aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne nye, lekre hytta Vasetlia!
Velkommen til denne nye, lekre hytta Vasetlia!

RØN Vasetlia grendehytter 3

Stilfull, nyoppført hytte i vakker natur! Åpent og fritt beliggende nær alpinbakke og løypenett i Vasetlia.

 • kr 3 690 000
 • BRA 79 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 690 000
 • Omkostningerkr 16 142
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 706 142
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 70.8 m²
 • Tomt2 847 m²
 • Eierform tomtFestet
 • 3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 16 142,- (Omkostninger totalt) 3 706 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) I tillegg kommer overføringsgebyr av festeretten på ca. kr. 3.500,-.

Meld deg på visning!

Påmelding
Lekker hytte åpent og fritt beliggende i nydelig turterreng og fantastisk utsikt mot bl.a. Vasetvannet, Grønsennknippa og Jotunheimen. Hytta ligger i populære Vasetlia, ca. 850 m.o.h, nær alpinbakker og løypenett, samt med kort vei til butikker og serveringssteder. - Stilfull hytte, lys og luftig, med mønet himling i stue, samt store, flotte vinduer og utgang til terrasse - Åpen løsning til kjøkken med integrerte hvitevarer/innbyggingsprodukter - Tre hyggelige soverom - Stilfullt bad med stemningsfull downlightsbelysning - Toalettrom og teknisk rom/vaskerom - Arealeffektiv og praktisk slik at all tid kan brukes til aktivitet og hygge - Ca. 300 m til Vaset Skiheiser - God tilgang til flotte langrennsløyper Velkommen på visning!
Her er det pene og moderne materialvalg, og i stua er det mønet himling, samt åpen løsning til kjøkken.

Vasetlia grendehytter 3, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 79 kvm Arealene er hentet fra tegning utarbeidet av Lykken byggconsult, for Vaset Utbyggingsselskap.
  Primærrom
  1. etasje: 70,8 kvm Entré/gang, stue med åpen løsning til kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom og vaskerom/teknisk rom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 8,2 kvm Utvendig, uisolert bod.  Tomt
  2847m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles festetomt på ca. 2.847 m². Arealet er hentet fra målerbrev. Det foreligger ikke eksklusiv bruksrett til deler av uteareal. Tomten er naturtomt. Det vil bli sådd rundt hyttene og vei/innkjøring er gruset. Festeavgift inngår i fellesutgiftene. Festekontrakt ligger vedlagt. Bortfester: Statskog SF Regulering av festeavgift: Jfr. festeavtalen kan festeavgiften reguleres hvert år i samsvar med endringer i konsumprisindeksen. (Festeavtalen åpner for en regulering hvert 10. år i samsvar med tomteverdien Skal det bli aktuelt kreves det en endring i tomtefesteloven eller gjeldende rettsoppfatning, da dagens lovgivning ikke tillater en slik regulering.) Festetid: Inntil videre jfr. Tomtefesteloven § 7. I praksis er dette en "evigvarende" avtale som i dette tilfelle vil gjelde helt til den som fester eiendommen evt. sier opp avtalen. Grunneier (Statskog) har ingen rett til uten videre å si opp avtalen.

  Beliggenhet
  Vaset er et av Valdres mest populære og attraktive hytteområder. Her er det klar, frisk fjelluft, vakker natur og flotte turmuligheter, kort sagt alt som skal til for å nyte "det gode liv" til fjells. I dette vakre området ligger populære Vasetlia, hvor mange allerede har oppfylt sin hyttedrøm. Nå kan også du få mulighet til dette i denne lekre, nyoppførte grendehytta. Hytta ligger ca. 850 m.o.h og har utsikt mot Grønsennknippa, Jotunheimen, Gilafjellet, Vasetvannet, Ålfjell og Mellene. Med flott turterreng, en rekke aktivitetstilbud for hele familien, og omlag 300 m til alpinanlegg og langrennsløyper, er dette virkelig et flott sted for hele familien. Vaset er et utmerket utgangspunkt for alle typer fjellturer, og et eldorado for alle sykkelinteresserte. Med store fjellområder beliggende i Statsalmenningen, er det også muligheter for både stangfiske og småviltjakt. Se gjerne Vestre Slidre Fjellstyre sin hjemmeside: https://www.vestre-slidre-fjellstyre.no for mer informasjon. Båt og kano kan leies på Vaset. På "stølsvidda", fjellplatået mellom Valdres, Hallingdal og Hemsedal, er det flotte turmuligheter på stølsveger og stier. Her kan en besøke støler som fortsatt er i aktiv drift, smake tradisjonsrik stølskost og delta i dyrestell. Ved fjellvannet Rensenn finner en av Valdres kanskje fineste badestrand. Vannet ligger ca. 922 m.o.h, og er med sin flotte, langgrunn sandstrand et meget populært sted. Et besøk her kan gjerne kombineres med en tur opp på Nøsakampen (1.234 m.o.h) eller Grønsennknippa, (1.368 m.o.h), som begge gir fantastisk utsikt utover området og inn i Jotunheimen. På og rundt Vaset finner en milevis med velpreparerte skiløyper. De fleste av løypene er også preparert for skøyting, så her kan både små og store, mosjonister og aktive velge løyper som passer. Mulighetene er mange, f.eks. rundt Vasetvannet, på Veståsen eller kanskje Bjødnhøvdrunden. Gå gjerne inn på www.skisporet.no for oversikt og informasjon om løypene. For den som ønsker alpint er Vaset Skiheiser et hyggelig sted. Senteret har 3 heiser, 9 nedfarter og et 100 m barnetrekk. Her er det også snøkanoner, belysning og kafe. Skisenteret passer godt for hele familien, slik at alle kan ha en trivelig dag i bakken. Om noen ønsker større utfordringer kan en følge Panoramavegen innover fjellet og fortsette videre over til Lykkja og Hemsedal, ca. 1 times kjøring fra Vaset. Etter aktive dager i naturen kan en gjerne besøke tradisjonsrike Gomobu Fjellstue, hvor en kan nyte gode måltider i hyggelige omgivelser. Ta også turen til Vasetstølen, eller til Sekskanten Kro og Pub, hvor mange samles til hyggelige kveldsstunder. Vasetsenteret er en innbydende Jokerbutikk med et imponerende utvalg av dagligvarer, og mange lokale kvalitetsprodukt. Butikken er åpen syv dager i uka, året rundt, og har et meget godt servicetilbud. Nær Vasetsenteret ligger også Intersport, med et godt utvalg av sesongens varer.

  Adkomst
  Fra Oslo kan en kjøre E18 til Sandvika, og derfra følge E16 til Fagernes. Fortsett videre i retning Bergen, og ta av til venstre mot Vaset etter ca. 8,5 km. Følg Panoramavegen til Vasetsenteret. Fortsett over brua, og følg skilting mot Gomobu. Like før automatbommen tar en inn til høyre på Vasetlivegen. Etter ca. 200 m ligger området for hyttefeltet på høyre hånd med nr. 3 som den andre hytta på høyre side. God tur!

  Bebyggelse
  Frittliggende hytte.

  Byggemåte
  Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra Leveringsbeskrivelse mottatt fra Vaset utbyggingsselskap. Utvendig stående behandlet kledning i 5" bredde, med et strøk beis fra leverandør. Taktekking: Torvtak Takrenner m/nedløp, sort. Vinduer med 2-lags superenergi, farge svart- Ytterdør med vindu, farge svart. Boddør, svart. Gulv: Eikeparkett,1-stav. Bad: Fliser 30×60 cm. Vindfang, Wc og teknisk rom: Fliser 30×60 cm. Innvendig dører: glatte dørblad, farge svart. 13 mm stående sprekkpanel på alle innvendige vegger, beiset farge fra produsent. 13×120 mm sprekkpanel i himling, beiset i farge fra produsent. Samme farge som vegg. Listverk: 12x58 mm glatt, beiset fra produsent. Samme farge som vegg. Kjøkken: I leveransen inngår kjøkken med alle hvitevarer inkl. iht. til bilder, farge mørk grå. Rørlegger/innvendig sanitær: Rørleggerarbeid med utstyr iht. standard rørleggeroppsett. I utstyrsoversikt kan nevnes: Bunnledninger (rør som ligger i betongplate fra ringmur fram til toalett, sluk osv.) Frostfri utekran Rettveggs dusjhjørne med dusjgarnityr . Varmtvannsbereder 200 liter. Ett-greps blandebatterier på kjøkken, Wc og bad. Baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servantplate i porselen. Elektroinstallasjoner og utstyr: Elektrikerarbeid med utstyr iht. standard elektrikeroppsett (NEK-400). I utstyrsoversikt kan nevnes: Inntaksskap og kabel mellom inntak og sikringsskap. Komplett sikringsskap m/overbelastningsvern, jordfeilautomater og overspenningsvern. Spotbelysning m/ bryter i vindfang og bad. Varmekabler med termostat og føler i vindfang, bad og teknisk rom. Strømforsyning til seriekoblet røkvarslere m/back up batteri. Utelamper. Panelovner Mur, flis, pipe og ildsted Leveranse og arbeid iht. standardoppsett, som: Peisovn, sort. Stålpipe, sort. Gulv i vindfang og Wc/teknisk med gulvfliser 30x60 cm fliser. Gulv bad med gulvfliser 30x60. Flislegging på vegg i dusjhjørne 30x60 på badet.

  Innhold
  Overbygd inngangsparti, entré/ gang, stue med åpen løsning til kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom og vaskerom/teknisk rom. Utvendig, uisolert bod. Markterrasse, ca. 30 m²

  Standard
  Drømmer du om å kunne reise til en ny og innbydende hytte, hvor all tid kan brukes sammen med familien, og gjerne ute i vakker og variert natur? Da bør du ta turen til denne stilfulle hytta i Vasetlia. Her kan du nyte gode dager i en åpen og luftig hytte hvor en hel vindusvegg i stua gir deg nydelig utsikt utover Vaset og til fjellene i Jotunheimen. I tillegg er det en stor skyvedør av glass ut til terrasse. Stua har mønet himling og åpen løsning til kjøkken. Det er fin plass til både sofa- og spisegruppe og en sort peisovn med stålpipe gir lun og god varme til rommet. Kjøkkeninnredningen er stilfull med mørke, glatte fronter og sorte detaljer. Integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og ventilator i sort utførelse. Kjøl- og fryseskap, samt oppvaskmaskin som innbyggingsprodukter. I hytta er det tre soverom hvor små og store kan slappe av og få en god natts søvn. På badet er det stemningsfull downlightsbelysning og pent, flislagt gulv med varmekabler. Lys baderomsinnredning med heldekkende servantplate i porselen og lyssatt speil over. Glassdør inn til flislagt dusjnisje med mosaikkfliser på gulv. På badet er det også frittstående toalett, og det er montert ventilvifte i yttervegg. I hytta er det også et eget toalettrom med servant, servantskap og speil. Det er lagt varmekabler i hyttas entré, og det er downlightsbelysning i både entré og gang. Flislagt gulv med varmekabler finner en også i hyttas tekniske rom hvor varmtvannsberederen er plassert. Her er det god også god oppbevaringsplass. Ekstra oppbevaringsplass finner en i hyttas utvendige bod, som har adkomst fra det overbygde inngangspartiet. I boden er det fin plass til ved, ski ol.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges umøblert, integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Bohus har stylet hytta, så inventar kan kjøpes av dem. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Helårsparkering på egen tomt.

  Diverse
  Overføringsgebyr til Statskog, kr. 3.500,- betales av kjøper. Eiendommen vil være ferdig vasket til visning og ikke vaskes ytterligere før overtakelse utover enkel helgevask. Eiendommen er ikke matrikkelført. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Noen av bildene er fra nabohytte, eller nærområdet / illustrasjonsfoto. Plantegningen er ikke målbar og noe avvik kan forekomme. Megler/selger tar ikke ansvar for evt. feil. Innredning og møbler er ikke basert på den faktiske innredningen, og er kun ment å gi en oppfatning av boligens muligheter. Vedr. veg: Eiendommen har adkomst via Vasetlivegen (privat veg) og felles adkomstveg (PV 1) fra Vasetlivegen og inn til Vasetlia Grendehytter. Det vil bli etablert et veglag for private veger innenfor gnr. 94, bnr. 13 (PV 1 og PV 3). Regler for vedlikehold og drift av disse vegene vil bli regulert i vedtektene for veglaget. Inntil veglaget er etablert, vil Vaset Utbyggingsselskap AS (selger) og sameiet "Vasetlia Hyttegrend S 2 - Trinn 1" i fellesskap ta ansvaret for vedlikehold og drift av veg PV 1.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 16 142,- (Omkostninger totalt) 3 706 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) I tillegg kommer overføringsgebyr av festeretten på ca. kr. 3.500,-.

 • Oppvarming
  Peisovn med stålpipe i stue/kjøkken. Varmekabler med termostat og føler i vindfang, bad og teknisk rom. Panelovner. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF's normgivende liste over løsøre og tilbehør.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Offentlige avgifter pr. 2023: Vann: Fast abonnement kr. 3.605,-. Forbruk pr. m3 kr. 36,-. * Avløp: Fast abonnement kr. 4.655 ,-. Forbruk pr. m3 kr. 47,-. * Renovasjon pr. år: kr. 2.055 ,-. Brannsyn, feiing: kr. 496,-. Eiendomsskatt vil tilkomme.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

  Info formuesverdi
  Ingen formuesverdi funnet. Ved første gangs verdsetting skal ligningsverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30 % av markedsverdi, eventuelt til 30 % av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.

  Andre utgifter
  I tillegg til det som står oppført under offentlige/kommunale avgifter, samt under felleskostnader, er det kostnader til vedlikehold/snøbrøyting av Vasetlivegen. Kostnader til strøm og forsikring tilkommer også.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3452/94/20/2: 25.03.2019 - Dokumentnr: 351632 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 52 917 Gjelder fra dato: 07/03-2019 Tomteverdi: NOK 1 875 000 Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier Overført fra: Knr:3452 Gnr:94 Bnr:20 F Gjelder denne registerenheten med flere 25.03.2019 - Dokumentnr: 351632 - Bestemmelse om gjerde Gjelder feste Overført fra: Knr:3452 Gnr:94 Bnr:20 F Gjelder denne registerenheten med flere 25.03.2019 - Dokumentnr: 351632 - Erklæring/avtale Gjelder feste Plikt til å være medlem i sammenslutning med ansvar for infrastruktur mv. Overført fra: Knr:3452 Gnr:94 Bnr:20 F Gjelder denne registerenheten med flere 19.06.2020 - Dokumentnr: 2621551 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1352/7819

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest utstedt 02.02.2023. Se vedlegg i salgsoppgave. Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Helårsvei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann/avløp. Eiendommen har vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan for "Vasetlia Grendehytter - S2". Kombinert bebyggelse og anlegg.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen fortsatt skal benyttes som fritidsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 02.02.2023. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 16 142,- (Omkostninger totalt) 3 706 142,- (Totalpris inkl. omkostninger) I tillegg kommer overføringsgebyr av festeretten på ca. kr. 3.500,-.

  Omk. kjøper beløp
  16142

  Betalingsbetingelser
  Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Som næringsdrivende har selger ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Kristjana Berg

Megler

Kristjana Berg

41 26 96 18

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev