aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Litj-Øra 11.
Velkommen til Litj-Øra 11.

RØROS Litj-Øra 11

Enebolig med sentral og attraktiv beliggenhet på Litj-Øra. Flat og fin tomt. Blindvei. Garasje.

 • kr 2 990 000
 • BRA 167 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 93 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 083 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1980
 • Soverom3
 • ArealP-rom 128 m²
 • Tomt850.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   93 890,- (Omkostninger totalt)   3 083 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse 1. etasje.
Velkommen til Litj-Øra 11. Enebolig med sentral og attraktiv beliggenhet. Boligen ligger fint til innerst i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Flat og fin tomt opparbeidet med plen og busker. I tillegg til boligen har man halvparten av en dobbelgarasje som deles med naboen. Garasjen har god plass til en bil samt lagring i bakkant (totalt 30 kvm). Boligen inneholder følgende: Primærrom: 1. etasje (1/2 etasje + 1/2 etasje): Vaskerom, toalett, hall, vindfang, gang, bad og tre soverom. 2. etasje: Stue, kjøkken og spisestue. Loft: Loftstue. Sekundærrom: Sokkel: To boder og kjølerom. 1/2-part av garasje: Sekundærrom: Garasje og to boder. Velkommen på en trivelig visning.
Fasade.

Litj-Øra 11, Trøndelag

 • Tomt
  850.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat og fin tomt pent opparbeidet med plenarealer mm. På vedlagte kart i salgsoppgaven som viser tomtegrensa ser man at grensa som går igjennom garasjen ikke er helt på midten av garasjen. Selger og nabo i nr 12 har rekvirert grensefastsetting hos kommunen slik at det vil bli rettet opp i slik at grensa går midt i garasjen. Konf. megler ved spørsmål.

  Beliggenhet
  Meget sentral beliggenhet på Øra ca. 500m fra Røros sentrum med alle fasiliteter og servicefunksjoner. Eiendommen ligger i et veletablert boligområde med kort vei til flotte turområder sommer som vinter. Det er kort vei til skole, barnehage, butikker, idrettsanlegg og treningssenter mm.

  Adkomst
  Se kart på FInn.no

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Enebolig Enebolig oppført i 4 plan, hvor 1. plan består av 2 halvetasjer, og øverste plan er et loft. Grunnmuren er oppført som en del av veggkonstruksjonen i 1. etasje, med vegger av pussede lecablokker over støpt plate på mark. Veggkonstruksjonen er forøvrig oppført i bindingsverk. Fasadene er utført med puss og stående panel. Taket har saltaksform og er tekket med pappshingel. Vinduene er med 2-lags og 3-lags isolerglass. 1/2-part av garasje 1/2-part av garasje i garasjebygg oppført i én etasje. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i lettklinkerblokker med pussede fasader. Gavlene er kledd med stående panel. Taket har saltaksform og er tekket med pappshingel. Vinduene er med 2-lags isolerglass. Det er montert en vippeport i tre. Iht. opplysninger fra takstmann.

  Innhold
  Enebolig Primærrom: 1. etasje (1/2 etasje + 1/2 etasje): Vaskerom, toalett, hall, vindfang, gang, bad og tre soverom. 2. etasje: Stue, kjøkken og spisestue. Loft: Loftstue. Sekundærrom: Sokkel: To boder og kjølerom. 1/2-part av garasje: Sekundærrom: 1. etasje: 2 boder, garasje.

  Standard
  1. etasje (1/2 etasje + 1/2 etasje) Vaskerom: Belegg på gulv og lakkert panel på vegger. Lakkert panel og luke til kaldloft i himling. Gulvvarme. Utstyrt med bereder, dusjkabinett, skyllekum i stål, opplegg for vaskemaskin, stoppekran og mekanisk avtrekk. Toalett: Belegg på gulv og tapet på vegger. Takess i himling. Panelovn. Utstyrt med servant, wc og mekanisk avtrekk. Hall: Laminat på gulv og malte panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Trapp. Vindfang: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Panelovn. Sikringsskap. Gang: Laminat på gulv. Malt overflate og malte panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Trapp. Soverom 1: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Panelovn og gulvvarme. Garderobeskap. Soverom 2: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Panelovn og gulvvarme. Garderobeskap. Soverom 3: Belegg på gulv og malt strietapet på vegger. Takess i himling. Panelovn og gulvvarme. Garderobeskap. Utgang til platting. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med badekar, wc, servant i innredning og mekanisk avtrekk. Bod 1: Malt betonggulv. Panel og malt overflate på vegger. Panel i himling. Bod 2: Belegg på gulv. Panel og pusset overflate på vegger. Panel i himling. Kjølerom: Belegg på gulv. Panel og pusset overflate på vegger. Panel i himling. Kjøleaggregat. 2. etasje Stue: Laminat på gulv og malt strietapet på vegger. Takess i himling. Vedovn. Utgang til veranda. Kjøkken: Belegg på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Flis på vegg over benkeplate. Takess i himling. Gulvvarme. Innredning med opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Spisestue: Laminat på gulv. Malte panelplater og malt strietapet på vegger. Takess i himling. Trapp. Loft Loftstue: Laminat på gulv og lakkert panel på vegger. Lakkert panel i himling. Trapp og luke til kneloft.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber fra Ren Røros.

  Parkering
  I egen garasje samt oppstillingsplasser på egen tomt.

  Radonmåling
  Boligen har ingen utleiedel og er derfor ikke arealmålt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   93 890,- (Omkostninger totalt)   3 083 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedfyring og elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  19690

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Avgiftene fordeles på følgende: Avløp kr 5.387,- Eiendomsskatt kr 6.706,- Feiing kr 600,- Renovasjon kr 4.195,20,- Vann kr 2.801,88,- Prognosen for 2023 sier en total på kr 23.560.67,-. Se vedlagte infoside fra kommunen vedr. kommunale avgifter bak i salgsoppgaven.

  Formuesverdi primær
  655963

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2361466

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/138/314: 18.01.1980 - Dokumentnr: 900341 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5025 Gnr:138 Bnr:120 01.01.2018 - Dokumentnr: 2605 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:138 Bnr:314

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 30.07.1980.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et område regulert for bolig iht. reguleringsplan for Øra. Reguleringsplanen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Boligen har ingen egen utleiedel. Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   93 890,- (Omkostninger totalt)   3 083 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  93890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 50.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15.000,- oppgjørshonorar kr 5.900,-, markedspakke kr 16.900,- og visninger kr 3.000, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev