aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til An-Magritt-veien 91.

RØROS An-Magritt-veien 91

Pen 3-roms fritidsleilighet i 2.etasje. Kort gangavstand til sentrum. Fine turmuligheter.

 • kr 2 990 000
 • BRA 56 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 90 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 080 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 56 m²
 • Tomt5 184 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 892,- (Omkostninger totalt) 3 080 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til An-Magritt-veien 91! Flott 3-roms fritidsleilighet i kort gangavstand fra sentrum. Leiligheten framstår som pen og moderne. God takhøyde på stue/kjøkken gir en herlig romfølelse. Fra leiligheten er det gangavstand til alt av fasiliteter. Kjerkgårdshagan er et sameie som består av 29 fritidsleiligheter som ble satt opp i 2016/2017. Leiligheten har ikke boplikt. Innhold: 2.etg.: Entrè, stue, kjøkken, bad og to soverom. I tillegg hems (ekstra soveplasser) med et gulvareal på ca 9 kvm, veranda med utgang fra stue/kjøkken og praktisk utvendig bod på bakkeplan. Dagens eiere har leid ut leiligheten en del når de ikke har benyttet den selv. Årlige leieinnteker har vært mellom 80.000-100.000 kr fra 2018 og fram til i dag. Velkommen på en trivelig visning.

An-Magritt-veien 91, Trøndelag

 • Tomt
  5184m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger rett ved Røros Hotell med gangavstand til Røros sentrum. Lett tilgang til friluftsarealer og skiløypenett. Fjellkirka og Enarsvolla er fine turområder i nærområdet med oppkjørte skiløyper på vinterstid og fine gåturer på sommer og høst.

  Adkomst
  Se kart på Finn.no

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av bl.a. eneboliger, tomannsboliger, småhus og hotell.

  Byggemåte
  Grunnmur: Grunnmuren er utført av en ringmur av isolerte ringmurselementer fylt med betong, og av en støpt gulvplate av betong. Betongplata antas basert på vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet å være isolert og fuktsikret. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er oppført av et bindingsverk av tre. Konstruksjonen er isolert med mineralull eller lignende. Veggkonstruksjonen er kledd utvendig med liggende behandlet trepanel. Vinduer er av to-lags isolerte glass og rammeverk av tre. Vinduene er merket 2016. Hovedinngangsdør er av en isolert dør med sidevindu av to-lags isolert glass. Det er montert verandadører (skyvedører) på stue/kjøkken. Disse er av to-lags isolert glass og rammeverk av tre. Dørene er merket 2016. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak. Det tyder på at konstruksjonen er oppført av taksperrer av tre anlagt på yttervegger og mønedrager. Konstruksjonen er isolert med mineralull eller lignende. Takkonstruksjonen er luftet ved raft. Tekking: Taket er tekket med asfalttakbelegg. Undertaket antas å være av taktro av tre. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plastbelagt stål. Etasjeskille: Etasjeskillet antas å være utført av et trebjelkelag. Ihht. opplysninger fra takstmann.

  Innhold
  Perfekt mulighet til deg som ønsker en fritidsleilighet midt i hjerte av verdensarven Røros. Leiligheten ligger i 2.etg og er bygd i 2017. Her har du fin utsikt og gode solforhold. Leiligheten inneholder entre, stue, kjøkken, bad og to soverom samt hems med et gulvareal på ca 9 kvm (ikke målbart pga. lav takhøyde).I tillegg er det veranda og utvendig bod. Eiendommen ligger i gangavstand til Røros sentrum hvor du har alt av fasiliteter og servicetilbud. Det er oppkjørte skiløyper rett ovenfor leiligheten.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Fritidsleilighet bygd i 2017 med gjennomgående god standard. 2. etasje: Stue/kjøkken: parkettgulv kombinert med fliser på gulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: ytterdør, garderobeskap, vedovn, sotluke, verandadør, luft-til-luft varmepumpe, gulvvarme ved inngang, sikringsskap, stige opp til hems, benkeplate av laminat, integrert kjøleskap, underskap/skuffer av laminerte fronter, integrert stekeovn, integrert koketopp, kjøkkenhette, integrert oppvaskmaskin, vaskekum med ett-greps blandebatteri, overskap av laminerte fronter, røykvarsler. Soverom: parkettgulv, malte plater på vegger, malte plater i himling. Diverse utstyr: panelovn, røykvarsler, skap. Soverom: parkettgulv, malte plater på vegger, malte plater i himling. Diverse utstyr: panelovn, røykvarsler, skap. Bad: fliser på gulv, fliser på vegger, malte plater i himling. Diverse utstyr: gulvvarme, sluk, dusjnisje med dusjvegger, blandebatteri og dusjhode, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, vannfordelingsskap, vanninntak med stoppekran og vannmåler, vaskeservant med ett-greps blandebatteri og tilhørende underskap, speilskap med lys, avtrekk.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Sameiet disponerer til sammen 31 p-plasser på sameiets eiendom. Hver eierseksjon har eksklusiv bruksrett til 1 p-plass. Øvrige p-plasser er gjesteparkering.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Sameiet har fordelaktige avtaler med Røros Hotell AS hvor du får rabatterte priser på romsleie, arrangementer, overnatting og i restauranten. Avtalene gjelder også for Vertshuset Røros og Kaffestuggu som er en del av Røros Hotell. Det er også mulig å leie ut leiligheten ved at Røros Hotell står for administrering og markedsføring. Ta kontakt med Røros Hotell for mer info. Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 892,- (Omkostninger totalt) 3 080 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13177

  Kommunale avgifter år
  2021

  Formuesverdi primær
  777000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader: 1 642,- pr. mnd.

  Velforening
  Sameiet Kjerkgårdshagaen Fritidsboliger Org.nr.: 917 505 586

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/135/749/12: 14.06.2016 - Dokumentnr: 533185 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 56/1775
  24.11.2022 - Dokumentnr: 1338666 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:135 Bnr:357
  Bestemmelse om å føre regnvann og smeltevann


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkledninger.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 90 892,- (Omkostninger totalt) 3 080 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  90892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,54 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 15.000 -, markedsføringspakke kr 15.900,-, oppgjørshonorar kr.4.900 ,- og visninger kr.3.000 , - Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev