ett har plassbygde køyesenger. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Lagringsplass er i en utebod i uthuset på 6 kvm.
 • Eiendommen har en fredelig og landlig beliggenhet ved innsjøen Vortungen på Rømskog i Aurskog-Høland kommune. Den romslige tomten er forholdsvis usjenert tomt og er omkranset av naturskjønne, stille og rolige omgivelser, med kort gangavstand til badeplass. Fra hytta er det omtrent 7 km til Rømskog sentrum, hvor det blant annet er dagligvarebutikk og bygdekino.

  Rømskog byr på gode muligheter for et aktivt friluftsliv. Du kan sykle Rømsjøen rundt og stoppe ved de mange fine bade- og rasteplassene langs veien, hvor det også er mulighet for fiske. Det er også flere andre vann i området, samt skog og mark som byr på fine rekreasjonsmuligheter. Ca. 10 min unna ligger Rømskog Spa & Resort, Norges vakreste innlands spahotell. For den golfinteresserte er det golfanlegg på Aursmoen.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Rømskog. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Amfi Bjørkelangen torg et kjøpesenter som byr på unike forretninger og konsepter i en hyggelig atmosfære. Töcksfors i Sverige ligger også godt innen rekkevidde, noe som legger til rette for hyggelig grensehandel.

  Med bil tar det ca. 50 min til Bjørkelangen, 35 min til Töcksfors, 1 time og 02 min til Lillestrøm, samt 1 time og 30 min til Oslo S.
 • Området består hovedsakelig av spredt bebyggelse av fritidsboliger.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Grunnmur i lettklinkerblokker, som står på fjell.
  Takkonstruksjon/taktekking: Hoveddel på hytta har saltak og tilbygg skråtak. Taktekking av papp.
  Veggkonstruksjon: Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående og liggende panel.
  Etasjeskiller:

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporter er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Taktekking:
  Taktekking av papp. Tegn som tyder på at halve taket er lagt om. Det er avvik: Det er vurdert at tekkingen har oppnådd forventet brukstid. Tiltak: Det bør påregnes at taket omtekkes i nær fremtid, selv om det ikke er observert synlige skader.

  Utvendig > Nedløp og beslag:
  Takrenner, nedløp og beslag i plast. Takvann er ledet vekk fra bygning. Det er ikke montert takstige, iht. eier og tilsynsrapport fra feier er det ikke ført som avvik. Det er avvik: Takrenner, nedløp og beslag er eldre og har synlig slitasje. Tiltak: Takrenner, nedløp og beslag bør skiftes i forbindelse med omlegging av tak.

  Utvendig > Vinduer:
  Koblede trevinduer med 2 glass. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Alder på glass er datert: 2012. Vurdering av avvik: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Koblede vinduer har slitasje. Tiltak: Vinduer må justeres. Koblede vinduer bør overflatebehandles

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon:
  Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående og liggende panel. Vurdering av avvik: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Panel har en del sprekker.

  Innvendig > Radon:
  Eiendommen ligger i et område som NVE Radon aktsomhetskart er definert med " moderat til lav" aktsomhetsgrad. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Pipe og ildsted:
  Elementpipe med sotluke på servantrom. Tilkoblet åpen peis og vedovn i stue. Det er forevist tilsyn fra 2019. Iht. NRBR er siste feiing og tilsyn foretatt 7.5.2019 uten avvik. Vurdering av avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Det er ikke ført som avvik fra tilsyn.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 22.08.22 av Henning Fagersand. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  For spørsmål knyttet til feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Følgende er opplyst i selgers egenerklæring:
  5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere? Kryp kjeller kan være fukt på fjellet.

  6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Nei. Kontrollert 29.05.2019.

  8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter eller skadedyr i boligen som; rotter, mus, maur eller lignende? Mus i kjeller. Ikke i boligdel.

  13. Kjenner du til om ufaglærte har utført areider som normalt bør utføres av faglærte personer, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja. Drenering. Egeninnsats.
 • Fritidsbolig
  1.et.: 59 kvm Bra

  I tillegg er det en terrasse på ca. 24 kvm. Målt takhøyde 1. etasje: Varierende med skråtak fra ca. 1,85 m til ca. 2,49 m.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, gang, kjøkken, stue, toalettrom, servantrom, 3 soverom.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
  Nyere håndverkstjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Fremvist fakturakopi av tømrerarbeid.

  Uthus:
  1. et.: 6 kvm Bra
  I tillegg er de overbygget terrasseplatting på ca. 13 kvm.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger over eiendommen.
  Uthus er ikke meldt til kommuen, det er ikke inntegnet på siutasjonskartet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Ventilasjonen er naturlig med klaffeventiler. Det er etablert to separate solcelleanlegg, en for stuedel og en for resten av hytta. Gasskjøleskap med gassflaske er plassert i vindfang.

  Møbler og hvitevarer medfølger salget. Hagemøbler, private gjenstander/ting medfølger ikke salget.
 • Hytta har åpen peis og vedovn i stuen. Tilsyn utført i 2019.
 • Eiendommen har en stor og forholdsvis usjenert skogstomt på 3824 kvm. Det er privat vei med bilvei helt frem til eiendommen, samt kort gangvei ned til badeplass. Tomten skråner lett mot vest, deler er naturtomt og øvrig området er opparbeidet med grillplass, plen og parkering. Ved parkeringen er det oppført et vedskjul.

  I tilknytning til det overbygde inngangspartiet ligger en terrasse på 24 kvm. Terrassen er oppført i trekonstruksjoner med rekkverk og trapp ned til plen. I 2017 ble det oppført et uisolert uthus med bod og en overbygd terrasseplatting i front. Ved terrassen er det en gruset uteplass med levegger og vedovn.
 • Det er god plass til parkering på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Privat vei til eiendommen.
  Tilknytning vann: Eiendommen har privat sommervann fra felles vannledning til hyttefeltet.
  Tilknytning avløp: Det er ikke avløp, foruten gråvann til terreng.

  Stoppekran og tømming av anlegg i gulvluke utenfor uthuset.

  Det betales for felles drift og vedlikehold av privat vann og vei.
 • Formuesverdi kr 199 587 per
 • Kr. 2 554 pr. år
  Kommunale gebyrer utgjør hytterenovasjon og feier/tilsynsgebyr fritidseiendommer. Av dette utgjør kr. 504,- eiendomsskatten i 2022.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett, drift og vedlikehold av privat vei og vann mm.
 • Etter søk i kommunens tilgjengelige arkiver har de ikke funnet at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningene på eiendommen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2021/543477-1/200. Jordskifte. 07.05.2021 21:00. Sak: 18-052406RFA-JSAR Ørnemyrskiftet. Eiendomsgrenser. Bestemmelse om vei og vannrett for gnr. 267 bnr. 46, 65-76. Østfold Jordskifterett. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2021/543477-2/200. Bestemmelse om vannrett. 07.05.2021 21:00. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2021/543477-3/200. Bestemmelse om veg. 07.05.2021 21:00. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Se vedlagte utdrag av det tinglyste dokumentet i salgsoppgaven.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Uregulert. Tomta er avsatt til fritidsbebyggelses-formål i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/
 • Gnr. 267 Bnr. 74 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr.18 900, - samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 27 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon.. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anne-May Holter Westbye
  Arild Roger Westbye
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev