aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Guldbækåsen 29!

BUD INNE * Romslig og pen terrasseleilighet med fantastisk utsikt * Solrik beliggenhet * 3 soverom

 • BRA 88 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 330 008
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 007
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 86 m²
 • ANDEL FELLESGJELD21 076
 • FELLESKOST./MND3 648
 • TOMT8 666 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 300 000,- (Prisantydning)
  21 076,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 321 076,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr obligasjon BRL)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 330 008,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
4-roms leilighet i 3.etasje som inneholder:
Hall, stue, spisestue, kjøkken, bad/vaskerom 3 soverom og teknisk rom.

En delvis takoverbygget terrasse på 28 kvm og et takoverbygget inngangsparti på 5 kvm. I tillegg en platting (sydøst) v/inngangsparti på 6 kvm.
Leiligheten har en åpen løsning med stue, kjøkken og spisestuedel.

Guldbækåsen 29, Innlandet

 • Leiligheten fra 2007 har god standard utifra alder og leiligheten er godt vedlikeholdt.

  Pene og hele innvendig overflater fra byggeår. Gulv med eikeparkett (m/varme i stue) fliser m/varme i hall og på bad. Vegger med malte mdf. veggplater, samt fliser på bad. Tak-ess plater i tak. Innvendig formpresset dører, samt en skyvedør fra spisestue til soverom. Malt profilert listverk.

  Leiligheten har en åpen løsning med stue, kjøkken og spisestuedel. Stua har store vinduer og utgang til stor og solrik terrasse. Spisestue med gasspeis.

  Kjøkken med hesteskoformet kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog og malte glatte dører og fronter. Et høyskap. Laminat benkeplate. Integrert platetopp og stekeovn. Frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarene medfølger. Selger erkjenner ikke garantiansvar. Ventilator over platetopp.

  Lyst og pent bad/vaskerom, fra 2007. Fliser med varme i gulv, fliser på vegger og tak-ess i tak. Badet har innredning med heldekkende servant, frittstående klosett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.

  Garderobeskap i to soverom og skyvedørsgarderobe i gang.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Nedløp og beslag - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på
  byggemeldingstidspunktet.

  Takkonstruksjon/Loft - Lofet er ikke kontrollert
  Bad / sanitærutstyr og innredning - Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Balkong/terrasse ligger over innredede boligrom, usikker konstruksjon. Konstruksjonsutforming gir økt fare for skader.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG0 (Ingen avvik), TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG IU (Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse).

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • På toppen av Vangen i Bogeråsen ligger hyggelige Guldbæklia borettslag. Her på solsiden får man fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Leiligheten ligger ca. 3km fra sentrum. Det er kort veg til holdeplass for bybuss, og det er flotte turområder umiddelbar nærhet. På sommerstid er det fint å bade på Bogerfløyta. På vinterstid går det oppkjørte skiløyper rett nedenfor eiendommen og helt opp til skiløypa, tilnærmet ski-in-ski out.

  Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det er ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Tre terrasseblokker i 3 etasjer med garasje i underetasje.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Leiligheten har pulttak tekket med takpapp, besiktiget fra bakkenivå. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Terrasseblokka er oppført i betong og trekonstruksjoner. Utvendig kledd med steni veggplater og liggende malt panel. Vinduer med 2-lags isolerglass. Slett inngangsdør med glass i dørblad og skyve terrassedør med 2-lags isolerglass. Etasjeskillere i betongkonstruksjoner. Takoverbygget inngangsparti med spaltegulv. Utvendig vannkran. Delvis takoverbygget terrasse med fliser på gulv (slitte fuger). Rekkverk i lakkert stål med glass og frostet glass. Skillevegg i frostet glass. Ved rekkverk i takoverbygget del er det en levegg av glass. To elektriske markiser fra 2016. Platting på terreng v/inngangsparti i trekonstruksjoner med spaltegulv.

  Garasje i underetasje er fundamentert på betongsåle med sluk, betong vegger samt betongtak som er innvendig isolert. Yttervegg og vegg mot bod er panelt. Leddport med el. åpner. Mulighet til å installere elbillader. Bod med låsbar dør plassbyggde hyller.
 • 3.etg: 88 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av teknisk rom.
 • - Rør i rør system.
  - Rør i rør skap med stoppekran i teknisk rom.
  - Avløpsrør i plast.
  - Sikringsskap med automatsikringer. 400V.
  - Ny strømmåler
  - T-We TV og bredbånd.
  - Røykvarsler og brannslukker.
  - Mekanisk avtrekk på bad, kjøkken og teknisk rom via felles avtrekksvifte i overskap på kjøkken.
  - Elektriske markiser på terrasse.
  - Leiligheten har gasspeis m/fjernkontroll, samt gassuttak på terrasse og mulighet til gasskomfyr på kjøkken.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med elektrisk varmekabler i gulv på bad, i gang og på stue, panelovner og gasspeis.
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

  Tomten er beliggende i sydvest skrående terreng. Opparbeidet med asfalterte innerveier og biloppstillingsplass. Uteområdet er pent opparbeidet med div. prydbusker.
 • Parkering i garasje i sokkel. Gjesteparkering ellers på området.
  Man kan kjøre til døra for av- eller pålessing. Perfekt når man har storhandlet!
  Det er tilrettelagt for elbil lading. Hver enkelt beboer kan kjøpe ladeboks og koble den rett mot sin egen strømmåler.
  Ladebokser og utstyr må kjøpes etter de retningslinjer som styret fasetter.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: Kongsvinger og omegn boligbyggelag Kobbl
  Postboks 8 2201 KONGSVINGER
  Tlf: 62 82 37 37
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 644,-.

  Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Husdyrhold er tillatt, men det skal ikke være til sjenanse for de andre andelseierne jf. husordensreglene.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 86195549
 • Formuesverdi som primærbolig kr 561 788 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 022 435 per 31.12.20
 • 3 648 pr. mnd.

  Fordelt på:
  Felleskostnader kr 3 068,-
  Avdrag kr 34,-
  Renter kr 15,-
  Renter kr 26,-
  Driftskostnader parkeringsanlegg kr 178,-
  Avdrag kr 24,-
  Objekt: 190/6 (24 - 6) kr 303,-

  Inkludert i felleskostnadene er forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og betjening av fellesgjeld, samt kommunale avgifter og eiendomsskatt. Borettslaget har TV-anlegg tilknyttet Canal Digital. Det er montert internett i alle leilighetene som er inkludert i felleskostnader. Borettslaget har ikke egen vaktmester.

  Gass a-konto betales sammen med felleskostnadene gjennom hele året, ca 300kr. To ganger i året avleses målerne, og Kobbl foretar en avregning. Har beboer brukt mer enn hva de har betalt a-konto vil de få en faktura på det overskytende, eller få igjen hvis de har betalt for mye i forhold til forbruk. Service betales av beboerne selv, borettslaget bekoster årlig kontroll/ettersyn.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Det er per i dag ikke besluttet økning av felleskostnadene.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 21 076,- pr. 26.04.22.
  Andel fellesformue kr 8 741,- pr. 31.12.21
 • Lånenummer: 12130166499, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 26.04.2022: 2.15% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 87
  Saldo per 26.04.2022: 210 158
  Andel av saldo: 11 675
  Første termin/første avdrag: 30.03.2015 ( siste termin 30.12.2043 )
  Annuitet 30 år

  Lånenummer: 16364137870, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 26.04.2022: 2.15% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 74
  Saldo per 26.04.2022: 191 440
  Andel av saldo: 6 631
  Første termin/første avdrag: 30.09.2021 ( siste termin 30.09.2040 )
  annuitet over 20 år

  Lånenummer: 16365391215, DnB Bank ASA
  Serielån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 26.04.2022: 2.15% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 12
  Saldo per 26.04.2022: 80 000
  Andel av saldo: 2 771
  Neste termin/avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 31.03.2025 )
  Annuitet 3 år

  IN-lån er innfridd.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring.
 • Det foreligger ferdigattest datert 17.09.2014.
  Forretningsfører opplyser at første innflytning var 10.12.2007.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det er observert skjeggkre i blokken. Selger opplyser at hun har observert sølvkre eller skjeggkre på bad og kjøkken. Borettslaget har skaffet limfeller som hver enkelt leilighet kan benytte. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

  Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Gnr 49 Bnr 226
  2015/71249-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
  26.01.2015
  Rettighetshaver:KONGSVINGER KOMMUNE
  Org.nr: 944117784
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Gnr 49 Bnr 200
  2008/1019486-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
  18.12.2008
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

  Gnr 49 Bnr 209
  2008/106966-3/200 Bestemmelse iflg. skjøte
  06.02.2008
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse, nåværende.
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til blokkbebyggelse og frisiktsone.
  PlanID: 7702B -Vangen II Felt R og O (Ikrafttredelse 23.06.2005)

  Det foreligger/foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 26.04.22

  Det gjøres oppmerksom på Nye Veier er i gang med planlegging av vegstrekningen E16 Kløfta - Kongsvinger. Det tas forbehold om at eiendommen kan bli berørt da traseene ikke er bestemt og det foreligger flere forslag. Interessenter bes undersøke planleggingen nærmere.
 • Andelsnr. 6, Orgnr. 992107871 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 36.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9.900,- og visninger kr. 1.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Aud Bente Nordsetmoen
Ida Christine Nymoen

Megler

Ida Christine Nymoen

97 13 64 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev