aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Myrelia 66.

RØROS Myrelia 66

Rimelig hyttetomt med flott beliggenhet ca 8 km fra Røros sentrum. Blindvei. Kort vei til bl.a. Hummelfjell.

 • kr 145 000
 • Prisantydningkr 145 000
 • Omkostningerkr 19 262
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 164 262
 • ObjektstypeTomt
 • EierformSelveier
 • Tomt1 179.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 3 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 145 000,-))

Myrelia 66, Trøndelag

 • Tomt
  1179.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt

  Beliggenhet
  Hyttetomt med nærhet til Røros og Røros Alpinsenter Hummelfjell. Røros med sin verdensarv ligger som nevnt ca. 10 minutter unna. Røros har gode kulturelle tilbud, spisesteder, butikker. hoteller og golfbane for å nevne noe. Året igjennom er det mange store og små arrangement på Røros som er verdt å få med seg. I august hvert år settes musikkteateret Elden opp. Stykket foregår i slegghaugene og er en teateropplevelse uten sidestykke. Julemarked på Røros kommer man heller ikke utenom. Hvis ikke julemarkedet på Røros ikke gir deg julestemning, er det ingenting som gjør det! Rørosmartnan har vært gjennomført intet mindre enn 162 ganger, hvor det i 2015 var omtrent 80.000 besøkende. En martna som du lett får muligheten til å oppleve år etter år. Kino og konserter i Storstuggu er noe av de kulturelle tilbudene du også får gjennom året. Røros Alpinsenter Hummelfjell har et variert mangfold av bakker, eget barneområde med egne heiser. I tillegg finner du her en populær kjelke trasé. For den mer lekne har alpinsenteret også en terrengpark med rails og hopp. Det er for øvrig kort vei til nasjonalparkene Forolhogna og Femunden. I tillegg kommer et rulleskianlegg med skiskytterstadion: 7,5 km. FIS godkjent løypenett, 4,2 km rulleskiløype, lys i løyper og på stadion, samt et snø produksjonsanlegg som skal sikre snø fra midten av oktober. Hummelfjell er et snøsikkert sted med mange muligheter og enda flere skidager. Natur: Spenn på deg skiskoene eller fjellskoene og start turen. I alle himmelretninger finnes det gode muligheter for fjell og fiske.

  Adkomst
  Når du kommer fra Røros sentrum følg FV30 fra Røros mot Os i Østerdalen. Kjør i ca 8,0 km etter rundkjøringa. Da svinger du til venstre av FV 30 mot Myrelia og finner så tomten etter ca 160 m, på venstre side. Hvis du kommer fra Os i Østerdalen kjører du FV 30 i ca 4,4 km. Ta av til høyre og kjør så ca 160 m til tomten.

  Bebyggelse
  Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse.

  Diverse
  Ren Røros opplyser at det er lagt strøm til tomtegrense. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel

  Prisantydning inkl. omkostninger
  11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 3 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 145 000,-))

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene vil omfatterenovasjonsgebyr, eiendomsskatt samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Vil bli fastsatt når tomta er bebygd.

  Info formuesverdi
  Vil bli fastsatt når tomta er bebygd.

  Info vannavgift
  Det er ikke kommunalt anlegg for vann og avløp i området, men eiendommen har tinglyst vannrett fra hovedbølet. Uttak og graving skal skje i samråd med grunneier. Det samme gjelder for eventuelt utslipp fra kloakkledning. Det er anbefalt å borre etter vann da de fleste andre i feltet har egen borrebrønn.

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Myrelia Hytteforening. Årlig veiavgift på kr 1500,- som dekker brøyting, strøing og vedlikehold av vei. Det vil også være noe dugnadsarbeid ved behov.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/147/30: 27.05.2004 - Dokumentnr: 2575 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5025 Gnr:147 Bnr:1
  01.01.2018 - Dokumentnr: 250855 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:147 Bnr:30
  27.08.2004 - Dokumentnr: 4276 - Bestemmelse om vannrett Rettighet hefter i: Knr:5025 Gnr:147 Bnr:1
  Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om adkomstrett


  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Tomta har rett til adkomst via eksisterende vei(Gamle fylkesvei). Det er ikke kommunalt anlegg for vann og avløp i området, men eiendommen har tinglyst vannrett fra hovedbølet. Uttak og graving skal skje i samråd med grunneier. Det samme gjelder for eventuelt utslipp fra kloakkledning. Det er anbefalt å borre etter vann da de fleste andre i feltet har egen borrebrønn.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner Id KP20040001 Navn: Kommuneplanens arealdel for Røros kommune Plantype: Kommuneplanens arealdel. Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 25.03.2004 Delarealer Delareal 1 180 m Arealbruk LNF-område m/spredt fritidsbebyggelse, Nåværende Reguleringsplaner Id 19940001 Navn: Høsøilia Hyttefelt Plantype: Bebyggelsesplan ihht kommunepl.arealdel. Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 02.11.1994 Delarealer Delareal 79 m Formål: Landbruksområde Delareal 1 101 m Formål: Fritidsbebyggelse Eiendommen er regulert til fritidsboligformål. Kommunen jobber med å utarbeide en ny kommuneplan. I den forbindelse vil en del reguleringsplaner blir endret og ny plan vil tre inn. Dette kan medføre endringer i eksisterende reguleringsbestemmelse for området.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri. Egenerklæring om konsesjonsfrihet må undertegnes av kjøper og bekreftes av kommunen, da dette er en ubebygd tomt.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 3 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 145 000,-))

  Omk. kjøper beløp
  19262

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev