aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Øyaveien 60.

RØROS Øyaveien 60

Pen og praktisk halvpart med sentral beliggenhet i Øya. Romslig og solrik veranda. Gangavstand til sentrum. Nyere bad.

 • kr 2 690 000
 • BRA 108 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostningerkr 68 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 758 592
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 992
 • Soverom3
 • ArealP-rom 97 m²
 • Tomt1 836 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Dokumentavgift 2,5 % av 2.690.000,- kr 67.250,- Tinglysningsgebyr skjøte kr 585,- Tinglysningsgebyr pantedok. kr 585,- Grunnboksutskrift kr 172,-
Velkommen til Øyaveien 60. Pen og praktisk halvpart med sentral beliggenhet i Øya. Fra Øya har man gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter. Boligen har en praktisk planløsning med alt på ett plan godt egnet for folk i alle aldre. Romslig og solrik veranda med utgang fra stua. Boligen inneholder: 1. etasje: Primærom: Entre, stue, kjøkken, gang, bad og tre soverom. Sekundærrom: Bod (med stor hems over). Velkommen på en trivelig visning.

Øyaveien 60, Trøndelag

 • Tomt
  1836m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles opparbeidet utomhusareal med plen og parkeringsplasser.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Øya som er et rolig boligområde med gangavstand til Røros sentrum. Det er blant annet barnehage og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet.

  Adkomst
  Se kart på Finn.no

  Bebyggelse
  Øya har en god blanding mellom eneboliger, rekkehus og leiligheter.

  Byggemåte
  Grunnmur: Grunnmuren på boligen tyder på å være av en støpt betongplate. Det antas at denne er isolert og fuktsikret basert på vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er av et bindingsverk av tre, antatt isolert med mineralull med tykkelse rundt 15 cm da dette var vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet. Veggkonstruksjonen er kledd utvendig med stående behandlet tømmermannspanel av tre. Vinduer i boligen er av to-lags isolerte vinduer med rammeverk av tre. Vinduene tyder på å være fra byggeåret. Hovedinngangsdør er av en isolert dør med to-lags isolert glass i rute. Dører tyder på å være fra byggeåret. Verandadører er også av isolerte dører med to-lags isolert glass i rute/vindu. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er utført som et saltak. Takkonstruksjonen er i hovedsak oppført av selvbærende w-takstoler som er isolert med mineralull i undergurt mot underliggende rom. Takkonstruksjonen er luftet ved raft. Takkonstruksjonen over tilbygget er utført som et saltak. Takkonstruksjonen antas å være oppført av taksperrer av tre, anlagt på yttervegger og dragere. Konstruksjonen antas å være isolert med mineralull. Takkonstruksjonen er luftet ved raft. Tekking: Taket på boligen er utført med betongtakstein. Undertaket er utført som et lett undertak. Vindskier og frontbord er utført av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plastbelagt stål. Iht. opplysninger fra takstmann.

  Innhold
  1. etasje: Primærom: Entre, stue, kjøkken, gang, bad og tre soverom. Sekundærrom: Bod (med stor hems over).

  Standard
  1. etasje: Entre: fliser på gulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: ytterdør, skap, gulvvarme. Bod: betonggulv, trepanel kombinert med plater på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: ytterdør, diverse skap og hyller. Stue: gulvbelegg kombinert med laminatgulv, trepanel på vegger, takessplater kombinert med trepanel i himling. Diverse utstyr: verandadør, vedovn, gulvvarme, luft-til-luft varmepumpe, røykvarsler. Kjøkken: gulvbelegg, malte plater på vegger, takessplater i himling. Diverse utstyr: benkeplate av laminat, underskap/skuffer av laminerte fronter, overskap av laminerte fronter, kjøleskap med fryserdel, komfyr med stekeovn og koketopp, kjøkkenhette, dobbel vaskekum med ett-greps blandebatteri, oppvaskmaskin, gulvvarme. Gang: gulvbelegg, trepanel på vegger, takessplater i himling. Diverse utstyr: skap, gulvvarme. Soverom: gulvbelegg, trepanel på vegger, takessplater i himling. Diverse utstyr: panelovn, skap, røykvarsler. Soverom: gulvbelegg, trepanel på vegger, takessplater i himling. Diverse utstyr: gulvvarme, sikringsskap, røykvarsler. Soverom: gulvbelegg, malte plater på vegger, takessplater i himling. Diverse utstyr: skap, panelovn. Bad: gulvbelegg, baderomsplater på vegger, takessplater i himling. Diverse utstyr: sluk, dusjnisje med dusjvegger, blandebatteri og dusjhode, vegghengt toalett, diverse skap, opplegg for vaskemaskin, vannfordelingsskap, avtrekk, vaskeservant med ett-greps blandebatteri og underskuffer av laminerte fronter, speilskap, benkeplate av laminat, underskap med laminerte fronter, utslagsvask med ett-greps blandebatteri, vanninntak med stoppekran, vannmåler og lekkasjestopper, varmtvannsbereder.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på felles tomt.

  Radonmåling
  Boligen har ingen utleiedel og er derfor ikke radonmålt.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget utover takstmanns beskrivelse i tilstandsrapporten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Dokumentavgift 2,5 % av 2.690.000,- kr 67.250,- Tinglysningsgebyr skjøte kr 585,- Tinglysningsgebyr pantedok. kr 585,- Grunnboksutskrift kr 172,-

 • Oppvarming
  Varmepumpe, vedovn, panelovner og varmekabler

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14978

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Avgiftene fordeles på følgende: Avløp kr 2.857,28,- Eiendomsskatt kr 6.750,- Feiing kr 600,- Renovasjon kr 3.299,52,- Vann kr 1.471,89,-

  Formuesverdi primær
  666931

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2400951

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader på kr 850,- pr. mnd. Felleskostnadene dekker byggforsikring og brøyting.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 13.05.1992 - Dokumentnr: 1766 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 85/509


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg datert 06.08.92 og for tilbygget datert 27.09.93.

  Vei, vann og avløp
  Offenlig via private stikkanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Planbestemmelser er tilgjengelig på kommunens nettsider eller ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Det er boplikt i Røros kommune. Det forutsettes derfor at eiendommen brukes som helårsbolig. Egenerklæring om konsesjonsfrihet må signeres i forbindelse med kjøpet.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Dokumentavgift 2,5 % av 2.690.000,- kr 67.250,- Tinglysningsgebyr skjøte kr 585,- Tinglysningsgebyr pantedok. kr 585,- Grunnboksutskrift kr 172,-

  Omk. kjøper beløp
  68592

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 40.000,- kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15.000,- oppgjørshonorar kr 5.900,-, markedspakke kr 15.900,- og visninger kr  3.000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev