aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Torvetjennveien 402! En koselig fritidseiendom med egen brygge og idyllisk beliggenhet ved Vortungen.
Velkommen til Torvetjennveien 402! En koselig fritidseiendom med egen brygge og idyllisk beliggenhet ved Vortungen.

RØMSKOG Torvetjennveien 402

Velholdt hytte med flott utsyn, egen brygge og bilvei helt frem. Lave driftskostnader. Stille og fredelig skogsområde.

  • kr 1 800 000
  • BRA-i 55 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 1 800 000
  • Omkostningerkr 64 140
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 864 140
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår1996
  • Soverom3
  • Tomt1 642.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   64 140,- (Omkostninger totalt)   1 864 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning.
Torvetjennveien 402 er en koselig og godt vedlikeholdt hytte med alt på en flate. Omgivelsene er rolige og fredelige, med flott turterreng sommer som vinter. Nede ved innsjøen har hytta egen brygge, der alt er tilrettelagt for pur sommeridyll med bading, båtliv og fiske. Hytta omkranses av skog på en stor tomt med gressplen for lek og flott utsyn over Vortungen. Etter tur og bad kan nytes livet utendørs på en stor og sørvestvendt terrasse ved stuen. Hytta har enkel adkomst via bilvei helt frem, og bilen parkeres på en gruslagt gårdsplass. De faste utgiftene er lave, og på tomten står det et uthus med utedo og to boder. Stuen er åpen og innbydende med peis og ekstra takhøyde, mens kjøkkenet har barløsning og god skapplass. Med tre soverom er det gode muligheter for å ta med seg gjester.
Herlig utsikt fra terrassen med sol hele dagen til sent på kveld!

Torvetjennveien 402, Akershus

  • Tomt
    1642.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Hytta ligger i et stille og fredelig skogsområde med flott utsyn over Vortungen; scenen er satt for feriemodus og påfyll av energi. Rett utenfor døra er det fine tur- og friluftsmuligheter i marka, der familien kan tilbringe aktive feriedager sommer som vinter. Nede ved innsjøen har hytta en egen brygge med badetrapp, og friarealet ved brygga er opparbeidet med koselige benker. Alt er tilrettelagt for herlig sommeridyll med bading, båtliv og fiske. Selve tomten er på over 1,6 mål, med gressplen og enkel adkomst via bilvei helt frem. Hagen byr på mye boltreplass for både store og små, med rom for ballspill eller andre aktiviteter hele året. Mellom hytta og et hendig uthus, finner man en gruslagt gårdsplass med gode muligheter for parkering. Uthuset har to boder, overbygg for vedlagring og en do med tørrklosett. Eiendommen består forøvrig av naturtomt med lyng, fjell, trær og annen stedlig vegetasjon. Kledningen på hytta ble sist behandlet i 2023/24, og rundt om på tomten er det flere koselige kriker og kroker der man kan trekke seg tilbake for litt egentid. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt terrasse på ca. 32 kvm, hvor utsikten viser seg fra sin beste side. Det er trapp ned til hagen, og terrassen innredes enkelt i ulike soner. Her nytes både stille stunder og lange, sosiale kvelder i godt lag.

    Beliggenhet
    Eiendommen har en fredelig og landlig beliggenhet ved innsjøen Vortungen på Rømskog i Aurskog-Høland kommune. Den romslige tomten er forholdsvis usjenert tomt og er omkranset av naturskjønne, stille og rolige omgivelser, med kort gangavstand til badeplass. Fra hytta er det omtrent 7 km til Rømskog sentrum, hvor det blant annet er dagligvarebutikk og bygdekino. Rømskog byr på gode muligheter for et aktivt friluftsliv. Du kan sykle Rømsjøen rundt og stoppe ved de mange fine bade- og rasteplassene langs veien, hvor det også er mulighet for fiske. Det er også flere andre vann i området, samt skog og mark som byr på fine rekreasjonsmuligheter. Ca. 10 min unna ligger Rømskog Spa & Resort, Norges vakreste innlands spahotell. For den golfinteresserte er det golfanlegg på Aursmoen. Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Rømskog. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Amfi Bjørkelangen torg et kjøpesenter som byr på unike forretninger og konsepter i en hyggelig atmosfære. Töcksfors i Sverige ligger også godt innen rekkevidde, noe som legger til rette for hyggelig grensehandel. Med bil tar det ca. 50 min til Bjørkelangen, 35 min til Töcksfors, 1 time og 02 min til Lillestrøm, samt 1 time og 30 min til Oslo S.

    Byggemåte
    Hytta er fundamentert på lettklinkerblokker. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende trekledning. Saltak med sperrekonstruksjon i tre, med høy himling i stue/kjøkken, innvendig tilgang til møneloft over horisontal himling. Taktekking av taksteinsprofilerte metallplater. Trevinduer med 2-lags isolerglass og lufteventil. Malt ytterdør med 2-lags isolerglass til vindfang. Terrassedør av tre med 2-lags isolerglass fra stue til veranda. Terrasse i trekonstruksjoner med spaltegulv og rekkverk. Fundamentert på blokker. Terrassen er på ca. 32 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Noe sprekkdannelse/riss mellom elementer i peis/brannmur. - Noe maur i løpet av vår/sommer. - Skiftet gulv på terrasse og montert nytt rekkverk. - En av gassblussene på koketopp på kjøkken virker ikke. Vannkran på kjøkken virker ikke.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Vindfang, gang, sanitærrom, stue/kjøkken, 3 soverom og bod. Annet: Uthus på ca. 11 kvm. Vindfang En ytterdør fra 2022 er overbygd, og vel inne ønskes man velkommen av et vindfang med tregulv og trepanel på veggene. Her passer det fint å innrede med knagger og hyller, og tilliggende vindfanget har hytta en bod for oppbevaring av yttertøy og diverse utstyr. Vindfanget ligger i tilknytning til en gang, der en dør tar deg inn til et sanitærrom med hylleløsning og benkeskap. En servant er nedfelt i benken, plassert under et speil på veggen. Stue Innenfor gangen utgjør stuen og kjøkkenet et åpent og innbydende allrom, med gode lys- og utsiktsforhold via vinduer i tre retninger. Vinduene slipper naturen inn i stuen, og sammen med lyset bidrar god takhøyde til en herlig og luftig atmosfære. Det er direkte utgang til den herlige terrassen, og sommerstid er det deilig å trekke ut for middager i varmen. Tregulv kombineres med trepanel på veggene, og etter en lang dag ute kan man komme inn å finne varmen foran en murt peis. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og ved kjøkkeninnredningen passer det utmerket å innrede med spisebord. Kjøkken Kjøkkenet har alt du trenger i ferien, og det er godt med skap- og benkeplass. Som samlingspunkt er det etablert en barløsning mot stuen, perfekt til både måltider og gode samtaler mens maten lages. Innredningen er i heltre utførelse, med profilerte fronter og oppvaskkum nedfelt i benkeplaten. Over benken er det belysning, og kjøkkenet har kokeplate med gassbluss. I gangen står det et kjøleskap på gass. Soverom Hytta har tre koselige soverom, der stilen er lik den presentert i stuen; tregulv og trepanel på veggene. Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap, og de øvrige soverommene er i dag innredet med køyesenger. Her er det med andre ord gode muligheter for å ta med seg gjester på tur. Godt med ekstra lagringsplass finnes i uthuset og i en bod ved vindfanget. Kort fortalt - Velholdt hytte over ett plan. - Stille og fredelig beliggenhet. - Hytta har lave driftskostnader. - 12 V solcelleanlegg i hytta. - Egen brygge ved innsjøen. - Bilvei helt frem til tomten. - Parkering på gårdsplass. - Uthus med god lagringsplass. - Montert tørrklosett i uthuset. - Stor, sørvestvendt terrasse på 32 kvm. - Flott utsyn over Vortungen. - 1,6-måls tomt med stor plen. - Kjøkken med god skapplass. - Platetopp og kjøleskap på gass. - Åpen stue med god takhøyde. - Murt peis og fint utsyn i stuen. - Sanitærrom med servantskap. - Tre koselige soverom i hytta. - Lagring i uthuset og i bod inne.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Dører - 2: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Dør har utvendig slitasje og skade. - Kjøkken > 1.Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning: Eier opplyser at en av gassblussene på koketopp på kjøkken virker ikke. Vannkran på kjøkken virker ikke. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Balkonger, terrasser, trapper, ramper o.l. med høydeforskjell på 0,5 m eller mer til terreng eller underliggende plan skal sikres med rekkverk på minst 1,0 m høyde, iht. dagens krav. - Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører tar i karm eller terskel. Eier opplyser at dette nylig er utbedret. Følgende konstruksjoner er ikke undersøkt: Innvendig > Radon: Det er ikke relevant med radonsikring eller målinger når bygning står på pilarer eller stripefundament, som gir gjennomlufting under bygningen. iht. TEK-17. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 25.06.2024 av Henning Fagersand. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det er gode muligheter for parkering på en gruslagt gårdsplass mellom hytta og uthuset.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring.

    Polisenummer
    79990051

    Radonmåling
    Det er ikke relevant med radonsikring eller målinger når bygning står på pilarer eller stripefundament, som gir gjennomlufting under bygningen. iht. TEK-17.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   64 140,- (Omkostninger totalt)   1 864 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Hytta oppvarmes via en peis i stuen. Ventilasjonen er naturlig, og avløp fra vaskekummene på kjøkkenet og sanitærrommet føres ned i grunn. På fasaden er det installert et 12V solcelleanlegg med batteripakke og styringspanel i boden. Den ene boden i uthuset har et strømaggregat med stikk i hytta.

    Energiklasse
    F

  • Info kommunale avgifter
    Det har ikke vært fakturert noen kommunale avgifter på eiendommen.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune, pt. på 3 promille.

    Formuesverdi sekundær
    269443

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for øvrige driftskostnader som evt. tilkommer, herunder bygningsforsikring, gass og ved.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/267/99: 13.12.1988 - Dokumentnr: 9624 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:267 Bnr:34 01.01.2020 - Dokumentnr: 497135 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0121 Gnr:67 Bnr:99 01.01.2024 - Dokumentnr: 203426 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:267 Bnr:99 18.05.1995 - Dokumentnr: 2435 - Best. om båt/bryggeplass Rettighet hefter i: Knr:3226 Gnr:267 Bnr:34 Med flere bestemmelser Heftelsene omhandler registering av eiendommen og tinglyst skjøte med bestemmelser som følge: 1. Rett til 1 stk. båtplass på anvist sted. 2. Rett til fiske med garn på overdragers eiendom. 3. Rett til å ta inntil 2 stk. juletrær på overdragers eiendom. 4. Rett til og fjerne trær og busker som hindrer utsikt mot Vortungen, dog begrenset av tomtens bredde og kun mot vest. 5. Overdrager har intet ansvar for følgende: Snøbrøyting fra riksvei 21 frem til hyttene. Det er ikke opplyst om det er endringer på skjøte i ettertid.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for fritidsboligen. Det foreligger godkjent byggetegning for hytta som stemmer med dagens planløsning, datert 08.06.1995. Det foreligger godkjent byggetegning for uisolert uthus, datert 08.06.1995. Uthuset er tilbygget mot nord med ca. 4 kvm i ettertid. Eier har til takstmann fremvist byggetillatelse for hytte og uthus, datert 16.6.1995 med følgende vilkår: Som avtrede benyttes formuldingstoalett eller bingedo. Vann tillates ikke innlagt. Innhegning av tomt og oppsetting av flaggstang tillates ikke.

    Vei, vann og avløp
    Det er adkomst til hytta via privat vei. Årlige veikostnader for vei frem til bom er kr. 800,-. For vei etter bom og frem til hytta er årlige veikostnader kr. 500,- pt. Det er ikke innlagt vann eller avløp til hytta.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er i reguleringsbestemmelser for "Hytteområde ved Dritarbekkvika ved Vortungen" avsatt til hytter. Grenser inntil LNF område. Bestemmelsene sier at det kun skal bygges en hytte og ett uthus på eiendommen, og bebygd areal ikke skal oversige 15 % av tomtens areal.

    Adgang til utleie
    Hele hytta kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   64 140,- (Omkostninger totalt)   1 864 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    64140

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 49.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr  7.000,- og visninger kr  3.000,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9.200,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og tinglysning av sikringspant. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev