aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Breivikvegen 16!

Rong Breivikvegen 16

Sjarmerende hytte med nydelig sjøutsikt og solrik terrasse!

 • BRA 45 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER40 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER940 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 977
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 43 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT400 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  24 750,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  40 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  940 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Breivikvegen 16! En koselig hytte et steinkast unna sjøen med flott utsikt og meget gode solforhold i idylliske omgivelser!

Entréener lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i ønsket møblement.

Videre kommer man inn i stuen som er lys og luftig. Her er det godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Stuen deles naturlig inn i en spisedel og en stuedel og lar seg enkelt innrede med både sofagruppe og spisebord. Det er åpen løsning til kjøkken, noe som skaper en fin flyt i rommet. Kjøkkenet består av innredning med lyse glatte fronter og laminert benkeplate med stålbenk med oppvaskkum. Kjøkkenet har komfyr i innredningen.

Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse hvor nydelig sjøutsikt kan nytes! Terrassen er solrik og lar seg enkelt møblere med flere sittegrupper, parasoll og gassgrill.

Hytten har 2 soverom med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Her er store vinduer som sørger for lysinnslipp av naturlig lys.

Badet er på belegg på gulv med oppbrett på vegg og malte plater på vegger. Det er innredet med servant i møbel, speilskap, toalett og dusj.

I entrèen er det en praktisk bod som gir gode lagringsmuligheter.
Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken.

Breivikvegen 16, Vestland

 • Gulv: Heltregulv, laminat og belegg.
  Vegger: Panel, strie og malte plater.
  Himling: Panel og himlingsplater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  på undertak.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Tidspunkt for utskiftning av undertak nærmer seg.

  Utvendig > Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det er avvik: Bly rundt pipe er antatt å være fra byggeår. Ukjent alder på takrenner .
  Tiltak: Tidspunkt for utskifting av takrenner og nedløp nærmer seg.

  Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Stedvis slitasje og svertesopp på bordkledning.
  Tiltak: Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen. Vedlikehold/utskifting.

  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er avvik: Konstruksjonen er lukket og derfor ikke inspisert. Luke i himling i gang men denne er ikke mulig å åpne. På grunn av eldre utvendig taktekking og bly rundt pipe må det forventes at det kan være noe fukt i konstruksjonen. Registrert stedvis svertesopp i undertak som er synlig fra utsiden.
  Tiltak: Etablere tilkomst til loft for inspeksjon. Vedlikehold.

  Utvendig > Vinduer: Vinduer fra 1976 med bruks og vær slitasje. Kondensmerker i innvendige karmer. Vinduer i soverom er punktert.
  Tiltak: Vedlikehold/utskifting.

  Utvendig > Dører: Bruks og vær slitasje på entredør. Noe slitasje på terrassedør.
  Tiltak: Vedlikehold.

  Innvendig > Overflater: Slitasje på gulv og da spesielt på heltre gulv. Stedvis malingsavflassing på panelvegger og panel himling.
  Tiltak: Vedlikehold/utskifting.

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Noe høydeforskjeller i bjelkelaget. Drager for bæring av bjelkelag står på klosser.
  Tiltak:Det må lages en bedre og mer stabil løsning for drager.

  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Pipe og ildsted: Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke
  på pipe. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke. Noen sprekker i pipe over tak. Rust på sot/feieluke. Det foreligger ikke feierrapport.
  Tiltak: Det er en anbefaling om at det bør monteres ildfast plate under luker på pipe. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Større avstand til brennbart materiale må lages.

  Innvendig > Krypkjeller: Det er begrenset inspeksjonsmulighet i krypkjeller, vurdering basert på inspeksjon fra lukeområde. Det er avvik:
  Registrert fuktinsig i krypkjeller. Det er ikke montert dampsperre over grunn. For få lufteventiler i grunnmur.
  Tiltak: Utifra visuelle observasjoner fra lukeområdet, gir det grunnlag for å forsøke å foreta grundigere undersøkelser i de mindre tilgjengelige
  områdene. Det kan ikke utelukkes skader i disse områdene. Utifra tilstanden i de besiktigede områdene er det ikke påvist unormale forhold, men det vil være usikkerhet rundt de mindre tilgjengelige områdene. Andre tiltak: Montere dampsperre mot grunn samt flere ventiler. Utføre tiltak for å hindre fuktinnsig i krypkjeller.

  Innvendig > Innvendige dører: Beslag rundt dørvrider og lås mangler. Noe bruksslitasje.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Innredning fra byggeår med noe bruksslitasje.
  Tiltak: Vedlikehold/utskifting.

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget. Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
  Tiltak: Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i
  dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det må gjøres nærmere undersøkelser.

  Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det må monteres mekanisk avtrekk i bad.
  Det bør monteres flere ventiler i vegger for bedre ventilering.
  Tiltak: Ventilasjonsløsningen må utbedres. Det må monteres mekanisk avtrekk i bad. Det bør monteres flere ventiler i vegger for bedre ventilering.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod.
  Overbelastningsvern 40A
  Jordfeilbryter 40A
  Overspenningsvern
  3 stk 16A
  4 stk 10A
  Ukjent alder på sikringer. Det elektriske anlegget er ikke kontrollert utover visuell besiktigelse av takstmann da dette krever spesialkompetanse og autorisasjon. Spørsmål til eier står ubesvart da eiendommen selges på fullmakt. På generelt grunnlag anbefales det at det elektriske anlegget kontrolleres av autorisert fagperson.

  Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Anlegget bør kontrolleres av rørlegger.

  Tomteforhold > Septiktank: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på septiktank.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Forhold som har fått TG3:
  Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tiltak: Anlegget må sjekkes av fagperson, som må utføre eventuelle tiltak på anlegget. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Vannpumpe må skiftes.

  Tomteforhold > Drenering: Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Registrert fuktinnsig.
  Tiltak: Fuktsikring av muren må etableres inkl. klemlist. Lokal utbedring må utføres. Det må gjøres tiltak for å hindre fuktinnsig i krypkjeller.
 • Fritidseiendommen har en flott beliggenhet med nærhet til sjø - og båtliv.

  Nærmeste dagligvarebutikk er Spar Tjeldstø som ligger ca. 8 minutter med bil unna. På Rong finner du også Spar og Kiwi innen ca. 10 minutter med bil.

  Like i nærheten ligger Dale Oen Experience som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter. Her kan nevnes klatring, padling, sykling, seiling, turer og ekspedisjoner. En kort kjøretur unna finner man også Kystmuseet.

  Det er også flotte turområder like i nærheten som ved Stølevatnet, Skogsøyna, Kvednane Rambogen og Steinsvatnet.

  Fra Bergen Sentrum bruker man ca. 50 minutter med bil.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Saltak i trekonstruksjoner.
  Taket er tekket med takpapp.
  Takrenner av stål.
  Nedløp av plast.
  Over grunnmur er boligen ført opp i
  trekonstruksjoner.
  Utvendig kledd med liggende enkelfalset
  bordkledning.
  Vinduer med isolerglass i trekarmer.
  Entredør:
  Profilert tredør fra byggeår.
  Terrassedør:
  Tredør med isolerglass.
 • Totalt bruksareal: 45 m²
  Totalt primærrom: 43 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, Bad , Soverom , Soverom 2, Stue/kjøkken.

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Bod

  Areal er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
  Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Elektrisk oppvarming.
 • Tomten er opparbeidet med grus, plen, støttemur og gjerde. Delvis med naturtomt og fjell.
 • Dagens hjemmelshaver var med å påkoste parkeringsplass like ved eiendommen, men har ingen tinglyst parkeringsplass.
 • Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst via privat veg.
 • Formuesverdi kr 135 718 per
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kr. 3 155 pr. år
  Inkluderer feiing og hytterenovasjon.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 3.155,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter.
  Merk at utgifter knyttet til strøm, forsikring, vann og avløp ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
 • Det er gitt tillatelse etter plan- og bygningsloven for utleie av selvstendig boenhet.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Ut i fra kart mottatt fra Øygarden kommune ser det ut som eiendommen er utenfor tomteareal. Denne eiendommen er etablert med skylddelingsforretning og ligger i kartet som "sirkel" på eiendommen. Derfor kan man ikke se yttergrenser/avgrensinger for eiendommen, da man må se skylddelingen. Se s.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Heftelser
  1976/5003-3/51 Bestemmelse om gjerde 11.08.1976

  Grunndata
  1975/2407-1/51 Registrering av grunn 05.05.1975
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:4626 Gnr:245 Bnr:6

  2020/1133232-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 4626-245/6
  Rettigheter i eiendomsrett

  1976/5003-2/51 Bestemmelse om veg 11.08.1976
  rettighetshaver:Knr:4626 Gnr:245 Bnr:31
  Bestemmelse om vannrett
  Bestemmelse om stolpefeste/el.ledn. m.v.
 • Kommuneplaner:
  Plannavn: Kommuneplan Øygarden (2014 - 2022)
  PlanID: 125920140001
  Delarealer: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende.
 • Gnr. 245 Bnr. 31 i Øygarden kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 5,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 900, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 32.885,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Audun Dåvøy
  John Håvard Breivik
Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev